Gázolaj árak 632 Ft Benzin árak 614 Ft EUR 410.68 Ft USD 394.79 Ft CHF 438.21 Ft GBP 494.32 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

120168 hozzászólás
#90218 Csavarkulcs
2022-11-10 13:09:21

Válasz TeljesenMindegy #90212. hozzászólásáraAzt ne mond nekem hogy nincs ott egy normális fiatal. Ki szeret-értékeli az életet, kire lehetne szavazni . Ezeknek a gödör szélén állóknak az élet oly mindegy. Úgy is kezelik mások életét.

Nincs profilkép
#90217 Koczka József
2022-11-10 13:06:26

Válasz Makói 70-es #90215. hozzászólásáraÉrtem én csak ez egy oldalú mert mi van a Donald csemetékkel?

Nincs profilkép
#90216 Makói 70-es
2022-11-10 12:56:36

Válasz TeljesenMindegy #90212. hozzászólásáraHa így van, akkor Sleepy Joe marad 2024 után is.smile lol

Nincs profilkép
#90215 Makói 70-es
2022-11-10 12:54:34

Válasz Koczka József #90213. hozzászólásáraSzerintem az amerikaiak már tudják, hogy jobb egy félművelt szájhős, aki kevésbé ártalmas a világnak és nekik, mint egy szenilis f.szkalap, aki amikor még nem borult meg az elméje, egy korrupt mocsok volt (fiacskája ügyei, amiben ne mondja senki, hogy nem volt benne) és az aki tevőleges részese volt Obama háborúinak. Valamint hűséges kiszolgálója a háttérhatalomnak.

Nincs profilkép
#90213 Koczka József
2022-11-10 12:36:20

Válasz Csavarkulcs #90210. hozzászólásáraSzia nem tudom hogy mi volt az oltóanyagban és nem hiszem hogy nekem kellene ezt tudnom. De azért azzal tisztában vagyok hogy nem lehet az ember tüdejét ki mosni mint a budit. Sajnos a világ egyik legnagyobb hatalmú ura nem volt vele tisztában. Meg azzal sem hogy melyik európai ország hol van. Szomorú ????. És ez az ember megint elnök akar lenni.

#90212 TeljesenMindegy
2022-11-10 12:33:50

Válasz Koczka József #90206. hozzászólásáraAz amerikai szavazóknak van egy különleges képességük, hogy kiválasszák maguk közül a létező leghülyébbet. Aztán belőle lesz az aktuális elnök. smile lol

Nincs profilkép
#90211 Makói 70-es
2022-11-10 12:12:40

Válasz Mihály #90208. hozzászólásáraAzt se tudja mit beszél.

De ha csak egy része is igaz, az azt jelenti, hogy náluk az ellenzék nem hazaáruló, mert az ország érdekeinek megfelelő törvényeket megszavazza.
Itt az ellenzék csak olyanokat szavaz(na) meg ami a baloldali pártok érdeke, független ül attól, hogy az ország érdeke-e.

#90210 Csavarkulcs
2022-11-10 12:09:12

Válasz Koczka József #90206. hozzászólásáraMért tudod hogy mi volt az oltóanyagban ? Vagy elhiszed amit mondtak,érdekes a háború most háttérbe szoította. Menekültek szelik keresztbe Európát,nem látom az óv intézkedéseket.

Nincs profilkép
#90208 Mihály
2022-11-10 11:54:01

Demokrácia kb így néz ki nem úgy mint nálunk......:"Joe Biden utalt arra, hogy a kitűzött célok érdekében a politikai tengely mindkét oldalával szeretne együttműködni, megjegyezte, hogy az elmúlt majdnem két évben 210 jogszabályt írt alá, amelyet mindkét párt támogatásával fogadott el a törvényhozás." itt reggel elutasítja a kormány éjjel a fővadász benyújtja saját szája ize szerint és hajnalban pont kerül a végére na ezért nem műkszik nálunk a Demokrácia Fidesz módrasmile cursingsmile cursingsmile cursingsmile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#90207 Mihály
2022-11-10 10:10:19

Van még mit eladni de birtokot inkább csak Karcagon lehet vásárolni :csip-csup darabok de mi lesz az osztatlanok sorsa

Nincs profilkép
#90206 Koczka József
2022-11-10 07:44:24

Válasz Mötözö #90203. hozzászólásáraHát ennél okosabbat csak akkor mondott mikor ki tört a covid, már mint hogy fertőtlenitőt kell a tüdőbe juttatni ami elpusztïtja a vírust. De van még pár arany köpése.

