Gázolaj árak 632 Ft Benzin árak 614 Ft EUR 410.68 Ft USD 393.86 Ft CHF 437.64 Ft GBP 493.58 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

120171 hozzászólás
Nincs profilkép
#119271 Gyula.,
2024-12-19 12:31:02

Válasz Praetor #119218. hozzászólásáraNERt ti tarsàtok hatalmon, veletek sikerült a tàrsadalmat megosztani.

Nincs profilkép
#119270 korrektuzlet11
2024-12-19 12:30:12

Tudom, hogy a fórumot megszállók szerint én vagyok a legalja......
Nekem sajnos vannak elveim. Ha valakinek van véleménye ahhoz adja az arcát, és vállalja fel a véleményét és ne álnéven szemétkedjen.
Itt a "fórumon" láthatóan mások a játékszabályok.

#119269 medikus
2024-12-19 12:29:36

Válasz Gyula., #119266. hozzászólásáraHonnan tudod? Az Eu bíróságán nincs korrupt bíró!smile lolsmile lolsmile lolStrasszburg!smile thumbup

#119268 medikus
2024-12-19 12:23:14

Válasz Németh György #119263. hozzászólásáraHol van itt gyűlölködés? Mutass egy mondatot!!! Arra vagyunk kíváncsiak,mit termelsz? Mivel? Hány hektáron? Erre válaszolj kicsi huszár!Vadkenderben utazol?smile lolsmile lol

Nincs profilkép
#119267 korrektuzlet11
2024-12-19 12:23:01

Válasz medikus #119260. hozzászólásáraBocs!!!! Gondolkodjon csak. A NemGyörgy azt írta: ön miatt tiltottak ki a fórumról egy nagyon értékes embert. Ki hiheti azt, hogy ön miatt tiltották ki? Én sejtem.

Nincs profilkép
#119266 Gyula.,
2024-12-19 12:22:41

Válasz medikus #119264. hozzászólására
Kinek? Az utazó korrupt bíró lesz kirendelve.

Nincs profilkép
#119265 Gyula.,
2024-12-19 12:20:16

Válasz Ohaza63 #119241. hozzászólásáraHelló.

C osztàly osztàlyfőnöke lennél a zene tagozatos..

#119264 medikus
2024-12-19 12:20:13

Válasz .grün #119216. hozzászólásáraHa ennyire biztos vagy,jelentsd fel! annyi vér viszont nincs benned! Pedig szurkolnánk!smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#119263 Németh György
2024-12-19 12:17:21

Válasz medikus #119260. hozzászólásáraTisztelt Uram!

Nem biztosítok Önnek táptalajt a további gyűlölködéshez, de annyit bizton állíthatok, hogy az Ön szintjét meghaladom minden téren, legyen az STÉ-ben, EUMÉ-ban, árbevételben, profitban, vagy akár hektárban meghatározva. Megértem, ha néhány fogalmat nem ismer a fenti a felsorolásból, ezek mezőgazdaságban használt mérőszámok pályázatok esetén.

Nincs profilkép
#119262 korrektuzlet11
2024-12-19 12:15:03

Válasz Németh György #119261. hozzászólásáraNos ha ön engem Csabának szólít nem fogok tiltakozni. De miért Csabának szólít mikor annyi név van?

Nincs profilkép
#119261 Németh György
2024-12-19 12:12:37

Válasz korrektuzlet11 #119258. hozzászólásáraKedves Csaba!

Ön most másokat vádol azzal, amit maga követ el, mégsem elegáns a gazdákat köpködni egy agrár tematikájú fórumon, majd szolgáltatást ajánlani nekik ugyanott ugyanazzal a névvel, gondolom, ennek a hátrányait már megannyiszor megtapasztalta, ezért kell külön regisztráció a mocskolódásra és külön regisztráció a silány minőségű szolgáltatás tukmálására.

