Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.35 FtUSD395.57 FtCHF437.64 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szevasztok!
Tudom Én is a gyári szettet!!
Csak olyan 750-db ezresbe fájna!!Igazából ha max szereléssel együtt mondjuk 600-ba meg állna akkor még szóba is jöhetne!!Ha valaki tud esetleg hol lehetne "akciósabban" hozzá jutni a szetthez az legyen szíves jelentkezzen!!
Válasz #749. hozzászólásra
Én is a New Hollandra szavazok. Mtz-t felejtsd el!!! Hiába drágább hozzá minden alkatrész nem kel annyi szór szerelni, és százszor kényelmesebb. Ahogy a többiek is mondták!
Van ilyen lehetőség. Gyári szettet lehet vásárolni a forgalmazónál, amely tartalmazza turbót, csatlakozókat, csöveket, felszerelés után az adagolót is be kell állítani, fékpaddal kardánon mérve az ilyen tratktorok 130-135 LE-t adnak le. Egy ilyen szett ára évekkel ezelőtt 600E ft+Áfa volt.
Láttam egyszer egy sorközművelős N.H.-n, hogy a kerekek elé valami borítás volt téve, gondolom, hogy eltolja a belógó szárakat. Meg tudnátok mondani, hogy mi annak a neve vagy esetleg valaki 1-2 képet is tudna küldeni?
én azt hittem "csak" az a picike elektromos termosztát a rossz amelyik az elektromágnest vezérli az enyémbe azt cseréltek termosztátnak számlázták 6200ft volt+munkadíj 15000ft volt a vége
nekem már egy százasba lesz a klíma az nh-n,pedig csak a termosztát rossz.Az mtzn a helyi szerelő 30-ért kicserélte a szuportkerekeket meg még pár apróságot,pedig azok eléggé belül vannak.
Csak azt tudom mondani, amit már leírtam néhányszor a fórumokba. TL90, TL90A, T5000.
Minek szenvednél mtz-ben?
Ezek a gépek roppant mozgékonyak, fordulékonyak, kényelmesek, minden kezelőszerv kézre áll, rendes kilátást biztosít minden irányba, egész napi munka után sem fáradsz el úgy mint fél nap után az mtz-ben. Szászor megbízhatóbbak mint az mtz, gépek fel és lecsatlakoztatása 2 perces művelet, finoman kezelhető kihelyezett hidraulikák, ráadásul belül sem olyan zajos. Nekem ez a tapasztalatom, tehát minek szívnál mtz-vel?
Nem fogod megbánni.
Válasz #736. hozzászólásra
én tudtam,hogy rossz a villa csak féltem a fülkelevételtől + volt két nagykockabálázó amit szezonra összekellett nézni mivel 110-120 km-re bérmunkáztunk velük (gond nélkül végigcsinálták a szezont
)
szétszedés lazán 2 nap kényelmesen mert aki még nem szedte szét az lassan de biztosan egy nap a fülke másiknap váltószéthúz utána lehet alkatrész után járni
én meg tudok adni telszámot olyat aki a gyártól tud közvetlen alkatrészt hozni olcsóbban mint bárhol !!!
összerakás meg megint laza 2 nap aki sietni akar és már tudja meg van hamarabb de amig nem lehet tudni mi kell hozzá lehet számolni plusz egy hetet mire megjön hozzá a cucc
a fülke 3-4óra alatt lent volt a 2es tartomány a legfelső tengelyen van nemtudom honnan irsz én nagyigmándtól 30km-re lakom az alkatrészt az investől vettem 10%-kal volt olcsóbb alapból az enyém jó lett már fordúltam 1-2 tárcsával holnap gumikeresgetés az elejére aztán márcsak dolgozni kell vele reméllem
helo igen szedtünk szét mi magunk szervíz nem tom milyen áron csinálja de aki kicsit ért a gépekhez az szét tudja szedni meg össze is tudja rakni
mint már irták mások is 2 módja van szét szedni
mi úgy szedtük le ahogy viszonylag egyszerűbb hogy fülkét le van aki nem szedi le de az kínlódás
a motort nem hiszem ki kéne szedni ezt nem tom ki mondta ??? még a kuplungoláshoz se kell leszedni a motort mert mi ott huztuk szét de ha csak váltós akkor meg elég a fülkét leszedni és hátul széthúzni a háznál tlt felől
ha kellenek még részletek akkor kérdezz tudok mesélni sajnos
én most csinálom a sajátom korábban cseréltem a csapágyakat tűgörgöket jó lett de nagyobb terhelésnél mozdult a váltókar most az idő miatt áll a gép hétfőn szedtem szétt most már csak a fülke belséjét kell takarítani a villa volt a rossz még benne az lett most cserélve estére próba tárcsával
Pici olvastam , hogy ti már szedtetek szét tl váltót!
