Gázolaj árak 578 Ft Benzin árak 566 Ft EUR 385.65 Ft USD 328.84 Ft CHF 412.71 Ft GBP 439.37 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség
148086 hozzászólás
Nincs profilkép
#148036 hashtag
2025-12-14 23:10:33

Válasz Sanyiii70 #148032. hozzászólásáraFajtád! smile laugh
Otthon is ilyen féreg dumákat szoktál nyomni?
Amúgy, ha ilyen lángszóró szerű blődségek jutnak eszedbe a problémák megoldása helyett, úgy nehéz komolyan venni a mondandódat.

#148034 Sanyiii70
2025-12-14 23:06:41

Válasz hashtag #148031. hozzászólásáraPuzsérra és az instant messiásotokra gondoltál a drogos és asszonyverő garázda személyében?
Mert azokat ti véditek.smile lol

Nincs profilkép
#148033 d-032a
2025-12-14 23:02:58

A múltkor azon sírt a 444, hogy bezártak Bpesten egy kisboltot, ami valójában drogelosztóként működött.
Nem tudom ki volt az a szemétláda, aki "rájuk hívta a rendőröket".
Amúgy, birom a 444 vergődését.
smile lol

#148032 Sanyiii70
2025-12-14 23:02:43

Válasz hashtag #148026. hozzászólásáraEz csak a probléma leírása volt.
A megoldás egy olyan eszköz (lángszóró) szakszerű használata lenne, amit szintén ezen a tanyán született földim talált föl.
De erre a megoldásra még egy kicsit várni kell akármennyire is ebbe az irányba viszi a dolgokat a fajtád.

Nincs profilkép
#148031 hashtag
2025-12-14 22:58:49

Válasz d-032a #148024. hozzászólásáraSzimpla hazudozás, amit csinálsz, hogy a bedrogozott, részeg asszonyverő garázdálkodókat védendő másságnak állítod be, meg azt is hazudod, hogy bárki is ilyen lakókörnyezetre vágyik, aki mondjuk nem a viktor seggéből nyalta ki a forintot.
Összemosod lassan a szart a fossal, csak mindenért más legyen a hibás, és ne a teljhatalmat gyakorló rendszer.

Nincs profilkép
#148029 d-032a
2025-12-14 22:56:12

Válasz hashtag #148025. hozzászólásáraHelyes válasz, jár a személyreszóló ajándék!

#148028 rtamas1976
2025-12-14 22:55:38

Válasz hashtag #148017. hozzászólásáraEnnek a lidércnek mibaja a droghasználattal?
És úgy egyébként mindennel?
Liberális, tehát aztcsinál amit akar, úgy ahogy akar, és azzal akivel akar.
Egy igazi toleranciát kihasználó közegben élhet, és nemtetszik?
Holvan az a fenenagy liberalizmus?
Vagyis a liberalizmus az a viselkedésmód amivel a normális emberek nyugalmát megzavarhatjuk.
Ha ő megzavarhatja, őt senki nem zavarhatja meg?
Hoválett a tolerancia?

Nincs profilkép
#148027 d-032a
2025-12-14 22:54:05

Válasz hashtag #148017. hozzászólásáraBocs, a lényegről elfeledkeztem.

"Ezt oszt megmagyaráztad onnan, a faszerdő mélyéről." -mondod te.

Dehát, nem nézel szét? -kérdem én.
Mert, ha körül néznél látnád, hogy én nem vagyok ott veled, mármint a faszerdő mélyén.
smile lolsmile thumbupcool

Nincs profilkép
#148026 hashtag
2025-12-14 22:53:17

Válasz Sanyiii70 #148021. hozzászólásáraGyors promlémamegoldás, a tanyáról.

Nincs profilkép
#148025 hashtag
2025-12-14 22:52:28

Válasz d-032a #148019. hozzászólásáraKicsit hosszú, én nem tudtalak volna így leírni, de remélem magadraismertél.

