Gázolaj árak 632 Ft Benzin árak 614 Ft EUR 411.02 Ft USD 394.48 Ft CHF 438.79 Ft GBP 494.07 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

120169 hozzászólás
#65969 bandigh
2021-10-06 15:40:25

Válasz TYLLA46 #65958. hozzászólásáraRemélem te meg is nézed majd minden nap, ha adják smile lol Mondjuk értelmesebb csatornák ilyesmit úgyse adnak le kereskedelmi időben, bár majd kifizetjük gondolom a közösből, “tájékoztatás” címszó alatt. Ha a regnáló rendszer szennyesét teregető film elkészülne, gondolom, azt is minden nap leadná az emeggy. Ja, nem smile lol

Nincs profilkép
#65968 TYLLA46
2021-10-06 14:58:05

Válasz mocsencsi1 #65967. hozzászólásáraNem is nagyon értem Mihály hogy élhette túl. Aki függő, azt - feltételezem - kellően megviselte, valószínű elvonási tünetek is jelentkezhetteksmile lol

Nincs profilkép
#65967 mocsencsi1
2021-10-06 14:24:22

Válasz Földönfuto #65965. hozzászólásáraÁllítólag pár napja akadozott és többen depresszióba estek.

Nincs profilkép
#65966 TYLLA46
2021-10-06 12:22:23

Válasz Földönfuto #65965. hozzászólásáraAz egy elképesztő jó tájékozódási lehetőség...smile cursing
Ajánlom mindenkinek---csak nekem ne kelljensmile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#65965 Földönfuto
2021-10-06 12:02:34

Válasz Mihály #65951. hozzászólásáraHonnan szeded ezt a sok baromságot?Facebook?

Nincs profilkép
#65964 TYLLA46
2021-10-06 12:01:52

Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65963. hozzászólásáraIgazad van! Majd előbb -utóbb rájönnek az idióta brüsszeliek is. De nyilván Putyin lesz a hibás...

Ha a kormány helyt Bige felvetésének, akkor rendeződhet a helyzet. Szerintem ez fog történni, mert a tova gyűrűző hatás - különösen a választás előtt - nem tenne jót...

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211006/bige-laszlo-napokon-belul-leallhat-a-mutragya-gyartasa-a-nitrogenmuveknel-503800

Az elmúlt években számtalanan, számtalanszor elmondták: a medve nem játék. És ezzel Putyinra utaltak.

Ezt nagyon sokan megértették, kivéve a hülye, degenerált brüszelitákat.

Na most ők is meg fogják tanulni. Meg a haladó, progresszív ejus polgárok- köztük a magyarok- is.

Putyin némi túlzással éhen dögleszt, majd megfagyaszt bennünket. De a rohadék brüsszelitáknak a probléma még mindig a libernyák demokrácia helyzete Lengyelországban, Magyarországon, meg a szankcionáljuk Oroszországot a szarházi ukránok miatt.

Na most szopóágra került a marha nagy ejurópai libernyák demokrácia.
Ha ez sem elegendő figyelmeztetés az agymosott ejurópai polgároknak, akkor megérdemlik a sordsukat.

Na és ki a nevető harmadik megint? A lator állam, a zusa.

Nincs profilkép
#65962 Mihály
2021-10-06 09:51:35

Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65959. hozzászólására De határozottan be skatulyázta mindenki őket mert ők már nem tudják tagadni az ellenük felhozottakat mert amit neki tulajdonítanak közel sem biztos hogy Göring v,Berija tette elé a papírt s alá írtasmile cursingsmile cowboy

Válasz Ares 826 #65949. hozzászólásáraTeljesen mindegy, meddig rágjuk ezt a gittet.

A parlamentáris (képviseleti) demokrácia megbukott. Megbuktatta a globáltőke, és a libernyák világrend.

Ha az emberek, a választópolgárok vissza akarják szerezni a társadalmuk működése fölötti ellenőrzési jogkörüket, akkor a parlamentáris "demokráciákat" le kell cserélni.

