Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR400.64 FtUSD383.58 FtCHF424.45 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz DDT #100540. hozzászólásáraA legyőzhetetlen orosz medve.
Javaslom, próbálják ki egymáson az új, hangsebesség hússzorosával repülő rakétáikat. A szakértők majd mindjárt kiszámolják, hogy hány másodperc alatt ér Moszkvába.
Válasz medikus #100552. hozzászólásáraAz agresszor mellett álltak ki, rendszeresen az orosz érdekek mentén politizálnak az EU-ban, nem véletlenül romlott meg az ezer éves barátság a lengyelekkel, nem vétlenül szűnt meg gyakorlatilag a visegrádi országok szövetsége. Az, hogy te bekajálod a propagandát, az a te dolgod, rendezd le magadban.
Válasz DDT #100545. hozzászólásáraAlszol és felijedtél? Kiálltak a háború és Putyin mellett!!Azonnali béketárgyalás!Vedd ki a vattát a füledből! Nem hallod elégszer? Napi 24 órában nyomják!
Válasz #bandi #100550. hozzászólására O-Ó mind megfagyunk a télen......... nem kérdik azt tőlünk de ugye Putyin -t megunták ráadásul sok milliárdos elfelejtette kinyitni az ablakot mikor kiugrott szóval tele van a pöcs az összes diktátorral hiába hívják magukat másként Új fel állás következik csak azt nem tudom nálunk mikor lesz már végre
Válasz DDT #100549. hozzászólásáraMostmár kíváncsi vagyok hova fut ki az ügy, nyilván van annyi esze hogy nem fut bele a biztos halálba vagy börtönbe. Lehet a háttérben lezsírozta már a bulit a hadsereg jórészével, és el akarják távolítani a vezetést, korábban is volt már arról szó, hogy talán ő az akinek elnöki ambíciói lehetnek egyszer. Ha a fegyveres erők döntő része átáll, akkor lehet rá esély. Valami lehet benne, mert Rosztov is puskalövés nélkül adta meg magát, és jelenleg az autópályán haladnak és tréleren viszik a páncélosokat moszkva felé minnél gyorsabban, klasszikus katonai hatalomátvétel első jeleit mutatja a történet.
Válasz #bandi #100548. hozzászólásáraPersze, én ezt értem, sok minden lehetséges, az is, hogy Putyin ellen fordult, mert a harcmezőn másképp néz ki a háború, mint a bunker biztonságából, vannak már igen valószerűtlen feltételezések is, miszerint ez színjáték, és így farolnak ki a háborúból kisebb arcvesztéssel, de ezek közül a legkevésbé hihető, hogy az egyik leggazdagabb oligarcha pénzt kapott ezért nyugatról.
Válasz DDT #100547. hozzászólásáraHát igen..
Csak a katonák ugye hosszú ideje a fronton vannak, naponta vesztik az embereket, ellátást meg utánpótlást alig kapnak. Megértem hogy kibuktak a dilettáns vezetésre, az ő bőrüket viszik a vásárra. Aztán ilyenkor kibukik az is, amit a fél világ mond, a háború értelmetlenségéről, meg hogy csak xy érdekek miatt lett megszállva keletukrajna, az hogy a helyi lakosok sorsának javítása miatt, az egy ordas nagy kamu volt. Bár újat nem mondott a faszi. Mondjuk lehet van olyan, akinek igen, de az most sem fogja elhinni.
Visszatérve, hogy nem kapnak megfelelő utánpótlást és elegük lett az egészből. Érdekességképpenn egy főállású képzett nato katona, olyan fizetést kap, hogy urasan megélnek, a felesége nem dolgozik, sőt sokszor nem is dolgozhat. A harcmezőn meg mindent a kezükbe adnak. Nem is sok lázadást láttál még azon az oldalon, ha menni kell akkor mennek, ezt vállalta.
Válasz kulakman #100546. hozzászólásáraEz most ilyen mandineres narratíva, hogy zsoldos, valamit hirtelen ki kellett találni, nem lehet napokra lefagyni. Egyértelműen Putyin legközelebbi szűk körébe tartozik a szakács, azért csinálta pénzért, amit csinált külföldön (háborúk, fegyveres konfliktusok, stb.), mert ez így egyszerűbb volt diplomáciailag, magyarán nem Oroszország, az orosz hadsereg avatkozott be más országok belügyeibe.
Válasz DDT #100545. hozzászólásáraNem kívánok belefolyni nagy mélységben, de ugye zsoldos, a zsoldos pénzért mindenre képes, ezt ,hogy kell kommunikálni , nekem se megy , azt tudom ,hogy aki zsoldos az pénzért még akár át is áll, esetleg elárul , nekem nem szívem csücske se az orosz se az ukrán, de szerintem az usák megmondók is túlóráztatják a mesterséges unintelligenCIÁ-t!
