Gázolaj árak 639 Ft Benzin árak 631 Ft EUR 405.52 Ft USD 392.46 Ft CHF 431.59 Ft GBP 487.09 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

124307 hozzászólás
#6 FREDDY
2008-11-03 20:39:05

Válasz #5. hozzászólásra
Az semmi, beszartt a gyerek tisztábakell rakjam!!! Az asszony délutános.

Nincs profilkép
#5 Jani X
2008-11-03 20:29:57

Bammeg! Letört a körmöm:((

#4 bundyalbundy
2008-11-03 20:28:55

hoztuk fel az elsőre a háztartási gépeket, egy rohadék mosogatógépet. próbamosogatást csináltak vele, folyt belőle a víz a lipcsőkre
felvittük, no problemo. mentünk a sütőért, a folyosón meg villany lekapcs. olyan szépet zakóztam, a hájas p...ra estem, gyerekkori szuri fílingem volt

Nincs profilkép
#3 Paldoo
2008-11-03 20:14:37

Válasz #2. hozzászólásra

offoffoffoffoff........!!!!!!!
A szNtségiT!
Mi ez??????
Szaby meló van!!!! :-DDDDD

#2 Bárány
2008-11-03 18:53:00

Lehet, hogy meglepő lesz, amit írok, de ezúttal is a fejétől büdösödik a láb: a moderátor(-ok?) nagyon finoman szólva nincs a helyzet magaslatán. Vagy nem ért a munkájához, vagy szarik rá.
Nézzük csak:
1. Ritkán van jelen. Volt, hogy kifejezetten megszólítottam, és napok múlva sem reagált rá, holott legalább egy válasz, amiből kiderül, hogy olvasta, számára igenis kötelező lenne.
2. Ha nagynéha megjelenik, következetlenül moderál. Például a folyamatos trágárságot, kötekedést, offolást, stb. megtűri, majd váratlanul egy a többihez képest semmiségre meg lecsap.
3. Saját szabályzatát rendszeresen és folyamatosan megsérti!!! Lásd előző pont, de most jön a legdurvább: a fórumozók személyeskedő veszekedéseit ő idézi elő! Valaki nemrég idéztea szabályzat azon részét, ahol a fórumban a reklámok tilalmáról van szó. Mindannyian tudjuk, hogy hányan hirdetnek itt, futtatják magukat és a termékeiket. Nem hibáztatom őket, ha én is kereskedő lennék, élnék ezzel a lehetőséggel is, ha már eltűrik. Ez néhány látogatónak joggal böki a szemét, mivel itt valódi tapasztalatokról szeretnének társalogni, nem pedig a kereskedők kétes hitelű propagandáját olvasni. Aztán ezt szóvá teszi valaki, és lassan elszabadulnak az indulatok. Ráadásul ha valaki egy kereskedőnek azt találja mondani, hogy a te árud rossz, vagy szerintem nem mondasz igazat, az illető személyes sértésként vitába bonyolódik a beszólóval, és ez szépen elmérgesedhet. Josey, Kertész és Janix sem anyázva kezdte, végül mindannyian kivetkőztek magukból, és olyasmiket írtak, amiket nem kellett volna. Ráadásul az utolsó szóhoz még mindig van aki gyerekesen ragaszkodik. Mindez igenis elkerülhető lett volna szakszerű moderálással, a fórum szabályzatához ragaszkodva.
Igenis rá lehet szólni valakire, ha hosszú ideje offol, és ha ez etrmészetessé válik, szó nélkül abbahagyja, vagy átmegy az arra való "Off" topicba.
Lehet egy fórumot jól is csinálni. Példaként a hangmester.hu fórumát hoznám fel: mind technikailag, mind moderálást tekintve lehet tanulmányozni és tanulni belőle.
És ha már technika: volna itt informatikai probléma is. Ha egy egyszerű szöveget (pl. linket, jegyzettömbben előre megírt hozzászólást, stb.) "kopipészttel" tesz valaki a fórumra, a szöveg széttöredezik. Meg kellene oldani!
Végül néhány privát javaslat, vagy lesznek támogatói, vagy nem:
1. csak az admin nyithasson új topicot, ezt tőle kelljen kérni, és előtte majd elbírálja, hogy az adott téma nem fé-e bele egy már létező topicba. Például elég lenne egy JD traktorok topic, nem kéne 3350, 6920, stb.
2. Lehet, hogy tiszta lappal újra fel kéne építeni az egész fórumot, új, áttekinthetőbb szerkezettel. Hogy a régi hozzászólások megmaradhatnának-e, eldöntenék az üzemeltetők. Legfeljebb néhány eddigi téma csak olvasható, lezárt maradna.
Na, remélem sokak begyébe belemásztam :D, lehet moderálni.

Nincs profilkép
#1 Bárány
2008-11-03 18:52:10

Próbáljátok kitalálni, mire való. Segítek: fikázás, anyázás, és minden egyéb téma, ami máshol nem odavágó, de nem érdemes topicot nyitni neki.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Hirdetés
Ne a körülmények tegyenek minket tönkre, az alkalmazkodás tegyen minket sikeressé!
Hirdetés
Alacsony termelési költség mellett hoz jó termést ez a kukoricahibrid
Alacsony termelési költség mellett hoz jó termést ez a kukoricahibrid
9,5 tonnás hektáronkénti hozam Szolnok térségében, szárítási költség nélkül....
HASSIA 4 SOROS BURGONYAVETŐGÉP
HASSIA 4 SOROS BURGONYAVETŐGÉP

950.000 Ft

HIDRAULIKUS VETŐGÉPEMELŐ KONZOL FORGÓBORONÁRA,  TALAJMARÓRA
HIDRAULIKUS VETŐGÉPEMELŐ KONZOL...

360.000 Ft

AMAZONE ZA-U 1000 LITERES KÉTTÁRCSÁS MŰTRÁGYASZÓRÓ
AMAZONE ZA-U 1000 LITERES KÉTTÁRCSÁS...

750.000 Ft

FELLA SM 270, TÁRCSÁS,  DISZKES KASZA SZÁRSÉRTŐVEL
FELLA SM 270, TÁRCSÁS, DISZKES KASZA...

680.000 Ft