#119260 medikus
2024-12-19 12:12:05

Válasz Németh György #119209. hozzászólásáraNem jár hozzád semmiféle OMV!!!Az állítólagos komádhoz jár,(nekem is komám a benzinkutas) te meg ahhoz tankolni! Ezt már egyszer rögzítettük!Azt meséld el,milyen Mg.tevékenységet folytatsz,milyen gépparkkal,hány hektáron,milyen gazdanövénnyel!Várjuk már napok óta!smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#119259 korrektuzlet11
2024-12-19 12:07:15

Válasz korrektuzlet11 #119258. hozzászólásáraMeg is jelent a színen a verőember "Németh György"smile lol

Nincs profilkép
#119258 korrektuzlet11
2024-12-19 12:05:53

Hashtag már nyíltan fenyegetőzik. Milyen aljasságot fog még elkövetni?
Látszik, hogy milyen reakciót vált ki belőlük ha leleplezik őket.
Nincs kétségem, hogy a fórumon levők nagy része osztja hashtag gyűlöletbeszédét. Ilyenek.
Ipari szinten gyártják az álneveket, és azon nevek alatt végzik a piszkos munkát. Mert legfeljebb kitiltják a kamunevet, de ott van már beregisztrálva 10 új név. Olyan oktat ki erkölcsből aki álnéven mocskolódik kötekedik?
Látom, hogy ön milyen, nincs, nem is lesz mit tárgyalnom önnel, a járdán is átlépem azt ami önre hasonlít.

Nincs profilkép
#119257 Aezakmihuszár
2024-12-19 12:03:01

Válasz Ohaza63 #119254. hozzászólásáracsak nitrosol kijuttatására nem a legstrapabíróbb egy 12v elektromos szivattyú tudtommal
Nekem az is jó ha valaki alkatrészekből össze szerkeszti :D Tartály lenne, szivattyú kellene és a többi... nem nagyon értek én hozzá.

#119256 Ohaza63
2024-12-19 11:56:19

Válasz hashtag #119247. hozzászólásáraÜdv hashtag!

Igen, igazad van.
Én soha nem szavaztam rájuk, de visszatekintve az első Orbán kormány volt az, amire leginkább szavazhattam volna.
Persze ott sokat segített, hogy volt egy Torgyán Józsi bácsi féle fék és kontroll.

Az akkori Kisgazda Pártban a Torgyánt kivéve a többség igaz , jó szándékú magyar ember volt, valójában ezért is kellett szétverni az a pártot is a Fidesznek sajnos.

Aztán meg Fletó elhozta nekik az öszödi beszéddel a Kánaánt a 2/3-ot és most már nincs kontroll sem.
Ami a legnagyobb baj, hogy senki nincs a másik (ballibsi), vagy a harmadik (szélsőjobb) oldalon, aki hiteles alternatívát tudna mutatni, még esetleg a " futottak még" kategóriában sem.

Soha nem gondoltam, hogy visszasírok egy Medgyesit.

A Tiszába, meg ha nem ez az egy selyemfiú volna mindenhol és nem kalandorok lépnének be, még szódával sok buborékkal még talán iható is lenne.

Nincs profilkép
#119255 Németh György
2024-12-19 11:55:30

Válasz hashtag #119251. hozzászólásáraTisztelt Uram!

Ezek mindig is ilyenek voltak, ez a kommunista beidegződés nem tud kikopni a fajtájukból, és még van bőr a képünkön magukat fiatalnak és demokratának nevezni, úgy néz ki a pofátlanságnak és a cinizmusnak ezeknél nincs határa.

#119254 Ohaza63
2024-12-19 11:41:58

Válasz Aezakmihuszár #119252. hozzászólásáraÜdv!

Vegyél egy használt függesztett permetezőt a tartályért, rakj rá egy 12 V-os szivattyút, egy kerettel szórófejekkel, majd szereld fel az orrsúlyra.
Az egyik ismerősöm így oldotta meg fillérekből. Neki 400 l-es tartály van fenn.
Tökéletes.

