Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3925. hozzászólásra
Esetleg próbáld meg felhívni a Jóüzsai tészt és ott Juráskóéktól infot kérni, hogy hol van ilyen tenyésztő. Vagy Kistermelők lapjában lehet, hogy találsz hirdetést.
Tegnap vettünk nagy jércéket.....Inkáb üzlet, főleg ha ingyen van a kaja nekik. Malacon gondolkoztam, de inkább a tojósdi. Kevesebb a gond vele és hamarabb adja a sokkal több pénzt, mint a disznó.
Válasz #3902. hozzászólásra
Most így hirtelenjébe nem tudok arra tenyésztőt...de ha bármi kérdésed van a nyulakkal kapcsolatban írj ide vagy olvass szakkönyveket inkább előbb informálódj mint hogy amikor már megvannak!
Menne a franc 25 ezer benzinnel...Amíg a Farmer-Expon Juráskóék hülyítették a népet, addig lehetett ott sokféle nyulat látni. Baromfi, ló, tehén az most is jó.
Válasz #3909. hozzászólásra
Ne vedd már a kedvét el tőle,van aki nem puszta haszonból akar nyulazni csak az állathoz való kötődés miatt mint ahogy már te is.
.. benzingőz nekem is játszik, csak sajna nincs hozzá olyan naaaaagy gépem- imádom a nagy gépeket, de ahhoz a lottón kéne nyernem.. vagy valami gazdának valót találnom
Csak kettő, 16 van a képen!! Szépek, a nyuszikról a gyerekkorom jut az eszembe, nekem is volt mindig, 10-20 darab!! Csak miután megcsapotta "benzingőz" elmaradtak a nyuszik jöttek a "motorok"!!
Válasz #3886. hozzászólásra
Köszi! Most voltam nemrég nyulat akartam venni háznál, de:
-a nyulak zsufolva, gáz körülmények között
-korához képest alacsony suly
-amikor meg akartam egyet nézni, szinte kitépte a tulaj a ketrecből
Mondanom sem kell nem vettem nyuszit
Ma tiz után meglett az első generáció. Gizi előhasára 9-et fialt. Egyet kivettem tőlle mert külön volt a többitől a fészken kivül és sebes a füle, mintha lerágta volna az anya.
8734 hozzászólás
Ú bocs fajtatisztán csak ugy a szokás...
Válasz #3932. hozzászólásra
Várjál még most jön a java szuerencsédre ismerek sok tenyésztőt aki fajtisztán tenyészti a fajtát!
Válasz #3930. hozzászólásra
Köszi ez marad vésztartalék, mert Szikszón van
urszinwiener.ewk.hu (bécsi kék,bécsi fehér van neki)
Válasz #3924. hozzászólásra
Őt ismerem én itt adtam meg az emailját a múltkor nagyezüst ügyben.
Válasz #3921. hozzászólásra
Szia.Nézd meg az óriásnyúl tenyésztők fajtaklub honlapját.Találni fogsz tenyésztőt.Hívd fel Király Attilát szerintem segít neked.
Válasz #3926. hozzászólásra
Józsai TÉSZ
Válasz #3925. hozzászólásra
Esetleg próbáld meg felhívni a Jóüzsai tészt és ott Juráskóéktól infot kérni, hogy hol van ilyen tenyésztő. Vagy Kistermelők lapjában lehet, hogy találsz hirdetést.
Válasz #3922. hozzászólásra
Ha nem lesz más, akkor mennek a másik bakhoz. Azért nem adom fel mert nagyon tetszik ez a fajta.
http://www.expressz.hu/allat_noveny/haszonallat/hirdetes-30509129/
Válasz #3913. hozzászólásra
Nos..a távolság relatív, kinek mi a "messze".. mint ahogy a költség is, -ugye- kinek mi a drága..meg az se mindegy, hogy honnan hova..
Nem hallottam ilyet, de én a helyedben nem várnék ilyenre, hanem felpároztatnám mással. Ritka fajta.
Sziasztok!
Segítsetek légyszi. Sürgősen kellene bécsi kék bak nyuszi, mert a lányok hiányolják lassan. Szabolcs megyén belül kellene, ha tud valaki
Válasz #3918. hozzászólásra
Ki, mit, hogy?
Válasz #3916. hozzászólásra
Tegnap vettünk nagy jércéket.....Inkáb üzlet, főleg ha ingyen van a kaja nekik. Malacon gondolkoztam, de inkább a tojósdi. Kevesebb a gond vele és hamarabb adja a sokkal több pénzt, mint a disznó.
Válasz #3917. hozzászólásra
Igen. h-Szoboszlón nagyon fellendült a nyúlászat:)!