Nincs profilkép
#148024 d-032a
2025-12-14 22:47:04

Válasz hashtag #148017. hozzászólásáraEzek nem közbiztonsági problémák a liberális jogvédők szerint, hanem, ez a védendő "másság".
Azonkívül, Emma Úrhölgy nem egy liberális lakó, hanem az elfogadásra, a toleranciára, az egalitarizmusra és az absztrakt emberi jogokra alapuló ideológia ballib-, és LMBTQ-aktivistája.

Talán nem elköltözni kellene onnan, hanem elbeszélgetni velük, foglalkozásokat szervezni, és segíteni a beilleszkedésüket a normál emberi viselkedést képviselő többségi társadalomba.

De, még jó hogy csak elköltözik, és nem "rendőrt hívott RÁJUK".
A 444-es pajtásaid ugyanis, rendszeresen így fogalmaznak, ha lázítanak a rend fenntartása ellen, amikor a hőbörgő pártfogolt aktivistáikat, akár csak igazoltatni merészelik is, "Pintér pribékjei".

Nincs profilkép
#148023 MTZ1221.3
2025-12-14 22:44:06

Válasz d-032a #148016. hozzászólásáraPedig csak több szeretetet és elfogadást igényelnének az ott lakó deviánsnak tűnő emberek. Napok óta ezzel van tele a sajtó, a facebook liberális oldalai is ezt öntik. Tessék kérem bemutatni, hogy is működik az a szép szavas gyógyítás. A libsi oldal önmaga paródiája, itt is smile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol Pedig hány poszt született arról, hogyan is kéne. smile sweatdrop

#148021 Sanyiii70
2025-12-14 22:33:33

Válasz hashtag #148017. hozzászólásáraBelpest.
Szoci, dékás és momentumos polgármesterekkel.

#148020 Sanyiii70
2025-12-14 22:30:46

Nem egy Kaja Aljas a csaj. De nem is Baerbock kisasszony. (360 fok)
Érdekes dolgokat mond.

Az ATV-ben meg a HVG-ben ilyenekről nem beszélnek.

Nincs profilkép
#148019 d-032a
2025-12-14 22:30:22

Mellékesen, Krasznahorkai így ír a magyarokról:

"„Még egy ilyen visszataszító népet, mint ti vagytok, még nem hordott a hátán a föld, pedig egyáltalán nem lehetünk elragadtatottak attól sem, amit ezen a földön úgy általában látunk, de nálatok ocsmányabb emberekkel nem találkoztam soha, (....) mert ha azzal kezdem, hogy magyarnak lenni, az nem egy néphez való tartozást jelent, hanem az egy betegség, egy gyógyíthatatlan, elriasztó kór, egy járványos baj, amitől minden megfigyelőnek csak hányhatnékja támad, akkor nem a jó úton indulok el,..."

Aki szeretné az élményt, hogy milyen egy Nóbeldíjas írót olvasni, annak beteszem ide az egész 1db mondat egy részletét, ami még mindig nem is az egész mondat. smile lol

