Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3233. hozzászólásra
A tigris a vérében van, ha nem kapja időben a kaját agresszíven harapja a kezem..A mozgáskoordinációt még gyakoroljuk, először majd a kutyán.. Aztán átviszem a szomszédnak megmutatni..
Válasz #3218. hozzászólásra
Attól függ milyen arányban van benne nyers rost stb,bár én még nem próbáltam,előbb nézd meg az összetevőit és hasonlítsd össsze a nyúltáppal de csak akkor érné meg ha olcsóbb lenne (én nem tudom milyen árba van)
Attól függ milyen arányban van benne nyers rost stb,bár én még nem próbáltam,előbb nézd meg az összetevőit és hasonlítsd össsze a nyúltáppal de csak akkor érné meg ha olcsóbb lenne (én nem tudom milyen árba van)
No akkor nekem lenne egy névjavaslatom. Íme:Chuck Norris
Teljesen hasonlóak és reméljük, hogy szegény nyuszkó olyan életre való lesz, mint a névadója. Én ezt kívánom neki.
Válasz #3192. hozzászólásra
Meglátjuk az első vedlés után.
Nem, van mamája, de túl sokan lettek és, hogy ne maradjon le senki, kapnak pótlást minden este. Reggel pedig a mami szoptatja őket. A másik anya üres maradt, hiába gondoltam, hogy majd dajkásítok.
Válasz #3191. hozzászólásra
GYönyörű a szőre és a színe.De még addig nagy változáson megy keresztül főleg a kosorruak.Hogy hogy te cumiztatod?Egyedül maradt?
Sziasztok! Na..hoztam egy nyuszit, ha már nyulas fórum -ugye..
Miután szép a színe és nagy, erős csemete, ráadásul úgy nézem bakocska, gondoltam talán megtartom. Nálunk van nevük a nyusziknak. Valakinek van valami ötlete egy jópofa nyúlnévre? (Ferenc kizárva )
Hát ezzel csak az a gond hogy már hosszú évek óta mondjuk hogy majd belátják csak az a baj hogy basznakrá Ilyen gázolaj áraknál ez elég kemény gazdaságosnak maradni. És ahogy haladunk (ne legyen igazam) feltolják a nyár elejére 500Ft-ra aztán majd nézünk.És ha többnyire a kis gazdaságok piaci áron értékesítenek az biztos ráfizetés.De reméljük tényleg eljön a mi időnk
Válasz #3187. hozzászólásra
2 éves technikusi helyett csinálj inkább 3 éves egyetemi, vagy főiskolai alapképzést és az már mérnöki képzés. Ha kell segítek, hogy hol és hogy. Én csináltam mindkettőt, azért mondom, amit mondok. A magyar termelőknek a szerencsétlenségükben az a szerencséjük, hogy sok szemetet hoztak már be és a külföldi zöldség, gyümölcs iránt teljesen elveszett a lakosság bizalma. Aki a külföldit veszi az azért, mert szegény, vagy tudatlan.
Szerintem nem igaz az, hogy mostanába csak ugy éri meg mezőgazdasággal foglalkozni ha van mellette másik szakmád is. Jövőre szeretném én is az érettségit megszerezni, majd kertész és növényvédelmi technikusnak tanulni, de ha nem is ennek, mindenképpen egy kertészet felé irányuló szakmát, mert ha megnézed, akik a kaját termelik az emberek szájába, azokra mindig szükség lesz, és majd észreveszik ott fent is, hogy ha igy sanyargatnak minket és abbahagyjuk a melót, akkor majd ehetik a szintetikus szemeteket. Mellesleg mivel sajnos szerintem már fogyó szakma, mivel a pesti nyekenyókáknak nem áll a kezébe a kapa, szükség lesz ránk, mert ugye ha a paraszt nem szarik, az úr nem eszik . Plusz még ha megnézed, elég szép összegeket meg lehet megpályázni, mint fiatal gazdálkodó. Persze egyszer nem mondom, hogy az ember ne legyen sokoldalú, mert az is jól jöhet.
8734 hozzászólás
Válasz #3233. hozzászólásra
A mozgáskoordinációt még gyakoroljuk, először majd a kutyán..![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Aztán átviszem a szomszédnak megmutatni..![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
A tigris a vérében van, ha nem kapja időben a kaját agresszíven harapja a kezem..
Szerintem a legjobb neki a tigris és a majom keveréke lesz, ami a küzdőstílust illeti.![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #3231. hozzászólásra
ageoke, stb...
Akkor következhet a körbe pörgő-forgó rúgás tanítása![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #3227. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Japánul már tud..
Válasz #3224. hozzászólásra
Tényleg aranyos.Igaz , h kiskorba Nekem tetszenek a malacok,bárányok,borjak,stb........
Válasz #3224. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Tényleg úgy néz ki, mint az igazi. Csak nemsokára meg ne rugjon... Mindenképpen tanítsd meg tízig számolni japánul!
Válasz #3225. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
12 napos és 30 dekás..az jó?
Tápszeres volt a kezem, arra nyomult..
Nagyon aranyos
sokat fejlődött, de hát a név kötelez ![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Chucki:![Chucki1](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120216201848_2012_febr._103.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120216202153_2012_febr._102.jpg)
![smile love](/oldforum/images/smiles/love.gif)
Nagyon aranyos!
NEM JÓ NEKI!!!!!
a báránytáp3700Ft-40kg a nyúltáp 2600 ft és 20kg
Ez is kétszer ment el...![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
de hogy miért?..![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Szia imi99 szerinted a báránytáp jó a nyúlnak???