#90205 #bandi
2022-11-10 07:20:14

Válasz Mötözö #90203. hozzászólásáraHa ezt valóban ő nyilatkozta, akkor ez megmutatja, mennyire korlátolt és buta ember. Régebben is tolta az orosz szekeret, most sem tesz mást.
A diplomáciához annyi köze van mint tyúknak az ábécéhez, elég csak a kézfogások alatt megràngatott minisztereket összeszámolni.
Talán nekik nem lenne ugyanannyi fegyverük elpusztítani a földet? Debizony, viszont sosem szoktak ezzel fenyegetőzni, meg az atomcsapást belengetni néhányhavonta. Azt az oroszok szokták. Mert látják, hogy a hagyományos módon vívott háborúban nemigazán jönnek az eredmények. A szárazföldi technikájuk nem elég ütőképes, végtelen mennyiségű tüzérségi lövedékkel, kvázi az ellenseges terület teljes felmorzsolásával tudtak csak jutni valamire. Újabban egyebként a front csak visszább húzódott, tehát csökken az ellenőrzésük alatt álló terület, amit a sajátjuknak kiáltottak ki, azt sem mindet tartják most.
És mi lett erre a következő lépés?
Amit a második világháborús megszállók taktikája, hogy akkor jöjjön a civilek terrorbombázása.
A fővárost, -ami többszáz kilóméterre van a vitatott területektől-, drónokkal és rakétákkal lövik, az áramellátásukat megsemmisítették, egyértelműen meg akarják törni a civil lakosságot. Egy konfliktusban a szembenálló felek fővárosa az nem tabu? Vagy akkor lehet lőni rakétával moszkvát is, hogy fair legyen a dolog?

Nincs profilkép
#90204 DDT
2022-11-10 07:06:29

Válasz Mötözö #90203. hozzászólásáraVolt már ilyen is:

"Fogjuk az F-22-eseinket, kínai zászlót rakunk rájuk, és kibombázzuk a szart is az oroszokból. Aztán azt mondjuk, hogy Kína volt, nem mi voltunk, Kína csinálta, aztán ők elkezdenek harcolni egymással, mi meg hátradőlünk, és nézzük” – mondta az egykori elnök.

