Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2664. hozzászólásra
Hali Anakin!!
Tuti hogy van kereslet a nyúlra mert elég sokan foglalkoznak nagyban !!!
Én is belefogok vágni csak most még nincs helyem hozzá!!
De jövőhónapban már költözünk és akkor belecsapok!!
Kezdésnek 50 anyát akarok!! De nem ez lesz a vége!!
Kb olyan 200 db anyát akarok beállítani majd !!Erre van helyem!!!
Szóval érdemes bele vágni!!
Jelenleg saját almaimból hagyok anyának valót, de mikor már lesz helyem akkor veszek még jó párat!!!
De azért kérdezz meg másokat is!! Mert vannak itt olyan regesek is akik azt állítják hogy nem éri meg, és még szinte nyulat sem láttak!!
Sok sikert ha belevágsz!!
Nem rég regisztráltam és még nem volt időm végig böngészni minden topikot.Foglalkozik itt valaki nagyban nyúltenyésztéssel vagy csak hobbi szinten csináljátok?Van piaca a vágónyúlnak?
Gratulálok :) mikor tele lesz a fészek, én azt szoktam mondani, hogy nagycsaládos lettem. Olyan öröm nézegetni őket..
Az én két almom dec.21-én született.. már lassan le kell őket választani - Ti mikor szoktátok őket?
A 3. alom január 8-i.. már mászkálnak, rágcsálnak, kíváncsiak, és mind hófehérek..
Sziasztok ma megfialt a másik anyám is olyan fészket csinált szénából, hogy szőr nem is látszik pedig az is van bőven csak szétkellet húznom a fészket kicsit
Nem tudtam megszámolni mennyi van mert a világítás nem az igazi náluk...
Nálam is ez volt először. Egy ketrecben volt a bakkal és nem tudtam, hogy vemhes. Nem volt ellető ezért szétszórta őket. Sajnos mind a 8 meghalt. Másodikra 9 lett neki és szépen fel nevelte mindet.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Most megyek és teszem is a bakhoz! Sajnos a fiaztatót az én hibámból nem raktam be, mivel úgy sejtettem csak álvemhes. Ő pedig az ól rácsos sarkába próbált fészkelni.:( Remélem a következő már gond nélkül fog menni!
Sziasztok.Régóta olvasom ezt fórumot,sok itt a segítőkész ember,és mivel mi is nyúl tartáson gondolkodunk,ezért gondoltam megkérdezem tőletek,hogy nem tudja esetleg valaki,hogy Dombóvár közelében foglalkozik -e valaki Pannon fehérekkel?Előre is köszi a segítséget
Válasz #2633. hozzászólásra
jA ÉS lehet, hogy valami megzavarta a nyulat. Patkány, kutya, stb, vagy zajhatás. A fiaztatót elvileg 1 héttel előtte be kell tenni, hogy megszokja, vagy beengedni a fiaztató dobozba.
,,azt mondta az egész keleti országrészt szeretné lefedni"
Majd ad a pofájára a Juráskó banda keleti országrészt...
Láttam én már ilyen új felvásárlót. A régi tőkeerős feljebb ment az árral néhány hónapig, mint az új és már le is húzhatta magát a WC-n az új, mert a kutyus se vitte hozzá a nyulat.
1 napon belül és minél hamarabb. Fiaztató helyet kell csinálni neki. Én betonkefniket szoktam berakni L alakban, mert van hely. Ha nincs, akkor deszka is jó. 10-15 centi peremmagasságú legyen, mert az anya kimászásakor húzza magával és szétszórhatja a csecsen levő nyuszikat, a perem meg leválasztja őket.
Nálam rácspadozat van és ha elmászkálnak:
1 beleszorulhat a lábuk és kihűlnek
2 simán kihűlnek
3 ha több fióka van alatta és úgy jön le a fészekről hogy lóg alatta 1-2 szopó nyuszi nincs ami "legyalulja őket"
4 ha nincs fialtatód és valamiért megijed az anya, össze taposhatja őket..
Válasz #2634. hozzászólásra
ÉN 6-8HÉTRE SZOKTAM ÍGY VAN OLYAN ANYÁM AMI 6 ÉVES.A KICSIK MEG ALATTA VANNAK 8-10 HETES KORUKIG ÍGY NEM ÉRI ANNYI STRESZ ŐKET ÉS JOBBAN NŐNEK(NEM AZT MONDOM HOGY MINDENKI ÍGY INÁLJA EZ SAJÁT TAPASZTALAT)
Jó reggelt.. én nem raktam be fialtatót. Az anya épített fészket szalmából-szénából és a saját bundájából. Nagyon stabil fészek, két hetesen tudtak először kimenni belőle a kicsik, de az anyát láthatóan nem zavarja.
Egyébként miért gond, ha kimennek a fészekből a nyuszik?