"„Még egy ilyen visszataszító népet, mint ti vagytok, még nem hordott a hátán a föld, pedig egyáltalán nem lehetünk elragadtatottak attól sem, amit ezen a földön úgy általában látunk, de nálatok ocsmányabb emberekkel nem találkoztam soha, és mivel közétek tartozom, tehát túl közel vagyok hozzátok, nehéz elsőre pontos szavakat találnom arra, miben is rejlik ez a visszataszító vonás, amely minden nemzet alá süllyeszt benneteket, mert nehéz szavakat találni arra, hogy milyen hierarchiában képzeljük el az undorító emberi tulajdonságoknak azt a tárházát, amivel ti taszítjátok vissza a balszerencséjükre titeket megismerő világot, mert ha azzal kezdem, hogy magyarnak lenni, az nem egy néphez való tartozást jelent, hanem az egy betegség, egy gyógyíthatatlan, elriasztó kór, egy járványos baj, amitől minden megfigyelőnek csak hányhatnékja támad, akkor nem a jó úton indulok el, nem, nem az, hogy betegség, hanem hogy miben áll ez a betegség, ezt lesz nehéz megmondani itt, ebben az írásban, amit egy génnek írok, hogy lebeszéljem arról, hogy tovább vigye ezt a nemzetet az élet érthetetlen lendületében, egy génnek írom, hogy ne mutatkozzon meg többé, vonja vissza a DNS-molekulákat, vonja vissza a nukleinsav-szekvenciát a sejtmagok kromoszómáiban, vonja vissza magát az összes cukorfoszfátjával, bázispárjával és aminosavjával egyetemben, ez a magyar nem sikerült, mondja ki ezt kereken, és vonuljon vissza a fehérjék őrületes rendjéből, mert hol lehet itt bármit kezdeni, nehéz megtalálni az alaptulajdonságot, amelyre az összes többi felfűzhető, mivel ha kezdjük a lompos rosszakarattal, az jó, de nem ás mélyre, ha azt mondjuk, te, rohadt magyar, hogy te az irigység, a kicsinyesség, a kisstílűség, a tunyaság, a sunyi lopózkodhatnék, a szégyentelen gyávaság, a becstelenség, az árulásra való állandó készenlét s ugyanakkor a saját tudatlanságára, a saját műveletlenségére, a saját érzéketlenségére gőggel felelő, hol kolbásztól és pálinkától, hol lazactól és pezsgőtől megsemmisítő lehelet egyik kivételesen undorító alanya vagy, aki hol az asztalra baszik, ha a szemébe mondják, és a kórképre a nagyképű tahóság, az otrombaságra való büszkeség hőzöngő bunkójának agressziójával felel, vagy fondorlatos bosszúvágy támad benne az ellen, aki valódi vonásaival szembesíti, amit soha nem felejt, s az első adandó alkalommal ezt a szembesítőt a földbe tiporja, kivégzi, meggyalázza, nem, ez mind nem elég, mert nem a jellemed mélyét érinti meg, mert a jellemed mélye, hogy te nemcsak azzal teszed meg ezt, aki szembesít hitvány valóddal, hanem bárkivel, aki az utadba kerül, s akit nem tudsz kihasználni, felhasználni, kiszipolyozni, hogy teljesítse a kívánságaidat, és gerinctelen vagy, és kétszínű, egy alattomos görény, egy velejéig hazug senkiházi, mert te aztán még ezzel is, akit kihasználtál, ugyanazt teszed, hisz elárulod, elhajítod, a szemébe köpsz, ha már neked nem jó semmire, mert primitív vagy, rohadék magyar, egy primitív tuskó, aki bármikor képes megalázni még önmagát is, csak hogy a számára kedvező helyzetet elérje, de nem, ez sem segít, valahogy meghaladja a képességeimet, hogy megragadjam a magyart a gyökerénél fogva, csak arra volnék képes, hogy ezt a gyökeret kitépjem, ha már megragadtam, de hát nem ragadhatom meg, mert minden, ami eddig ebben az írásban összejött, az mind egyszerre, egyidejűleg képezi a magyar jellem bázisát, ezért nem találom meg a nyitját a magyarnak, mert minden gyarlóság, ami emberi, az benne nem csupán megvan, de halmozottan van meg, és nemcsak megvan, hanem egyúttal mind, külön-külön adja meg a lényegét, úgyhogy ha azt mondod, irigy, akkor gondolj arra, hogy magyar, ha azt mondod, képmutató, megint gondolj a magyarra, ha azt mondod, elfojtott agresszió, mely hol gőgben, hol sunyi meglapulásban nyilvánul meg, akkor ott vagy a magyarnál, mivel bármi rosszra gondolsz, ott vagy a magyarnál, de a leginkább akkor vagy ott, a leginkább akkor ragadod meg a magyar üstökét, ha egyszerűen annyit mondasz, hogy a magyar egy seggfej, ez telitalálat, csak nem mindegy, kinek mondod, mert neki hiába, mert neki ez csak egy kocsmai szitkozódás, amire vagy ütni kell, vagy kioldalogni a fal mellett, és a sértőt kint a sötétben várni meg, amikor lesből lehet, és neki hiába, mert neki semmi nem fáj eléggé, miközben eszelős önsajnálatra képes, és ne mondd neki, hogy milyen, mert reménytelen, mert nem fogja megérteni, nem fogja felfogni, nem fogja elfogadni, mert ahhoz, hogy megértsd, hogy felfogd, hogy elfogadd, az kell, hogy ne legyél magyar, de magyar vagy, és az vagy, és az is maradsz örökkön-örökké, magyar, elviselhetetlenül, és ne beszéljenek nekem a kivételekről, mert rosszul vagyok a kivételektől, mert valójában nincsenek kivételek, aki magyar, velem tart, mert aki magyar, az egy tőről fakad, aki magyar, az egy szimpla, veszélyes paprikajancsi, aki királynak gondolja magát, de nem király, aki folyton hőbörög, de azonnal eliszkol, ha rákiáltanak, higgyetek nekem…”
-------------------------------------
Tényleg járt a nóbeldíj.
És Kertésznek is.
.

