Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
New Holland L85 10 éves előző gazdája elhanyagolta meg leamortizálta és most mi feljavitottuk rendesen , egyedül amit még nem csináltunk meg rajta az a váltoja mert a 2 es váltocsoportot kidobja de már igy vettük de majd egy télen megejtyük azt is
Sokaknál még a legegyszerűbb mtzkkel is állandóan gondok vannak ,az nh-nál voltak jó és rosszabb tipusok is.Nekem ez az utolsószériás 155 van,igy 1600 óra után elégedett vagyok vele,240 hekit csinál kompletten,zömmel nehéz talajmunkát.Padlógázas szállításnál elég magas a fogyasztás,talajon nem vészes.Kategóriájához képest van sulya.Én az ára meg a 7,5 literes motra miatt döntöttem mellette.Szomszéd faluba 1 TM 120 al állítólag több mint 300 hektárt művelnek.
- kényelmes
- belül csendes
- nem jön be a por
- az ülésben kényelmesen ülve rálátsz a 3 pontra
- nagyon könnyen kezelhető (gyorskiemelő, könnyű váltások)
- rendkívül fordulékony
- precíz kormányzás
- abszolút megbíhzató pl. egy családi gazdaságban
Mtz-nél készen vagyok amikor tolatok rá egy gépre és nem látom mit csinálok, ki kell másznod az ülésből, de közben kormányozz és kuplungolj is. Undorító...
szia, nem akarok kötekedni, csak kiváncsi vagyok, hogy a 3 késes lazitót hogy huzza el, mert nem nagyon hiszem el, sztem 1 3 késes lazitóhoz, ami le van téve min. 50 cm.-re ahhoz kell min. 160 ló, nem 95, v. hány centin húzod??? 30.-on??? mert ak. meg nem érdemes lazitani, és ismétlem nem akarok beléd kötni, csak kiváncsi vok!!!
Hát meg gondolom a difije nem elektrónikus hanem taposós mint a T25nek :D Meg nem hiszem hogy lehet kérni HI-LO váltóval meg nem elektrónikus az irányváltója és a TLT kapcsolója sem.Gondolom a súlya is kisebb.Szóval ez az igazi ültetvényes traktor szőlőbe meg kis helyre
A T-széria az kertészeti és szántóföldi szerintem
De ez csak az én véleményem :)
4419 hozzászólás
Válasz #167. hozzászólásra
Kisalföld északi része,
akkor biztos nemte leszel a szomszéd faluba!
Válasz #162. hozzászólásra
New Holland L85 10 éves előző gazdája elhanyagolta meg leamortizálta és most mi feljavitottuk rendesen , egyedül amit még nem csináltunk meg rajta az a váltoja mert a 2 es váltocsoportot kidobja de már igy vettük de majd egy télen megejtyük azt is
Válasz #166. hozzászólásra
Dél alföld
Válasz #165. hozzászólásra
Ti merre vagytok?
Válasz #164. hozzászólásra
Lehet hogy akkor rólam mesélsz? :D
Sokaknál még a legegyszerűbb mtzkkel is állandóan gondok vannak ,az nh-nál voltak jó és rosszabb tipusok is.Nekem ez az utolsószériás 155 van,igy 1600 óra után elégedett vagyok vele,240 hekit csinál kompletten,zömmel nehéz talajmunkát.Padlógázas szállításnál elég magas a fogyasztás,talajon nem vészes.Kategóriájához képest van sulya.Én az ára meg a 7,5 literes motra miatt döntöttem mellette.Szomszéd faluba 1 TM 120 al állítólag több mint 300 hektárt művelnek.
Egyszerű a válasz.
- kényelmes
- belül csendes
- nem jön be a por
- az ülésben kényelmesen ülve rálátsz a 3 pontra
- nagyon könnyen kezelhető (gyorskiemelő, könnyű váltások)
- rendkívül fordulékony
- precíz kormányzás
- abszolút megbíhzató pl. egy családi gazdaságban
Mtz-nél készen vagyok amikor tolatok rá egy gépre és nem látom mit csinálok, ki kell másznod az ülésből, de közben kormányozz és kuplungolj is. Undorító...
Válasz #161. hozzászólásra
Milyen nyuszid van? :)
Válasz #151. hozzászólásra
a ford az 2000 es 36 lovas öreg gép de nagy felujitás után ami 10 éve volt csak gázolaj meg olaj meg kenés
Válasz #140. hozzászólásra
ja én is Nh s tag vagyok most éppen:D:D meg Ford os is
Válasz #157. hozzászólásra
55-60 cm húzom,homokos talajon/átlag 20 AK/,Jympának nálunk elég 30 le/kés.Csak ajánlani tudom ezt a lazítót,ja és kb. 3 évente,mellőzöm a szántást.
