Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
negatív infót úgyse kapsz.A örnyéken tudo kb 15 NH-ot 80 le-től 200-ig.Mindegyik megy mint az óra,ha a tulaj hajtja ha nem.Aki már a harmadi gépét veszi(nagyobbat-nagyobbat)és csak ennél a márkánál marad,akkor az már jelent valamit.Most jut eszembe,ezt "A NH A LEGJOBB TRAKTOR"című topiba kellet volna írnom,de még mindíg nem nyitottam meg(ez nagyfokú trehányság)
Hello. Nekünk is van egy New Holland TM155-ös. Azon kívül,hogy tankolni kell más baja nem volt. Most van benne 3200 üzemóra. Talán annyi hibája,hogy egy relé hibás volt. A fogyasztás is nagyon jó. Mi nagyon megvagyunk vele elégedve.
De a szomszéd faluba egy úgyan ilyen csak kb 2 hónappal fiatalabb. Abba már a harmadik motor megy bele. De azt hozzá kell tenni, hogy azt egy alkalmazott hajtja. Mienket pedig csak a család hajtja, az pedig szerintem nem mindegy.
Sziasztok én a 6010-es Plus-ról szeretnék érdeklödni kinek mi a véleménye róla? Nehéztalajművelésre nem használnám csak növényápolásra meg magágykészítésre. Vagy mit ajánlanátok ami belefér a kertészetibe? Köszi a segítséget!
TM 155 ösről írjatok má vlm. full negatívumokat igenkedves tulajdonosok.....
5000 -nél fölrobbant a motor, 6000-nél leszállt a kabin.... ilyesmiket.
Minden infó érdekel ami hiteles.
Az se számít ha a 5. faluba történt csak igaz l1N....
ott a nagyistálló mögött én sem hittem volna,a düllő kicsit kemény,de beljebb nedveset hoz fel,szántottam mögöttünk is ott száraz volt de a gyürü összetörte,én szántok fater jön utánam gyürüzi mögöttünk 1x grúberoztam a tarlót,itt2x ennyit számít?
Válasz #279. hozzászólásra
a régi széria utóljábol vettem a 155 öt,1800 órát ment 2 év alatt de csak tankolni kellett.Haverék tm 190 ese az elsőkből való,az marha rossz.Meg talán 15 % al tud többet mint ez csupán.
Ez azért furcsa, mert a TM155 utódja a T6080-as ami szintén 155 Le. (az üzletkötők szerint) Tehát egy kiforrott letisztult széria.
Példa. TL90 - T5050
Full ugyan az szinte, minimális változtatások.
Ergo sztem nem beszélhetünk gyerekbetegségekről, mivel mindkét típus sok sok éves múltra tekint vissza.
Ha jól értem azt mondja, hogy a 6000-es még nagyon új ezért valószínűleg gyerekbetegségekből is van rendesen és azért vett 155-t mert azokat már régebben gyártják és az esetleges meghibásodási lehetőségeket orvosolták az évek során. :)
Szintén így vagyunk vele, valamit alkotni kellene jövőre. Itt helyben volt egy szolgáltatónak két darab. Akik hajtották őket azok szerint nagyon jó gépek voltak. Kopó alkatrész csere meg kötelező szerviz és nem tudták megölni. Gondolom ezek akkor a későbbi kiadások lehettek. Azóta vettek helyettük újabb gépeket (TM165) de ezekkel több nyűg van állítólag. Engem is érdekelt, hogy többen mit gondolnak. Mondjuk mi néztük a TM-165-t is.
97-ben vatük az m-160 at de az öröm nem sokáig tartot !!!!!!
Ami meghibásodhat 1 gépen na ezen a szaron meg is hibásodot!!!!!!
Az ikr nem is tudot eladni 1 gépet se a környékünkön Bódiék visza akarták veni hogy ne szapuljuk ,dehát az meg 1 köcsög aki ismeri tudja !!
Igyhát kinlódtúnk vele 10 évig !!!!
nekem ennek a tipusnak az ikertestvére van, jelenleg 12 éves,6000 körüli üó val, garis korában cseréltek hidr szivattút,mert eltörött a kapcsolóhüvelye, azóta cserélve lett rajt a műszerfal nyomógombjai,klíma pótméter,radar,közbe szarakodik a kardánfék mágnesszelepe,de ez nem érdekes,és valószínüleg már kell cserélnem hidroakkumulátort mert irányváltásnál bevillog a lámpa,egyébként jó gép ,én használtan vettem ,unokabátyámé volt,aki járt vele kapott egy tm190-et,de bár mikor visszacserélné
a széria első évjáratainak példányai állítólag hibahalmozók voltak,ezt olyantól hallottam aki cégnél ilyet hajtott.
De ez minden gépre igaz,az idő múlásával kiküszöbölik a durvább hibákat.IKR okításon kérdezték a vevőket a gépekről és az jött le hogy hogy az elsőszériásokkal már ujkorukban is gondok vannak.A későbbi példányokkal meg szinte mindenki elégedett volt,ezért nem vettem 6000est inkább 155 öt.