Válasz #3916. hozzászólásra
Lehet találni mindenfelé az országban, csak keresni kell. Inkább kisvárosokban jobban lehet találni.
Igen ezért se mentem megmondom őszintén én egy nyúlér se mennék el az ország végébe!
Ez az hogy már ott nincs egy db nyúl se már vagy 5éve de minden évbe megyek oda is meg Szoboszlóra nem csak nyulak miatt.
Most így hirtelenjébe nem tudok arra tenyésztőt...de ha bármi kérdésed van a nyulakkal kapcsolatban írj ide vagy olvass szakkönyveket inkább előbb informálódj mint hogy amikor már megvannak!
Válasz #3908. hozzászólásra
Menne a franc 25 ezer benzinnel...Amíg a Farmer-Expon Juráskóék hülyítették a népet, addig lehetett ott sokféle nyulat látni. Baromfi, ló, tehén az most is jó.
Válasz #3909. hozzászólásra
Ne vedd már a kedvét el tőle,van aki nem puszta haszonból akar nyulazni csak az állathoz való kötődés miatt mint ahogy már te is.
Válasz #3890. hozzászólásra
Bakjaim.
Válasz #3908. hozzászólásra
Hát..van olyan, hogy nem úgy alakul.. Én is csak ma voltam..
De minek? Azért, hogy a tápost, meg a felvásárlód gazdagítsad?
Válasz #3907. hozzászólásra
Szépek nagyon!:)Én is mentem volna,csak a dolgok nem úgy adódtak:(
Herceghalom:
Megjöttem!
Képek Harceghalomról:
Válasz #3893. hozzászólásra
feltétlenül!Hoznál bécsi fehér, úlzélendi képeket?!
Válasz #3890. hozzászólásra
a tenyészbakom 5kg egy nagy hústorony
Válasz #3891. hozzászólásra
Én is,el van vele!
Üdv mindenkinek!
Szeretnék belevágni nyúltenyésztésbe, csak nem tudom honnan szerezzem be első nyulaimat.
Nem tud valamelyikőtök Vecsésen, vagy a közelben megbízható tenyésztőt?
Köszi.
Válasz #3899. hozzászólásra
nem mondod, hogy meg is számoltad őket?
.. benzingőz nekem is játszik, csak sajna nincs hozzá olyan naaaaagy gépem- imádom a nagy gépeket, de ahhoz a lottón kéne nyernem.. vagy valami gazdának valót találnom
Válasz #3899. hozzászólásra
nekem is voltak nyulaim
Válasz #3895. hozzászólásra
Csak kettő, 16 van a képen!! Szépek, a nyuszikról a gyerekkorom jut az eszembe, nekem is volt mindig, 10-20 darab!! Csak miután megcsapotta "benzingőz" elmaradtak a nyuszik jöttek a "motorok"!!
Válasz #3896. hozzászólásra
ja, itt hátul a garázsban
Egyik brigád..
..másik brigád..
Bár nem látszik, mindkettő alatt heten vannak, mint a gonoszok
Válasz #3895. hozzászólásra
Ezeket klónoztad, tök egyforma mind!!
A süldők.. 18-an (azért néhány csak kiugrott a képből )
Válasz #3892. hozzászólásra
Köszi, én is így gondoltam, de inkább megkérdeztem tapasztaltabbakat is
Fényképeztem ma néhányat
A kis fekete bárány..vagyis nyúl
Reggel irány Herceghalom!!!
Majd hozok képeket..
Válasz #3891. hozzászólásra
Szia!:)
Mi odaadjuk...
gyors kérdésem van.. a nyúl csontját odaadhatom a kutyáknak 'büntetlenül' ?
Szia Imi99!
Tetszenek a nyulaid!
A pannon bakod milyen nagy? Érdekelne vérfrissítésre egy bak!
ilyenek csak azóta már nőttek most 13 hetesek.
Válasz #3884. hozzászólásra
Hajdúböszörmény tőlled kb.20 km-re de már fogynak elfele ma adtam egy ismerősnek ingyen oda egy anyának valót 3,1kg-st
Válasz #3886. hozzászólásra
Köszi! Most voltam nemrég nyulat akartam venni háznál, de:
-a nyulak zsufolva, gáz körülmények között
-korához képest alacsony suly
-amikor meg akartam egyet nézni, szinte kitépte a tulaj a ketrecből
Mondanom sem kell nem vettem nyuszit
Válasz #3885. hozzászólásra
Gratulálok!!
Ma tiz után meglett az első generáció. Gizi előhasára 9-et fialt. Egyet kivettem tőlle mert külön volt a többitől a fészken kivül és sebes a füle, mintha lerágta volna az anya.