Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3618. hozzászólásra
Üdv!Én is Bábolnait etetek.A legjobban a mixomatozis,kokcidózis stb és egyéb tartás és takarmányozási problémától kell tartani, a nyúl a legérzékenyebb állat.Leadásra nem éri meg csak nagyban kb100 anyától eztmárlgb:.1 000 000-szor leírtuk)hústermelésre pannon fehér(nekem is ez van ha akarod nézd meg a képeiket a hozzászólásomban)debreceni fehér(nekem is van kiválló hústermelésre)zika(hibrid,Hyplus(hibrid stb.,Újzélandi fehér,kaliforniai.A nyulak vágósúlya 2,5-kgezt 10-12 hetesen érik el (ha húsnyúlról van szó úgy kb.60-65% a húskihozatal).Nálam ezt 0-11 hetesen érik el mert n az anyáknak 50% árpa 50 ,süldőknek 30%táp 70% árpa(ez csak a napi abrakarány+kapnak szénát,karalábét.
Válasz #3622. hozzászólásra Az egész országban másak az árak.Nem tudom pontosan de 400ft kőrül mozog.Egyik nyúlász ismerősömnek azt mondták 100db nyulat visz leadni 450ftot kap kilónként.Szóval nem sok!Háztól jobban megéri eladni élve vagy vágva.Nagyobb a haszon.
Köszönöm szépen válaszod!
Még azt szeretném kérdezni, hogy hány kg-an szokták leadni?
És mennyi idő alatt éri el azt a súlyt táppal, vagy gabonával?
Köszi
Szia.Én bábolnai nyúltápot etetek!Meg vagyok vele elégedve.Vágóra szeretnél leadni táppal eteted a nyulakat előbb elérik a vágósúlyt.De többe kerül!Gabonával lassabban éri el a vágósúlyt viszont olcsóbb!Kiváló húsnyulak vannak az országban.Pannon fehér,Debreceni,hibridek,új zélandi fehér.
Szeretnék nyulakat tartani, kezdésképpen nem sokat, inkább csak egyenlőre hobbyból.
Életemben nem voltak nyulaim, ezért kérnék segítséget.
Hogy működik ez? Milyen fajtát érdemes választani.
Mennyi idő után szoktátok leadni? És hány kg-san? Mennyit adnak most 1 kg-ja?
Betegségekkel hogy állnak? Mitől kell tartani leginkább?
Takarmányozásra mit használtok?
Köszönök szépen minden segítséget:)
vissza néztem imi99 nagyon szép nyulaid van ma vettem egy guriga szénát nagyon jó minőségű 5 ezer forint volt jobban eszik a nyulak mint a lucernát egy csepp eső nem érte
szia| imi99 jól vannak a nyulaim nem nagyon volt időm vettem egy csikót avval Kinlódok mert a haverral csikós be mutatóra akarok menni és ki próbáltam a bárány tápot és jó a nyúlnak egy hete aszt adok nekik de csak a növendék nyúlnak ma teszek fel képet a növendék nyulak
roll
Mai saját agyszüleményem:
Chuck Norris okozta a tavalyi japán cunamit-földrengést, mert amikor egy levegővel úszott át Alaszkából Japánba, akkor a vállával nekiment egy sziklának.
8734 hozzászólás
Válasz #3627. hozzászólásra
Német világos nagyezüst? Mennyi volt és mekkora?
Válasz #3630. hozzászólásra
Igen, ott vettem. Vagy 10-szer vissza mentem megnézni. Aztán a végén elhoztam. Majd következőn megpróbálok szerezni neki egy asszonyt.
Válasz #3628. hozzászólásra
Köszi!
Válasz #3629. hozzászólásra
Javítás: 10-11
Ezt a börzén vetted nem?
Válasz #3618. hozzászólásra
Üdv!Én is Bábolnait etetek.A legjobban a mixomatozis,kokcidózis stb és egyéb tartás és takarmányozási problémától kell tartani, a nyúl a legérzékenyebb állat.Leadásra nem éri meg csak nagyban kb100 anyától eztmárlgb:.1 000 000-szor leírtuk)hústermelésre pannon fehér(nekem is ez van ha akarod nézd meg a képeiket a hozzászólásomban)debreceni fehér(nekem is van kiválló hústermelésre)zika(hibrid,Hyplus(hibrid stb.,Újzélandi fehér,kaliforniai.A nyulak vágósúlya 2,5-kgezt 10-12 hetesen érik el (ha húsnyúlról van szó úgy kb.60-65% a húskihozatal).Nálam ezt 0-11 hetesen érik el mert n az anyáknak 50% árpa 50 ,süldőknek 30%táp 70% árpa(ez csak a napi abrakarány+kapnak szénát,karalábét.
Nagyon szép!
Üdv! Mai szerzemény:
Válasz #3624. hozzászólásra Szívesen.
Válasz #3617. hozzászólásra
Válasz #3623. hozzászólásra
Köszönöm szépen a segítségedet!
Válasz #3622. hozzászólásra Az egész országban másak az árak.Nem tudom pontosan de 400ft kőrül mozog.Egyik nyúlász ismerősömnek azt mondták 100db nyulat visz leadni 450ftot kap kilónként.Szóval nem sok!Háztól jobban megéri eladni élve vagy vágva.Nagyobb a haszon.