Csavarhúzóval légtelenítettem aztán behúztam úgy hogy hallottam hogy pattant egyet na mondom hátha nem tört el :) Aztán ki kellett megint csavarni na akkor a feje elengedte a menetet mert tudod ez műanyag aztán ennyi volt az élete :D
4419 hozzászólás
Válasz #318. hozzászólásra
Ne Heccivel foglalkozz, ha már a NH topikban vagyunk mesélj valamit a TM-edröl, üó , mi romlott el , fogyasztás, mennyire vagy megelégedve vele
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-02-15 19:56:36
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-02-15 19:44:12
amilyen döglött a fórum,lehet h. mindjárt szétkapom.Remélem mire megcsinálom elromlik valakinek az MTZ-je,különben ma sem fogunk egy jót beszélgetni
Válasz #313. hozzászólásra
Próbálkozz a kis k betűvel akkor talán sikerül.
Válasz #313. hozzászólásra
Nyomj helyette p-t.
Ha papit írsz tudjuk majd h. kakit akartá......
Válasz #312. hozzászólásra
úgy látom a KKKKKKK betű nem nagyon veszi a sebességet.Gondoljátok utána,amíg megcsinálom
Válasz #311. hozzászólásra
negatív infót úgyse kapsz.A örnyéken tudo kb 15 NH-ot 80 le-től 200-ig.Mindegyik megy mint az óra,ha a tulaj hajtja ha nem.Aki már a harmadi gépét veszi(nagyobbat-nagyobbat)és csak ennél a márkánál marad,akkor az már jelent valamit.Most jut eszembe,ezt "A NH A LEGJOBB TRAKTOR"című topiba kellet volna írnom,de még mindíg nem nyitottam meg(ez nagyfokú trehányság)
Válasz #310. hozzászólásra
Tudok ám úgy kérdezni, h. nem is kell az amirő kérdezek...
Válasz #309. hozzászólásra
Miért . ez kell neked
Válasz #308. hozzászólásra
Príma Erni.
Jókis infók, ha nincs több mehetsz heverni.
Hello. Nekünk is van egy New Holland TM155-ös. Azon kívül,hogy tankolni kell más baja nem volt. Most van benne 3200 üzemóra. Talán annyi hibája,hogy egy relé hibás volt. A fogyasztás is nagyon jó. Mi nagyon megvagyunk vele elégedve.
De a szomszéd faluba egy úgyan ilyen csak kb 2 hónappal fiatalabb. Abba már a harmadik motor megy bele. De azt hozzá kell tenni, hogy azt egy alkalmazott hajtja. Mienket pedig csak a család hajtja, az pedig szerintem nem mindegy.
Sziasztok én a 6010-es Plus-ról szeretnék érdeklödni kinek mi a véleménye róla? Nehéztalajművelésre nem használnám csak növényápolásra meg magágykészítésre. Vagy mit ajánlanátok ami belefér a kertészetibe? Köszi a segítséget!
Válasz #305. hozzászólásra
5000-nél szétrobbant a motor,6000-nél elszállt a fülke ,de a 6.falu
TM 155 ösről írjatok má vlm. full negatívumokat igenkedves tulajdonosok.....
5000 -nél fölrobbant a motor, 6000-nél leszállt a kabin.... ilyesmiket.
Minden infó érdekel ami hiteles.
Az se számít ha a 5. faluba történt csak igaz l1N....
Pici itt vagy? Kérdezni szeretnék.
Válasz #302. hozzászólásra
az biztos.
csak ne lenne annyira hullámzó évente
Válasz #301. hozzászólásra
idén a facélia volt a sikernövény
Válasz #299. hozzászólásra
csak a komplex a drága , hagyd el helyette csak nitró
kiseb ktg nagyobb haszon ha egyáltalán lesz a gabonán
Válasz #298. hozzászólásra
hát ja aratáskor mindig kevés a kocsi,meg csak jó azért a nagy kocsi
Válasz #297. hozzászólásra
astardo 250kg 3x15 +250kg 34-es n 5.5t 15-ös fehérje,háromfenyőnél
Válasz #296. hozzászólásra
tavaly kicsit drágáltam a 400at a szállításra
Válasz #295. hozzászólásra
antóniusz meg 4-5q nitró garantált 14,5-17% fehérje
Válasz #293. hozzászólásra
most,de egész évben csak áll
Válasz #294. hozzászólásra
egyetemről hozom no name,2.fok
Válasz #292. hozzászólásra
remélem antónius
Válasz #292. hozzászólásra
igen, csak kevés kicsit 2x8t + 22t
Válasz #291. hozzászólásra
búza alá csinálom,kap egy kompaktort,aztán mehet bele,a pót a tiéd?
Válasz #290. hozzászólásra
én még ott kinnt várok 20-40mmre majd utánna könnyen megy már csak 70 ha
max 7 nap ha egyszer neki indulok majd
Válasz #289. hozzászólásra
ott a nagyistálló mögött én sem hittem volna,a düllő kicsit kemény,de beljebb nedveset hoz fel,szántottam mögöttünk is ott száraz volt de a gyürü összetörte,én szántok fater jön utánam gyürüzi mögöttünk 1x grúberoztam a tarlót,itt2x ennyit számít?