#119253 Ohaza63
2024-12-19 11:37:02

Válasz Koczka József #119246. hozzászólásáraÜdv Józsi!

Nem kiröhögni!!!smile thumbup

Sajnos van egy tulajdonságom, ami áldás és egyben átok is.smile rolleyes

100 ból 99 szer eltalálom a dolgokat, még a nejem is furán nézett rám először és ő is megmosolyogta a dolgokat, amiket meg jósoltam előre.
Ő is azzal üldöz, hogy magyarázzam el már el neki, hogy hogy csinálom, de nem tudom elmagyarázni. Ja és nem vagyok időutazó, nem jöttem a jövőből!!
Ne is kérdezd tőlem a jövő heti ötöslottó számait.

Most nem olyanokra kell gondolni, hogy mikor lesz a világvége, meg kinyeri a választásokat, hanem olyanokra, hogy ez és ez az ember, mikor bukik meg, vagy megy csődbe, vagy hogy alakul az élete, mi lesz belőle.

Bizony majdnem 100 % os volt a találati arány az elmúlt 35-40 évben.
Megjósoltam ragyogó csillagok porba hullását, akkor amikor a csúcson voltak.

Ezzel az emberkével, MP vel is pont ilyen érzéseim vannak minden szempontból, azonkívül, hogy nagyképű, lekezelő, arrogáns, önimádó selyemfiú, aki átgázol mindenen és mindenkin és sem Isten, sem embert nem vesz figyelembe, a rosszindulat és a gonoszság hajtja, az pedig, mint tudjuk nagyon rossz tanácsadó.

Érzem a csontjaimban!!! smile rolleyes

Nincs profilkép
#119252 Aezakmihuszár
2024-12-19 11:34:41

Offtopic! Sziasztok! Van itt valaki aki komplett fronttartaly epitesevel foglalkozik? Nagy cegek par millios ajanlatait sokallom… nitrosol kijuttatasa lenne a cel!

Nincs profilkép
#119251 hashtag
2024-12-19 11:30:33

Válasz korrektuzlet11 #119250. hozzászólásáraNem, de rád férne. Mit kell itt személyeskedni, mi a fasz közöd van hozzá, hogy az itt hozzászólók kicsodák, és hogy élik az életüket, inkább arra reagáljál amit mondanak. Az hogy itt kitergetsz az emberekről dolgokat, csak hogy személyében támadjad, hogy ártsál neki a való életben, csak azért mert másban hisz mint te, az a legaljasabb féreg dolog. De csináljad csak, te döntésed.

Nincs profilkép
#119250 korrektuzlet11
2024-12-19 11:25:48

Válasz hashtag #119249. hozzászólásáraMert különben megtapos, mint Menczert?

#119248 TeljesenMindegy
2024-12-19 11:20:10

Válasz Ohaza63 #119235. hozzászólásáraNa,a szektás fidesz nyuggerek bizonyára nem balgák, hiszen 14 éve bizonyítja nekik a basi , hogy nálánál korruptabb, romlottabb ember nem sok van a földön, mégis a nyakunkra szavazzák őt újra és újra.

