Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3482. hozzászólásra
Én kiselejtezném.. egyrészt, még jó sok idő mire újra fialtatni tudod, másrészt, -ha teljesen rendbe is jön- kisebb almot tud majd csak nevelni.. Sajnálom a nyuszódat!
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.Az egyik anyámnak emlőgyulladás után kidurrant a cicije.Gyógyulgat ugyan,de arra lennék kíváncsi,hogy tud majd valamikor szoptatni még,vagy inkább bográcsba való?
Válasz #3453. hozzászólásra
Hanyas évjáratú vagy? Van a Dorogi úton a cukrász háza, már nem tudom, hogy hívják. Akinek leszakadt a lába a nyolcvanas évek elején. Már biztos, meghalt, úgy hallottam tavalyelőtt, hogy rákos volt. Ivott, meg bagózott, mint az állat. Főtér után mész Dorognak és most van a sarkon egyik péknek mintaboltja. Na mész tovább Dorognak és a sarki ház garázsában van egy vegyesbolt. Azt én üzemeltettem 95-ben. Még a Békéből hordtam a finomabbnál finomabb húsárut a boltba. Nagyon szerettem azt a téeszcsét. Bay nevűt ismersz? Ők a Józsa felőli benzinkúttal szemben laktak valahol? Bővebbet emilben.
moser1@citromail.hu
Válasz #3451. hozzászólásra
Ez a Kálvin tér sok tsz van(volt) Böszörményben a tsz-ek már átalakultak kft-véstb..az ürgéről meg annyit hogy szerintem olyan mint a nyúlhús (de én még nem ettem )
Válasz #3450. hozzászólásra
Tudom. ,,Ürgésfalu" A Béke téeszcsébe jártam gyakorlatra a Dorogi útra. Most meg Fehértó felől járok keresztül Újvárosnak, amikor pecázni megyek. Ez a kép szeptemberben készült a buszpályaudvarnál, amikor Józsáról hoztam az öntözőcsöveket.
Válasz #3444. hozzászólásra
Igen már tudom,Hajdúböszörményben ha tudnád mennyi vicces,furcsa figura van itt (főleg negyven-hatvan évesek körében) valóságshowt lehetne itt csinálni...
Válasz #3446. hozzászólásra
Na akkor vigyázzatok. Van itt most két garázda kaukázusi, ma megint cirkuszt csináltak a szomszédnál. Leugorhatnátok Chuckival egy napra...De ha találkozok a két kaukázusival, akkor majd jól rájuk ijesztek, hogy van nekem egy keresztfiam...Össze fogják magukat fosni.
Válasz #3426. hozzászólásra
Jövő héten már megmondja, hogy mennyire állítsuk az órákat ahogy elnézem. Na most még az is kérdés, hogy hogy fogjátok majd valamikor levágni. Ezen gondolkoztatok már?
8734 hozzászólás
Én már ezt pedzegettem hogy elő-utób kidúrran.Ezt sajnos le kell selejtezned.
Sajnálom a nyuszódat!
Én kiselejtezném.. egyrészt, még jó sok idő mire újra fialtatni tudod, másrészt, -ha teljesen rendbe is jön- kisebb almot tud majd csak nevelni..
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.Az egyik anyámnak emlőgyulladás után kidurrant a cicije.Gyógyulgat ugyan,de arra lennék kíváncsi,hogy tud majd valamikor szoptatni még,vagy inkább bográcsba való?
párkép a tavaszodás örömére.![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
[kep1]
http://www.deszar.hu/index.php?m=blog&id=1105![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #3471. hozzászólásra
Azért volt ma olyan kis sunyi....aha..
Válasz #3473. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
A NYÚL MÁR CSAK ILYEN AMI A KÖZELÉBE KERÜL ÉS ÉRDEKES EGYBÖL RÁGCSÁLJA ÉS MEGSZAGLÁSSZA .
Válasz #3473. hozzászólásra
Válasz #3472. hozzászólásra
mikor mennek felé, elugrik előlük ![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
dehogy.. a macska fél tőlük..csak megjátssza magát
Válasz #3466. hozzászólásra
KISAZEMELTE A LEGGYENGÉBB LÁNCSZEMET...
Válasz #3469. hozzászólásra
http://www.napiszar.hu/showPost/Csak_hogy_tud_hogy_miert_havazik_megint_P
Válasz #3468. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
AZ AKKOR JÓ.
Válasz #3460. hozzászólásra
Lali van Dóritól, Virág Bolya nyuszi.
Válasz #3466. hozzászólásra
Végülis a nyúl az egér rokona.
gondoltam megmutatom Nektek is![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120228171933_DSCN0787.JPG)
Válasz #3463. hozzászólásra
Nekem két kan van és egyik néni se akar fialni, pedig az egyik ...szik, mint az állat, a másik is, csak az nem annyira.