Válasz #bandi #100543. hozzászólásáraAzért most igen csak lefagyott a magyar kormány, a vezetés, büdös nagy csend van, pedig minden dologra igen hamar reagálni szoktak, mehet keményen az ötletelés, hogy akkor mit is kéne kommunikálni, mert ugye eddig egyértelműen kiálltak a háború, és Putyin mellett, aztán lehet, hogy az eddigi összes erőfeszítésük hiábavaló volt. Kiváncsi vagyok, mikor bújik elő a Lavrov haver Szijjártó, vagy a főispán.
Válasz DDT #100540. hozzászólásáraValamit hátha össze tudnak hozni, és lesz valami konstruktív változás, mert a jelenlegi vezetéssel biztosra lehet venni a hosszútávú háborút, világfeszültséget, és ezzel a magyar rendeleti kormányzást is, még hosszú éveken keresztül.
Ha választani lehetne, én azt mondanám, hogy kapjon keletukrajna viszonylag erős autonómiát ukrajnán belül, ezeket több hatalom közösen garantálja, aztán az orosz vonuljon ki, és lapozzunk. Mindenki vonja le a következtetéseket, a károkat fizesse meg aki okozta, a háborús bűnösöket meg itéljék el. Ez így túl egyszerűen hangzik, de ha nem történik meg, akkor csak marad a jelenlegi vergődés még 5 évig. Ha ki nem borul a só jobban. Egyik verzió sem hangzik jól.
2021: az orosz hadsereg a második legerősebb a világon
2022: az orosz hadsereg a második legerősebb Ukrajnában
2023: az orosz hadsereg a második legerősebb Oroszországban
Válasz csaktomi #100537. hozzászólására Minket ki ment meg ezektől az idiótáktól .....- VIDÉKFEJLESZTÉS???? mehetsz a húsboltba ha pénz kell meg tőle kapod meg a leveled de ha táviratozni akarsz mehetsz a közeli nagyvárosba v. ajánlott levelet küldeni .....:-"Ezt azonban 30 ezerre változtatták,
vagyis mostantól a 30 ezernél nagyobb népességszámú településeken 30 ezer lakosonként kell legalább egy olyan kézbesítési pontot fenntartani, amelynél lehetőség van a levélküldemény és a hivatalos irat kézbesítésére. A fejlemény lakosságarányosan sokakra vonatkozhat, ugyanakkor a 30 ezer fős vagy annál nagyobb városból 34-et tartanak nyilván Magyarországon, miközben majdnem 3200 település létezik." Meddig süllyed még ez a hajó (bocs ha jó lenne nem süllyedne)
Válasz TeljesenMindegy #100532. hozzászólásáraMár nem kevés harmadik ország beli vendégmunkás - köztük filippínó - dolgozik Magyarországon. Nem tudom hány muszlim van közöttük, de nem is érdekel. Hallottál valami problémáról?
Szerintem menj vissza a startvonalra, és fuss neki mégegyszer. Ezek legálisan érkező vendégmunkások, szemben az általatok preferált illegális migránsokkal.
A külföldön dolgozó magyarokat egyébként gyakran ugyan úgy köpködik, mint ahogy most te ezeket az általad ismeretlen embereket. Szerintem ez az orbán-fóbia elveszi azt a maradék kis eszeteket is.
Válasz DDT #100518. hozzászólásáraA bálványimádók fel vannak háborodva, ha hangyásnak nevezzük őket. Miközben a rajongásuk tárgya bármit lenyelet velük szabadon.
Válasz csaktomi #100525. hozzászólásáraEzek mennyiben változtatnak azon, hogy jönnek a muszlim filippínók is hosszú, tömött sorokban? Még egyetlen példány sem érkezett, de a szekta már pontosan tudja, hogy ezek rendes, derék, szentemberek lesznek. A kormány átvilágítási rendszeréről már kaptunk ízelítőt, az pecsételőhely csupán. Eddig is túró volt a szalag melletti bérezés, ez a söpredék banda pofátlanul hordana ide mindenféle népséget, nehogy emelkedjenek a bérek.
Válasz Joco7211 #100529. hozzászólásáraSzia, te hiába osztasz meg katonai dolgokat az itt fórumozók zöme még katona sem volt, de még tesiből is felmentése volt. Fingjuk nincs a katonai hozzá álláshoz. Én már le írtam ezek a betű huszárok csak itt nagy legények. Kár energiát pazarolni rájuk.
Válasz Joco7211 #100529. hozzászólásáraRommá képzés, több diploma.......még a közeledben sem. De ha neked ez hír, ha neked a telex a hírforrásod, akkor szerintem már menthetetlen vagy. Azt nem mondanám, hogy kár érted.
Sándor Fegyir hónapok óta vár arra, hogy Ukrajna magyarországi nagykövete lehessen, mert nem írta alá eddig a kérelmét Novák Katalin államfő. Sándor kárpátaljai önkéntes katona, az Ungvári Nemzeti Egyetem tanára.
„A háború akkor ér véget, ha Ukrajna teljes területét felszabadítjuk, a győzelem pedig akkor jön el, amikor összeomlik az ellenséges állam” – jelentette ki határozottan.