Nincs profilkép
#119247 hashtag
2024-12-19 11:17:36

Válasz Ohaza63 #119235. hozzászólásáraSzerintem egyetértesz azzal, hogy ez a fidesz köszönőviszonyban sincs azzal, amit 2010-ben gondoltunk róla, hogy milyen lesz majd nekünk a világ 2024-ben. Egy történelmi lehetőség volt a 2/3, tényleg csillogó szemmel néztem a narancsban úszó térképet a választás után, hogy na mostmár végre elindul az ország előre. Ez elég régen volt. Azóta kivilàglott, hogy a haveri kör gennyesre kereste magát, de extra nagy dolog nem történt 14 év alatt. Már nyíltan ki merik mondani, hogy nincs pénz a pályaudvarok felújítására, és nem is lesz. Arra persze volt többszáz milliárd hogy új irodaházat vegyenek a kormánynak, amit persze a vejkó épített. Meg arra is van, hogy sokszáz milliárd hitelből olyan vasutat építsünk amit kb csak kína fog hasznàlni, mert a magyar fővonal mellette van néhàny kilóméterrel, és mondjuk nemártott volna azt felújítani, de persze azóta azt is elkezdtèk. Lőrinc haver èpíti, kicsi haszonnal, évente csak 50 milliárd tiszta osztalékot vesz ki, a fater meg adja hozzá a követ a kőbànyàjàból. Az ország zsírjàt kisütik. A gyereknek meg bármilyen szakrendelőbe kérek időpontot, átlag 2 hónap mire bejutunk. Addig hátha elmúlik a baja végülis. Azzal hogy a 6%-os mihazánkra leszavazol, ez mèg így marad. Jelenleg a kutyapárt egy kicsit meg is előzi. Ha változást akarsz, az az első hogy a 2/3-ot elvedd, ha nem is magát a kormányzást. De akkor talàn kezdene értelmet nyerni a parlament, jelenleg nincs funkciója semmi. Ha véletlen a kormány is bukik, és a tiszáról 4 év alatt kiderül hogy szar, akkor még utána simán ott a lehetőség a mihazànknak. A bukott fidesz és a bukott tisza ellenében màr egész jó esélyekkel indulna. Az csak 5 év. De azzal hogy te beikszelsz a mihazánkra, és mindenki mást lebeszélsz arról hogy tiszàt ikszeljen, azzal gyakorlatilag csak a fideszt tartod hatalomban, és bebetonozod a mostani helyzetet. És a mihazánk pozícióját is. Szavazz amire jónak látod, de ne legyen már az, hogy sokkal jobban kritizàlsz egy még nem is létező formációt, mint egy olyat, aki már megmutatta hogy mire képes. Látja mindenki a saját szemével.

Nincs profilkép
#119246 Koczka József
2024-12-19 11:17:30

Válasz Ohaza63 #119244. hozzászólásáraAzért ezt nevezem sarkosításnak kissebb regényt írtál a tények mellőzése nélkül. Csak épp azt nem írtad le hogy honnan tudod hogy lopni fog? Persze lehet feltételezni bármit de biztosan állítani olyan dologról valamit aminek a bekövetkezése jövő idejű. Ja és nállunk vagy felénk azt a kifejezést "hogy józan paraszti ésszel" azt akkor használjuk ha valamit egyszerűen vagy logikusan meg lehet oldani. De a jövőbe látásra nem.

Nincs profilkép
#119245 korrektuzlet11
2024-12-19 11:09:26

Válasz Koczka József #119240. hozzászólásáraEzt a pofátlanságot már nem lehet szó nélkül hagyni!!!!
Koczka József Tiszadorogma sztálinista zöldbárója. A helyi NAK-on belüli TAB tagja.
Aki nem tud közösségben viselkedni, diktátori hajlamai miatt és már ebből a köpködőből is KITILTOTTÁK!!!!
Ön mer írni előítéletekről, összeesküvés elméletekről?
Miket hordott már itt össze ön, és a kamunevek, amik mögé bújva garázdálkodik itt:
-elcsalt 2/3-ad
-ellopott 1000 milliárdok
-pedofidesz
-fideszes tolvajbanda
-Bayer Zsóti agymosott bandája.
Az összes fideszes politikusra, és a Kormány tagjaira gúnynevet ragaszt.
De a tisza párti 1000 eurós tagdíj az nem igaz, arról bizonyíték kell.
Az ön számára a bizonyíték csak a telex, a 444, az ATV, a Magyar Hang.
Önnek, önöknek nem kell semmit bizonyítani, de másoknak igen.