Válasz #3457. hozzászólásra
Nagyon szép! Megyek hozzátok nyulat lopni. Vagy most jut eszembe, hogy nem megyek, mert ott van Chucki....
Válasz #3462. hozzászólásra
szövegeléssel már tele a padlás.. bizonyíték kell és teljesítmény
Válasz #3461. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Micsoda romlott erkölcsök!!
Válasz #3459. hozzászólásra
a harmadik most üres.
nekem két anyám hétvégére várja..
Tényleg, nincs valaki itt a környéken? kéne nekem egy idegen bak- nem valami flancos jószág, 'csak' időnként teljesítenie kéne
GYÖNYÖRŰ.
DÓRITÓL SZÁRMAZIK VAGY BOLYA VÉRVONAL?
Válasz #3458. hozzászólásra
Most egy kicsit derékban vastag..jövőhét elejére van kiírva..
van benne anyag rendesen
Na ilyent szépet nem tudnék kihámozni a bundájából..
Virág nyuszi![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![Virág](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120228142629_2012_febr._209.jpg)
Válasz #3454. hozzászólásra
Képzeld el Böszörmény és Nagykálló közötti úton hogy ment!
Válasz #3453. hozzászólásra
Hanyas évjáratú vagy? Van a Dorogi úton a cukrász háza, már nem tudom, hogy hívják. Akinek leszakadt a lába a nyolcvanas évek elején. Már biztos, meghalt, úgy hallottam tavalyelőtt, hogy rákos volt. Ivott, meg bagózott, mint az állat. Főtér után mész Dorognak és most van a sarkon egyik péknek mintaboltja. Na mész tovább Dorognak és a sarki ház garázsában van egy vegyesbolt. Azt én üzemeltettem 95-ben. Még a Békéből hordtam a finomabbnál finomabb húsárut a boltba. Nagyon szerettem azt a téeszcsét. Bay nevűt ismersz? Ők a Józsa felőli benzinkúttal szemben laktak valahol? Bővebbet emilben.
moser1@citromail.hu
Nem repült neki egy galamb?
Ha megkérdezhetem milyen gyakorlatra és hogy hívnak?
)
Ez a Kálvin tér sok tsz van(volt) Böszörményben a tsz-ek már átalakultak kft-véstb..az ürgéről meg annyit hogy szerintem olyan mint a nyúlhús (de én még nem ettem
Válasz #3450. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120227100746_DSCF4869.jpg)
Tudom. ,,Ürgésfalu" A Béke téeszcsébe jártam gyakorlatra a Dorogi útra. Most meg Fehértó felől járok keresztül Újvárosnak, amikor pecázni megyek. Ez a kép szeptemberben készült a buszpályaudvarnál, amikor Józsáról hoztam az öntözőcsöveket.
Válasz #3444. hozzászólásra
Igen már tudom,Hajdúböszörményben ha tudnád mennyi vicces,furcsa figura van itt (főleg negyven-hatvan évesek körében) valóságshowt lehetne itt csinálni...
Válasz #3448. hozzászólásra
ágyelőt csináltatok belőlük.
Válasz #3447. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Csak hintsd el nekik, ahogy hírét veszik, maguktól megdöglenek..
Válasz #3446. hozzászólásra
Na akkor vigyázzatok. Van itt most két garázda kaukázusi, ma megint cirkuszt csináltak a szomszédnál. Leugorhatnátok Chuckival egy napra...De ha találkozok a két kaukázusival, akkor majd jól rájuk ijesztek, hogy van nekem egy keresztfiam...Össze fogják magukat fosni.
Válasz #3442. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Vigyázz mit írogatsz..tud olvasni..még ránk hozod a bajt..
Válasz #3437. hozzászólásra
Nekem is van kettő.
Válasz #3434. hozzászólásra
Merre kb, ha nem titok? Én is az vagyok, csak Szabolcsba költöztem. De hát tudod, Juráskóék mellett nőttem fel.
Válasz #3432. hozzászólásra
Balláéknak mi lett az 50 milliós buli vége?
Válasz #3426. hozzászólásra
Na most még az is kérdés, hogy hogy fogjátok majd valamikor levágni. Ezen gondolkoztatok már?
Jövő héten már megmondja, hogy mennyire állítsuk az órákat ahogy elnézem.
Válasz #3429. hozzászólásra
Már nincs neki vörös. Csak a fehérek és a kosorrúak.
Válasz #3438. hozzászólásra
A jól bevált orosz csoda , jó az nekünk 12 éve még T-25-ös volt nekünk jó kis masina volt!
Na, és kinek milyen mosógépe van..??![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz #3437. hozzászólásra
Nincsen de a rokonságba sok mtz van van akinek több mtz is van
Válasz #3436. hozzászólásra
Semmi gond neked is MTZ van?
Válasz #3435. hozzászólásra
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Akkor bocs!
Válasz #3434. hozzászólásra
Össze vagyunk kavarodva Antesznak írtam az ő gépe látható az írása mellett a 820-as !