Ki mondta azt, hogy Magyarország nem vesz részt a háborúban? Azt is rögzítette, hogy 400 magyar harcol sikerrel az ukrán hadseregben, harmincan viszont már sajnos meghaltak.
A hazai kormánypropaganda szerint a kárpátaljai magyarok veszélyben vannak.
„A propaganda akkor működik jól, ha megvan a közönsége."
Ha a propaganda primitív, az azt jelenti, hogy a közönsége is az. Magam vagyok a példa arra, hogy a magyarok, ugyanúgy, mint Ukrajna többi nemzetiségének képviselői, megvédik családjukat és szülőföldjüket.
Válasz Gandhy #100527. hozzászólásáraSzia!
Teljesen más téma bocsi, de te is itt vagy a környéken ahol én.
Nem tudsz esetleg olyat a megyeszékhelyen vagy környékén, aki traktor villamossággal foglalkozik? Vagy egy kis problémám de nem akarom az axiálba vinni, nekem meg egyenlőre nem sikerül megoldani.
Igazából leáll a traki menet közben, és nem akar újra indulni, csak ha ki vannak véve a relék biztosítékok, vezetékek meg vannak mozgatva stb..
Köszi szépen
Cozzolino a vizsgálatban érintett másik két európai parlamenti képviselőhöz − a belga Marc Tarabellához és a görög Eva Kailihoz − hasonlóan visszatérhet az Európai Parlamentbe.
Válasz fannika0172 #100524. hozzászólásáraLátom megint csak a felszínt kapargatjátok. Miközben a mélyben állandó mozgás van. Ezért kellene az érdeklődési kört bőviteni, és meghaladni a dk tv színvonalát.
Válasz TeljesenMindegy #100517. hozzászólásáraVáltozatlanul keresem a rommá képzett, több diplomásokat itt a topikban, de valahogy nem akarnak elő bújni. Te egészen biztosan nem tartozol közéjük.
A hivatalosan, államközi szerződéssel Magyarországra érkező vendégmunkásokkal szemben - mint a filippínók -, elvárások vannak megfogalmazva.
Például nem nyerő ha mindenki Ahmed, és január 1-én született. Ezen túlmenően középfokú végzettség, valamennyi angol nyelvtudás, és az adott szakterületen 2 éves tapasztalat kell.
Ha az Európát megszálló muszlim migránsoknál ezek alapfeltételek lennének, akkor mosz pár ezer mendékjogi kérrelemnél tartana Európa.
Be van határolva, hány évet tölthetnek nálunk. Ha bármilyen probléma felmerül velük, egyszerűen haza lehet őket küldeni. Ismert a személyük, és minden egyéb adatuk. Fizetik utánuk az adót, ás a járulékot. A nyugdíjkasszát megillető részt is, miközben magyar nyugdíjra nincs esélyük.
Senkinek a munkáját nem veszik el, mert ebben az országban már az is dolgozik, aki nem akar.
Továbbá ők azért jönnek ide, hogy pénzt keressenek, mert ebből él otthon az igen népes családjuk. Ezért ha kell napi 12 órát is dolgoznak, a hét minden napján, amire egy magyart - nagyon helyesen - nem lehet rávenni. Vagyis maximálisan kizsákmányolhatóak, semmilyen munkajogi védelmet nem kapnak. Igaz ma már a magyar munkavállalók sem.
Mindig van új a nap alatt v. még sem-remélem nem csak a szereplők változnak....-"A felszámolók királyaként emlegette a Schadl-Völner-ügy egyik vádlottja Koller Mihály Dávid állami felszámolóbiztost, aki a jelek szerint üzleti viszonyban állt a végrehajtók korrupcióval vádolt volt elnökével. A páros a viharos körülmények között felszámolás alá került dunaújvárosi vasműnél indult eljárásról is tárgyalt, méghozzá másfél évvel azelőtt, hogy a bíróság elrendelte volna az intézkedést a vállalatnál. Figyelemre méltó részlet, hogy az Orbán családdal is üzletelő, ügyvédként is tevékenykedő férfi akár olvashatta is a róla szóló részleteket a Schadl-Völner-ügy nyomozati anyagában, ugyanis éppen őt kérte fel védelmére az egyik – bűnösségét beismerő és már el is ítélt – végrehajtó. A vádlott ugyanakkor név szerint említette Koller Mihály Dávid felszámolót, akit állítása szerint a szakértelme miatt vontak be az ügyletbe, és aki – ahogy a vádlott fogalmazott – a felszámolók 90 százalékára bír befolyással. Kollert a szakma királyaként jellemezte, akin keresztül Schadl a felszámolási ügyeket „intézte”." Vajon hány embert tettek tönkre ezek a szemét ládák ebben az országban????
Igen tudom, ironia miatt irtam. En meg tudom kulonboztetni az illegalis migrans fogalmat a kulfoldi vendegmunkaseval. A kollega kattog rajta egy jo ideje a dk-s parttarsaival es o akar keveredni szegenyekkel. Igaz meg sem kerdezte toluk, hogy egy jo “szajerozasba” benne lennenek e. Szerintem nem azert jonnek, hogy keveredjenek, hanem, hogy dolgozzanak, ha mar a magyar nem akar. A vendegmunkas betartja a szabalyokat, az illegalis migrans a sajat szabalyai szerint akar itt elni.