A közvetlen demokráciára.

Nincs profilkép
#65960 Mihály
2021-10-06 09:41:37

Válasz TYLLA46 #65956. hozzászólására Nem szabadna összemosni a fejedben az élet és a vállalkozás privilégumait mert a kettő nem ugyan azt jelenti ami az egyiknek siker a másiknak simán lehet veszteség pl. nehéz ipar=füst,mérgező gáz vagy érthetőbben nem mindegy hogy a 20 emeletes tetejéről nézel szét vagy a földes mellett található Debrecen hegyről ez az ami naponta emelkedik tudod a hulladék hegysmile cursingsmile cowboy

Válasz bandigh #65957. hozzászólásáraHitlert, és sztálint sem sokan ismerik ma már személyesen.

Nincs profilkép
#65958 TYLLA46
2021-10-06 09:37:26

Válasz bandigh #65957. hozzászólásáraHa máshonnan nem, majd a róla készült filmből megismerik. Azt hiszik, hogy mivel meg fogják tiltani a pesti moziknak, hogy játsszák, így a lehető legkevesebbekhez fog eljutni. De már kész is a válasz, a tv fogja nyomni válaszul, így egész biztos olyanok is látjak majd - vidéken, falun is - akik ezért nem mennének moziba. És gondolom nem is egyszer fogják leadni, a választás előtt gondolom - remélem - napi szinten.

#65957 bandigh
2021-10-06 09:32:52

Válasz TYLLA46 #65938. hozzászólásáraKezd elcsépelt lenni ez a gyurcsányozás. Mégis ki ő? A fiatalabb választók nagyrésze nem is ismeri. Olyan mint a soros, még nem sokan látták az elmúlt évtizedben. De az ő hibája minden xD
Félre ne értsd, nem védem, csak nehéz olyanra építeni ellenkampányt, aki nem is vesz részt a napi politikában.

Nincs profilkép
#65956 TYLLA46
2021-10-06 09:32:01

Válasz Mihály #65950. hozzászólásáraSaját magad által elismerve:

A világ(!!!) kisvárosainak listáján, "CSAK" negyedik, majdnem utolsó(????), míg
" a világ valamennyi számottevő városát figyelembe vevő versenyen a tíz legjobb teljesítményt felmutató városa közé került"

De ez nagyon-nagyon kevés. A VILÁG 10 legjobb teljesítménye között szerepelni simán kevés...

Mihály nemzetközi szinten is jegyzett szakértő szerint.smile lol
Tudsz még nevetségesebbé válni? De most komolyan...

Ezt a témát magam részéről lezártam, majd figyeld tavasszal a debreceni eredményeket!!!Hogy hogy fognak szerepelni a kedvenceid...

Válasz TYLLA46 #65948. hozzászólásáraArról, hogy az a "ha" ott legyen, arról, hogy ne alakulhasson egy ilyen párt, arról Orbán, és gyurcsótány vállvetve gondoskodik.

Beindult a 43 IQ-s faszbukos fénymásoló.

Én majd azt a politikust/pártot fogom támogatni, aki/akik leteszik a nagyesküt, hogy ha kormányzati pozícióba jutnak,úgy fogják megváltoztatni a jogszabályokat, hogy az alábbi pozíciók betöltését választások útján lehet elnyerni.

Alkotmánybírák, köztársasági elnök, országos-, megyei,. és járási főügyész, Kúria elnöke, Számvevőszék elnöke.

A lista bővíthető.