#148018 Sanyiii70
2025-12-14 22:26:55

Csak erős idegzetű liberálbolsevik atlantistáknak (új nevükön tiszások) ajánlott.

Olyan szörnyűséges dolgokat állít, hogy:

Alacsonyak az orosz veszteségek
Három új hadosztályt és egy hadsereget állítottak és fegyvereztek fel az oroszok a veszteségek pótlásán túl
Évi 330 tonna aranyat bányásznak.
Stb.
De amin felröhögtem: Kaja Aljas az EU esze.smile lol
Gyerekkoromban a szomszéd faluban is volt egy félnótás akit úgy hívtak, hogy a "falu esze".

Nincs profilkép
#148017 hashtag
2025-12-14 22:21:24

Válasz d-032a #148016. hozzászólásáraTehát a súlyos közbiztonsági problémák, a droghasználat, a prostitúció, az erőszakos konfliktusok, a verekedés, sikoltozás, az annak a liberális lakónak a hibàja, akit ez zavar, és még véletlenül sem pintér belügyminiszter úrnak a hibája, akinek a rend fenntartása lenne a dolga.
Ezt oszt megmagyaráztad onnan, a faszerdő mélyéről.

Nincs profilkép
#148016 d-032a
2025-12-14 22:13:41

"A valóság erősebbnek bizonyult: drogosok és prostitúció teszik pokollá Krasznahorkai lányának mindennapjait – elköltözne a woke-aktivista

Horváth Tamás elemző Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében egy, a közösségi médiában megjelent albérletkereső posztra reagált, amelyet Krasznahorkai Emma, a Nobel-díjas író lánya tett közzé.
A bejegyzés szerint a fiatal nő új lakást keres Budapesten, mivel jelenlegi, VIII. kerületi lakóhelyén súlyos közbiztonsági és együttélési problémákkal szembesült.

Krasznahorkai Emma egy kommentben arról írt, hogy az épületben, ahol lakik, egyes szomszédok droghasználattal, prostitúcióval és erőszakos konfliktusokkal hozhatók összefüggésbe.

Állítása szerint az éjszakai zaj, verekedések, sikoltozás, valamint a lépcsőházban tapasztalt állapotok hosszabb ideje ellehetetlenítik a nyugodt lakhatást. Azt is megemlítette, hogy lopások is előfordultak az épületben.