Válasz medikus #100513. hozzászólásáraSzia. Tárcsázni lehet a tarlót sőtt még lazítani is csak maradjon talajtakaró szár maradvány. Szántani meg csak akkor ha vetel bele valamit, de ez nagyon kétértelmű mert az nincs meg határozva hány napon belül. De tavaszi alá csak októberben szánthatsz ez igaz. Csak ha október esős lesz akkor hogy szántasz a tavaszi alá? Ezt megint ügyesen ki találta valaki.
Válasz MTZ1221.3 #100519. hozzászólásáraSzerintem eddig sem azzal volt a baj, aki papírokkal a határon átjön, van útlevele, illetve a szrmélyét igazoló irat, az eddig is jöhetett. A baj olyannal van akinél semmilyen papír nincs, de követelőzik, és akár a zöld határon átkelve akar belépni az országba.
Szerintem a kettő nem összekeverendő.
Válasz MTZ1221.3 #100519. hozzászólásáraElőször is, itt gazdája csak a Fidesz jobbágyoknak van, ispánnak hívják. Másodszor, itt Mihály barátodon kívül nincs dk-s, de még lehet ő sem az.
Válasz TeljesenMindegy #100517. hozzászólásáraAzonban nektek lipppsi dk-soknak vegtelen oromhir ez. Mivel a ti gazdatok programja valosul meg. Gazdad meg a szemlohegyre is vitt magahoz beloluk. Remeljuk jut neked is majd. Igy mar tenyleg nem ertem orbannal mi is a bajod, amit szeretnetek mar regota azt valositja meg. Ha neked ugyis egyenlo minden migrans. Ez akkor vegtelen oromhir dk-s lippppsi korokben, mit kell ezen kattogni ennyit
Válasz TeljesenMindegy #100517. hozzászólásáraMi jöhet még?? Lassan minden ígéretüket megszegték már, a végén oda is eljuthatunk, hogy Mészáros helyett Soros lesz az ország elsőszámú oligarchája??? Már annyiszor és annyiféleképpen szembeköpték a nyájat, hogy egy ilyen pálforduláson sem lepődnék meg.
Válasz csaktomi #100493. hozzászólásáraMivel vallási alapon nem lehet szelektálni közöttük, így nagyjából a tízezer filippínó között lesz ötszáz muszlim is. Addig is szokjátok a gondolatot. Örömhír ez a szektának, akiket egy évtizeden át hergeltek, lenyelni ezt a békát.
Válasz medikus #100513. hozzászólásáraKizártnak tartom, mi lenne emögött a logika, a megfelelő érv?? Takarónövények, aöp vállalások, vízmegtartás a kapillárisok megszüntetésével, stb.
Válasz DDT #100507. hozzászólásáraTehát akkor ezért nézed. Mondjuk en kivancsian varnam azt a muveltseget es oriasi tudast amire hivatkoztal lentebb. Amit eddig lattunk toled sajnos abbol nem derul ki. Csak az irigyseg es a merhetetlen kisebbrendűségi komplexus latszik a hozzaszolasaidbol. Kitartas!
Válasz DDT #100501. hozzászólásáraBoccs, de ha jól értelmezem, ez egy politikai topik, ahol mindnekinek politikai nézetei, véleménye van. Arról nem tudok, hogy mindig annak lenne igaza, akinek magasabb az iskolai végzettsége.
Ha ez így lenne, csak Nóbel-díjasok, és akadémiai tagok tölthetnének be politikusi pozíciókat.
A Fidesz kormányban, illetve az ellenzéki oldalon is hemzsegnek a diplomások. Melyiknek higgyek?
125504 hozzászólás
Válasz DDT #100540. hozzászólásáraA legyőzhetetlen orosz medve.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Javaslom, próbálják ki egymáson az új, hangsebesség hússzorosával repülő rakétáikat. A szakértők majd mindjárt kiszámolják, hogy hány másodperc alatt ér Moszkvába.
Válasz medikus #100552. hozzászólásáraAz agresszor mellett álltak ki, rendszeresen az orosz érdekek mentén politizálnak az EU-ban, nem véletlenül romlott meg az ezer éves barátság a lengyelekkel, nem vétlenül szűnt meg gyakorlatilag a visegrádi országok szövetsége. Az, hogy te bekajálod a propagandát, az a te dolgod, rendezd le magadban.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz DDT #100545. hozzászólásáraAlszol és felijedtél? Kiálltak a háború és Putyin mellett!!Azonnali béketárgyalás!Vedd ki a vattát a füledből! Nem hallod elégszer? Napi 24 órában nyomják!