Nincs profilkép
#90203 Mötözö
2022-11-10 06:54:52

Donald Trump: Az igazság az, hogy senkinek sincs hatalma legyőzni Oroszországot. Oroszország az egyetlen ország, amely a végsőkig harcolhat, ha háború kezdődik. Minden szükséges fegyver megvan, még apokalipszishez is, és globálishoz is. Még amikor Oroszország megnyomja a piros gombot, az egész bolygó egyszerűen eltűnhet az űrben. Amit Oroszország elindított Ukrajnában, az nem háború, hanem katonai művelet. Ha háború lenne, Ukrajna és az Ukrajna szomszédos országai nem lennének a térképen. Nemrég a NATO USA és az EU háborút indított Oroszország ellen, amikor Putyin katonai műveletet jelentett be népe megmentésére és hazája védelmére, Putyin katonai műveletet mondott, és háborúban állunk. Ha bármelyik ország azt hiszi, hogy legyőzheti Oroszországot, akkor nagyot hazudik. Oroszországból nem láttál semmit, Putyin meg nagyon puhány, ha más régen lett volna a világon, csak kövek maradtak volna. Miért pusztítjuk el ezt a bolygót? Ahelyett, hogy Oroszországot szankcionálják és fegyvereket küldenek Ukrajnának Oroszország ellen a háború folytatására, megkérdezhették volna ezeket az országokat, miért nem tudnak évekig kijönni egymással, mit akarnak és diplomatikusan jól kijönnének egymással, megtennék elhatározás már a háború előtt sem volt szabad egy katonai művelet. Őrültség azt gondolni, hogy a fegyverekkel lesz vége a háborúnak. Putyin emberségesebb, és simán beleegyezne egy kinyújtott kézbe, de ti nem nyúltatok, hanem fegyvereket küldtetek Oroszország ellen. A NATO USA EU politikusai tudják, hogy Oroszország ellen nem nyerhetnek háborút, ilyen ország nincs. Nem akarok harmadik világháborút a világon, és ha megnyerem a választást, akkor egyáltalán nem lesz háború a világon, ígérem. Harmadik világháború, miért, ez hülyeség, mit nyerünk a háborúból, hogy a háborút válasszuk a szép világ helyett. A világ több országát megtámadtuk Oroszországot, és tudtuk, hogy Putyin megvédi az országát és a népét. Nem Putyin, hanem Zelenszkij, szólnod kellett volna neki, hogy hagyja abba a háborút, mert a neonácik évek óta az oroszokkal szembeni atrocitások, a háborút pedig az állítja meg, aki elkezdi.

Nincs profilkép
#90202 Koczka József
2022-11-09 20:49:12

Válasz #bandi #90200. hozzászólásáraTudod az ilyen hozzá szólás hogy én már előre láttam meg mondtam neki hogy ne vessen kukoricát mert nincs elég csapadék egy ilyen jövöbe látó kellene nekem is. Csak attól félek rabeszélne hogy két évente naprát vessek ami meg szembe menne eddigi tudatlanságommal.

#90201 TeljesenMindegy
2022-11-09 20:37:42

Válasz #bandi #90199. hozzászólásáraNa és G. Spöttle? Ő írt az ufó magazinba is, az azért már nem semmi...

#90200 #bandi
2022-11-09 20:32:33

Válasz Makói 70-es #90194. hozzászólásáraAzért nem vet napraforgót, mert annak a vetésterülete ígyis felülreprezentált országosan, lokálisan pedig bizonyos helyeken, -ahol eleve aszályra hajlamos a terület- mármár a helyet gazdálkodás összes szabályát felrugja a gyakorisága, szóval nem lehet belőle többet vetni. Ennyi erővel, hogy nem esett hónapok óta, ennyi erővel el is kezdhetett volna a nyáron esni, nem? De nem tette..

#90199 #bandi
2022-11-09 20:25:51

Válasz Csavarkulcs #90185. hozzászólásáraA Nógrádi György ehhez képest bakfitty.

Nincs profilkép
#90198 Koczka József
2022-11-09 20:18:58

Válasz Makói 70-es #90197. hozzászólásáraHát ez az szöveg értés? Meg mismásolás ha az ember elcsuszik. Tavaly májusban egy kicsit több eső volt tehát nem volt csapadék hiány szerintem. Most viszont volt csapadék hiány.

Nincs profilkép
#90197 Makói 70-es
2022-11-09 20:00:01

Válasz Koczka József #90195. hozzászólásáraSzövegértés!

Tavalyról beszéltem.
Ezt kérdőjelezte meg a krumplibogárirtó.
Tibi haveromnak 12 tonnás, Keresztapámnak 9 tonnás és másoknak is hasonló volt.

Idén a környéken 3t volt a legjobb öntözetlen.

Nincs profilkép
#90196 Koczka József
2022-11-09 19:57:48

Válasz Makói 70-es #90194. hozzászólásáraÍgy igaz olyan nagy gazda vagyok csak nem értek hozzá. Meg más sem ezekszerint mert 40-50 km körzetben két az az kettő lineár van az egyik 3-4 ezer hektáron gazdálkodik a másik 2-3 ezer között és van még egy valaki aki öntöződobot vett pályázatból. És ennyi. De erre csak analfabéták laknak tudjuk. Tinálatok meg az értelmiségi. De az a szar az egészben hogy 2020 ban öntözés nélkül is termelte 10. 5 t /ha kukoricát átlagban 6 aranykoronás földön. Az idén meg 3q/ha átlagot tudom butulok.