Ti magatoknak vagy a szervízben? Mert nekünk is szét kell szedni és nem tudjuk hogy milyen munka mert azt mondták a szervizesek , hogy fülke le motor ki.
Ti, hogy csináltátok?
nekem csak hasonló van , a kerregést hallani kéne , lehet hogy a szinkron gyűrűbe bele ér még a fogaskerék mert valószínű nem eltörve van hanem elhajolva a villa bár olyan edzett anyag az nem hajlik szóval vagy tört vagy kopott és nem ugrik a helyére a csoport fogaskereke
Sziasztok!Kérdésem lenne!Nem tudom jó helyre írok-e?Nekünk van 1 NH TL90A és olyan probléma jött elő,hogy a 2-es csoportban kerreg a váltója és rázza a csoportváltó kart,azt mondják a léptetővillája törhetett el és már most meg is szorúlt!Volt-e már valakinek hasonló tapasztalata és mi volt a problémája?(Ez 24X24-es váltó Hi-Lo,Terhelés alatt kapcsolható irányváltóval.)1400 üó-val.
Válasz #723. hozzászólásra
most meg elment a gáz a klímából azért nem hűtött,a multkor nem ment el a gáz de akkor meg a termosztát vagy valamelyik szelep miatt nem volt jó,
már tisztára az agyamra megy
4419 hozzászólás
Szevasztok!
Tudom Én is a gyári szettet!!
Csak olyan 750-db ezresbe fájna!!Igazából ha max szereléssel együtt mondjuk 600-ba meg állna akkor még szóba is jöhetne!!Ha valaki tud esetleg hol lehetne "akciósabban" hozzá jutni a szetthez az legyen szíves jelentkezzen!!
Én is a New Hollandra szavazok. Mtz-t felejtsd el!!! Hiába drágább hozzá minden alkatrész nem kel annyi szór szerelni, és százszor kényelmesebb. Ahogy a többiek is mondták!
Válasz #765. hozzászólásra
Helo!
Van ilyen lehetőség. Gyári szettet lehet vásárolni a forgalmazónál, amely tartalmazza turbót, csatlakozókat, csöveket, felszerelés után az adagolót is be kell állítani, fékpaddal kardánon mérve az ilyen tratktorok 130-135 LE-t adnak le. Egy ilyen szett ára évekkel ezelőtt 600E ft+Áfa volt.
van, haverom garancia után egyből turbóztatta, gyári engedély is van hozzá, 130 as lesz, ennek kb 10 éve semmi baja kb 6000 órás a gép most.
Sziasztok!Én Új vagyok a fórumon!
Van egy Ts 115-ösöm!Szeretnék turbót tenni rá Esetleg van e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban???
Láttam egyszer egy sorközművelős N.H.-n, hogy a kerekek elé valami borítás volt téve, gondolom, hogy eltolja a belógó szárakat. Meg tudnátok mondani, hogy mi annak a neve vagy esetleg valaki 1-2 képet is tudna küldeni?
Válasz #761. hozzászólásra
a 1025.2ös mtz-hez drágább az alkatrész és kell is hozzá bőven üzemórára vetítve
Válasz #760. hozzászólásra
én azt hittem "csak" az a picike elektromos termosztát a rossz amelyik az elektromágnest vezérli az enyémbe azt cseréltek termosztátnak számlázták 6200ft volt+munkadíj 15000ft volt a vége
Válasz #753. hozzászólásra
én se maradjak ki egy TL vagy L szavazattal !4
hiába drágábbak a dolgok a newhollandhoz azt kevesebbszer kell javítani mint az mtz t
és mtz be még nem igen láttam 6-7-8 ezer üzemórásat mondom én de én ehhez még fiatal vagyok
Válasz #759. hozzászólásra
60+fa a szelep,nem a munkadíj sok
Válasz #758. hozzászólásra
jó szerelőt hívtál?