Válasz #bandi #100550. hozzászólására O-Ó mind megfagyunk a télen.........![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
nem kérdik azt tőlünk de ugye Putyin -t megunták ráadásul sok milliárdos elfelejtette kinyitni az ablakot mikor kiugrott szóval tele van a pöcs az összes diktátorral hiába hívják magukat másként Új fel állás következik csak azt nem tudom nálunk mikor lesz már végre![smile mad](/oldforum/images/smiles/mad.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz DDT #100549. hozzászólásáraMostmár kíváncsi vagyok hova fut ki az ügy, nyilván van annyi esze hogy nem fut bele a biztos halálba vagy börtönbe. Lehet a háttérben lezsírozta már a bulit a hadsereg jórészével, és el akarják távolítani a vezetést, korábban is volt már arról szó, hogy talán ő az akinek elnöki ambíciói lehetnek egyszer. Ha a fegyveres erők döntő része átáll, akkor lehet rá esély. Valami lehet benne, mert Rosztov is puskalövés nélkül adta meg magát, és jelenleg az autópályán haladnak és tréleren viszik a páncélosokat moszkva felé minnél gyorsabban, klasszikus katonai hatalomátvétel első jeleit mutatja a történet.
Válasz #bandi #100548. hozzászólásáraPersze, én ezt értem, sok minden lehetséges, az is, hogy Putyin ellen fordult, mert a harcmezőn másképp néz ki a háború, mint a bunker biztonságából, vannak már igen valószerűtlen feltételezések is, miszerint ez színjáték, és így farolnak ki a háborúból kisebb arcvesztéssel, de ezek közül a legkevésbé hihető, hogy az egyik leggazdagabb oligarcha pénzt kapott ezért nyugatról.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz DDT #100547. hozzászólásáraHát igen..
Csak a katonák ugye hosszú ideje a fronton vannak, naponta vesztik az embereket, ellátást meg utánpótlást alig kapnak. Megértem hogy kibuktak a dilettáns vezetésre, az ő bőrüket viszik a vásárra. Aztán ilyenkor kibukik az is, amit a fél világ mond, a háború értelmetlenségéről, meg hogy csak xy érdekek miatt lett megszállva keletukrajna, az hogy a helyi lakosok sorsának javítása miatt, az egy ordas nagy kamu volt. Bár újat nem mondott a faszi. Mondjuk lehet van olyan, akinek igen, de az most sem fogja elhinni.
Visszatérve, hogy nem kapnak megfelelő utánpótlást és elegük lett az egészből. Érdekességképpenn egy főállású képzett nato katona, olyan fizetést kap, hogy urasan megélnek, a felesége nem dolgozik, sőt sokszor nem is dolgozhat. A harcmezőn meg mindent a kezükbe adnak. Nem is sok lázadást láttál még azon az oldalon, ha menni kell akkor mennek, ezt vállalta.
Válasz kulakman #100546. hozzászólásáraEz most ilyen mandineres narratíva, hogy zsoldos, valamit hirtelen ki kellett találni, nem lehet napokra lefagyni. Egyértelműen Putyin legközelebbi szűk körébe tartozik a szakács, azért csinálta pénzért, amit csinált külföldön (háborúk, fegyveres konfliktusok, stb.), mert ez így egyszerűbb volt diplomáciailag, magyarán nem Oroszország, az orosz hadsereg avatkozott be más országok belügyeibe.
Válasz DDT #100545. hozzászólásáraNem kívánok belefolyni nagy mélységben, de ugye zsoldos, a zsoldos pénzért mindenre képes, ezt ,hogy kell kommunikálni , nekem se megy , azt tudom ,hogy aki zsoldos az pénzért még akár át is áll, esetleg elárul , nekem nem szívem csücske se az orosz se az ukrán, de szerintem az usák megmondók is túlóráztatják a mesterséges unintelligenCIÁ-t!
Válasz #bandi #100543. hozzászólásáraAzért most igen csak lefagyott a magyar kormány, a vezetés, büdös nagy csend van, pedig minden dologra igen hamar reagálni szoktak, mehet keményen az ötletelés, hogy akkor mit is kéne kommunikálni, mert ugye eddig egyértelműen kiálltak a háború, és Putyin mellett, aztán lehet, hogy az eddigi összes erőfeszítésük hiábavaló volt. Kiváncsi vagyok, mikor bújik elő a Lavrov haver Szijjártó, vagy a főispán.
Válasz DDT #100540. hozzászólásáraValamit hátha össze tudnak hozni, és lesz valami konstruktív változás, mert a jelenlegi vezetéssel biztosra lehet venni a hosszútávú háborút, világfeszültséget, és ezzel a magyar rendeleti kormányzást is, még hosszú éveken keresztül.
Ha választani lehetne, én azt mondanám, hogy kapjon keletukrajna viszonylag erős autonómiát ukrajnán belül, ezeket több hatalom közösen garantálja, aztán az orosz vonuljon ki, és lapozzunk. Mindenki vonja le a következtetéseket, a károkat fizesse meg aki okozta, a háborús bűnösöket meg itéljék el. Ez így túl egyszerűen hangzik, de ha nem történik meg, akkor csak marad a jelenlegi vergődés még 5 évig. Ha ki nem borul a só jobban. Egyik verzió sem hangzik jól.