Nincs profilkép
#65952 Mihály
2021-10-06 09:19:13

Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65947. hozzászólására olyan kíváncsi vagy mint a kormány::Watergate-botrány 1972 Pegasus-botrány 2021.... ugye érted a párhuzamot Viktor? Nixon abba az emlékezetes lehallgatási botrányba bukott bele.... te pedig ebbe fogsz belebukni. A döglött dakota lovat még túlélted, de a Pegasus-paci végleg kidőlt alattad! Mostanra ugyanis feketén-fehéren kiderült, hogy a fideszes bűnszervezet a Pegasus-kémszoftver segítségével ellenzéki politikusokat, újságírókat is megfigyelt. Az illetékes izraeli hatóságok nemrégiben tájékoztattak arról, hogy engem is próbáltak... sikertelenül. Pedig ez tényleg felesleges fidesz-csicska Polt Peti, hiszen én mindent nyíltan kimondok és leírok.... nem kell fülelnetek. Elkapni pedig nem tudtok, hiába erőlködtök. Az viszont a pofátlanság teteje, hogy a 2/3-os hatalom birtokában is ilyen aljas, jogsértő módszereket használtok a bátor demokratákkal szemben! Ráadásul pedig a részleteket feltáró vizsgálóbizottságot a Fidesz–KDNP leszavazta, az ülésen a témában elhangzottakat pedig majdnem 30 évre, azaz 2050-ig titkosították. Orbán, Polt, Pintér, Varga Judit és bűntársaik ezzel gyakorlatilag elismerték a bűnösségüket! Az álarc végleg lehullott és napnál is világosabb, hogy a felcsúti "király" (azaz inkább hitvány zsebdiktátor) bizony meztelen! A Pegasus lónak pedig hiába volt négy lába mégis megbotlott.... és magával rántotta a szakadékba az egész fideszes brigádot is! Sőt, az is kiderült, hogy Orbánék még fideszes oligarchák és janicsárok százainak mobiltelefonjára is telepítették az izraeli NSO Group Pegasus nevű kémszoftverét, tehát már saját csatlósaikban sem bíznak.... (Ebben a körben a legfontosabb megfigyelt célszemély egyébként Lázár János volt.) Ennek pedig súlyos következményei lesznek Viktor, mert még több fideszes pacsirta dalol.... Megijedtek a bizalmatlanság és a csúfos bukás hűvös szelétől! Aki pedig szelet vet, az vihart arat! Ne aggódj Viktor, nem kell keresnetek, hamarosan újra jelentkezem és elszántan folytatom! Üdv: az ördög ügyvédjesmile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#65951 Mihály
2021-10-06 09:16:32

Válasz Ares 826 #65949. hozzászólására Nem gondolod hogy azok az események ezer szállal kapcsolódnak a most regnálókkal: fideszes maffiának pedig már jó néhány áldozata volt az elmúlt évek során.... Az egyikük, Váradi András, az "igazmondó juhász" esete különösen megrázó és elgondolkodtató. A szókimondó, bátor és elszánt magyar gazda, az Együtt–PM alcsútdobozi polgármester- és önkormányzati képviselő-jelöltje volt a 2014-es önkormányzati választáson. Ekkorra már fideszes visszaélések sorát tárta fel, sőt arra is rájött, hogy Mészáros Lőrinc egy gyilkossági ügyben is vastagon érintett felbujtóként. Váradi Andrásnak ráadásul széles körű nyilvánosságot kapott konfliktusa támadt Mészárossal, a szomszédos Felcsút polgármesterével, azaz a magyar miniszterelnök strómanjával, egy földterület használati jogával kapcsolatban. Az igazmondó juhász végül megfenyegette a milliárdos fideszes oligarchát, hogy "kipakol" a gyilkossági ügyben is a hatóságok előtt. Ekkor Mészáros emberei, akik valójában a TEK emberei voltak, egy találkozóra hívták 2014. október 11-én Váradit és egy néptelen helyen, egy nagy sebességgel száguldó autóval szándékosan elütötték, azaz kivégezték... A nyomokat aztán úgy igyekeztek eltüntetni, hogy a juhász holttestét egy másik helyre vitték és jó pénzért kerítettek egy hamis gázolót, aki elismerte a "baleset" okozását. M. Ferenc, 84 éves magyar–osztrák kettős állampolgárságú férfi volt az állítólagos gázoló, aki olyan erővel ütötte el Váradit, hogy a teste 26 métert repült... A "tettest" aztán szabadon engedték és eltűnt... ahogyan például Horváth Nancy gyilkosa is. A bűnrészes magyar rendőrség pedig 2015 áprilisában bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást a Váradi András halálát okozó közúti balesettel kapcsolatban .Váradi korábban egyébként több embernek is elmondta, hogy veszélyben az élete, súlyos fenyegetéseket kapott. Váradi arra is panaszkodott, hogy Mészáros, valamint a vele és a miniszterelnökkel szintén közeli kapcsolatban álló Flier János helyi gazdálkodó zaklatták őt, megfélemlítették. Flier egyik alkalmazottja egy alkalommal például szándékosan áthajtott egy kombájnnal Váradi búzatábláján. Az volt az utolsó figyelmeztetés.... Magyar György ügyvéd kollégám is bebizonyította a bírósági tárgyalásokon, hogy a baleset nem akkor és nem úgy történt, ahogy a fideszes hatóságok el akarták hitetni. A sérülések sem feleltek meg a hivatalos verziónak és még a vállán lévő létra sem sérült meg. (Az ügyben eljáró fideszes bírók a helyszíni bizonyítási eljáráshoz sem járultak hozzá, azt indoklás nélkül megtagadták!) A meggyilkolt juhász nős volt és két árva maradt utána.... Több hiteles forrásból is tudom, hogy a gyilkosságot Mészáros Lőrinc rendelte meg, azt Orbán Viktor is jóváhagyta és a TEK, illetve a magyar titkosszolgálat is segített a végrehajtásában, azután pedig a nyomok, bizonyítékok eltüntetésében. A fideszes gazembereknek ezért a súlyos és aljas bűntettért is felelniük kell majd a bukásuk után! Ez ugyanis bűnszövetségben, aljas indokkal és különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, amiért a büntetés életfogytig tartó fegyház! Üdvözlettel: az ördög ügyvédje
smile cursingsmile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#65950 Mihály
2021-10-06 09:13:56