Horváth Tamás bejegyzésében mindezt tágabb társadalmi és politikai kontextusba helyezte. Szerinte az eset rávilágít a liberális értékrend és a mindennapi tapasztalatok közötti feszültségekre. Az elemző megjegyezte: Krasznahorkai Emma LMBTQ-aktivista és feminista szerepvállalása miatt a történet túlmutat egy egyszerű lakhatási problémán és ideológiai kontextusban is értelmezhető.

Az elemző rámutatott arra is, hogy Krasznahorkai Emma fiatal kora óta foglalkozik a woke ideológia témáival. A Nobel-díjas író lánya középiskolásként a leszbikusok magyar oktatásban szerzett tapasztalataival foglalkozott és rendszeres résztvevője a Budapest Pride-nak, ahol workshopokat is vezet.

Hiába azonban az elfogadásra, a toleranciára, az egalitarizmusra és az absztrakt emberi jogokra alapuló, szépen csengő liberális elvek; a valóság és az életösztön ezúttal erősebbnek bizonyult”

Nincs profilkép
#148015 hashtag
2025-12-14 21:38:46

Válasz Ohaza63 #148010. hozzászólásáraNem kell könyörögni viktornak, hogy jöjjön vissza, mert elég csak végigolvasni a fórumot, aztán látható, hogy a nagytöbbség a fideszt szeretné hatalomban látni örökre. Persze sorban leírjátok, hogy a környéken elfele küldik az embereket, meg a nulla gazdasági növekedéssel még a minimàlbér emelés is elrugaszkodott dolog és munkahelyekbe kerülhet, nagy az államháztartási hiány, kiugró a régióban az infláció, DE (!) ha más lenne, ettől csak szarabb lenne. Ígyhát én is eleve ezzel számolok, hogy a viktátor marad, tehát tartalékolni kell, és a beruhàzásokat nagyon-nagyon meggondolni, mert nagy dáridó nem lesz jövőre, akárki lesz is. Ha viktor marad, akkor még az uniós pénzek se lesznek, szóval ha már megszorítás, vele nagyobb eséllyel lesz szükséges, ez ugye egyértelmü. Olyan ez, mint amikor a válsztás előtt azt mondták, hogy nem nyúlnak a rezsicsökkentéshez, de a válsztás után csak hozzá kelett nyúlni egyből, és akik kicsit is többet fogyasztanak azok egyből többet fizettek bőven, meg sokan beüzemelték megint a vegyeskazánt télen 1-2 hónapra, a fa meg ugye nemigen látszik a statisztikákban. Max a pénztárca vastagságán.
De hogy valami értelmesről is legyen szó, azt meséljed el, hogy miután elküldted melóba a 30 embert, és visszaültél az oroszlános nemgémer székedbe, akkor milyen fps-t nyomtál?

#148014 Ohaza63
2025-12-14 21:37:14

Válasz Gyula., #148013. hozzászólásáraTudod Gyulám a kulákgénes neveltetés, amit gyerekkorban otthon kaptam meg a józan paraszti ész, ami segített 30 éven keresztül, hogy a cégem mindig szuper nyereséges volt, adósságunk hitelünk nulla és mindig minden adót fillére pontosan határidőre befizettem.

Nem kell ahhoz közgazdaság professzornak lenni, hogy ami itt megy az egy szélsőliberális gazdaságpolitika, bárki bármit is mond. Ezt évek óta szajkózom.
35 éve tehetségtelen emberek csinálják a gazdaságpolitikát nálunk, aminek az eredménye a folytonos eladósodás, a bevételeink és kiadásaink egyenlőtlensége miatt. Pont mint Romániában.
Ha a családok is így gazdálkodnának, mint az állam, akkor pontosan 4 millió árverésre váró ingatlan lenne az országban, meg kb 6 millió autó.