Válasz #287. hozzászólásra
nem szántani voltál???
hol ragadt ennyire??
mert elég jól porzik
Válasz #287. hozzászólásra
ezért sokan irigyelnek !
Válasz #286. hozzászólásra
ragadt a gyürüshengerre
Válasz #285. hozzászólásra
robi nem kemény a talaj????????
Válasz #278. hozzászólásra
20 körül
Válasz #282. hozzászólásra
Valószínűleg igazad van.Nem ástam bele magam. Én csak értelmeztem a szöveget amit tm155 írt. :)
a régi széria utóljábol vettem a 155 öt,1800 órát ment 2 év alatt de csak tankolni kellett.Haverék tm 190 ese az elsőkből való,az marha rossz.Meg talán 15 % al tud többet mint ez csupán.
Válasz #281. hozzászólásra
Ez azért furcsa, mert a TM155 utódja a T6080-as ami szintén 155 Le. (az üzletkötők szerint) Tehát egy kiforrott letisztult széria.
Példa. TL90 - T5050
Full ugyan az szinte, minimális változtatások.
Ergo sztem nem beszélhetünk gyerekbetegségekről, mivel mindkét típus sok sok éves múltra tekint vissza.
Ha jól értem azt mondja, hogy a 6000-es még nagyon új ezért valószínűleg gyerekbetegségekből is van rendesen és azért vett 155-t mert azokat már régebben gyártják és az esetleges meghibásodási lehetőségeket orvosolták az évek során. :)
Válasz #277. hozzászólásra
Szintén így vagyunk vele, valamit alkotni kellene jövőre. Itt helyben volt egy szolgáltatónak két darab. Akik hajtották őket azok szerint nagyon jó gépek voltak. Kopó alkatrész csere meg kötelező szerviz és nem tudták megölni. Gondolom ezek akkor a későbbi kiadások lehettek. Azóta vettek helyettük újabb gépeket (TM165) de ezekkel több nyűg van állítólag. Engem is érdekelt, hogy többen mit gondolnak. Mondjuk mi néztük a TM-165-t is.
Válasz #274. hozzászólásra
Most akkor hogy van ez hogy a 6000-res jobb mint a 155 és 155 vettél vagy most ezt nem értem.Meg az új T6000-res szériára gondolsz?
Válasz #275. hozzászólásra
Mi péz az a hidroakku ??????????
Válasz #276. hozzászólásra
Csak kérdeztem hogy ki mit tud róla mert hát viszonylag jól felszerelt és jövőre kéne valami gépet venni 160 és 200 LE között.
Válasz #272. hozzászólásra
97-ben vatük az m-160 at de az öröm nem sokáig tartot !!!!!!
Ami meghibásodhat 1 gépen na ezen a szaron meg is hibásodot!!!!!!
Az ikr nem is tudot eladni 1 gépet se a környékünkön Bódiék visza akarták veni hogy ne szapuljuk ,dehát az meg 1 köcsög aki ismeri tudja !!
Igyhát kinlódtúnk vele 10 évig !!!!
nekem ennek a tipusnak az ikertestvére van, jelenleg 12 éves,6000 körüli üó val, garis korában cseréltek hidr szivattút,mert eltörött a kapcsolóhüvelye, azóta cserélve lett rajt a műszerfal nyomógombjai,klíma pótméter,radar,közbe szarakodik a kardánfék mágnesszelepe,de ez nem érdekes,és valószínüleg már kell cserélnem hidroakkumulátort mert irányváltásnál bevillog a lámpa,egyébként jó gép ,én használtan vettem ,unokabátyámé volt,aki járt vele kapott egy tm190-et,de bár mikor visszacserélné
a széria első évjáratainak példányai állítólag hibahalmozók voltak,ezt olyantól hallottam aki cégnél ilyet hajtott.
De ez minden gépre igaz,az idő múlásával kiküszöbölik a durvább hibákat.IKR okításon kérdezték a vevőket a gépekről és az jött le hogy hogy az elsőszériásokkal már ujkorukban is gondok vannak.A későbbi példányokkal meg szinte mindenki elégedett volt,ezért nem vettem 6000est inkább 155 öt.
Arra tényleg én is kíváncsi vagyok :)
Üdv mindenkinek
Azt szeretném megkérdezni hogy a NH M 160-ról kinek mi a véleménye?
Válasz #270. hozzászólásra
Csavarhúzóval légtelenítettem aztán behúztam úgy hogy hallottam hogy pattant egyet na mondom hátha nem tört el :) Aztán ki kellett megint csavarni na akkor a feje elengedte a menetet mert tudod ez műanyag aztán ennyi volt az élete :D
Válasz #269. hozzászólásra
Talán túl megfogtad fogóval ?
Vagy még nem volt kitekerve és a csavarhúzóval elpatantt ?