Hirdetés
Fórum
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- MTZ 1221 traktor új
- Búza gyomirtása új
- Körbálázót, de milyet? új
- MTZ orbitosra alakítása új
- Kukorica vetőmagok új
191 hozzászólás
Üdv. NOrdstenlift o matic 25soros csuszocsoroszjás vetőgépem van. Tudná valaki ,hoyx hogy kell pontosan 3qát vetni. Nyelveknek ,hogy kell állni fogaskerekeknek ?
Elküldtem a táblázatot mind a kettőtöknek. Ha véletlen nem kapnátok meg, akkor szóljatok. Remélem segít. Persze a beállításon finomítani kell.
Halli Morisz !!
Az e-mail címem a következő: ifjjakab@m-kabel.hu
Kedves Morisz,ha tudod küldeni a beállítási táblázatot a 21 soros nordsteinhez a fgabcsi@citromail.hu-ra légyszíves.Köszi.
Válasz #34. hozzászólásra
Ha megadod az email címed akkor elküldöm a táblázatot. Mit akarsz vetni?
Válasz #33. hozzászólásra
Helló!
Kiszámolod a kerék kerületét, a munkaszélességből adódik, hogy kb 3335 métert kell mennie a vetőgépnek, hogy bevessen 1 ha-t. Ezt a távolságot elosztod a kerék kerületével, és megkapod, hogy hányszor fordul körbe a kerék 1 ha alatt.
Remélem tudtam segíteni!
Hopp a kép lemaradt !
Hali !!
Morisz
Ha sikerül elküldhetnéd az e-mail címemre a vetési táblázatot !!
Nekem ez a fajta gépem van :
Sziasztok!
3 méteres(25 soros) gépem van. Kérdésem lenne egy hozzáértőhöz , Mennyi fordulatot kell tekerni lehajtáskor,hogy 40-nel szorozva kiadja a vetett mag mennyiségét?
Sziasztok!
Nekem van vetési táblázatom a 21 soros vetőgéphez. Csak nem tudom hogy feltölteni. Aprómag elemeket keresek hozzá. Valaki nem tud esetleg?
SZIASZTOK.Van egy 21 soros Nordsten Lift-o-matic vetőgépem, de sajnos csak német nyelvű könyvet kaptam hozzá. Kérem, ha valakinek van magyar nyelvű leírása a beállításhoz, leforgatáshoz jelezze. Előre is köszönöm
Hello
Van valakinek Nordsten vetőgépe ami tárcsás csoroszlyás? NS 2030-ra gondolok elsősorban. Milyen földbe képes beletenni a magot?
Sziasztok.Nekem 21 soros nordstenem van és nincs hozzá gépkönyvem.Tudna esetleg valaki gépkönyvet vagy vetési táblázatot küldeni hozzá? Előre is köszönöm.
Válasz #27. hozzászólásra
Azért tettem be mind a 2-be, hogy lássák a sok okos ember, hogy van topick amiből, (ha nem lennének 1sek lusták keresgélni), meg lehetni szinte 95%-os eséllyel találni hozzá a megfelelőt.........
Hát ez!
Nordsen lift matic
Nyitotta: Jakilaci 2011-08-30 20:44:14
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, Jakilaci küldte be 2011-08-30 20:44:14-kor
Sziasztok,
Nordsen-lift-matic vetési táblázatra lenne nagy szükségem. A gépet frissen vettem, és újítottam fel csak a lényegről keletkeztem meg, hogy mennyit is kellene vetnem/ha.
Sziasztok
Van aki cserélt már csoroszlyákat a Nordsteinen? Nekem most lenne aktuális. Mibe kerül? Illetve van e értelme? Inkább vegyek egy tárcsás vetőgépet, mert olyan sokba van...
Válasz #23. hozzászólásra
Ennyiért lehet arra is kitalálok valamit
Válasz #11. hozzászólásra
németben 14 euro 50 cent per darab áron kapható , jó drága
jólvan persze. Engem a csoroszlya érdekelne inkább, mert a miénk már kopott... Igaz már nem lesz használva egy évig
Válasz #20. hozzászólásra
Ha neked ugy jó,felrakom a nyomfelszedőket és akkor festés előtt dobok róla fel képeket.
Válasz #19. hozzászólásra
Tudnál majd képeket feltenni róla?
Egyenletesebben,mélyebbre raklya a szemeket,igy a magtakaró hátul is jobban dolgozik.Jövö héten elkezdem rá felszerelni a nyomfelszedőket is.
Válasz #17. hozzászólásra
Igen 21 soros. Kíváncsi lennék, mennyivel lett jobb. Mert a mienken már kopottak a csoroszják.
Válasz #16. hozzászólásra
Hegeszthető a csoroszlya kopó része,CO-val hegesztettem rá 8mm-es saválló huzalt,lepkés korongal kimunkáltam.Jól sikerült,beraklya a magot.Tied 21 soros igaz?
Válasz #14. hozzászólásra
hogy javítottad fel a csoroszjákat?
Válasz #13. hozzászólásra
Ja!JOSEY-t kérdezd,szerintem ö már adott el,vagy szerzett már vetőelemeket hozzá.
Válasz #13. hozzászólásra
Szia!Nekem 25 soros Nordsteinem van.Annyit fogok rajta alakitani,hogy a traki kerék mögé szerelek rá keréknyom felszedőt és jó.Csoroszjyáimat tavaly javitottam fel.Nyomjelzöt átalakitottam hidraulikusra.Most már tettszik a gép.
Vetett már valaki Nordstein csúszócsoroszjás vetőgéppel? nekünk Lift-o-matic 2,25ös van.
Mibe kerülnek a vetőelemek hozzá?
A segítséget megköszönném.Légyszives küld el a telefonszámodat a kernbaum@freemail.hu -ra,és akkor felhívnálak,ha nem gond.
Válasz #10. hozzászólásra
Szia!Nem találtam,igy legyártottam öket,találtam megfelelő huzalt hozzá.Ha érdekel,tudok tanácsot adni.Üdv.
Sziasztok. Tudtál szerezni vetőcső tartó rugót? Nekem is kellene 5 darab.
Válasz #8. hozzászólásra
Szia!Azt sajnos nem tudok.Az enyém csúszó csoroszlyás.De szépen belerakja a magot a magágyba.
Fiúk!!!Egy haver keres valami faca tárcsás vetőgépet mtz után..Nem tudtok???
Ok!Előre is köszönöm!
Válasz #5. hozzászólásra
utánnanézek
Válasz #4. hozzászólásra
Szia! Bocs,hogy csak most válaszolok,de gépeket javitom itthon,meg munka.jövő héten vetés.Igen,pontosan erre gondoltam.
Válasz #3. hozzászólásra
erre gondoltál?
Válasz #2. hozzászólásra
Szia!Vetőcső tartó rugók kellenének,sasszeg fogja fel a magtartály alá.Ha tudsz ilyet,megköszönném!
Válasz #1. hozzászólásra
mit szeretnél hozzá? mert eddig még csak vetőelemmel találkoztam
Sziasztok!Keresek olyan céget vagy magánszemélyt aki Nordstein tipusú vetőgéphez forgalmaz alkatrészt.Válaszokat előre is köszönöm!