#119244 Ohaza63
2024-12-19 10:50:26

Válasz Koczka József #119227. hozzászólásáraKedves József!

"Szia szerintem te már a jövöbe látsz és ítéletet mondasz valakiről úgy hogy az még meg sem történt. Ti mindig itt a nagy kereszténységről papoltok de ezek szerint a bibliát nem olvassátok azt gondoljátok hogy ha a templomban az első sorba ültök akkor keresztényebbek vagytok annál aki hátul ül?"

Nem látok a jövőbe sajnos, de megvan az a gondolkodásmódom, amiből nagyon sok dolgot ki lehet következtetni.

Pl.
aki pedofíliáért ült 10 évet börtönben, arra nem fogom az unokám nevelését rábízni.

Vagy lopásért, csalásért elítéltet, nem fogok a pénztárba beültetni, hogy kezelje a cégem pénzét.

Vagy akinek 10 felfüggesztett börtöne van, erőszakos cselekedetekért, arra sem bíznék semmit.

De ezt lehetne ragozni a végtelenségig, tudod Józsikám ezt hívják úgy, hogy "Józan paraszti ész" és ehhez nem kell 100 diploma.
Ez egy képesség és ezt nem lehet megtanulni, ezzel kell születni.

Ez olyan mint a fociban a futás, mert cselezni, fejelni, pontosan lőni a labdával az tanulható, sok gyakorlással, de aki nem tud futni, abból nem lesz gyors csatár és védő. Lehet belőle jó középpályás vagy kapus.

Bizony a Biblia nem egy érdekfeszítő olvasmány, gyerekkoromban olvastam, mert 8 évig jártam hittanra, amikor még tilos volt oda járni, de az Egri Csillagokat legalább százszor elolvastam, mert az meg az volt.

Egyébként meg hogy hol ül az ember, vagy nem is jár templomba, lehet jó keresztény.
De aki 50 évig a Lenin összes művét olvasgatta és most meg álszent módon a Bibliát az számomra egy sz@r ember.

Nincs profilkép
#119243 Gyula.,
2024-12-19 10:42:37

Válasz rtamas1976 #119242. hozzászólásáraMost egy rendelettel kormànyzó rezsimben élsz és a legnagyobb bajod MP.

#119242 rtamas1976
2024-12-19 10:36:04

Válasz Gyula., #119239. hozzászólásáraŐt nemkell!
Sajátmagát intézi el, csak hagynikell beszéni.
Olyan mint mzp.

#119241 Ohaza63
2024-12-19 10:28:52

Válasz Gyula., #119239. hozzászólásáraKedves Gyula!

Én nem ismerem a rendszert, de 2 hét alatt (mint Pintér) lebontanám.

Elég volna a legalsó pár téglát kiütni, úgy omlana össze, mint a kártyavár és magával temetné az egészet.
Úgy énekelne mind, hogy mentse a bőrét, mint Luciano Pavarotti Olasz operaénekes.

Persze nem demokratikusan, addig azt felkellene függeszteni.

Nincs profilkép
#119240 Koczka József
2024-12-19 10:28:45

Válasz Ohaza63 #119235. hozzászólásáraSzia. Én nem hiszek a mesékben és nem hiszek az összeesküvés elméletekben sem. De nem ítélek el senkit a tettei előtt. Te is azt írtad hogy majd lopni fog honnan veszed? Talán a jövőbe látsz? Ebből az országból addig nem is lesz semmi míg az előítéletek diktálnak. Szomorú az ilyen gondolkodás, tudom mert át éltem. Belőlem sem hitte senki, hogy viszem valamire. Tudod élni is úgy érdemes, hogy nem azoknak kell bizonyítani akik nem hisznek benne hogy képes vagy rá, hanem azoknak akik biztak benne hogy megtudod csinálni.