Válasz Gepi #100541. hozzászólásáraInkább twitteren, izgalmas hétvégének nézünk elébe!![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Válasz DDT #100540. hozzászólásáraNézted a tiktokon a videókat?!![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
2021: az orosz hadsereg a második legerősebb a világon![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
2022: az orosz hadsereg a második legerősebb Ukrajnában
2023: az orosz hadsereg a második legerősebb Oroszországban
Mi történik??? Az orosz békeexpedíció elérte Oroszország területét is???![smile mellow](/oldforum/images/smiles/mellow.gif)
Válasz csaktomi #100537. hozzászólására Minket ki ment meg ezektől az idiótáktól .....- VIDÉKFEJLESZTÉS???? mehetsz a húsboltba ha pénz kell meg tőle kapod meg a leveled de ha táviratozni akarsz mehetsz a közeli nagyvárosba v. ajánlott levelet küldeni .....:-"Ezt azonban 30 ezerre változtatták,
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
vagyis mostantól a 30 ezernél nagyobb népességszámú településeken 30 ezer lakosonként kell legalább egy olyan kézbesítési pontot fenntartani, amelynél lehetőség van a levélküldemény és a hivatalos irat kézbesítésére. A fejlemény lakosságarányosan sokakra vonatkozhat, ugyanakkor a 30 ezer fős vagy annál nagyobb városból 34-et tartanak nyilván Magyarországon, miközben majdnem 3200 település létezik." Meddig süllyed még ez a hajó (bocs ha jó lenne nem süllyedne)
https://novekedes.hu/elemzesek/a-harmadik-vilag-munkasai-mentik-meg-a-magyar-gazdasagot
Válasz TeljesenMindegy #100533. hozzászólásáraAzért a feritek is bármit le tud nyeletni veletek. Már ha a Vadai hagy belőle.....
Válasz TeljesenMindegy #100532. hozzászólásáraMár nem kevés harmadik ország beli vendégmunkás - köztük filippínó - dolgozik Magyarországon. Nem tudom hány muszlim van közöttük, de nem is érdekel. Hallottál valami problémáról?
Szerintem menj vissza a startvonalra, és fuss neki mégegyszer. Ezek legálisan érkező vendégmunkások, szemben az általatok preferált illegális migránsokkal.
A külföldön dolgozó magyarokat egyébként gyakran ugyan úgy köpködik, mint ahogy most te ezeket az általad ismeretlen embereket. Szerintem ez az orbán-fóbia elveszi azt a maradék kis eszeteket is.
Válasz Koczka József #100531. hozzászólásáraAkkor remélem már jelentkeztél önkéntesnek az ukránoknál.
Válasz DDT #100518. hozzászólásáraA bálványimádók fel vannak háborodva, ha hangyásnak nevezzük őket. Miközben a rajongásuk tárgya bármit lenyelet velük szabadon.
Válasz csaktomi #100525. hozzászólásáraEzek mennyiben változtatnak azon, hogy jönnek a muszlim filippínók is hosszú, tömött sorokban? Még egyetlen példány sem érkezett, de a szekta már pontosan tudja, hogy ezek rendes, derék, szentemberek lesznek. A kormány átvilágítási rendszeréről már kaptunk ízelítőt, az pecsételőhely csupán. Eddig is túró volt a szalag melletti bérezés, ez a söpredék banda pofátlanul hordana ide mindenféle népséget, nehogy emelkedjenek a bérek.
Válasz Joco7211 #100529. hozzászólásáraSzia, te hiába osztasz meg katonai dolgokat az itt fórumozók zöme még katona sem volt, de még tesiből is felmentése volt. Fingjuk nincs a katonai hozzá álláshoz. Én már le írtam ezek a betű huszárok csak itt nagy legények. Kár energiát pazarolni rájuk.
Válasz Joco7211 #100529. hozzászólásáraRommá képzés, több diploma.......még a közeledben sem. De ha neked ez hír, ha neked a telex a hírforrásod, akkor szerintem már menthetetlen vagy. Azt nem mondanám, hogy kár érted.
Cikk: https://telex.hu/belfold/2023/06/22/ukrajnai-magyar-nagykovet-fegyir-sandor-orban-viktor
Sándor Fegyir hónapok óta vár arra, hogy Ukrajna magyarországi nagykövete lehessen, mert nem írta alá eddig a kérelmét Novák Katalin államfő. Sándor kárpátaljai önkéntes katona, az Ungvári Nemzeti Egyetem tanára.
„A háború akkor ér véget, ha Ukrajna teljes területét felszabadítjuk, a győzelem pedig akkor jön el, amikor összeomlik az ellenséges állam” – jelentette ki határozottan.
Ki mondta azt, hogy Magyarország nem vesz részt a háborúban? Azt is rögzítette, hogy 400 magyar harcol sikerrel az ukrán hadseregben, harmincan viszont már sajnos meghaltak.
A hazai kormánypropaganda szerint a kárpátaljai magyarok veszélyben vannak.
„A propaganda akkor működik jól, ha megvan a közönsége."
