Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.56 FtUSD400.96 FtCHF441.31 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ohh bár csak az lett volna ma szétszedtük és a hidraulika szelep nem zárt visszza !!!! folyamatosan emelt és ráadásul túl is emelte a cuccot a karmantyút szétvágta a hengert meg nekinyomta az öntvényháznak és még most hogy ripityára van szedve a szelep így se látszik mi volt a baja
de kap új tömítést meg összrakjuk megnézzük mi lehetett a baja mert ez olyan hogy télleg nem tudni miért csinálta egyszer csak elindult felfele a hidraulika és folyamatosan nyomta a szelep nem határolt le és csak nyomta és fütyült még a motort is fogta és most szétszedve kézzel mozgatva meg jó minden
Ez a direktre zárás nem jó ötlet,mert a gázban lévő olaj keni a kompresszort,és ha véletlenül nincs gáz akkor a kompresszornak kakukk az meg minimum egy százas
én is arra gyanakszok,először a termosztátra gondoltunk,de egyik reggelre magától megjavult,délig jól működött aztán egyszer csak állandóan kikapcsolt,még jó hogy adtam neki direktbe áramot így tudom hogy nem a termosztát miatt nem megy.
Válasz #708. hozzászólásra
2500 óra van benne de még nem volt cserélve,ha a szárítószürőre gondolsz.A könyvbe nem írnak semmit se a klímájáról ha jól emlékszek.
tm traktor klímájával van valakinek tapasztalata?
gáz van benne de valami dugulás lehet benn mert állandóan kikapcsol a kompresszor.Ha meg direkt adok áramot neki akkor melegszik a kompresszor de akkor se hűt semmit.
ha kívülről jól néz ki az NH meg nincs agyon hajtva nem sok baja lehet a váltóban főleg ha csak egy csoportot dob akkor vagy csapágy vagy ez a villa kopva van de azért nem árt jól megnézni meg kipróbálgatni de ha jó árba adják simán megéri
még javítva is mtz árba van bár 500 ezer FT számolhatsz rá ha van benne még meglepetés is ez így elég rizikós
úgy értem hogy olyan tengely volt ami úgy működött ahogy kell az nem befolyásolt semmit de még is félig el volt kopva a bordás tengely meg rajta a fogaskerék is elég szépen tehát nem sokáig bírta volna
a 2 es csoportot dobálta ez azért volt mert a váltó villa felére volt kopva és a rögzítő gyűrű mindig kiugrott de amugy mikor szétszedtük olyan tengely is el volt kopva aminek nem volt semmi baja az került 120 ba meg a rávaló fogaskerék az 50 de persze miezt olcsóbban is meg szereztük de ezt lehet alapnak venni!! a csapágyak jók volt minden vissza lett rakva a villát meg fel heggesztettük és le lett köszörülve és ennyi eddig!!!
és tökéletesen működik tárcsával repül még majd most lesz szántás majd abba teljesíthet meg lazítás persze
itt nálunk egy gyümölcsösbe newholland n95 vagy mi az a kis new holland van de már olyan hangja van mint egy 50 es mtz nek , szántáskor meg aztán csattog minden bár ez csak a használaton meg a korán múlik amugy meg huznak vele aratáskor nagy pótot mindent visz de forgóboronát nem viszi arra tartanak külön egy 50 est mert nehogy szét bassza a hátulját!
Hát ezekben a dolgokban nem vagyok jártas,de amikor vettem a John Deere-t akkor valami 140 PTO-t mondtak.Lehet hogy most marhaságot írtam,de lényeg a lényeg hogy egy rendes traktort szeretnék amivel aratni,szántani,vetni tudok.
Akinek van tapasztalata a New Holland traktorral kapcsolatban,az légyszi írjon!Gondolkodom,mert ugyan már van egy öregebb John Deere traktorom,de szeretnék még egyet,és elkezdte izgatni a fantáziámat a New Holland.Akinek van tapasztalata a traktor felől,az légyszi írjon!
Szerintem egy monosem ng 4 mindennel teljesen feltöltve bőven 1000 kg fölött van, úgyhogy ezt a permetezőset nem értem. A hidraulika 4-5 tonna körül bír emelni a leírás szerint. Én kipróbálnám azt a műtrágyaszórót :D
Szia!
Most vettem egy Hardi Twin 1000 litereset,a hidraulika bírja,de az első kerekeket fel kellett tölteni,együtt csináltuk egy 5050-el,az pedig egy Hardi Master 18 méteres kerettel van,1200 literes a srác 1000-nél többet nem tankol bele.Akarok ápolókereket a 6050-re,ezek a gépek igazából akkora traktorra valók.