Válasz #755. hozzászólásra
nekem már egy százasba lesz a klíma az nh-n,pedig csak a termosztát rossz.Az mtzn a helyi szerelő 30-ért kicserélte a szuportkerekeket meg még pár apróságot,pedig azok eléggé belül vannak.
Válasz #754. hozzászólásra
most komolyan bármelyik nyugati szerintem ha te hajtod mint mtz
Válasz #755. hozzászólásra
mtz-s
Válasz #754. hozzászólásra
ez nem így van itt egy mtz mondta nekem többett költ ő olajra mint én az állandó csere miatt
Válasz #753. hozzászólásra
MTZ-n egy komolyabb javítás annyi, mint a TL-en egy olajcsere..................ezt akartad hallani ???????????
Köszi srácok. Gondoltam hogy ez írjátok de azért szerettem volna egy két véleményt hallani.
mégegy szavazat a tl-re
TL-re szavazok.
Volt szerencsém anno egy L-85-höz, az nagyon ott van !!!
Csak azt tudom mondani, amit már leírtam néhányszor a fórumokba. TL90, TL90A, T5000.
Minek szenvednél mtz-ben?
Ezek a gépek roppant mozgékonyak, fordulékonyak, kényelmesek, minden kezelőszerv kézre áll, rendes kilátást biztosít minden irányba, egész napi munka után sem fáradsz el úgy mint fél nap után az mtz-ben. Szászor megbízhatóbbak mint az mtz, gépek fel és lecsatlakoztatása 2 perces művelet, finoman kezelhető kihelyezett hidraulikák, ráadásul belül sem olyan zajos. Nekem ez a tapasztalatom, tehát minek szívnál mtz-vel?
Nem fogod megbánni.
Helló srácok. Ki segítene? Gondolkodom hogy lecserélem a 80as mtz-met 1 TL 90-re v. mtz892re. Szerintetek melyikkel járnék jobban? 80ha szántora kéne mindenesnek.
Válasz #747. hozzászólásra
g.poti-@hotmail.com
Pici
Ha megadnád az msn címed akkor ott jobban megtudnánk beszélni a dolgokat erről a szétszedésről!
Ugy hogy ha van akkor felveszlek írd le!
Na helló
Válasz #745. hozzászólásra
freemail meghalt szóval régi mailről ment
általában olcsóbban hozza de nem árt szétnézni de eddig jó volt nekünk
Válasz #744. hozzászólásra
tityike@citromail.hu
Válasz #742. hozzászólásra
Zoli26 tól kaptam a számot ha jól tudom de biztos megadhatom emailt írj
Válasz #740. hozzászólásra
ez a rossz idő tényleg jól jött mert van kis idő törődni vele mire jó idő lesz toppon lesz minden aztán csak nyomni kell tovább
Válasz #739. hozzászólásra
telefonszám érdekelne engem is mivel nh van traktorból is bálázóból is
Válasz #738. hozzászólásra
a tapasztalat azért már meg van az sokat számít ilyen szerelésnél de azért nem jó ilyenekkel kínlódni
nekem meg remélem nem kell darabig alkatrész de már van összeköttetés
Válasz #736. hozzászólásra
én tudtam,hogy rossz a villa csak féltem a fülkelevételtől + volt két nagykockabálázó amit szezonra összekellett nézni mivel 110-120 km-re bérmunkáztunk velük (gond nélkül végigcsinálták a szezont
)
Válasz #735. hozzászólásra
szétszedés lazán 2 nap kényelmesen mert aki még nem szedte szét az lassan de biztosan egy nap a fülke másiknap váltószéthúz utána lehet alkatrész után járni
én meg tudok adni telszámot olyat aki a gyártól tud közvetlen alkatrészt hozni olcsóbban mint bárhol !!!