Válasz #3621. hozzászólásra
És manapság mennyiért veszik kg-ját?
Köszi
Válasz #3620. hozzászólásra Elsőosztályú nyulak 2.4-3.5kg közt lehet leadni.Nálam 10hetes korban már elérik a vágósúlyt!A gabonával kicsit később.
Válasz #3619. hozzászólásra
Köszönöm szépen válaszod!
Még azt szeretném kérdezni, hogy hány kg-an szokták leadni?
És mennyi idő alatt éri el azt a súlyt táppal, vagy gabonával?
Köszi
Szia.Én bábolnai nyúltápot etetek!Meg vagyok vele elégedve.Vágóra szeretnél leadni táppal eteted a nyulakat előbb elérik a vágósúlyt.De többe kerül!Gabonával lassabban éri el a vágósúlyt viszont olcsóbb!Kiváló húsnyulak vannak az országban.Pannon fehér,Debreceni,hibridek,új zélandi fehér.
Sziasztok!
Szeretnék nyulakat tartani, kezdésképpen nem sokat, inkább csak egyenlőre hobbyból.
Életemben nem voltak nyulaim, ezért kérnék segítséget.
Hogy működik ez? Milyen fajtát érdemes választani.
Mennyi idő után szoktátok leadni? És hány kg-san? Mennyit adnak most 1 kg-ja?
Betegségekkel hogy állnak? Mitől kell tartani leginkább?
Takarmányozásra mit használtok?
Köszönök szépen minden segítséget:)
Válasz #3615. hozzászólásra
ÓÓÓÓ de gyönyörűek!!!!!!!
Aki börzézni ment és csinált képeket, tegye fel légysziii!
A "piszkos" 12
vissza néztem imi99 nagyon szép nyulaid van ma vettem egy guriga szénát nagyon jó minőségű 5 ezer forint volt jobban eszik a nyulak mint a lucernát egy csepp eső nem érte
Válasz #3608. hozzászólásra
Szépek!Ha megakarod nézni az enyéimet nézz vissza vagy nézd meg a hozzászólásaimban.
Válasz #3607. hozzászólásra
Jól vannak,esznek-nőnek..
Válasz #3610. hozzászólásra
Köszi! Esznek is rendesen, csak győzzük!
szép nagy
5 hetesen
tetem fel a galériába képet a növendék nyulaim roll ha gondoljátok nézzétek meg
igen elégé de az a jó hogyha zajlik az élet hogy vannak a nyulaid ??
Válasz #3604. hozzászólásra
Akkor pörgősek az események:
Válasz #3604. hozzászólásra
Az jó!
szia| imi99 jól vannak a nyulaim nem nagyon volt időm vettem egy csikót avval Kinlódok mert a haverral csikós be mutatóra akarok menni és ki próbáltam a bárány tápot és jó a nyúlnak egy hete aszt adok nekik de csak a növendék nyúlnak ma teszek fel képet a növendék nyulak
roll
Válasz #3601. hozzászólásra
Közben elment az emil is. Akkor majd megválasztod, hogy hol lehet kommunikálni erről-arról.
Válasz #3599. hozzászólásra
Köszi!
Válasz #3596. hozzászólásra
Na..megvagy!
Válasz #3598. hozzászólásra
Akkor írok emilt arra a címre, ami a hirdetésedben van.
Válasz #3598. hozzászólásra
Szia
Facen megnéztem a nyulas képeidet.Nagyon szépek.Nekem is vannak.Magyar óriás.Most csak 1 bak van.
Válasz #3596. hozzászólásra
De hova írtál?? Biztos jóhelyre?
Most fenn vagyok...nézem , nézem, de nem találom..
Én azt hittem hülyéskedsz..
Válasz #3594. hozzászólásra
Válasz #3593. hozzászólásra
jó, de dobjál már vissza egy valami irományt!
Válasz #3588. hozzászólásra
üdv kéki!régen láttalak a fórumon, nyulak elvannak?
Válasz #3592. hozzászólásra
Chack egyszer ütött mellé,azóta is kék az ég:)
Válasz #3591. hozzászólásra
Hát én, én vagyok..vagy nem engem kerestél?
Mai saját agyszüleményem:
Chuck Norris okozta a tavalyi japán cunamit-földrengést, mert amikor egy levegővel úszott át Alaszkából Japánba, akkor a vállával nekiment egy sziklának.
Válasz #3583. hozzászólásra
Ok, de azt kérdeztem, hogy Te vagy-e az.
Mást akartam kérdezni.
Válasz #3588. hozzászólásra
Köszönöm!
Valaki tudna segiteni hol lehet olcsó nyúltápot venni,
| Szisszi sok boldog nő napot
Válasz #3586. hozzászólásra
Káposzta...
Válasz #3580. hozzászólásra
Olyanok mint a töltött káposzta :)
Na..visszakapta ládikóját a "pótmama", bement megszoptatta az összes csemetét.. Most vígan káposztázik.. De imádom az arcát!