Nincs profilkép
#90195 Koczka József
2022-11-09 19:48:12

Válasz Makói 70-es #90194. hozzászólásáraMost akkor el kellene dönteni hogy 8-12 tonnás kukoricák voltak vagy nem is vetettek?

Nincs profilkép
#90194 Makói 70-es
2022-11-09 19:42:14

Válasz Koczka József #90193. hozzászólásáraMindig van valami ami miatt lehet panaszkodni.
Ha lett volna tavasszal bemunkálható földem, én biztos nem vetettem volna kukoricát.
Mondtam is a haveromnak, hogy ha tudja, hogy csapadékhiányos volt a tél és nem tud öntözni, akkor miért nem vet napraforgót.
És bejött. A kukoricákat silózták, vagy letárcsázták, a korai napraforgók meg jók lettekk.
Akinek van esze az használja!
A többi meg panaszkodjon!

Én már csak oda vetek kukoricát, ahol tudom öntözni.
Ha te olyan nagy gazda vagy akinek nem csak 2 talicska földje van, miért nem öntözöl?
Voltak erre pályázatok is.
Én a 2 talicska földemre nem tudok pályázni, de ha olyan menő nagy gazda lennék mint te, akkor biztos megpróbálnám, és nem a csodára várnék.

Nincs profilkép
#90193 Koczka József
2022-11-09 19:22:23

Válasz Makói 70-es #90191. hozzászólásáraAkkor mi borsodiak, hajdúbihariak, hevesiek, jásznagykun, hajdúbihariak egyikünk sem ért hozzá. Még szerencse hogy ti vagytok nekünk és a nemzet gazdaságnak.

Nincs profilkép
#90192 Koczka József
2022-11-09 19:18:23

Válasz Makói 70-es #90191. hozzászólásáraSzárazság és szokatlanul hűvös tavasz 2021-ben
Nemcsak a szárazság, hanem a szokatlanul hűvös tavaszi időjárás is megnehezítette a hazai növénytermesztők munkáját 2021-ben. Bár a 2,3 millió hektáros gabonaterület szinte megegyezett az előző évivel, a betakarított mennyiség jelentősen, mintegy 1,9 millió tonnával (12%-kal) elmaradt az egy évvel korábbitól, összesen 13,7 millió tonna volt.

Nincs profilkép
#90191 Makói 70-es
2022-11-09 18:23:22

Válasz DDT #90188. hozzászólásáraNálunk 8-12 tonnás kukoricák voltak és akik tudnak gazdálkodni, azoknak a búzája is jó lett a májusi csapadékhiány ellenére.

https://www.agroinform.hu/szantofold/2021-termeseredmenyek-kukorica-arpa-buza-gyumolcs-zoldseg-54510-001

#90190 Csavarkulcs
2022-11-09 18:23:18

Válasz Csavarkulcs #90189. hozzászólásáraEz a rühhedelem billenytűtet. smile hammersmile hammer

#90189 Csavarkulcs
2022-11-09 18:21:46

Válasz DDT #90188. hozzászólásáraAszálykár bizztosítás nálunk még az életben nem fizetett. Folyamatos harc a történet a végén mindíg a biztosító talált valamit az 5 éves átlagot nézve. Jég-szélkár mehet. Aszály kár megy az agyalás.

Nincs profilkép
#90188 DDT
2022-11-09 18:15:03

Válasz Makói 70-es #90184. hozzászólásáraEbből is látszik, hogy nem gazdálkodsz, teljesen vakon vagy, milyen tavalyi rekordtermésről beszélsz, milyen tavalyi kedvező időről beszélsz??? Ha nem lett volna az idei év, akkor még mindig a tavalyi évről beszélnénk, mint "rossz év". Biztosítást meg aszálykárra azért nem kötött szinte senki, mert behajthatatlan volt a biztosítótól, most is csak az állami nyomás miatt fizetnek, egyébként biztos kibekkelnék a dolgot, ha tehetnék.