Üdv a szétszórásnak számtalan oka lehet, minél elöbb próbáld meg berakni a bakhoz. Baja nem lesz hisz nincsenek alatta a kicsik
A fialtatót akár 5-6 nappal a fialás elött is berakhatod nekem is van egy anyám amit ilyen korán be kell engedjek a ládába különben a ketrecben kezd el építeni és oda is fial..onnan pedig szétmászkálnak a kicsik.
szia nekem nagyon nagy segítség lenne ha tudnál nekem egy telefonszámot a felvásárlotol mert engem lehet hogy érdekelne nagytételben a tenyésztés. kösz előre
szia robi igaz hogy van egy felvásárló kelet magyar országon felvásárolja a nyulakat 20 db nyulad van házhoz megy én már beszéltem vele aszt mondta 2 vagy 3 rom hét múlva eljön hozzám és meg beszéljük aszt mondta 400ft ad kiló ként
8734 hozzászólás
Mert nem így van Lenz??? Vagy te mit találsz ilyen mulatságosnak???
Válasz #2682. hozzászólásra
,,vannak itt olyan regesek is akik azt állítják hogy nem éri meg, és még szinte nyulat sem láttak!!"
Válasz #2664. hozzászólásra
Hali Anakin!!
Tuti hogy van kereslet a nyúlra mert elég sokan foglalkoznak nagyban !!!
Én is belefogok vágni csak most még nincs helyem hozzá!!
De jövőhónapban már költözünk és akkor belecsapok!!
Kezdésnek 50 anyát akarok!! De nem ez lesz a vége!!
Kb olyan 200 db anyát akarok beállítani majd !!Erre van helyem!!!
Szóval érdemes bele vágni!!
Jelenleg saját almaimból hagyok anyának valót, de mikor már lesz helyem akkor veszek még jó párat!!!
De azért kérdezz meg másokat is!! Mert vannak itt olyan regesek is akik azt állítják hogy nem éri meg, és még szinte nyulat sem láttak!!
Sok sikert ha belevágsz!!
Üdv: István!
Válasz #2680. hozzászólásra
Válasz #2679. hozzászólásra
Válasz #2678. hozzászólásra
Válasz #2675. hozzászólásra
Bocs hogy töbször ment el csak most próbálgatom.
Bocs hogy töbször ment el csak most próbálgatom.
Válasz #2674. hozzászólásra
Válasz #2673. hozzászólásra
Válasz #2671. hozzászólásra
Válasz #2671. hozzászólásra
Smilek alatt új kép jobbra tallóz itt ki kell választani. Utána jobbra feltölt, ha megvan akkor rá kell menni, hogy kép beilleszt. Utána lent mehet.
Válasz #2669. hozzászólásra
Valaki?
Válasz #2669. hozzászólásra
Valaki?
Válasz #2668. hozzászólásra
A második mondatra nem kellet volna kérdőjel.
Válasz #2666. hozzászólásra
Tudja valaki hogy kell ide képet fel rakni mert nekem nem sikerült? az expresre tudtam pedig régebben?
Válasz #2666. hozzászólásra
Válasz #2659. hozzászólásra
Ezt már láttam.
Válasz #2659. hozzászólásra
Ezt már láttam.
Üdv fórumozok!
Nem rég regisztráltam és még nem volt időm végig böngészni minden topikot.Foglalkozik itt valaki nagyban nyúltenyésztéssel vagy csak hobbi szinten csináljátok?Van piaca a vágónyúlnak?
Jelentem az anya sikeresen felvette a bakot! Naptárba bejegyezve! Figyelünk és várunk!
Válasz #2661. hozzászólásra
Én 35 naposan választok, ha nagyobb az alom 9-10 akkor ráhagyok kb 1 hetet.
Válasz #2660. hozzászólásra
Gratulálok :) mikor tele lesz a fészek, én azt szoktam mondani, hogy nagycsaládos lettem. Olyan öröm nézegetni őket..
Az én két almom dec.21-én született.. már lassan le kell őket választani - Ti mikor szoktátok őket?
A 3. alom január 8-i.. már mászkálnak, rágcsálnak, kíváncsiak, és mind hófehérek..
Sziasztok ma megfialt a másik anyám is olyan fészket csinált szénából, hogy szőr nem is látszik pedig az is van bőven csak szétkellet húznom a fészket kicsit
Nem tudtam megszámolni mennyi van mert a világítás nem az igazi náluk...
Ide nézzetek, mit találtam :)
http://www.youtube.com/watch?v=1MoDS78NWq0&feature=related
Válasz #2655. hozzászólásra
Nálam is ez volt először. Egy ketrecben volt a bakkal és nem tudtam, hogy vemhes. Nem volt ellető ezért szétszórta őket. Sajnos mind a 8 meghalt. Másodikra 9 lett neki és szépen fel nevelte mindet.
Sziasztok!
Volna rá kapacitásom csak nem tudom érdemes e belevágni. Hogy látjátok, kifizetődő a nyúltenyésztés?
Üdv!