Válasz #3213. hozzászólásra
Az enyémeknek is most nyílogat a szeme.
Válasz #3211. hozzászólásra
de kell is az ilyen hidegbe.
Akkor te keményen tankolod őket
Válasz #3212. hozzászólásra
Válasz #3213. hozzászólásra
A családod gondolom feküdt a röhögéstől...?
Válasz #3212. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Kinyílt a szeme..már lát!!
Este csinálok képet.![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Remekül!!
Válasz #3201. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
Érdeklődnék, hogy hogy van a keresztfiam?
Válasz #3210. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Tőlem kaptak reggel egy 5 literes vödör alma- és krumplihéjat,meg egy-egy bögre tengerit a nyuszimuszik.
Na,megyek etetni.
Rakok fel pár képet amik kimaradtak a múltkor.
Válasz #3205. hozzászólásra
Hogy szinesebb legyen a forum...
Hali!Hogy hogy nincs fent senki.Ellégé lassú lett a fórum.
Válasz #3202. hozzászólásra
Ha gondolod, akkor moser1@citromail.hu
Felénk hullik a hó, nem esik![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Egyébként Lenz, szívesen fogadok minden segítséget
Válasz #3197. hozzászólásra
Itt csak addig esett a hó, amíg kinn voltam. Már hazaértem, nem is esik....
Válasz #3199. hozzászólásra
Helyesen:Chuck
Válasz #3197. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
fogja a tetőt, hogy el ne vigye a szél)
Hóvihar. (de Chuk vigyáz rám...
Válasz #3197. hozzászólásra
Itt is ugyan ez,mert mi nem lakunk messze egymáshoz.
sziasztok tifelétek milyen idő van ? mert nálunk nagyon rossz esik a hó és nagyon fúj a szél
Válasz #3194. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Válasz #3194. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120215101642_Chuck_Norris.jpg)
No akkor nekem lenne egy névjavaslatom. Íme:Chuck Norris
Teljesen hasonlóak és reméljük, hogy szegény nyuszkó olyan életre való lesz, mint a névadója. Én ezt kívánom neki.
Válasz #3192. hozzászólásra
Meglátjuk az első vedlés után.
Nem, van mamája, de túl sokan lettek és, hogy ne maradjon le senki, kapnak pótlást minden este. Reggel pedig a mami szoptatja őket. A másik anya üres maradt, hiába gondoltam, hogy majd dajkásítok.
GYönyörű a szőre és a színe.De még addig nagy változáson megy keresztül főleg a kosorruak.Hogy hogy te cumiztatod?Egyedül maradt?
Sziasztok!
Na..hoztam egy nyuszit, ha már nyulas fórum -ugye..![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![Nyuszi](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120215052536_2012_febr._064.jpg)
(Ferenc kizárva
)
Miután szép a színe és nagy, erős csemete, ráadásul úgy nézem bakocska, gondoltam talán megtartom. Nálunk van nevük a nyusziknak. Valakinek van valami ötlete egy jópofa nyúlnévre?
Válasz #3189. hozzászólásra
Itt más a kereskedelem, mint Ausztriában....
Hát ezzel csak az a gond hogy már hosszú évek óta mondjuk hogy majd belátják csak az a baj hogy basznakrá
Ilyen gázolaj áraknál ez elég kemény gazdaságosnak maradni. És ahogy haladunk (ne legyen igazam) feltolják a nyár elejére 500Ft-ra aztán majd nézünk.És ha többnyire a kis gazdaságok piaci áron értékesítenek az biztos ráfizetés.De reméljük tényleg eljön a mi időnk ![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #3187. hozzászólásra
2 éves technikusi helyett csinálj inkább 3 éves egyetemi, vagy főiskolai alapképzést és az már mérnöki képzés. Ha kell segítek, hogy hol és hogy. Én csináltam mindkettőt, azért mondom, amit mondok. A magyar termelőknek a szerencsétlenségükben az a szerencséjük, hogy sok szemetet hoztak már be és a külföldi zöldség, gyümölcs iránt teljesen elveszett a lakosság bizalma. Aki a külföldit veszi az azért, mert szegény, vagy tudatlan.
Válasz #3160. hozzászólásra
. Plusz még ha megnézed, elég szép összegeket meg lehet megpályázni, mint fiatal gazdálkodó. Persze egyszer nem mondom, hogy az ember ne legyen sokoldalú, mert az is jól jöhet.
Szerintem nem igaz az, hogy mostanába csak ugy éri meg mezőgazdasággal foglalkozni ha van mellette másik szakmád is. Jövőre szeretném én is az érettségit megszerezni, majd kertész és növényvédelmi technikusnak tanulni, de ha nem is ennek, mindenképpen egy kertészet felé irányuló szakmát, mert ha megnézed, akik a kaját termelik az emberek szájába, azokra mindig szükség lesz, és majd észreveszik ott fent is, hogy ha igy sanyargatnak minket és abbahagyjuk a melót, akkor majd ehetik a szintetikus szemeteket. Mellesleg mivel sajnos szerintem már fogyó szakma, mivel a pesti nyekenyókáknak nem áll a kezébe a kapa, szükség lesz ránk, mert ugye ha a paraszt nem szarik, az úr nem eszik
Valaki???![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz #3184. hozzászólásra
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Te is csak ezért regisztráltál, nem a nyúltenyésztés miatt