Nincs profilkép
#90187 Makói 70-es
2022-11-09 18:12:13

Válasz Csavarkulcs #90185. hozzászólásáraHagyd!
Ő ezt nem értheti.

Neki Amerika nagyon király hely.

A mi oktatásunk szar, de náluk sokkal több a fiatalok közt az analfabéta.
A mi egészségügyünk szar, de náluk megdögölhet mindenki akinek nincs pénze, vagy biztosítása, náluk meg (sajnos) azt a cigányt is ellátják pereputtyostól együtt, aki soha egy forint tb-t nem fizetett.

Nincs profilkép
#90186 Makói 70-es
2022-11-09 18:07:08

Válasz DDT #90181. hozzászólásáraMegértettem, hogy nem adtad még el.
Ne magadból indulj ki!

A kérdésem lényege az lett volna (csak valahogy nem akarod érteni), hogy ha a búza ára kb. háromszoros, mint három éve, akkor mi a f.szért sír a szád smile lol az 50%-os élelmiszerár emelkedés miatt??????????

Akkor te búzatermelőként nyertese vagy ennek a szituációnak.
Nem értem a motivációdat.
Vagy is értem.
Mindegy miért csak szidni lehessen a kormányt.
Én idén a korai hagymáimat (vörös, lila) pont annyiért adtam a nagybanin, mint 3 éve.
A fokhagymánál van egy 10-15%-os nagybani ár emelkedés a tavalyhoz képest, ami előtte 4-5 éve semmit nem változott.
Gondolom a boltban nem ennyivel mentek föl az árak, hanem többszörösével

#90185 Csavarkulcs
2022-11-09 17:52:53

Válasz DDT #90138. hozzászólásáraNem kell elsöprőnek lenni ahhoz, hogy borsot törj a másik orra alá. Van még két év,nem is változhat semmi. Vagy jöhet egy elsöprő történet a végére. Az idő-gazdaság megoldja, ha szorul a hurok,szorulnak a kékek is. Ha nem, behúzák két év múlva is. Ezért tolják az Ukránokat is mert valamit villantani kell,végtelenségig húzni nem lehet. Előbb utóbb besokalnak a szavazók,volt már ilyen. A mostani eredmény csak rész eredmén az igazit két év mulva számos tényező befolyásolja. Demokratáknak nem hiányzik még két év háborúzás a Muszkával,sok idő-pénz. A hosszú konfliktusok a kormányzó pártot megnyírbálják. Itt most nincs Oszama, mint háborús indok. Akkor Amerika egyként állt bele egy háborús fiaskóba. Most más a helyzet..ez inkább hasonlít Vietnam-Kórea fiaskóra. Végén be kellett érni részeredményekkel,nem utolsó sorban anyagilag már sok volt finanszírozni. (Valódi háború most globálisan zajlik) Ukrajna figyelem elterelés. Amerikai elnököt szépen elhesegették páran Ez nem eppen a megszokott módi,Amerika tekintélyén csorba esett. A nemzeti valuták elfogadásával pedig a dollár van kóstolgatva. Annak ellenére hogy per pillanat erősödött.(ezt Európának és a Muszkának köszönheti) valamint a kialakult helyzetnek. Miközben minden média az Ukrán fiaskóval foglakozik. Megy a verseny Afrikáért. Ki van ez találva,Magyarul meg vagyunk vezetve-figyelem elterelve. Elírogatunk egymásnak-beszólogatunk egymásnak. Örülünk mint maki a farkának a 300 ezres műtrágya akció miatt. Miközben dől be az elenőrizetlen(gazdálkodási naplót nem is látott termény) jó finom...nálunk betiltott cuccokkal kezelve. 9 ezerért már az árpa sem kell,12 ezerért rugdossa a búzát a tárolóban...stb. Miközben itt mi azon agyalunk..hol jöttek be Árpádék...vagy mit csinált Kossuth. Vagy eppen melyik aktuális párt vagy annak vezetője mit csináljon..anyukájával..stb. Kell a cirkusz a népnek,jól meg kérik a jegy árát. Rühellem a Muszkát de Amerika kapitány a tőzsdére hivatkozva. Mégsem adja lcsóbban,mi több olcsón a föld-palagázt. Most azt mondja, mi olcsón adunk az Európai kufárok verik fel. De mi Európaiak vagyunk a hibásak. Zseniálisan szét vagyunk xopatva. Mikor Maximnak a haverja annyit mondott jó tanács ként. Hagyd az elektromos francokat. Gyárts valami fegyvert,amivel az Európaiak halomra ölik egymást. Felmondott és megalapította a Maxim Gun-t.