Válasz TYLLA46 #65944. hozzászólására smile biggrinsmile biggrinsmile tongueA kis és közepes méretű városok listáját tekintve pedig a top 5-ös listán a negyedik tehát majdnem utolsó smile oops a világ valamennyi számottevő városát figyelembe vevő versenyen a tíz legjobb teljesítményt felmutató város közé került.s mit is tud mutatni ja az alacsony béreket mert ha Bpesten akar céget alapítani kétszer olyan magas bérekkel számolhat de nehogy összehasonlítsuk már New Yorkkal ahol többen élnek mint az egész országban itt mondtam már nem a tv-ben fut a való világ hanem kint az utcán az hogy a vállalkozásoknak top 10 es még az élet alulról sem hagyja el a 1 helyet amely Marokkót előzi megsmile thumbupsmile cowboy

Nincs profilkép
#65949 Ares 826
2021-10-06 09:13:17

Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65947. hozzászólásáraValamiért sajnos elmaradt a 2010 előtti dolgokért az elszámoltatás.smile blinksmile blink

Nincs profilkép
#65948 TYLLA46
2021-10-06 09:10:21

Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65946. hozzászólásáraÉrtem én nagyon is, de megint ott a "ha"... Ezért aztán...

A 2010 előtti dolgokért Orbánnak kellett volna elszámoltatni a gyurcsótány féle liberocsürhét.
Erra ma már nincs lehetőség.

Pedig de szívesen néznék olyan fotókat, amin Orbán, és gyurcsótány a közös cellában sakkoznak.

Válasz TYLLA46 #65942. hozzászólásáraA közeli-távoli ismerségi körömben nagyon sok olyannal találkoztam az elmúlt időben, akikről tudom, hogy meggyőződéses fideszesek.

Na ezek most kevés kivétellel köpködik a Fideszt.
És az indok mindig ugyan az.

A gátlástalan, mértéktelen lopás.