Ha a propaganda primitív, az azt jelenti, hogy a közönsége is az. Magam vagyok a példa arra, hogy a magyarok, ugyanúgy, mint Ukrajna többi nemzetiségének képviselői, megvédik családjukat és szülőföldjüket.
Válasz Gandhy #100527. hozzászólásáraSzia!![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Teljesen más téma bocsi, de te is itt vagy a környéken ahol én.
Nem tudsz esetleg olyat a megyeszékhelyen vagy környékén, aki traktor villamossággal foglalkozik? Vagy egy kis problémám de nem akarom az axiálba vinni, nekem meg egyenlőre nem sikerül megoldani.
Igazából leáll a traki menet közben, és nem akar újra indulni, csak ha ki vannak véve a relék biztosítékok, vezetékek meg vannak mozgatva stb..
Köszi szépen
Cozzolino a vizsgálatban érintett másik két európai parlamenti képviselőhöz − a belga Marc Tarabellához és a görög Eva Kailihoz − hasonlóan visszatérhet az Európai Parlamentbe.
Válasz fannika0172 #100524. hozzászólásáraLátom megint csak a felszínt kapargatjátok. Miközben a mélyben állandó mozgás van. Ezért kellene az érdeklődési kört bőviteni, és meghaladni a dk tv színvonalát.
Válasz TeljesenMindegy #100517. hozzászólásáraVáltozatlanul keresem a rommá képzett, több diplomásokat itt a topikban, de valahogy nem akarnak elő bújni. Te egészen biztosan nem tartozol közéjük.
A hivatalosan, államközi szerződéssel Magyarországra érkező vendégmunkásokkal szemben - mint a filippínók -, elvárások vannak megfogalmazva.
Például nem nyerő ha mindenki Ahmed, és január 1-én született. Ezen túlmenően középfokú végzettség, valamennyi angol nyelvtudás, és az adott szakterületen 2 éves tapasztalat kell.
Ha az Európát megszálló muszlim migránsoknál ezek alapfeltételek lennének, akkor mosz pár ezer mendékjogi kérrelemnél tartana Európa.
Be van határolva, hány évet tölthetnek nálunk. Ha bármilyen probléma felmerül velük, egyszerűen haza lehet őket küldeni. Ismert a személyük, és minden egyéb adatuk. Fizetik utánuk az adót, ás a járulékot. A nyugdíjkasszát megillető részt is, miközben magyar nyugdíjra nincs esélyük.
Senkinek a munkáját nem veszik el, mert ebben az országban már az is dolgozik, aki nem akar.
Továbbá ők azért jönnek ide, hogy pénzt keressenek, mert ebből él otthon az igen népes családjuk. Ezért ha kell napi 12 órát is dolgoznak, a hét minden napján, amire egy magyart - nagyon helyesen - nem lehet rávenni. Vagyis maximálisan kizsákmányolhatóak, semmilyen munkajogi védelmet nem kapnak. Igaz ma már a magyar munkavállalók sem.
Mindig van új a nap alatt v. még sem-remélem nem csak a szereplők változnak....-"A felszámolók királyaként emlegette a Schadl-Völner-ügy egyik vádlottja Koller Mihály Dávid állami felszámolóbiztost, aki a jelek szerint üzleti viszonyban állt a végrehajtók korrupcióval vádolt volt elnökével. A páros a viharos körülmények között felszámolás alá került dunaújvárosi vasműnél indult eljárásról is tárgyalt, méghozzá másfél évvel azelőtt, hogy a bíróság elrendelte volna az intézkedést a vállalatnál. Figyelemre méltó részlet, hogy az Orbán családdal is üzletelő, ügyvédként is tevékenykedő férfi akár olvashatta is a róla szóló részleteket a Schadl-Völner-ügy nyomozati anyagában, ugyanis éppen őt kérte fel védelmére az egyik – bűnösségét beismerő és már el is ítélt – végrehajtó. A vádlott ugyanakkor név szerint említette Koller Mihály Dávid felszámolót, akit állítása szerint a szakértelme miatt vontak be az ügyletbe, és aki – ahogy a vádlott fogalmazott – a felszámolók 90 százalékára bír befolyással. Kollert a szakma királyaként jellemezte, akin keresztül Schadl a felszámolási ügyeket „intézte”." Vajon hány embert tettek tönkre ezek a szemét ládák ebben az országban????![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile mad](/oldforum/images/smiles/mad.gif)
Válasz hasutas1 #100521. hozzászólásáraHello
Igen tudom, ironia miatt irtam. En meg tudom kulonboztetni az illegalis migrans fogalmat a kulfoldi vendegmunkaseval. A kollega kattog rajta egy jo ideje a dk-s parttarsaival es o akar keveredni szegenyekkel. Igaz meg sem kerdezte toluk, hogy egy jo “szajerozasba” benne lennenek e. Szerintem nem azert jonnek, hogy keveredjenek, hanem, hogy dolgozzanak, ha mar a magyar nem akar. A vendegmunkas betartja a szabalyokat, az illegalis migrans a sajat szabalyai szerint akar itt elni.