Köszönöm, de nekem az sajnos nem jó, mert én baranyában lakok.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Most megyek és teszem is a bakhoz! Sajnos a fiaztatót az én hibámból nem raktam be, mivel úgy sejtettem csak álvemhes. Ő pedig az ól rácsos sarkába próbált fészkelni.:( Remélem a következő már gond nélkül fog menni!
Sziasztok.Régóta olvasom ezt fórumot,sok itt a segítőkész ember,és mivel mi is nyúl tartáson gondolkodunk,ezért gondoltam megkérdezem tőletek,hogy nem tudja esetleg valaki,hogy Dombóvár közelében foglalkozik -e valaki Pannon fehérekkel?Előre is köszi a segítséget
sziasztok ez a felvásárló aminek itt a telcsiszáma amit irtatok jár miskolcon is???
Válasz #1486. hozzászólásra
Zozo, privát e-mailt lehetne kérni- lenne néhány kérdésem. Köszi előre is.
szia csoviboy megadom a felvásárló telefon számát 06702151554
Válasz #2640. hozzászólásra
Fiaztató az kell főleg ilyen hidegbe.
jA ÉS lehet, hogy valami megzavarta a nyulat. Patkány, kutya, stb, vagy zajhatás. A fiaztatót elvileg 1 héttel előtte be kell tenni, hogy megszokja, vagy beengedni a fiaztató dobozba.
Válasz #2635. hozzászólásra
,,azt mondta az egész keleti országrészt szeretné lefedni"
Majd ad a pofájára a Juráskó banda keleti országrészt...
Láttam én már ilyen új felvásárlót. A régi tőkeerős feljebb ment az árral néhány hónapig, mint az új és már le is húzhatta magát a WC-n az új, mert a kutyus se vitte hozzá a nyulat.
1 napon belül és minél hamarabb. Fiaztató helyet kell csinálni neki. Én betonkefniket szoktam berakni L alakban, mert van hely. Ha nincs, akkor deszka is jó. 10-15 centi peremmagasságú legyen, mert az anya kimászásakor húzza magával és szétszórhatja a csecsen levő nyuszikat, a perem meg leválasztja őket.
Válasz #2640. hozzászólásra
Nálam rácspadozat van és ha elmászkálnak:
1 beleszorulhat a lábuk és kihűlnek
2 simán kihűlnek
3 ha több fióka van alatta és úgy jön le a fészekről hogy lóg alatta 1-2 szopó nyuszi nincs ami "legyalulja őket"
4 ha nincs fialtatód és valamiért megijed az anya, össze taposhatja őket..
Válasz #2634. hozzászólásra
ÉN 6-8HÉTRE SZOKTAM ÍGY VAN OLYAN ANYÁM AMI 6 ÉVES.A KICSIK MEG ALATTA VANNAK 8-10 HETES KORUKIG ÍGY NEM ÉRI ANNYI STRESZ ŐKET ÉS JOBBAN NŐNEK(NEM AZT MONDOM HOGY MINDENKI ÍGY INÁLJA EZ SAJÁT TAPASZTALAT)
Válasz #2614. hozzászólásra
Azzal kezted hogy kaliforniai bakod van:
MLEHETár fialás után azonnal de ez nem ajánlott kéthetente
Válasz #2627. hozzászólásra
ATTÓL FÜGG MILYEN FAJTÁKBÓL ÁLL ÖSSZE A KEVERÉK BAK.
Válasz #2629. hozzászólásra
Á persze hogy nincs.Amúgy se vitatkozni jöttem ide.
Jó reggelt.. én nem raktam be fialtatót. Az anya épített fészket szalmából-szénából és a saját bundájából. Nagyon stabil fészek, két hetesen tudtak először kimenni belőle a kicsik, de az anyát láthatóan nem zavarja.
Egyébként miért gond, ha kimennek a fészekből a nyuszik?
Üdv a szétszórásnak számtalan oka lehet, minél elöbb próbáld meg berakni a bakhoz. Baja nem lesz hisz nincsenek alatta a kicsik
A fialtatót akár 5-6 nappal a fialás elött is berakhatod nekem is van egy anyám amit ilyen korán be kell engedjek a ládába különben a ketrecben kezd el építeni és oda is fial..onnan pedig szétmászkálnak a kicsik.
Válasz #2637. hozzászólásra
szia nekem nagyon nagy segítség lenne ha tudnál nekem egy telefonszámot a felvásárlotol mert engem lehet hogy érdekelne nagytételben a tenyésztés. kösz előre
Válasz #2636. hozzászólásra
Ugyanarról beszélek, nekem is ugyanezt mondta.
szia robi igaz hogy van egy felvásárló kelet magyar országon felvásárolja a nyulakat 20 db nyulad van házhoz megy én már beszéltem vele aszt mondta 2 vagy 3 rom hét múlva eljön hozzám és meg beszéljük aszt mondta 400ft ad kiló ként
Válasz #2632. hozzászólásra
Abasáron lakik, állítólag ő is tenyészt nagy tételben - telefonban azt mondta az egész keleti országrészt szeretné lefedni.
Árat nem mondott, de tudom a hétvégén Miskolc környékén 420 volt.