4419 hozzászólás
Válasz #717. hozzászólásra
az a helyén van és volt is és hozzá se lett nyúlva mert kaszáláskor csinálta akkor meg nem kell
Válasz #707. hozzászólásra
Az ok, hogy gáz van benne...........de mennyi ?????????
Amúgy hasonló cipőben járok.........
Válasz #716. hozzászólásra
Kicsúszott jobboldalt hátólról a szint visszajelző pálcikája............
Válasz #715. hozzászólásra
ohh bár csak az lett volna ma szétszedtük és a hidraulika szelep nem zárt visszza !!!! folyamatosan emelt és ráadásul túl is emelte a cuccot a karmantyút szétvágta a hengert meg nekinyomta az öntvényháznak és még most hogy ripityára van szedve a szelep így se látszik mi volt a baja
de kap új tömítést meg összrakjuk megnézzük mi lehetett a baja mert ez olyan hogy télleg nem tudni miért csinálta egyszer csak elindult felfele a hidraulika és folyamatosan nyomta a szelep nem határolt le és csak nyomta és fütyült még a motort is fogta és most szétszedve kézzel mozgatva meg jó minden
Szia pici ! Sztem a lift o matic a "kikattintód" alján leesett a biztosító! Nekünk is volt ilyen!
Válasz #711. hozzászólásra
a fülketetőben,a hűtőradiátornál van 1 kis fekete doboz/elderesedés érzékelő/ azt nézd még meg!
Válasz #711. hozzászólásra
Ez a direktre zárás nem jó ötlet,mert a gázban lévő olaj keni a kompresszort,és ha véletlenül nincs gáz akkor a kompresszornak kakukk az meg minimum egy százas
ma betört a jobb oldalsó ablakom az NH n kaszáláskor ki honnan szokott ilyet szerválni én már kértem olcsó ajánlatot 38 plusz fuvar
meg az este úgy áltam le hogy nem teszi le a hidraulikája folyamatosan emel még az is rejtély lesz pedig minden kart hátul megnéztem
Válasz #710. hozzászólásra
én is arra gyanakszok,először a termosztátra gondoltunk,de egyik reggelre magától megjavult,délig jól működött aztán egyszer csak állandóan kikapcsolt,még jó hogy adtam neki direktbe áramot így tudom hogy nem a termosztát miatt nem megy.
Válasz #709. hozzászólásra
Az a fekete hengeres valami,amiben a nyomásérzékelő is van,2-3000 oránként sajnos cserélni kellet idáig sok gépemben
Válasz #708. hozzászólásra
2500 óra van benne de még nem volt cserélve,ha a szárítószürőre gondolsz.A könyvbe nem írnak semmit se a klímájáról ha jól emlékszek.
Válasz #707. hozzászólásra
szűrő mikor volt cserélve?
tm traktor klímájával van valakinek tapasztalata?
gáz van benne de valami dugulás lehet benn mert állandóan kikapcsol a kompresszor.Ha meg direkt adok áramot neki akkor melegszik a kompresszor de akkor se hűt semmit.
Válasz #702. hozzászólásra
ha kívülről jól néz ki az NH meg nincs agyon hajtva nem sok baja lehet a váltóban főleg ha csak egy csoportot dob akkor vagy csapágy vagy ez a villa kopva van de azért nem árt jól megnézni meg kipróbálgatni de ha jó árba adják simán megéri
még javítva is mtz árba van bár 500 ezer FT számolhatsz rá ha van benne még meglepetés is ez így elég rizikós
Válasz #704. hozzászólásra
úgy értem hogy olyan tengely volt ami úgy működött ahogy kell az nem befolyásolt semmit de még is félig el volt kopva a bordás tengely meg rajta a fogaskerék is elég szépen tehát nem sokáig bírta volna
Válasz #703. hozzászólásra
" olyan tengely is el volt kopva aminek nem volt semmi baja"ez most,hogy is van
Válasz #702. hozzászólásra
még szép hogy kész
a 2 es csoportot dobálta ez azért volt mert a váltó villa felére volt kopva és a rögzítő gyűrű mindig kiugrott de amugy mikor szétszedtük olyan tengely is el volt kopva aminek nem volt semmi baja az került 120 ba meg a rávaló fogaskerék az 50 de persze miezt olcsóbban is meg szereztük de ezt lehet alapnak venni!! a csapágyak jók volt minden vissza lett rakva a villát meg fel heggesztettük és le lett köszörülve és ennyi eddig!!!
és tökéletesen működik tárcsával repül még majd most lesz szántás majd abba teljesíthet meg lazítás persze
Válasz #701. hozzászólásra
pici l85-ös kész? mit cseréltél mennyibe állt meg az alkatrész azért érdeklődöm lehet veszek mégegy tl 90est de ennekis ez a baja?