Ha lenne a politikai palettán egy olyan párt, egy olyan személyiség, aki meg tudná szólítani ezeket az embereket, aki megígérné, hogy minden olyan intézkedést meghagy, amellyel a társadalom többsége egyet ért, mint pl. a családtámogatás, a kerítés, a migráncsok távol tartása, a pedofiltörvény, stb., ugyan akkor megígéri, hogy kutyakurvakeményen elszámoltatja az Orbán-rezsimet.....na annak simán meg lenne a 2/3.

Nincs profilkép
#65945 Ares 826
2021-10-06 08:55:34

Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65940. hozzászólásáraAz utolsó gondolatod nagyon de nagyon tetszetős számomra. ha így történne még nagyon kíméletes is lennél velük.smile thumbupcoolsmile thumbupcool

Nincs profilkép
#65944 TYLLA46
2021-10-06 08:55:32

Válasz Mihály #65939. hozzászólásárahttps://www.dehir.hu/debrecen/new-yorkkal-es-hong-konggal-egy-listan-szerepel-debrecen/2021/03/01/

Ezek a nemzetközi szakértők tök hülyék, egyedül te, csakis te értesz hozzásmile lol

Nincs profilkép
#65943 Földönfuto
2021-10-06 08:53:08

Válasz Mihály #65939. hozzászólásáraÉn még paprikát is tennék hozzá.

Nincs profilkép
#65942 TYLLA46
2021-10-06 08:51:05

Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65937. hozzászólásáraCsak sok a ha, ráadásul nincs párt mögötte, ebből adódóan nem tud jelölteket sem állítani. De azt, hogy élére állt az alaptörvény törvénytelen megváltoztatására irányuló törekvéseknek, na az teszi igazán hiteltelenné. Lehet 4 év múlva fel tudna úgy "épülni", hogy tényező lehetne, de most szinte kizárt...

Nincs profilkép
#65941 Földönfuto
2021-10-06 08:51:04

Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65937. hozzászólásáraCsak akkor borulna az összefogás,az ellenzék azonnal árulóvá nyilvánítaná,Orbán meg kérne még egy kávét.Ezt már esetleg 2026-ban tudja megvalósítani.

Válasz Ares 826 #65936. hozzászólásáraMindenki tudja kinek szól......

Én nem vagyok, és nem is voltam soha a faszbukon.

Az én véleményem az, hogy ezt az interkontinentális gazembert, cukorhegyit elevenen meg kellene nyúzni, és besózni, sorossal együtt.

Nincs profilkép
#65939 Mihály
2021-10-06 08:48:39

Válasz TYLLA46 #65933. hozzászólására "Debrecen Magyarország legjobban fejlődő városa..." Hűha ez igen mert ??? ja hogy a semmitől bármi jobb ugye a poros földutak városa Van szép stadion,Foci akadémia még a BMW is ott lesz gyártva Ó ez még csak terv a belváros szép sétáló övezet lett ahová lehet vinni golyó ütötte kamiont mutogatni ezt tette Gyurcsány .....ugyan már néz szét a nagy világban csak szólok Londonban ez a város lélekszámához hasonló Magyar él s nem porzik az utca smile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#65938 TYLLA46
2021-10-06 08:46:42

Válasz TYLLA46 #65934. hozzászólásáraEgyébként pedig teljesen elképzelhetetlennek tűnik, hogy Gy.F. "megengedje", hogy a felesége - vagyis ő maga - ellenében MZP vegye át a vezető szerepet, még ha nem is lesz miniszterelnök. Az arculat vesztéshez vezetne, csorba esne GY. "presztizsén"smile lol Mit szólnának hozzá a választói, hogy a bálvány képe halványodik?
Tekintettel arra, hogy nem közjegyző előtt történik a szavazatok összeszámolása, így jogilag is támadhatatlan, így aztán a végén azt hoznak ki győztesnek, akit akarnak, illetve akit GY.F akar.
Ezért sem gondolom, hogy MZP lehetne a jelölt, azt GY. F. tuti nem engedi, mert rá nem lehetne olyan befolyással mint a feleségére, vagy a táska hordozójára...

Válasz TYLLA46 #65934. hozzászólásáraEgyelen esetben akadna meg Orbán torkán a kávé.