Nincs profilkép
#90184 Makói 70-es
2022-11-09 17:52:15

Válasz #bandi #90182. hozzászólásáraMert csak etanolnak lehet eladni?
Felvásárló, állattartó nem veszi?
Gondos gazdaként biztosan kötöttél biztosítást, meg csak lesz valami kárenyhítés is.
Meg a tavalyi a rekord termés+jó ár évében gondolom tartalékoltál nehezebb időkre...
smile wink
Vagy a korrmány tehet az aszályról is?
De akkor a tavalyi kedvező időről is, nem?
Ja nem, az a baloldal miatt volt az idei aszály meg a kormány miatt.

Liberélbolsevik észjárás szerint így kellett, hogy legyen.
Vagy más a véleményed? Nem ezzel a logikával gondolkodsz?
Remélem!

#90183 Gumóka
2022-11-09 16:59:32

Válasz #bandi #90182. hozzászólásáraAz egyik etanolgyártó visszamondta az ukrán kukkert, mert olyan rossz a minősége.

A nagyarnál csak a toxinprobléma áll fenn, a "mellékterméke" biogázüzembe megy, takarmányozásra nem jó.

#90182 #bandi
2022-11-09 16:27:21

Válasz Makói 70-es #90167. hozzászólásáraŐk nem tehetnek semmiről.
Amúgy jó is hogy felhoztad az etanolt, ugyanis a legnagyobb kukoricafeldolgozók nem hajlandóak egy lapát magyar tengerit sem megvenni, mert ukránnal üzemelnek.
Tehát, az aszály miatt eleve kicsi termésedet sem tudod pénzzé tenni, mert nincs aki megvennè.
Fura nem?
Talán itt már tudnának valamit intézni, nem? Tudod a kormány.
Mert a “toxin” tartalmat már mindenki tudja mondani, és egy műköröm lámpával egzakt módon mérni is, akkor nézzenek már szét szabadegyházán is esetleges gmo szennyezettség okán, neadjisten kivont vegyszer szermaradvány témában is.
De nem fognak, mert akkor máshol is kéne.

Nincs profilkép
#90181 DDT
2022-11-09 13:54:36

Válasz Makói 70-es #90178. hozzászólásáraVálaszoltam már rég, hogy nem adtam el, értem én, hogy tanulatlan vagy, de azért olvasni csak kéne már tudni. smile hammer

Nincs profilkép
#90180 Makói 70-es
2022-11-09 13:42:02

Válasz TeljesenMindegy #90177. hozzászólásáraAki tudja csinálja,
aki nem, az tanitja,
aki nem tudja tanitani, az igazgatja.

#90179 TeljesenMindegy
2022-11-09 13:40:13

Válasz DDT #90164. hozzászólásáraHamar felismerhető, hogy ki a hazafi és ki a libernyák a tanárok sorában. A hazafi tanár békességben, csendesen, büszkén pusztul éhen, míg a hazátlan libernyák tanár visszaél a kormányunk jóságával (nem lövet közéjük) és pofátlan módon tüntetni merészel, mi több, arcátlanul a munkát is beszünteti. Putyinnal való legközelebbi találkozás alkalmával esetleg fel lehetne vetni ezt a problémát, hátha tudna szibériában egy félreeső helyet biztosítani.