Válasz medikus #100513. hozzászólásáraSzia. Tárcsázni lehet a tarlót sőtt még lazítani is csak maradjon talajtakaró szár maradvány. Szántani meg csak akkor ha vetel bele valamit, de ez nagyon kétértelmű mert az nincs meg határozva hány napon belül. De tavaszi alá csak októberben szánthatsz ez igaz. Csak ha október esős lesz akkor hogy szántasz a tavaszi alá? Ezt megint ügyesen ki találta valaki.
Válasz MTZ1221.3 #100519. hozzászólásáraSzerintem eddig sem azzal volt a baj, aki papírokkal a határon átjön, van útlevele, illetve a szrmélyét igazoló irat, az eddig is jöhetett. A baj olyannal van akinél semmilyen papír nincs, de követelőzik, és akár a zöld határon átkelve akar belépni az országba.
Szerintem a kettő nem összekeverendő.
Válasz MTZ1221.3 #100519. hozzászólásáraElőször is, itt gazdája csak a Fidesz jobbágyoknak van, ispánnak hívják. Másodszor, itt Mihály barátodon kívül nincs dk-s, de még lehet ő sem az.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz TeljesenMindegy #100517. hozzászólásáraAzonban nektek lipppsi dk-soknak vegtelen oromhir ez. Mivel a ti gazdatok programja valosul meg. Gazdad meg a szemlohegyre is vitt magahoz beloluk. Remeljuk jut neked is majd. Igy mar tenyleg nem ertem orbannal mi is a bajod, amit szeretnetek mar regota azt valositja meg. Ha neked ugyis egyenlo minden migrans. Ez akkor vegtelen oromhir dk-s lippppsi korokben, mit kell ezen kattogni ennyit![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz TeljesenMindegy #100517. hozzászólásáraMi jöhet még?? Lassan minden ígéretüket megszegték már, a végén oda is eljuthatunk, hogy Mészáros helyett Soros lesz az ország elsőszámú oligarchája??? Már annyiszor és annyiféleképpen szembeköpték a nyájat, hogy egy ilyen pálforduláson sem lepődnék meg.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz csaktomi #100493. hozzászólásáraMivel vallási alapon nem lehet szelektálni közöttük, így nagyjából a tízezer filippínó között lesz ötszáz muszlim is. Addig is szokjátok a gondolatot. Örömhír ez a szektának, akiket egy évtizeden át hergeltek, lenyelni ezt a békát.
Válasz DDT #100515. hozzászólásáraTalán zúzni lehet! A parlagfüvet!![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz medikus #100513. hozzászólásáraKizártnak tartom, mi lenne emögött a logika, a megfelelő érv?? Takarónövények, aöp vállalások, vízmegtartás a kapillárisok megszüntetésével, stb.
Válasz medikus #100513. hozzászólásáraBáttya! Emlékszel mikor a kukorica tarlót tüzeltük el?! Ki ilyen ki amolyan módon![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
Igaz lehet? Ma hallottam,hogy betakarítás után nem lesz engedélyezve a tarló kezelés,se tárcsa,se eke,se totális gyomirtás,szeptemberig!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz Gepi #100510. hozzászólásáraLegyen aki dolgozik a rétinégerek helyett!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz MTZ1221.3 #100508. hozzászólásáraLegalább tudod, kinek köszönheted a napi betevő falatot!!! Szívesen!!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Mi a zsákomért hoznak ide 10.000 fülöpszigeteki munkást?! Van elég bajunk így is.
Akkor most én is belinkelek valamit.
https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/munkaerokolcsonzes-kozelkelet-trendo-maier-david-azsia-munkaerohiany-azsia-fulop-szigetek-harmadik-orszagbol-vendegmunkas-torveny.772957.html
Válasz DDT #100507. hozzászólásáraTehát akkor ezért nézed.
Mondjuk en kivancsian varnam azt a muveltseget es oriasi tudast amire hivatkoztal lentebb. Amit eddig lattunk toled sajnos abbol nem derul ki. Csak az irigyseg es a merhetetlen kisebbrendűségi komplexus latszik a hozzaszolasaidbol. Kitartas!
Válasz MTZ1221.3 #100502. hozzászólásáraMindenki jó valamire, ha más nem, elrettentő példának!!! Hajrá, így tovább!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Joco7211 #100503. hozzászólásáraDe jó lett volna, ha 2010 előtt szembesülünk ilyen problémákkal. Vagy elkerülte valami a figyelmemet. Segíts!
Válasz DDT #100501. hozzászólásáraBoccs, de ha jól értelmezem, ez egy politikai topik, ahol mindnekinek politikai nézetei, véleménye van. Arról nem tudok, hogy mindig annak lenne igaza, akinek magasabb az iskolai végzettsége.
Ha ez így lenne, csak Nóbel-díjasok, és akadémiai tagok tölthetnének be politikusi pozíciókat.
A Fidesz kormányban, illetve az ellenzéki oldalon is hemzsegnek a diplomások. Melyiknek higgyek?