Lesz itt is ne mulass, majd a választások után bárki is nyer, ezt csak a vak nem látja, vagy aki nem is akarja látni.
Az a különbség, hogy Petyát egyenesbe fingat majd meg minket adókkal, Orbánék meg majd mindenkit meg külön adóztatnak (bank, jövedéki multi stb..) és így közvetetten fogják behajtani, mindegy mert így is és úgy is szopni fogunk.
Fletó is megmondta "Ingyen ebéd nincs" bárhogy is tetszene az embereknek és Gyulám most itt az idő, hogy valaki rendezze a számlát.

A német gazdaság már 2-3 éve stagnál, de inkább csökken és mi vagyunk a legnagyobb gyarmatuk, nálunk lesz a legnagyobb szívás.

Nekem egy dolog miatt fáj a fejem, hogy háború ne legyen, mert a Rothschildoknak kell az orosz energia és ásvány, ezért képesek bármit megtenni , akár háborút is provokálni az orosszal, csak ez már nem olyan lesz, mint az első kettő volt.

Nincs profilkép
#148013 Gyula.,
2025-12-14 21:02:50

Válasz Ohaza63 #148010. hozzászólásáraMikor a kolléga helyett válaszoltál azért làtom én tudod te a valósàgot smile winksmile sneakysmile wink

#148012 Ohaza63
2025-12-14 20:49:39

Válasz mihaszna #148003. hozzászólásáraÜdv!

Dehogynem , majd megy a Gyula Vorkutai gulágba szenet bányászni, Orbán elintézi Putykónak az élethosszig tartó olcsó munkaerőt, ha már ekkora spanok.smile smilesmile laughsmile biggrinsmile lol

#148011 Sanyiii70
2025-12-14 20:47:30

Válasz mihaszna #148005. hozzászólásáraSzerintem kognitív képességek hiányára utal ha nem láttok ellentmonást.smile lol

#148010 Ohaza63
2025-12-14 20:45:50

Válasz Gyula., #148007. hozzászólásáraMajd meglátjuk!!!!smile smile
Már nem kell sokat aludni addig!!!smile smile

De ígért meg, hogy bukásotok esetén nem csinálsz magadon harakirit és nem költözöl ki Ukrajnába, a legdemokratikusabb EU érett országba.smile sadsmile sweatdrop

De a legjobb volna, ha Petyád nyerne és mindazt megcsinálná, amit összehoztak neki.smile crying
Neked is volna két szír/afgán szomszédod 4-4 asszonnyal és 25-25 gyerekkel.smile smile
Lenne bőven napszámosod a cirok fejelésre.smile smile A faludban úgyis az volt a kedvenc anno.
Lesöpörnék a padlásodat neked is, mint nagyapádnak, még vetőmagot sem hagynának.smile smile

Fél év múlva úgyis megbukna, mert 10 millió ember tüntetne és szeretném majd látni, amikor a Felcsút nevű kegyhelyre térden elmész könyörögni Orbánnak, hogy jöjjön már vissza.smile laughsmile laugh

#148009 Ohaza63
2025-12-14 20:33:44

Válasz Sanyiii70 #148001. hozzászólásáraÜdv Sanyi!

Volt egy jó mondás: ha lekapcsolnák a fosbukot, a Tisza Párt 5-6 nap alatt megszűnne létezni.

Tényleg amíg csak ők uralták a fosbukot, addig szárnyalt a pártjuk, legalábbis a libsi közvélemény kutatók szerint, de amint a Fidesz is megjelent, tényleg nagy zavar támadt az erőben a Tisza pártban.