Nincs profilkép
#119239 Gyula.,
2024-12-19 10:20:56

Válasz rtamas1976 #119234. hozzászólásáraAnnyira rutinos lehetnél a orbàn mindenkit bemószeroltat ki leakarja vàltani..
Most igazat adol ,de délutàn màr őt élteted nem is fàraszom magam.. Ki Magyar zàszló mellett mondja a beszédét az nyomoritja meg a nemzetét? Kleptomàniàs ci....

#119238 Ohaza63
2024-12-19 10:14:55

Válasz Gyula., #119232. hozzászólásáraKedves Gyula!

"Ezt a rendszert csak az tudja lebontani ki ismeri."

Mint a kis nyilasból lett a legjobb kommunista 1945 után!!!!
Meg a legjobb AVH-s, aki bepofozta Nagyapámat a kolhozba!

Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan????

#119237 rtamas1976
2024-12-19 10:09:30

Válasz Ohaza63 #119235. hozzászólásáraAzért mert a csótányon kívül 1 karizmatikus ember sincs a" balodalon". Ő meg kapilastibbáb a legvadabb kapitalistánál!
Elmultak, ekúrták, hiteltelen, tehetségtelen érdekközösség!

#119236 rtamas1976
2024-12-19 09:56:25

Válasz Csókkirály #119233. hozzászólásáraElis felejtettem nektek még mindég műszakvan!

#119235 Ohaza63
2024-12-19 09:55:47

Válasz Koczka József #119227. hozzászólásáraKedves Józsi!

Ezek szerint Te is hiszel a mesékben!!smile thumbup

Mikor raknak a tyúkólba rókát házőrzőnek szerinted?????smile laughsmile laugh

Ő egy sértődött ember, aki még egy szöget nem ütött a falba, akinek kiesett a NER es cici a szájából és a bosszú és s értődöttség hajtja.

Soha életében nem dolgozott, az volt a munkája, hogy VARGÁNÉ, kinn Brüsszelben is és itthon is.

Élt mint hal a vízben, kurva jól a NER/Mi pénzéből, amiből a családját is támogatta.

Eddig Ő a leghiteltelenebb politikus, aki az elmúlt 34 évben felbukkant.
Őhozzá képest a Marki Zay egy Teréz Anya, egy Szent Ferenc.

De az viszont végtelenül elszomorít, hogy tényleg ennyi balga ember van az országban, aki bedől a süket dumájának látatlanba.
Az ígéreteiből, még hiányzik az örök élet, meg az ingyen sör, mint amit a kutyások ígérnek.

Azért Engem egy szélsőjobbost, kurvára bosszant, hogy a ballibsi oldal nem tud felmutatni egy hiteles embert, akire lehetne szavazni.

Miért egy ilyen NER es emberben látja a megváltást a sok tisztességes baloldali ember?????

#119234 rtamas1976
2024-12-19 09:54:45

Válasz Gyula., #119232. hozzászólásáraHa szerinted ez alternatíva akkor kurvaszar világban fogunk élni!
Kellene változtatni, de petire?
Legalább akkora elvakult vagy mint a fideszesek!
Kire cserélsz, az 1személyes pártra?
Aki morálisan ingoványos? Vagy a
A jófgásos agyhalott, sorosügynökökre?
Értem én a viccet. De ennek a fele nem tréfa!

Nincs profilkép
#119233 Csókkirály
2024-12-19 09:47:52

Orbán Viktor a kegyelmi botránytól eljutott odáig, hogy megtiltja, hogy a sok ezer ember által felajánlott karácsonyi ajándékokat átadjuk az állami otthonokban nevelkedő gyerekeknek.
Attól is elzárkózik a kormány, hogy a TISZA Párt önkéntesei felújítsák a miskolci befogadó otthon penészes vizesblokkját.

Egészen elképesztő, hová süllyedt a magát gyerekbarátnak, családbarátnak és kereszténynek hazudó Orbán-kormány 2024-re.

