Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Chuck Norris egyszer hányingert,kapott de nem fogadta el.
Chuck Norris át tud menni a Balatonon Hummerrel július közepén.
Chuck Norris végigjátszotta a Nintendot balra.
Chuck Norris szamárfület hajtogatott a Facebook-ba.
Chuck Norris egyszer megevett egy egész tortát, mielőtt a barátai figyelmeztethették volna, hogy sztriptíztáncosnő van benne.
Amikor Chuck Norris vért ad, nem kér tűt, csupán egy pisztolyt és egy vödröt.
Nincs evolúció, csupán azon élőlények listája, akiket Chuck Norris élni hagyott.
Chuck Norrisnak nincs álla a szakálla mögött. Ott csupán egy másik ököl van.
Válasz #3568. hozzászólásra
Chuck Norris nem borotválkozik, ő arcon rúgja magát. Az egyetlen dolog ugyanis, ami megsebezheti Chuck Norrist, az Chuck Norris.
Chuck Norris egy forgóajtót is be tud vágni maga mögött.
Sok ember hord Superman-pizsamát. Superman Chuck Norris-pizsamát hord.
Chuck Norris 20 perc alatt nézi végig a "60 perc" című tévéműsort.
A születésnapján Chuck Norris találomra kiválaszt egy szerencsés gyereket és belehajítja a napba.
Kedves Zoltán, én is jártam nála...nem mesélem el a sztorit, hosszú és nem kívánok senkit fárasztani ezzel. Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül nem kedvelik sokan....
És akkor én itt be is fejeztem, mielőtt vita kerekedik.
Elárulok egy "titkot" :-) Én hoztam el Förikétől az utolsó nyulakat, láttam a ketreceit és amik már le voltak foglalva kb 70db nyulakat is. Csak szállításra vártak, én 30db nőstényt hoztam el. Ha kell kép hozok mert itt anélkül hazudik az ember......Én Debrecenből mentem hozzá, szerintem én vagyok egyedül aki erről a fórumról el ment hozzá, én láttam nála mindent!
Válasz #3552. hozzászólásra
Már én nekem is lassan telik a pohár de eddig csak nyeltem és nyeltem már vagy egy mázsányi hozzászólás van arról hogy megéri e a leadás csak 1-2 oldalt kéne visszaolvasni
Ezen a képen meg torokugrásra készül. Fessétek be a fülét kockásra, eléültetitek egy kockásfülű nyúl videonak a jótyúkon és figyeld meg, hogy utána repkedni fog a szobában! Ha ezt megcsinálja, akkor Chuck Kolibri Norris lehet a neve.
Te vagy a nem tudom hanyadik, aki átlagban két hetente megkérdezitek ugyanezt és mindenkinek elmondom, hogy egy nagy hülyeség az egész, főleg kicsiben. Tenyésznyulat és pucolt nyulat érdemes esetleg. 400 forint az=nulla ár.
Válasz #3549. hozzászólásra
Leadásra cak nagyban lgb:.100-tól éri meg.20-30 éve érte meg a legjobban a nagy illetve kis létszámú állománnyal rendelkező gazdáknak leadni.A 400 még talán elfogatható ár csak akkor ha olcsón úszod meg a takarmányt stb.de a legjobb ha saját magad határozod meg az árat így te is jobban jársz.
Sziasztok!
Nyúltenyésztésel kapcsolatban az lenne a kérdésem,érdemes-e most leadásra tenyészteni.Én 30 db anyanyulat szeretnék tartani.Ha valaki tudja mostanában mennyiért veszik,legyenszives megírni.Egyet találtam 400Ft/kg áron venné.Havonta egyszer jönne érte.Minden segítséget,tanácsot és véleményt szívesen fogadok.Segítségeteket előre is köszönöm.
8734 hozzászólás
Válasz #3582. hozzászólásra
Köszi! Szép dundi mind. 4-et dajkásítok..majd meglátom a másik mami mit szól délután az új gyerekekhez..
