Hirdetés
Fórum
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Grubber új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Napraforgó ára új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- AKG támogatás új
- Egészséges életmód, sport szabadidő... /fotelból nézve is/ új
223 hozzászólás
üdv olt nodett mechanikus vetőgéphez keresnék alkatrészt
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
Válasz Attila000 #19. hozzászólásáraNem magyarul van de itt megtalálsz mindent.
http://www.simaco.rs/tablice.php
Válasz Attila000 #19. hozzászólására Attól függ hogy hány furat van a tárcsádon..
mai kép. Neoma
Válasz mtz1221 #18. hozzászólásáraKöszi!!!
Naprára 58-60 ezres magszámmal milyen fokozatot használtok? 4B, 3C?
Válasz Attila000 #17. hozzászólására
Sziasztok! Tudna nekem valaki Nodet gougis pneumasem 2-höz vetési táblázatot, valahova úgy elkeveredett hogy na...:(
Előre is köszönöm!
Válasz Gege #12. hozzászólásáraNodet kukorica vetögéphez kéne vágó csoroszlya vagy betét
Válasz istvanszigeti55 #13. hozzászólásáraNekem is ilyen vetőgépem volt.16 teljes fordulat a meghajtó keréken az 0.01 ha.25kg vetéshez 0.25dkg legyen a 16 fordulat által kivetett mag.Egyébként a vetőgépen lehet állítani lassú ill.gyors fordulatot is,apró maghoz vagy pl.gabonához.De a 25kg lucernamagot szépen kiveti gyors fordulattal is.
Válasz istvanszigeti55 #13. hozzászólására Hiába írja le bárki, az nem lesz pontos, legfeljebb közelíteni fog csak a mennyiség, miért nem tekeritek le a vetőgépet, úgy pontosan be lehet állítani.
Nodet 3méteres vetőgppel lucernát vetnék kb 25 kg/h.Nemtudná valaki megirni a beállitási értéket
Szerbiában van hozzá utángyártott alkatrészek. Mi kellene hozzá? Segítek ha tudok.
Válasz orsolya_gulyas #5. hozzászólásáraNemtudod hól lehet hozá alkatrészt veni nekem is ijen van
El tudna kuldeni : virag.lehel@gmail.com.........it nincs tavolsag.......elore is koszonom
Erdelyben
Nekem 4 méteres tárcsás gabona vetőgépem van kissebb átalakításokat csináltam rajt pl a vetőcsöveket kiváltottam pvc csövekre. De amúgy egy egyszerű gép nincs agyoncsapágyazva.
Válasz lehel_37372 #6. hozzászólásáraNekem van.Te merre vagy?
nodet gougis gabona vetogep vetesi tablazatal tud valaki segiteni.......bocsi az ekezeteker
5 éve van ijen gépem,nagyon jó vetőgép.
Idén vettem, s vetettem először.
csak kukoricát.
nagy tapasztalatom nincs, de azért kérdezzetek nyugodtan.
Gabona vetőgép érdekel vagy a.....
nodet gougis vetőgép beállítása
Létrehozta: jenogazda, 2015-04-11 15:06:21
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 jenogazda | 2015-04-11 15:06:21
#905864. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Nodet gougis vetőgéppel aprómagot kellene vetnem. Tudna valaki segíteni, hogyan kell beállítanom?
J.G.
Tud valaki mondani a Nodet vetőgépről valamit.
Moderátor által módosítva: 2015-01-22 05:39:25