Válasz #699. hozzászólásra
itt nálunk egy gyümölcsösbe newholland n95 vagy mi az a kis new holland van de már olyan hangja van mint egy 50 es mtz nek , szántáskor meg aztán csattog minden bár ez csak a használaton meg a korán múlik amugy meg huznak vele aratáskor nagy pótot mindent visz de forgóboronát nem viszi arra tartanak külön egy 50 est mert nehogy szét bassza a hátulját!
Válasz #695. hozzászólásra
A 150 Le-s kategóriában minden márkához létezik felni vagy kerék. www.traktorpool.de
New Holland traktor után érdeklődöm gyümölcsösbe 70-80 Le körülit használ valaki, milyenek a tapasztalatok?
Válasz #697. hozzászólásra
Hát ja...
Azt vágom, csak nem értem h miért??
elég kevés köze van ahhoz a topichoz...
Na mindegy
Válasz #695. hozzászólásra
a MŰVELŐNYOM topicba rakták a kérdésed... Lentebb...
Sziasztok!
Nemtom melyik topicba való a kérdésem, de újat nem engedtek nyitni!!
Nh tm-et használ valaki ápolókerékkel???
Konkrétan egy 150est szeretnék megszégyeníteni velük :)
Csak nemtudom van e olyan felni, amelyik összedobja 150-te a nyomtávot!
Sürgős lenne, ettől függ h van e egy eladó traktorom
Ha valaki tud valamit jelezzen légyszi!
Mindent lehet,csak akarni kell!
Válasz #691. hozzászólásra
pedig lehet
Válasz #690. hozzászólásra
én nagy marha még odaírtam az aratást is...az szép lenne....pfff.traktorral aratni....jesszus...inkább elmegyek aludni....késő van
Válasz #689. hozzászólásra
káposztát répát krumplit .......
amit csak akarsz
lehet aratni csak legyen mit hehhehhhehe
Válasz #688. hozzászólásra
és mit aratnál a traktorral ????
Hát ezekben a dolgokban nem vagyok jártas,de amikor vettem a John Deere-t akkor valami 140 PTO-t mondtak.Lehet hogy most marhaságot írtam,de lényeg a lényeg hogy egy rendes traktort szeretnék amivel aratni,szántani,vetni tudok.
Válasz #686. hozzászólásra
helló barátom!!!!igen :))
Válasz #685. hozzászólásra
Szeva komni régen beszéltünk.
Válasz #683. hozzászólásra
a johnid hanyas ??:)
Válasz #683. hozzászólásra
Mekkora kategória mert nem mindeggy?
Akinek van tapasztalata a New Holland traktorral kapcsolatban,az légyszi írjon!Gondolkodom,mert ugyan már van egy öregebb John Deere traktorom,de szeretnék még egyet,és elkezdte izgatni a fantáziámat a New Holland.Akinek van tapasztalata a traktor felől,az légyszi írjon!
Válasz #681. hozzászólásra
felteheted,de 1 big-nél többet ne tegyél bele
Szerintem egy monosem ng 4 mindennel teljesen feltöltve bőven 1000 kg fölött van, úgyhogy ezt a permetezőset nem értem. A hidraulika 4-5 tonna körül bír emelni a leírás szerint. Én kipróbálnám azt a műtrágyaszórót :D
Válasz #675. hozzászólásra
Ha raksz alá kereket, akkor biztos!
Válasz #678. hozzászólásra
Mi újság,te nem költözködsz?
2500 literes amazone függ szóró
Szia!
Most vettem egy Hardi Twin 1000 litereset,a hidraulika bírja,de az első kerekeket fel kellett tölteni,együtt csináltuk egy 5050-el,az pedig egy Hardi Master 18 méteres kerettel van,1200 literes a srác 1000-nél többet nem tankol bele.Akarok ápolókereket a 6050-re,ezek a gépek igazából akkora traktorra valók.
Válasz #674. hozzászólásra
Igen,szeptemberben beszámolta az IKR,márciusban visszahoztam.
Válasz #673. hozzászólásra
szerinted lehetne használni a t5000 et 1 2500 literes amazone függ szóróval?
Válasz #672. hozzászólásra
Szia!
Ezt a képet már valamelyik hirdetésben láttam!
Tied?
Ez igaz, de nekem a TL90A vagy a T5000-es széria szimpatikusabb. Nehezebb, komfortosabb gép. Talán 1 milla sincs a kettő közt.
Válasz #671. hozzászólásra
Szia!
Megbízható,egyszerű,könnyen kezelhető,nagyon jó Iveco motorral/alacsony fogyasztás/,erős hidraulika,Mtz helyett kiváló.
New Holland TD 95D-ről valakinek véleménye, tapasztalata?
Válasz #664. hozzászólásra
Jó számot küldtél el? Nem vagy elérhető. Hol lehet megnézni?