Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Támogatott tartalom
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
25 hozzászólás
Válasz heki #22. hozzászólására
Jó napot
Szeretném megkérdezni hogy a magyar táblázatot megkaphatnám-e?
Válaszát előre is köszönöm
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Nordsten Lift O -matic 21 soros vetőgéphez szeretnék táblázatot kérni!
Szóját és cirókot milyen beállításon vetitek?
Köszönöm szépen!
Sziasztok.
Valaki tudna beállítási segédletet küldeni nerdsten NS1030-as tárcsás vetőgéphez.
Előre is köszönöm,
Válasz csoppika #17. hozzászólásáraSzia,4-m használok,nincs vele gondom,egyszerűen vontatható,elől hátul kis mankókerekek vannak amik egyszerűen csak leakasztom ha felvettem a gépet!Lerakásnál szintén csak ráakasztom,ennyi kb 2-perc!
A váz jól bírja,minőségi anyagból van szerintem,nem tekeredik,nyúlik,pedig még van rajta gyári magasító is a magtartályon kb 6-7q belefér!
Ha kell magyar vetőtáblázat szivesen küldök fotót,lefordítattam magyarra és legyártattam matricaként!
Válasz csoppika #20. hozzászólásáraHibrid repcét vetettem vele most az ősszel 2.5 kg/ha al 30 hektár méretben problémamentesen. És ahogy írtad is fokozatmentes , lehetett volna még lentebb venni, ha jól emlékszem ugye 10-100 ig van a skála olyan 35 ön vetette a 2.5 kgot.
Válasz classy1golf #19. hozzászólásáraAz a mandzsetta szerintem nem viszi le a repcét 1 kilóra... Bár az ns3040 fokozatmentes már...
Válasz csoppika #16. hozzászólásáraszia nekem nordsten ns 3040 van forgóboronával egybeépítve jó szerkezet aprómaghoz csak ilyen betéteket kell beteni az adagoló kanál alá ha van még konkrét kérdésed írj
Nordsten 3 méteres vetőgéphez kérnék magyat vetési táblázatot! Kószónóm előre is!
Nordstenből használ valaki 4 méterest vagy nagyobbat?(5m)
Mennyire bírhatja a váz? Problémás az átszerelés?
Válasz kengozenta #15. hozzászólásáraSzerintem aprómag kerék kell hozzá...
A kérdésem az lenne,hogy lehet e repcét ültetni a 21 sorossal és ha ige milyen beállitásokkal?
Köszönöm szépen a segitséget.
Válasz kengozenta #12. hozzászólásáraAz "i" betűvel írott "Nordstein vetőgép" nevű fórumtémában, a #110-es hozzászólásban van a kolléga által magyar nyelven közkincsé tett beállítási táblázat, és adatok a leforgatáshoz.
Sziasztok, tudna nekem valaki küldeni vetéstáblázatot ha lehet magyarul 21 soros norsten vetögéphez.
Sziasztok! Tudna valaki vetéstáblázatot küldeni Nordsten 21 soroshoz?
érdeklődnék érdemes ilyen vetőgépet venni?
3méteres lenne 180-ért amit kicsit fel kell újitani.
Sziasztok szeretnek szinten valakit megkerni ,vasaroltam Nordsten lift O matic 2000 3m-es vetogepet behozatal,tehat nincs hozza vetesi tablazatok .es a bealitasokrol szeretnek megtudni dolgokat,elore is szepen kosznom Tibor
sziasztok szeretnék segítséget kérni . Táblázatra lenne szükségem nordsten lift-omatic 3 25 soros vetőgéphez . remélem van valakinek vagy legalább le tudjátok írni . válaszokat előre is köszönöm .
A segítséget erre az email címre küldjétek: kotai87@citromail.hu
Szeretném a segítségeteket kérni. Most vásároltunk egy Nordsten lift-o-matic 2,5m-es 19 soros vetőgépet de sajnos nincs hozzá vetési táblázatunk. Ha valaki tud kérem segítsen nekünk. Előre is köszönöm!
Válasz #4. hozzászólásra
Sztem a Nordstein nevű topikra gondol. Ez meg az ugyanarra a vetőgépcsaládra utalna.
Válasz #3. hozzászólásra
Melyik, te nagyon okos ??????
MODERÁTORT!
miért van két ugyanolyan topic???!!!!
Nordsen lift matic
Nyitotta: Jakilaci 2011-08-30 20:44:14
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, Jakilaci küldte be 2011-08-30 20:44:14-kor
Sziasztok,
Nordsen-lift-matic vetési táblázatra lenne nagy szükségem. A gépet frissen vettem, és újítottam fel csak a lényegről keletkeztem meg, hogy mennyit is kellene vetnem/ha.
Vélemények mindenkitől.