Ezért is bosszantó, hogy a gerinctelen Cukorhegyi olyan kategóriába tette és letiltotta Torockait, mint Osama Bin Laden.smile cursing

Láttam egy névsort, szerencsétlen Torockai kikkel szerepel egy listába, drogbárók, terroristák, stb...smile cursing
6 millió ember lóg ezen a szaron csak nálunk, ez így kurvára nem demokratikus, hogy csak a globalista pártok (Fidesz, Tisza) tolhatják a pofánkba a hazugságaikat és a nemzetieknek tiltás van.
Aki nincs rajta az nem is létező ember. A Trampli igazán lekapcsolhatná a főkapcsolóját.smile cursing

Nincs profilkép
#148008 mihaszna
2025-12-14 20:30:57

Válasz rtamas1976 #147993. hozzászólásáraNyoma van
Tettek is fel jelentést, nem is egyet.
Aztán megtudtuk hogy Rogán úgy járkál be az ügyészségre intézkedni, mint annakidején Balogh Zoltán, Novákhoz.

Nincs profilkép
#148006 mihaszna
2025-12-14 20:28:56

Válasz medikus #147995. hozzászólásáraHát hogy Magyar Péter fejére ki írta az orvos, hogy "bohóc"
Én meg erre írtam hogy Orbán pedig Hadházi fejére akart csörgős sapkát (bohóc sapkát) adni. Videó felvétel van róla.
Mit nem értem hogy mit nem értesz ezen?

Nincs profilkép
#148005 mihaszna
2025-12-14 20:26:11

Válasz Sanyiii70 #148001. hozzászólásáraHol van abban az ellentmondás amit írt?

Nincs profilkép
#148004 Gyula.,
2025-12-14 20:25:27

Válasz Sanyiii70 #148001. hozzászólásáraÉpp arra célzok, se kép se hang a 2 DPK-snàl betehettem volna màs videót is Torockaitól egy kritika nem jön a fidesz megmondó emberektőlsmile w00t

Nincs profilkép
#148003 mihaszna
2025-12-14 20:24:47

Válasz Ohaza63 #148002. hozzászólására"Remélem Gyulám azért annyi vér lesz a pucádban, majd 2026 májusában, hogy továbbra is Gyula álnéven publikálsz majd itt és nem Ödön, vagy Jenő néven orbitális Orbán rajongó leszel, megtévesztve majd minket!!!"

Miért?
Csak nem azt akarod mondani hogy valami hátrány érné miatta, ha Orbán nyeri a választást?
Azért mert Ő nem Orbán seggét nyalja

#148002 Ohaza63
2025-12-14 20:21:56

Válasz Gyula., #148000. hozzászólásáraÜdv!

Remélem Gyulám azért annyi vér lesz a pucádban, majd 2026 májusában, hogy továbbra is Gyula álnéven publikálsz majd itt és nem Ödön, vagy Jenő néven orbitális Orbán rajongó leszel, megtévesztve majd minket!!!smile smilesmile laughsmile biggrinsmile lolsmile devil

#148001 Sanyiii70
2025-12-14 20:17:51

Válasz Gyula., #147999. hozzászólásáraZavart érzek az Erőben mester.
Eddig nem azt mondtátok, hogy a Mi Hazánk a fidesz szatelitpártja???
Akkor most?

Nincs profilkép
#148000 Gyula.,
2025-12-14 20:16:17

Válasz medikus #147998. hozzászólására
DPK-s meglàtja Toroczkait és elhallgat vajon méért??smile laughsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#147999 Gyula.,
2025-12-14 19:57:31

#147998 medikus
2025-12-14 19:49:57

Válasz Gyula., #147991. hozzászólásáraSikerült valami nagyot mondanod!A hitelnek van kockázata,de azért te is felvetted!Miért?Más miért ne?Mert jön a végrehajtó maffia!Hozzád se ment,de Toroczkai tudna róla mesélni!Itt tartunk!smile lolsmile lolsmile lolLassan bele gabajodsz mint majom a cérnába!smile lol

Nincs profilkép
#147997 Gyula.,
2025-12-14 19:49:08

Válasz rtamas1976 #147993. hozzászólásáraOrbàn mondta vizsgálják de nem jól néz ki!