Az év elején derült ki, hogy Orbán Viktor lelki vezetője, Balog Zoltán járt ki kegyelmet a hazánkat megrázó pedofil ügyben. Azóta a miniszterelnök sok mindent megígért, de a gyermekvédelemben a helyzet még tragikusabb lett.

Karácsonyra pedig odáig jutott az Orbán-kormány, hogy meg akarja akadályozni, hogy személyesen elvigyük és átadjuk a gyermekotthonoknak a “Mennyből az angyal” jótékonysági akció keretében sok ezer magyar ember által felajánlott ajándékokat.

Vajon miért fél Orbán Viktor attól, hogy egy egyesület nevében, minden jogszabályi előírást betartva becsöngetünk az otthonokba és átadjuk a vezetőknek a gyerekeknek összekészített ajándékokat? Vajon miért működött ez gond nélkül 2024-ig? Vajon miért adhat át gond nélkül használt gyerekkönyveket Szentkirályi Alexandra és a Fidesz frakció gyermekotthonoknak és a mi civil egyesületünk miért nem?

Vajon tényleg az a legfontosabb ma, a rendkívül nehéz helyzetben lévő gyermekvédelemben, hogy utasítást küldjenek a gyermekotthonok vezetőinek, hogy a Legyél a változás Egyesülettől ne vegyenek át ajándékokat?

Miniszterelnök úr,

Mi pénteken elindulunk egy kamionnal, rengeteg játékkal és sok ezer magyar ember által felajánlott egyéb ajándékkal az ország legtávolabbi gyermeotthonai felé. A jóérzésű magyar emberek milliói nevében elvárom, hogy ne akadályozzák meg az ajándékok átadását a gyermekotthonoknál és ne szankcionálják az otthonok vezetőit, mert emberként járnak el.

Tájékoztasson továbbá, hogy valóban zajlik-e a miskolci gyermekotthon vizesblokkjának a felújítása, vagy csak erre a hazugságra hivatkozva akarják megakadályozni, hogy az önkénteseink felújítsák azt?

Legalább karácsony idején próbáljanak emberként viselkedni! Legalább akkor, amikor védtelen gyermekekről van szó.

(Utólag is elnézést kérek énvagyok2 kollégától a szóhasználatért.)

Nincs profilkép
#119232 Gyula.,
2024-12-19 09:41:47

Válasz rtamas1976 #119226. hozzászólásáraAki még fideszes..! Egyértelmű tagja vagy és ülhetsz ott is akàr . De csinàlod itt is letaposàssal tevékenyen, egy korrupt rendszer felszínen tartàsàt..
Ezt a rendszert csak az tudja lebontani ki ismeri.
Jó gyomrotok van, hogy még 10en éven utàn is tédepeltek.

Nincs profilkép
#119230 pepi37
2024-12-19 09:25:12

Válasz .grün #119215. hozzászólásáraAgyhalottnak van agya?

#119229 rtamas1976
2024-12-19 09:22:30

Válasz Koczka József #119228. hozzászólásáraVan feljelenés az irányába aki ezt híreszteli?

Nincs profilkép
#119228 Koczka József
2024-12-19 09:07:19

Válasz rtamas1976 #119217. hozzászólásáraSzia Tamás. Ezt az 1000 eurós dolgot sokat ismétlitek, hol lehet erről olvasni valami hivatalosat? Mert hogy a szomszédom sógora hallotta a kocsmában valakitől ez nagyon lejárató szagú. Ha viszont igaz hol a feljelentés zsarolás miatt?

Nincs profilkép
#119227 Koczka József
2024-12-19 09:00:41

Válasz Ohaza63 #119222. hozzászólásáraSzia szerintem te már a jövöbe látsz és ítéletet mondasz valakiről úgy hogy az még meg sem történt. Ti mindig itt a nagy kereszténységről papoltok de ezek szerint a bibliát nem olvassátok azt gondoljátok hogy ha a templomban az első sorba ültök akkor keresztényebbek vagytok annál aki hátul ül?

