Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Hirdetés
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
191 hozzászólás
Válasz rdani #140. hozzászólásáraSzerintem olyat ne keress. Ha buzára hasonlít jobban(élőben nem láttam a magot:-) ), akkor olyasmivel próbálkozz. Ha a rozsra, akkor azzal... Ez csak tipp...
üdv
a vetési táblázatban a tritikálé milyen néven található?
köszönöm
Sziasztok
Tudna valaki segiteni repce vetes ügyebe?mert a konyvbe nem talalok rola semmit.... 25soros N Lift o matic om van, van hozza attalakito is
Válasz jozsinak #134. hozzászólásáraSzevasz! 20 3169303 ezen a számon bizonyos dolgokat tudsz rendelni!
Nordsten vetőgéphez keresek vetőelemet, hogy tudjak aprómagot is vetni vele. Ha tudjátok, hogy hol lehet beszerezni, kérnék segítséget.
Köszönöm!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni,hol tudnák rendelni,illetve vásárolni magvezető csöveket,egy Nordstein lifo matic 21 soros vetőgéphez? Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv. 21 soros Liftomatic vetőgéphez honnan tudnék venni magszóró kerekeket és csoroszlyákat?
Sziasztok!nordsten lift o'matic vetőgéphez (25 soros)vetőelemeket keresek. A segítséget előre is köszönöm.
Válasz f.norbi80 #131. hozzászólásáraminek az én sosem használom
Sziasztok!nordsten lift o'matic vetőgép 3 m vetés táblázatra lenne szükségem.köszönöm
Hello. 21 soros vetőgépet vettem, de nincsenek meg a nyomjelzői. Tudna valaki segíteni rajzzal és méretekkel?
Szia! Morisz nagyon köszönöm ezt a vetési táblázatot de szükségem lenne a többi vethető magtípus beállításaira is meg hogy kell e vetőelemet vagy bármit cserélni! Pl.: lucernához köleshez repcéhez ! A válaszod vagy a feltöltött táblázatot előre is köszönöm!
Válasz tibormolnar11 #127. hozzászólásáraTegyel fel kepeket ha tudsz az alkatreszrol pl.magtakaro milye mert tobb fele van stb......
Válasz Zolika76 #63. hozzászólásáraSzia Zolika megkernelek ha eltudnad kuldeni vetesi tabalazatot a3m 25soros vetogepre kosziie-mail tibormolnar11@azet.sk
Válasz kanyo #126. hozzászólásáraüdv.
Jelenlegi észrevételeim:
Mivel a fogaskerék belsejéből hiányzik a persely a fogaskerék átforog a hatszögön.
Valamint el van törve a jelülőben a rúgó és hiányzik 3 magtakaró pálca.
Pillanatnyilag ezekre lenne szükségem.
Esetleg ha tudsz helyet vagy céget ahol beszerezhetőek az alkatrészek az érdekelne.koszi szepen
Válasz tibormolnar11 #125. hozzászólásáraMilyen alkatresz erdekel?
Sziasztok szeretnek szinten vetesi tablazatott kerni 25soros 3meteres Nordstein vetogephez es alkatreszek beszerzesi modjat elore is koszonom TIBOR tibormolnar11@azet.sk
Válasz lehel_37372 #123. hozzászólásáraHa lejjebb olvasol, már töltöttem fel táblázatot!
Helo! Nordsten CLD 250 Lift-o-matic 21 soros vetogepem van! Szeretnek kerni valakitol egy utmutato tablazatot es hogy mit hogyan kell rajta beallitani egy bizonyos mag vetesekor! Elore is koszi :D.......email cimem virag.lehel@gmail.com
Hello . Tud valaki 3 m 25 soroshoz alkatrészeket ? 6 lapú tengejt és persejeket a tengejre , a norton szekrénybe .
Sziasztok.
Nekem egy Nordstein 3 méteres 25 soros Lift -o-matic gépem van.
Szeretnék kérni egy Bállítási táblázatot,ha valakinek van,ata0116@freemail.hu címre
Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Nordstein 2,5 m-es vetőgéphez csoroszlyát keresek! Köszönöm! tel.:70/219-2946
Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne egy beállítási táblázatra 3 méteres 25 soros nordstein vetőgéphez.Segítséget előre is köszönöm.
tosmagit@gmail.com
Válasz Zolika76 #93. hozzászólásáraHello nekem is egy 300 25 sorosom van tudna küldeni egy táblázatot a cs.tomi87@freemail.hu ra ?!