Válasz #3581. hozzászólásra
De nem kérdeztél..
Válasz #3580. hozzászólásra
Gratula. Szólj, ha nevet kell nekik adni!
Válasz #3579. hozzászólásra
Akartam kérdezni és rádkerestem facebookon.
Virág nyuszi ma 12 babával lepett meg..
Válasz #3575. hozzászólásra
???
Válasz #3576. hozzászólásra
Válasz #3572. hozzászólásra
Bocs a topicért de ezt még hozzá kellett tenni.
Chuck Norris egyszer hányingert,kapott de nem fogadta el.
Chuck Norris át tud menni a Balatonon Hummerrel július közepén.
Chuck Norris végigjátszotta a Nintendot balra.
Chuck Norris szamárfület hajtogatott a Facebook-ba.
Lehet, hogy kaptál üzenetet in FACE.
Válasz #3573. hozzászólásra
Ezt már írtam két hete... Meg Fábry is mondta.
Chuck Norris nem hord órát, mert ő mondja meg mennyi az idő!:P
Jó éjt!
Chuck Norris egyszer megevett egy egész tortát, mielőtt a barátai figyelmeztethették volna, hogy sztriptíztáncosnő van benne.
Amikor Chuck Norris vért ad, nem kér tűt, csupán egy pisztolyt és egy vödröt.
Nincs evolúció, csupán azon élőlények listája, akiket Chuck Norris élni hagyott.
Chuck Norrisnak nincs álla a szakálla mögött. Ott csupán egy másik ököl van.
Chuck Norris nem borotválkozik, ő arcon rúgja magát. Az egyetlen dolog ugyanis, ami megsebezheti Chuck Norrist, az Chuck Norris.
Chuck Norris egy forgóajtót is be tud vágni maga mögött.
Sok ember hord Superman-pizsamát. Superman Chuck Norris-pizsamát hord.
Chuck Norris 20 perc alatt nézi végig a "60 perc" című tévéműsort.
A születésnapján Chuck Norris találomra kiválaszt egy szerencsés gyereket és belehajítja a napba.
Mindjárt elpusztulok a röhögéstől!!
Válasz #3565. hozzászólásra
A Trabant meg van még? Itt bele volt buzulva, hogy nemtudom hányszáz anyája lesz, meg tápot gyártanak és hasonlók.
Válasz #3563. hozzászólásra
Én értek a növénybetegségekhez, meg az állatokéhoz is egy kicsit. Vagy neked oda, hozzád kéne egy orvos? Na de hol vagy?
Kissé lefagyott a hangulat..
Valakinek nincs egy jó Chuckis vicce?
Válasz #3566. hozzászólásra
Tisztelt Szisszi!
Nem is szeretnék vitát!
Viszlát!
Válasz #3565. hozzászólásra
Kedves Zoltán, én is jártam nála...nem mesélem el a sztorit, hosszú és nem kívánok senkit fárasztani ezzel. Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül nem kedvelik sokan....
És akkor én itt be is fejeztem, mielőtt vita kerekedik.
Elárulok egy "titkot" :-) Én hoztam el Förikétől az utolsó nyulakat, láttam a ketreceit és amik már le voltak foglalva kb 70db nyulakat is. Csak szállításra vártak, én 30db nőstényt hoztam el. Ha kell kép hozok mert itt anélkül hazudik az ember......Én Debrecenből mentem hozzá, szerintem én vagyok egyedül aki erről a fórumról el ment hozzá, én láttam nála mindent!
Mindenkinek szép estét: Nagy Zoltán
Válasz #3560. hozzászólásra
Azért nem is tudom... Talán Önöknek ártott a Feri?
Nem foglalkozik már nyulakkal, miért nem lehet őt békén hagyni?
Ide is el kéne egy orvos!
Válasz #3560. hozzászólásra
...főleg, ha saját maga abetege.