#147996 Sanyiii70
2025-12-14 19:47:50

Válasz d-032a #147978. hozzászólásárasmile thumbupcool
Ez a baja Trumpnak.
Rajta és néhány hazafi milliárdoson kívül a többi amerikai szarházit nem érdekli, hogy ha lassan is de haladnak a szakadék felé. Össze fog omlani a társadalmuk és a gazdaságuk.
4 év nem elég, hogy megállítsák. Ezért görcsölnek, hogy valamit fel tudjanak mutatni a hatalomban maradáshoz.
De most, hogy zongorista kidobálta az összes csörgőt és cumit a járókából, azzal hogy elutasította a béketervét, Donald nagyon be fog rágni.

#147995 medikus
2025-12-14 19:45:31

Válasz mihaszna #147992. hozzászólásáraHogy jön ez ide? Szerepelhetnéked van? smile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile confusedsmile confused

Nincs profilkép
#147994 Gyula.,
2025-12-14 19:45:24

Válasz Igazi Földönfutó #147990. hozzászólásáraCsak össze kell ollózni a cikkeket

#147993 rtamas1976
2025-12-14 19:44:06

Válasz Gyula., #147988. hozzászólásáraEzt a tiszás komcsi dumát nemértem.
Eltünt a pénz?
Számlán volt? Hova, kinek utalták?
KPéban volt? Kitalicskázták? Van róla biztonsági kamera felvétel.
Ha eltünt nyoma van, ha nem keresik akkor nemtünt el.
Sikkasztottak? Annak is nyoma van.
Pimpós duma.

Nincs profilkép
#147992 mihaszna
2025-12-14 19:39:39

Válasz medikus #147987. hozzászólásáraOrbán akar bohóc sapkát rakni Hadházi fejére.
Magyarán megmondva neki kétmillió ember/választó polgár bohóc. Hát gratulálok

Nincs profilkép
#147991 Gyula.,
2025-12-14 19:38:56

Válasz medikus #147987. hozzászólásáraMinden hitelnél van kockázat és mind bebukhat és mindre mehet a végrehajtó és nem humànusak!

#147989 rtamas1976
2025-12-14 19:35:29

Válasz Koczka József #147865. hozzászólásáraEzzel csak az a baj, hogy nektek van meta cenzorotok, és egykövet fújtok a fideszel!
Mindent elkövettek annak érdekében, hogy nekapjon média nyilvánosságot.
Igazi pártállami megoldás. Ezekvagytok.

Nincs profilkép
#147988 Gyula.,
2025-12-14 19:32:36

Válasz rtamas1976 #147983. hozzászólásáraAzóta eltünt 1000milliàrd forint az orszàgban azért is a Tisza a hibàs vagy kevés, kellene több 2x, 3x elég lenne?

#147987 medikus
2025-12-14 19:31:17

Válasz Gyula., #147984. hozzászólásáraMinek kérdezném Toroczkait? Te írtad hogy a 3%-os hitel után jön a végrehajtó maffia! Most jön,vagy nem! Központ mondta?smile lolNem fáj a gyomrod,vagy a fejed?

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Otthon is elkezdheted: esőkert, holtfasövény és más jó gyakorlatok
Otthon is elkezdheted: esőkert, holtfasövény és más jó gyakorlatok
A víz visszatartása nemcsak technológiai kérdés, hanem szemléleti fordulat is. A...
Hirdetés
Célzott védelem kukoricában és gyümölcsösben: itt a MIMIC
Célzott védelem kukoricában és gyümölcsösben: itt a MIMIC
A MIMIC gyomorméregként néhány órán belül leállítja a hernyók táplálkozását,...
Hummer Hidro 3, 50-4, 00M RÖVIDTÁRCSÁK
Hummer Hidro 3, 50-4, 00M RÖVIDTÁRCSÁK

8.390 EUR

Zetor hengerfejek
Zetor hengerfejek

150.000 Ft

4 fejes eke
4 fejes eke

430.000 Ft

Ih 6200 vetőgép
Ih 6200 vetőgép

460.000 Ft