Válasz Zolika76 #63. hozzászólásáraHello. Én is szeretnék kérni egy táblázatot. sapiszandy@gmail.com köszönöm
Válasz karda.alpar #115. hozzászólásáraLeforgatási próba:
a leforgatási próbát 0,1 ha- ra kell elvégezni. A nortonszekrény hatszög tengelyét 107-szer kell körbeforgatni, hogy megkapjuk a kivetendő magmennyiség 1/10-ét. pl: 220 kg/ha--->22 kg/0.1 ha
Ha érdekel, hogy jött ki a 107 akkor azt is leírom.
Ez az érték csak a CLD-250-esre jó! Másfajta gépre más érteket kell meghatározni!
Válasz Morisz #113 hozzászólásár
Koszonom szepen.
Leforgatasi probat hogy tudok csinalni? nm igazan ertem meg a vetogepet.
üdv valaki tudna segiteni alkatrész ügyben??
Válasz Morisz #112. hozzászólásáraEzek csak kiinduláshoz jók. Leforgatási próba kell!
A vetőelem normál.
Zab: 175 kg/ha C2D2/A2 zsalu nyitva, vetőnyelv 2. állás.
Lucerna:25 kg/ha C1D1/B1 zsalu felülről 1., vetőnyelv 1. állás.
Köles: 29-30 kg/ha C1D1/B6 zsalu felülről 1., vetőnyelv 1. állás.
Válasz karda.alpar #111. hozzászólásáraRendben!
Holnap felírom őket, és akkor megosztom Veletek!
Nekem Liftomatic CLD-250 van.
Válasz Morisz #110. hozzászólásáraUdv. Nekem kellene a kulon feljegyzes is, lucerna es magok vetesehez. Elore is koszonom.
Üdv!Ezt én csináltam a gépem belsejében lévő táblázatról. Ha valakinek kell, akkor a külön feljegyzéseket is leírom./köles, zab, lucerna/CLD 250 vetési táblázat
Sziasztok.Tanácsot kérnék egy cld-250 es vetőgéphez, lucerna vetés terén, milyen beállitásokkal lehetséges. Előre is köszönöm !
Sziasztok.Tanácsot kérnék egy cld-250 es vetőgéphez, lucerna vetés terén, milyen beállitásokkal lehetséges. Előre is köszönöm !
Sziasztok! Láttam itt a korábbi hozzászólásokban, hogy van párotok vetési táblázata Nordsten Lift-O-Matic 2,5m vetőgéphez. Most vásároltam egy ilyet és semmilyen táblázatom nincs hozzá. Akinek van hozzá vetési táblája el tudná küldeni nekem? E-mail címem: kis_koos@vipmail.hu
Előre is köszönöm4 Bálint
Nekem liftomatic van. Azon a bodenklappenkerben 2-esen van gabonánál. A szekrényen a soros lezárók teljesen nyitva vannak, és én 150 kg-al vetettem, akkor a beállítás C2 D2 B2. Ezt grammra kivetette.
Válasz #104. hozzászólásra
Köszönöm a segítséget!
D2c1 és A4 a másik oldalon a leereszo kar kb1cmre a kerekektol! És akkor 210 kg/ha ( a 9esen nagyon sokat vet)
Válasz #102. hozzászólásra Ez csak egy illusztráció nekünk a fölső sorban a 9-ben van!
Sziasztok!Kellene egy kis segítség nordsten 21 soros vetőgép beállításában.Nem rég vettük ezért még kezdő vagyok!Búzára hogyan kell beállítani,hogy ne szorjon sokat?
Egy kép róla:
Én is elfogadnám ha van rá lehetőség: kiraly890628@freemail.hu
Üdv mindenkinek!
Nekem is szükségem lenne egy Nordsten 300/25 vetési táblázatra. Előre is köszönöm, e-mail címem demgabor@freemail.hu.
Nagyon hálás lennék én is egy Nordstein cld 250 típusú vetőgéphez járó táblázatért (búza, árpa, rozs), illetve ha van , könyvért is. Email : ocseeke@freemail.hu
Válasz #95. hozzászólásra
Nekem is szukseg lenne a tablazat,elore is koszonom.
Mindenkinek köszönőm a segitséget:)
Na talán most !
Bocs nem ment el !
Valami végett nem engedi a gép !
Kellene egy e-mail cím .
Tisztelt Kálmán !
Elküldve a táblázat !
Válasz #84. hozzászólásra
Nordsten 300/25 vetőgépez tritikálénál és árpánnál hányasra kell állitani aki tud segitsen kb150 kg szeretnénk vetni holdanként.