Válasz #3558. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=pXtSP8e27rA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Dy9Ker_K5p8
Válasz #3559. hozzászólásra
Hát..na...manapság bárki lehet Dr. ...
Válasz #3558. hozzászólásra
Csak nem ...ó?
Válasz #3555. hozzászólásra
Hááát..Förike sziporkázását, nyomonkövetheted az indexen, "Őshonos állatok tartása, tenyésztése" témánál, most DR Weiss néven van jelen..
Válasz #3556. hozzászólásra
kb
Válasz #3554. hozzászólásra
Hát..én nem tudok hozzászólni a leadás témához.. Szerintem legközelebb csak annyit kell válaszolni, hogy nem..és kész..ennyi..
Válasz #3554. hozzászólásra
Na de eszembe jutott, hogy mi van vajon a Förike 300 anyanyúljával?
Viszont akit hiányolok az a Sütizozo.
Válasz #3552. hozzászólásra
Már én nekem is lassan telik a pohár de eddig csak nyeltem és nyeltem már vagy egy mázsányi hozzászólás van arról hogy megéri e a leadás csak 1-2 oldalt kéne visszaolvasni
Válasz #3548. hozzászólásra
Ezen a képen meg torokugrásra készül. Fessétek be a fülét kockásra, eléültetitek egy kockásfülű nyúl videonak a jótyúkon és figyeld meg, hogy utána repkedni fog a szobában! Ha ezt megcsinálja, akkor Chuck Kolibri Norris lehet a neve.
Te vagy a nem tudom hanyadik, aki átlagban két hetente megkérdezitek ugyanezt és mindenkinek elmondom, hogy egy nagy hülyeség az egész, főleg kicsiben. Tenyésznyulat és pucolt nyulat érdemes esetleg. 400 forint az=nulla ár.
Válasz #3547. hozzászólásra
Leadásra cak nagyban lgb:.100-tól éri meg.20-30 éve érte meg a legjobban a nagy illetve kis létszámú állománnyal rendelkező gazdáknak leadni.A 400 még talán elfogatható ár csak akkor ha olcsón úszod meg a takarmányt stb.de a legjobb ha saját magad határozod meg az árat így te is jobban jársz.
Sziasztok!
Nyúltenyésztésel kapcsolatban az lenne a kérdésem,érdemes-e most leadásra tenyészteni.Én 30 db anyanyulat szeretnék tartani.Ha valaki tudja mostanában mennyiért veszik,legyenszives megírni.Egyet találtam 400Ft/kg áron venné.Havonta egyszer jönne érte.Minden segítséget,tanácsot és véleményt szívesen fogadok.Segítségeteket előre is köszönöm.
Válasz #3547. hozzászólásra
Válasz #3546. hozzászólásra
Ez képes szemmel verni. Szerintem most a függönyt akarta begyujtani.
Chucki.. ott van a szemében a "tűz"..
Válasz #3544. hozzászólásra
Ohh..szegénykék!
No a csodálatos magyar ugaron éghajlatban megfagyott az összes kisnyúl...
Válasz #3542. hozzászólásra
Hali!? Kinek is írogatok nincs is fent senki.
Válasz #3540. hozzászólásra
Köszi!Bajod biztosan nem lehetr belőlle hiszen elvileg a pannont is kaliforniaival és úlzélandival tenyésztették ki.
Válasz #3534. hozzászólásra
Hát igen,ez jó lenne,csak 1 bakra van helyem,pénzem,megprobálom a kaliforniait,végül is mi bajom lehet,nem?Szépek a joszágaid.
Válasz #3538. hozzászólásra
Válasz #3537. hozzászólásra
Nem hasas de amúgy is dagadt tudod milyenek az öregek a kutya elugatja magát és adják oda a kaját nekik.
Válasz #3532. hozzászólásra
Csini kis jószágok a malackák is...a kutyát is hizlalod?
Válasz #3535. hozzászólásra
Köszi a tieid is.
Válasz #3523. hozzászólásra
Nagyon kis cukimukik!