Ha Márki-Zay levetkőzné a hülyeségeit, pl. leszállna az Alaptörvényről, kisebbre venné az arcát, megszólítaná a fidesz szimpatizánsokat is, képviselőjelölteket állítana minden körzetben,.......és azonnal kiszállna a moslékkoalícióból.

Nincs profilkép
#65936 Ares 826
2021-10-06 08:43:57

Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65932. hozzászólásáraUgye az nem nekem szól, hogy én onnét szedem az infókat?? Mert én már több mint két éve nem faszbukozom. de örültem hogy több órára megbénítottak több faszbukhoz köthető oldalt is az "okos fiúk" valahonnét a nagyvilágból! Végleg meg kellene, vagy eltüntetni ezt a szarkeveréshez nagyon értő faszbukkot!smile thumbupsmile thumbup

Nincs profilkép
#65935 Mihály
2021-10-06 08:41:14

Válasz Ares 826 #65926. hozzászólására miről írsz nekem én arról írtam hogy az aki nincs a parlamentbe azért hogy bekerüljön természetesen szövetséget keres nyilván nem a legerősebb parlamenti pártot fogja szövetségül hívnismile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#65934 TYLLA46
2021-10-06 08:38:31

Válasz Földönfuto #65930. hozzászólásáraEnnek már vasárnap meg volt az előszele, már az ATV szavazásán - ha nem is reprezentatív volt- a szavazók közül több mint kétszer annyian választották MZP-t, mint Karácsonyt...
Az adó irányultságából adódóan nyilván az összefogás hívei szavaztak döntő többségében, és már látható volt a fordulat...
Akárhogy is nézzük, nem tudom ebből a 3 közül jól tud-e kijönni valamelyik, olyan szituba kormányozták magukat, hogy csak egy vége lehet...
Tegnap olvastam mit mondott Vona G. a kialakult helyzetről:
"Orbán Viktor hátradől, és kér egy kávét"
Pedig V.G. nem vádolható azzal, hogy kormánypárti lenne...

Nincs profilkép
#65933 TYLLA46
2021-10-06 08:30:28

Válasz Mihály #65929. hozzászólásáraNevetséges....Komolyan mondom... Tervek, ami miatt Debrecen Magyarország legjobban fejlődő városa...Felsoroltam rengeteg megvalósult beruházást, ami szerinted tervek...Amik nem számítanak.
De az összefogás tervei, azok persze igen...smile lolsmile lolsmile lol Igaz, azok soha nem fognak megvalósulni, de azokat méltányolod, istenítedsmile cursing Hajrá!!!smile hammer

Válasz Ares 826 #65931. hozzászólásáraAki a faszbukról szerzi az "ismereteket", a faszbukról alakítja ki az "önálló" véleményét, annak a 43 nem a cipőmérete, hanem az IQ-ja.

Nincs profilkép
#65931 Ares 826
2021-10-06 08:26:08

Válasz Mihály #65925. hozzászólásáraHIÁNYOSAK AZ ISMERETEID NEM CSAK EGY PÁRT VAN A JELENLEGI MAGYAR KORMÁNYBAN! KICSIT KERESSÉL UTÁNA KIK IS VANNAK SZÖVETSÉGBEN.

Nincs profilkép
#65930 Földönfuto
2021-10-06 08:25:54

Válasz TYLLA46 #65919. hozzászólásáraAkkor Karácsonynak csengettek.Vagy visszalép,vagy hárman nyomnak egy ki-ki alapon meccset.Itt már MZP diktál.

Nincs profilkép
#65929 Mihály
2021-10-06 08:25:29

Válasz TYLLA46 #65924. hozzászólására Én úgy gondolom nem cáfoltál semmit mert a tervek nem tények a tények azok amik elkészültek na olyat nem írtál pl. a milliárdos csemeték iskolája az-az fizetős iskola Pallagon smile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#65928 Ares 826
2021-10-06 08:24:58

Válasz Mihály #65925. hozzászólásáraHIÁNYOSAK AZ ISMERETEID NEM CSAK EGY PÁRT VAN A JELENLEGI MAGYAR KORMÁNYBAN! KICSIT KERESSÉL UTÁNA KIK IS VANNAK SZÖVETSÉGBEN.