összerakás meg megint laza 2 nap aki sietni akar és már tudja meg van hamarabb de amig nem lehet tudni mi kell hozzá lehet számolni plusz egy hetet mire megjön hozzá a cucc
Válasz #735. hozzászólásra
a fülke 3-4óra alatt lent volt a 2es tartomány a legfelső tengelyen van nemtudom honnan irsz én nagyigmándtól 30km-re lakom az alkatrészt az investől vettem 10%-kal volt olcsóbb alapból az enyém jó lett már fordúltam 1-2 tárcsával holnap gumikeresgetés az elejére aztán márcsak dolgozni kell vele reméllem
Válasz #734. hozzászólásra
akkor te is kínlódsz ebben az évben már másodjára
mi most a hidraulikáját ismertük meg közelről de most már jó lesz talán
Válasz #733. hozzászólásra
helo igen szedtünk szét mi magunk szervíz nem tom milyen áron csinálja de aki kicsit ért a gépekhez az szét tudja szedni meg össze is tudja rakni
mint már irták mások is 2 módja van szét szedni
mi úgy szedtük le ahogy viszonylag egyszerűbb hogy fülkét le van aki nem szedi le de az kínlódás
a motort nem hiszem ki kéne szedni ezt nem tom ki mondta ??? még a kuplungoláshoz se kell leszedni a motort mert mi ott huztuk szét de ha csak váltós akkor meg elég a fülkét leszedni és hátul széthúzni a háznál tlt felől
ha kellenek még részletek akkor kérdezz tudok mesélni sajnos
Köszönm szépen!Én is úgy hallottam,hogy nagymeló fülke le motor ki ahogy mondod!Szétszedni másfél nap hallomásból.
Válasz #733. hozzászólásra
én most csinálom a sajátom korábban cseréltem a csapágyakat tűgörgöket jó lett de nagyobb terhelésnél mozdult a váltókar most az idő miatt áll a gép hétfőn szedtem szétt most már csak a fülke belséjét kell takarítani a villa volt a rossz még benne az lett most cserélve estére próba tárcsával
Pici olvastam , hogy ti már szedtetek szét tl váltót!
Ti magatoknak vagy a szervízben? Mert nekünk is szét kell szedni és nem tudjuk hogy milyen munka mert azt mondták a szervizesek , hogy fülke le motor ki.
Ti, hogy csináltátok?
Válasz #731. hozzászólásra
nekem csak hasonló van , a kerregést hallani kéne , lehet hogy a szinkron gyűrűbe bele ér még a fogaskerék mert valószínű nem eltörve van hanem elhajolva a villa bár olyan edzett anyag az nem hajlik szóval vagy tört vagy kopott és nem ugrik a helyére a csoport fogaskereke
1400 üo nál ez szzívás
Sziasztok!Kérdésem lenne!Nem tudom jó helyre írok-e?Nekünk van 1 NH TL90A és olyan probléma jött elő,hogy a 2-es csoportban kerreg a váltója és rázza a csoportváltó kart,azt mondják a léptetővillája törhetett el és már most meg is szorúlt!Volt-e már valakinek hasonló tapasztalata és mi volt a problémája?(Ez 24X24-es váltó Hi-Lo,Terhelés alatt kapcsolható irányváltóval.)1400 üó-val.
Üdv Mindenkinek!
A tm 155-ösünk kiír két kódot F20 és TEI vagy TE1 ezeket írja az elsőt ha rájön a másikat kaszálásnál szokta.
Válasz #726. hozzászólásra
csak a klímával van gondom,a generátorján kívül más nem romlott el rajta ,igaz még csak 2500 órát ment.
Válasz #707. hozzászólásra
Tömbszelence cserés. Klímás bácsi cseréli 8-10000 Ft.
Válasz #726. hozzászólásra
4365-ös ferguson,2000 üó-val,3. sebességjeladót eszi,az sem sokkal jobb
Válasz #724. hozzászólásra
Vegyél fergát azzal nem lesz ennyi bajod!
ok kössz
most meg elment a gáz a klímából azért nem hűtött,a multkor nem ment el a gáz de akkor meg a termosztát vagy valamelyik szelep miatt nem volt jó,
már tisztára az agyamra megy
Válasz #722. hozzászólásra
Nekem tm-em van elektromos lehet, hogy nálad nincs ilyen. Majd túrok valami cikkszámot, mert az alapján az internetről tudok képet tenni.
Válasz #720. hozzászólásra
hát akkor nem tom mire gondolsz mert ezen jobb hátul max a nyomatékhatároló van de az bent van és nem eshet ki pontosan hol s és mit is kell nézni ???
Válasz #719. hozzászólásra
Próbáltam keresgélni interneten nh alkatrész katalógusból képet de az istennek sem találok róla
Válasz #719. hozzászólásra
Ez nagyon kicsi bizgentyű