Mi a jó abban, ha az egyik tolvajt lecseréljük a sokkal éhesebb tolvajra, szívesen meghallgatnám.

"NE ítélj hogy ne itéltess"

#119226 rtamas1976
2024-12-19 08:54:02

Válasz Gyula., #119223. hozzászólásáraDicsak buksi!
Kiült az elsősorban posványoson!

#119224 rtamas1976
2024-12-19 08:48:18

Válasz hashtag #119219. hozzászólásáraA régi 3asról látszik az a temérdek föld amit odahordtak!
200méterrel kellettvolna keletre megépíteni .
A dombok lábához. De az túl olcsólett volna!

Nincs profilkép
#119223 Gyula.,
2024-12-19 08:47:39

..dik te more..

#119222 Ohaza63
2024-12-19 08:46:50

Válasz .grün #119216. hozzászólásáraÜdv!

Nem tudom Te hány éves vagy, de ezek szerint még hiszel a mesékben.
Mert a magyar nép mindig szerette a népmeséket, meg azt is aki elmesélte őket.smile laugh

Én kb. 6 éves korom óta nem nagyon hiszek bennük, de van aki még 70 évesen is hiteles történetnek gondolja őket ezeket.smile laugh

Egyből az jut eszembe, hogy "Betyárból lesz a legjobb pandúr".

Ha valaki okos és szakmailag képzett ember elmondaná végre, hogy a Mi a jó abban, ha az egyik tolvajt lecseréljük a sokkal éhesebb tolvajra, szívesen meghallgatnám.

Szomorú, hogy a fos, meg a szar között lehet választani a menüből.smile thumbdown

Olyan, aki a Minket képviselne , olyan miért nincs a palettán, pedig nagyon nagy igény volna rá.

Egy jó nagy színházi előadást látunk.smile cursing

Mindkettő a globális elit érdekeit képviseli, csak az egyik keresztény magyar mázzal leöntötte, a másiknak pedig még annyi esze sem volt, hogy legalább a nyakába vegyen egy magyar zászlót.smile thumbdown

Sajnálom azokat az embereket, akik az egyik hülyeségből a másik hülyeségbe esnek.

Mint az elvtársak 1990 után, ezzel jöttek elő, hogy őket megtévesztették, lehet egyszer vagy kétszer, na de 40 éven keresztül?????smile surrender
Ezek gyorsan elrakták a párttagkönyvet, meg naftalinba a munkásőr egyenruhát és hirtelen a legnagyobb demokratává váltak és belőlük lettek az MDF,SZDSZ Fidesz és egyéb pártok leglelkesebb szószólói és támogatói.

Ha az MP olyan helyről bukkant volna, mint Marki Zay, még el is fogadnám, na de így ez az évszázad legjobb vicce.smile thumbupsmile thumbup

Mintha Göbbels , meg Himler magyarázná, hogy Ő egy áldozat volt, nem is ismerték Hitlert, meg egyébként is , arra sem jártak.smile thumbupsmile thumbup

Ugye Kedves Barátaim ezt Ti sem gondolhatjátok komolyan???????? smile sweatdropsmile sweatdrop

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Sajtóközlemény
Nagy István: Köszönet a magyar gazdáknak!
Nagy István: Köszönet a magyar gazdáknak!
Az agrárminiszter szerint büszkék lehetünk uniós elnökségünkre is.
Vállalkozó vagy? Így adózol 2025-ben!
Vállalkozó vagy? Így adózol 2025-ben!
Változások: igen. Egyszerűsödés: nem.
Vágó sertés
Vágó sertés

1.450 Ft

MTZ 82
MTZ 82

4.200.000 Ft

Erdészeti csörlő Fransgard V4000,  megkímélt
Erdészeti csörlő Fransgard V4000,...

495.000 Ft