#65927 bandigh
2021-10-06 08:23:16

Válasz Ares 826 #65922. hozzászólásáraHa kiesel egy választásról, a szavazóid, szinpatizánsaid jó eséllyel elvesznek. Másra nem fognak elmenni szavazni. Gondolom ezért vannak ilyen-olyan kompromisszumok, hogy az alapproblémát meg tudják oldani

Nincs profilkép
#65926 Ares 826
2021-10-06 08:22:11

Válasz Mihály #65917. hozzászólásáraMa van az Aradi vértanuk kivégzésének emléknapja, mely hazánk gyásznapja is egyben! Akiket akkor kivégeztek mindenki Magyarország szabadságáért függetlenségéért harcoltam s haltak meg, hogy a monarhiától tudjon elszakadni hazánk! Most az ellenzéki frakciók a parlamentben ha hatalomra kerülnének teljes mértékben kiszolgáltatnák hazánkat a nyugati hatalmak kénye kedve szerint! Ez a viselkedés a szememben HAZAÁRULÁSNAK MINŐSÜL, most őket kellene börtönbe csukni majd statáriumi bíróság előtt elítélni őket, és megadni a nekik járó MÉLTÓ büntetést HAZAÁRULÁSÉRT!

Nincs profilkép
#65925 Mihály
2021-10-06 08:22:00

Válasz Ares 826 #65922. hozzászólására Mert szerinted csak az jelenti a hazát hogy csak 1 párt fut a haza az nemzeti nem tudtad s abban élnek nemzetiségiek is s a cél érdekében az eszközök közül lehet választani a személyek közül nem de minél többet meg kel győzni hogy közelebb juss a célodhoz smile bansmile cowboy

Nincs profilkép
#65924 TYLLA46
2021-10-06 08:21:16

Válasz Mihály #65923. hozzászólásáraNagyon csendben maradtál a Debrecennel kapcsolatos korábbi megnyilvánulásaidra érkezett cáfolataim vonatkozásában....

Nincs profilkép
#65922 Ares 826
2021-10-06 08:15:10

Válasz Mihály #65917. hozzászólásáraNa mindjárt beszarok a röhögéstől, vaze Még hogy a marki hazafias lenne, hát akkor nem bútorozott volna össze a dagiklárikával meg a kajigejivel!!!!!!!!!! smile lolsmile lolsmile lol

Megjött a faszbukhuszár....

Nincs profilkép
#65920 TYLLA46
2021-10-06 08:12:13

Válasz TYLLA46 #65919. hozzászólásáraHa Karácsony lép vissza a választói Dobrev-re fognak szavazni- amit MZP nem akar- ha ő, akkor az őt választók nagy valószínűséggel otthon maradnak. A második fordulóban a részvételi adatokból már lehet következtetni, hogy a választók közül ki-kivel van... Szerintem kevesebben lesznek a mint az elsőben voltak, mert akik figyelemmel kísérik hogy állnak a dolgok, maguk sem tudnak eligazodni, csak a kupit látják...

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Nem fogy a műtrágya, összeomolhat az európai termelés
Nem fogy a műtrágya, összeomolhat az európai termelés
A szankciók ellenére az oroszok piaci részesedése a legnagyobb Európában.
Jövőre felrobbanhatnak az üzemanyagárak?
Jövőre felrobbanhatnak az üzemanyagárak?
Többféle tényező okoz bizonytalanságot a piacon.
Kocsi kerék prés lovas eke
Kocsi kerék prés lovas eke

250.000 Ft

Dolly egy tengelyes
Dolly egy tengelyes

850.000 Ft

Zetor proxima 100 mtz
Zetor proxima 100 mtz

9.900.000 Ft

SPC 4/6 soros vetőgép eladó
SPC 4/6 soros vetőgép eladó

380.000 Ft