Nincs profilkép
#90178 Makói 70-es
2022-11-09 13:40:10

Válasz DDT #90173. hozzászólásáraEz megint nem a kérdésemre válasz.

smile lol

Egyre mélyebbre ásod magad.

#90177 TeljesenMindegy
2022-11-09 13:24:43

Válasz #bandi #90143. hozzászólásáraVajon mennyire lehet olcsó a bére az iparkamara elnökének. Pöffeszkedik az egyébként teljesen felesleges hivatalában milliókért és onnan osztja az észt. Archetípusa annak, aki nem való semmire.

#90176 Gumóka
2022-11-09 13:19:39

Válasz Gandhy #90162. hozzászólásáraNem ér meg egy kitiltást a véleményem Rólasmile sweatdropsmile lol

A lényeg, hogy oda is kár volt bekötni az internetet...smile lol

Nincs profilkép
#90175 Koczka József
2022-11-09 12:54:55

Válasz Gandhy #90174. hozzászólásáraBarlangban. Olyan mintha kicsit frusztrált lennél, mondjuk a nick neved el árulja a kisebbségi komplekszusodat rögtön. Valahol meg ki kell élned a frusztrációt.

#90174 Gandhy
2022-11-09 12:42:16

Válasz Koczka József #90168. hozzászólásáraAz írástudatlant legközelebb írd egybe és egy minimális alapműveltséget szedj már magadra, nincs két betű, amit helyesen le tudnál írni. Amúgy hol nőttél fel, pinczében?

Nincs profilkép
#90173 DDT
2022-11-09 11:42:20

Válasz Makói 70-es #90171. hozzászólásáraNyilvan a hónapok óta drágán adott kenyér nem az idei akkor még le nem aratott, el nem adott, le nem őrölt búzákból készült/készül, ehhez nem kell agysebésznek lenni.

Nincs profilkép
#90172 Koczka József
2022-11-09 11:39:22

Válasz Sk Laci #90169. hozzászólásáraKöszi. Én a bacardit minden kedvezménnyel 90070ft/zsák a Neomát 89000ft/zsák veszem meg az LG 50.635 - öst 88000ft/zsák. Itt a listaára a Bacardi nak annyi mint nálatok az eladási ár.

Nincs profilkép
#90171 Makói 70-es
2022-11-09 11:28:18

Válasz DDT #90170. hozzászólásáraTe bölcs gazda vagy.
Én meg rossz, mert aratáskor nettó 131-ért odaadtam.

De nem a kérdés lényegére válaszoltál.

Nincs profilkép
#90170 DDT
2022-11-09 11:18:55

Válasz Makói 70-es #90165. hozzászólásáraTylla! Még nem adtam el, mert nem akarják megadni érte a megfelelő árat, javító búzát nem fogok eladni jelen körülmények között 12500 ft-ért.

Nincs profilkép
#90169 Sk Laci
2022-11-09 11:13:51

Válasz Koczka József #90111. hozzászólásáraSyngentásom nincsen, de konkrét listaáram az van.
Neoma 360 euró/zsák
Bacardi 374 euró/zsák
Ezt a két fajtát kérdeztem, ezért van meg az ára.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Jövőre felrobbanhatnak az üzemanyagárak?
Jövőre felrobbanhatnak az üzemanyagárak?
Többféle tényező okoz bizonytalanságot a piacon.
2024 tuti befektetései: arany, kávé, kakaó, tojás
2024 tuti befektetései: arany, kávé, kakaó, tojás
A mezőgazdasági termékek piacán nagy kilengések voltak, míg az ipari...
Kameruni kos birka
Kameruni kos birka

30.000 Ft

ELADÓ ZETOR Forterra 11441 (110 LE) - 1111 üó
ELADÓ ZETOR Forterra 11441 (110 LE) -...

13.500.000 Ft

Epple burgonyaszedő
Epple burgonyaszedő

850.000 Ft

GOOD YEAR
GOOD YEAR

65 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]