Válasz #152. hozzászólásra
szia, nem akarok kötekedni, csak kiváncsi vagyok, hogy a 3 késes lazitót hogy huzza el, mert nem nagyon hiszem el, sztem 1 3 késes lazitóhoz, ami le van téve min. 50 cm.-re ahhoz kell min. 160 ló, nem 95, v. hány centin húzod??? 30.-on??? mert ak. meg nem érdemes lazitani, és ismétlem nem akarok beléd kötni, csak kiváncsi vok!!!
Válasz #155. hozzászólásra
Nem eddig!
De kerestem:)))
Válasz #154. hozzászólásra
( eddig kereste a szótárban)
Válasz #143. hozzászólásra
HÚÚÚ, DE TUDOL!
Válasz #151. hozzászólásra
Így van ezek még Ford-ok,kaptak egy csinos külsőt.A motor Iveco,kicsit pörgős,de nagyon megbízható és keveset eszik.
Válasz #146. hozzászólásra
Három csoportban 4 szinkron sebesség+szinkron irányváltó.Minden mechanikus kapcsolású,tlt,difi,eleje.42 mázsa a gép,erős hidraulika/4 fejes ekét húzok vele,4-ik fej lebontva/,eberhardt EP 120 váltóst.Három késes Jympa-t simán húzza.
pici! hányas a ford?
Válasz #149. hozzászólásra
Akkor meg bemész a susnyásba.
Inkább szánts ott lehet.
Válasz #148. hozzászólásra
MAJD HOLNAP BÁLÁZÁS KÖZBE
Válasz #147. hozzászólásra
Neked már aludnod kéne nem?????? :-DDDDDDD
Válasz #144. hozzászólásra
HALGATLAK MINDEN INFO JÓLL JÖHET ŐSZRE KELL VALAMI GÉP
Mesélj róla! Mechanikusok a dolgok benne? jobb mint az MTZ?
Válasz #144. hozzászólásra
Turbó Dízel :)
Nekem TD-m van,szívesen mesélek róla.
Válasz #141. hozzászólásra
Zukunft Technolodzsi
egy ismerősömnek már 5 éve van TD95D -je. az MTZ-t keresztbe hosszába lenyeli. nem rossz gép az. nem kéne mindig az írást bámulni
Válasz #139. hozzászólásra
A zt mit jelent????
Válasz #137. hozzászólásra
Te is egy NH-s tag vagy? :)
Válasz #137. hozzászólásra
Nekem oszt semmi.
KÖSZI! JÓ ÉJT MINDENKINEK ÉN MEGYEK ALUDNI HOLNAP MUNKA
Válasz #135. hozzászólásra
nem tom mi bajod van a nyuszi motorjával???? kicsi pörgös nagyon keveset fogyaszt és az mtz nél 10 szer többet ér ennyi elég
Válasz #135. hozzászólásra
Vagy hogy Tééé ne veDD meg :)
Válasz #132. hozzászólásra
A hatalmas motorjára utal.
Tangli Dízel.
DÖC_DÖC
Há hogy diesel!!!
Válasz #129. hozzászólásra
HEHE EZ JÓ! OKÉ DE EZEN AZ ELVEN MIT JELENT A D?
Válasz #129. hozzászólásra
:DDD
Válasz #125. hozzászólásra
Mind a három motorja TD80D a TD90D és a TD95D is 3908ccm
Válasz #128. hozzászólásra
A T azé T, mert Tingli Tanglizásra való...
Hát meg gondolom a difije nem elektrónikus hanem taposós mint a T25nek :D Meg nem hiszem hogy lehet kérni HI-LO váltóval meg nem elektrónikus az irányváltója és a TLT kapcsolója sem.Gondolom a súlya is kisebb.Szóval ez az igazi ültetvényes traktor szőlőbe meg kis helyre
A T-széria az kertészeti és szántóföldi szerintem
De ez csak az én véleményem :)
Válasz #126. hozzászólásra
HÁT AKKOR EZEK CSAK PÓNILOVAK NEM?
Válasz #125. hozzászólásra
Ha 1x annyit írnak, akkor annyi, nincs mese! :-)))))))))
Válasz #123. hozzászólásra
A TD MOTORJA MEKKORA ? LEHETSÉGES,HOGY 3,9 LITERES A 95 LOVASÉ?
Válasz #122. hozzászólásra
azért a td-nek se törpe a fülkéje csak kisebb
Válasz #121. hozzászólásra
a különbségek árban a sok apróságtól vannak. pl. a TL-nek halkabb a fülkéje és jobb az ülése. a TD-ne nincs kmóra
Válasz #120. hozzászólásra
Meg a kicsi fülke !!!!!!!!! Azért a legolcsóbb.
Válasz #120. hozzászólásra
a tl komolyabb, mint a td. szerintem a td nagyon megéri az árát
Válasz #117. hozzászólásra
MIÉRT A TL NEM? A LEGFŐBB EXTRA A 4 KERÉK! A KORMÁNYKERÉK MÁR OPCIÓ! DE NEKEM 90-100LE KÖZÖTT KELLENE EGY OLCSÓ GÉP AMIBE NINCS ELEKTRONOKA