Gázolaj árak 652 Ft Benzin árak 637 Ft EUR 407.83 Ft USD 391.39 Ft CHF 431.41 Ft GBP 487.09 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

123267 hozzászólás
Nincs profilkép
#83117 Földönfuto
2022-06-11 12:25:14

Válasz #bandi #83114. hozzászólásáraA Ryanair mindig is egy olcsójános lenyúlós légitársaság volt.Rögtön jön helyette más.Mintha nem tudnád.

#83116 TeljesenMindegy
2022-06-11 11:09:59

Válasz #bandi #83114. hozzászólásáraNem baj, majd vadászunk kőbaltával mamutra. Arra megvan a technológia valamelyik barlang falán.

#83115 TeljesenMindegy
2022-06-11 11:08:35

Válasz Gandhy #83106. hozzászólásáraAztán mitől hivatalos az ukrán hivatalos halállista?

#83114 #bandi
2022-06-11 11:02:31

Válasz JD 4630 #83111. hozzászólásáraMehetnek a londonimagyarok majd kocsival, ha mèg ezeket is elüldözzük smile lol
De igazad van. Kell egy ágazati megszorítás, aztán fenyegetés hogy nem lehet áthárítani, aztán fogyasztóvédelem, nav, munkavédelem, katasztrófavédelem, ismerjük a rendszert, sok céget bedarált már. Aztán csodálkozunk h 398 a forint. Akinek esze van, nem itt fektet be.

Nincs profilkép
#83113 TYLLA
2022-06-11 09:39:33

Válasz mihaszna #83110. hozzászólásáraA Fb-nak is vannak sztár ügyvédei elhiheted, mégis sza...rá büntetik őket egyre több országban...

Nincs profilkép
#83112 Mihály
2022-06-11 09:38:39

Válasz Gandhy #83107. hozzászólására Azt mondják véletlenek nincsenek csak szükségszerű következmények.....smile surrendersmile cowboy

Nincs profilkép
#83111 JD 4630
2022-06-11 09:18:38

Válasz mihaszna #83110. hozzászólásáraFogyasztóvédelmi bírság, kap egy csinos 10 számjegyűt és pisloghat, mint hal a szatyorban.
Várd ki a történet végét, nekem van egy érzésem, hogy ki nyeri meg.

Nincs profilkép
#83110 mihaszna
2022-06-11 09:15:55

Válasz Mötözö #83089. hozzászólására"A kormány számára elfogadhatatlan a Ryanair tisztességtelen jegyárusítási gyakorlata, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter ezért fogyasztóvédelmi vizsgálat elrendelését indítványozta."

A fogyasztóvédelem semmit nem ér.
A hatáskörük ki merül abban hogy kínai karácsonyfa égőket, gyerekjátékokat tesztelnek. Meg óriási hévvel szaloncukor razziát rendeznek. Ezen még az átlagos ember is csak nevet. Nem hogy egy óriás vállalat egy Ryanair. Sztár ügyvédekkel hatalmas jogász apparátussal a háta mögött. Az még Orbánt is ki röhögni. Nekünk az egyik kereskedő céggel volt problémánk. Irtam is róla vagy 5 éve. A fogyasztóvédelem csak hebegett meg habogott.

Nincs profilkép
#83108 Mötözö
2022-06-11 06:43:54

Külföld
Az USA felszólította Szerbiát, hogy mondjon le az orosz gázról
2022. június 10., péntek - 16:04

Az Egyesült Államok reméli, hogy Szerbia nem hosszabbítja meg újra az Oroszországgal kötött gázszerződését – idézi Amos Hochsteint, az amerikai külügyminisztérium energiabiztonságért felelős főtanácsadóját a TASZSZ hírügynökség.
A Fehér Ház állítólag azt tervezi, hogy a közeljövőben alternatív gázellátási forrást kínál a balkáni országnak.

Hochstein elmondta, hogy Aleksandar Vučić szerb elnök tisztában van Washington álláspontjával az ügyben, és hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államok támogatni fogja az ország EU csatlakozási törekvését, ha Belgrád megteszi a szükséges lépéseket.

Az amerikai tisztségviselő azt is elmondta, hogy a szerb vezetővel tárgyalt a kérdésről, és hozzátette, hogy a Biden-kormányzat úgy véli, hogy Vučić “óvatos lesz, és nem fog kizárólag Oroszországra támaszkodni”.

Hochstein szerint az Egyesült Államok jelenleg a térségben dolgozik a gázszállítás alternatív infrastruktúrájának kialakításán, beleértve az LNG-terminálokat Albániában és Görögországban.

Figyelmeztette a szerb kormányt, hogy ne hozzon elhamarkodott döntéseket, mondván, hogy az USA néhány hónapon belül alternatív forrást kínál majd.

Május végén Vučić Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott telefonbeszélgetés során új, hároméves gázszerződésről állapodott meg Moszkvával. Az előző, novemberben kötött megállapodás, amely lehetővé tette, hogy az ország köbméterenként 270 dollárért vásároljon orosz gázt, május 31-én lejárt.

Szerbia szinte teljes gázimportja Oroszországból származik, noha a hazai kitermelés a szükségletének nagyjából 15%-át fedezi. Annak ellenére, hogy Brüsszel egyre nagyobb nyomást gyakorol rá, a szerb kormány elutasította, hogy csatlakozzon az Ukrajnával kapcsolatos, Oroszországgal szembeni szankciókhoz, ehelyett inkább a Moszkvával való kapcsolat fenntartása mellett döntött.

#83107 Gandhy
2022-06-11 01:06:53

Válasz Mihály #83105. hozzászólásárade nem rajta múlt, hogy túlélte a soá-t, azért azt remélem tudod

#83106 Gandhy
2022-06-11 01:04:10

Válasz TYLLA #83093. hozzászólásáraa magyar gyermekvédelmi törvény az vörös posztó, de az ukrán hivatalos halállista az eu kompatibilis?
ezt az ursulát is tarkón baxhatná már valaki egy régvágású nyelesgránáttal(a kattanóssal) smile devil

Nincs profilkép
#83105 Mihály
2022-06-10 15:54:52

Válasz Földönfuto #83080. hozzászólására Lehet hogy nem tisztességes mert zsidó de SURVIVOR s tőle csak tanulni lehet mint a miniszter elnökünk is tőle tanult de van az úgy hogy a diák a tanára ellen fordul smile thumbupsmile cowboy

Nincs profilkép
#83104 Mihály
2022-06-10 15:49:33

Válasz TYLLA #83087. hozzászólására Már megint ferdítesz én nem írtam hogy senki "- Mihály szerint náci -oldalt senki nem olvas, a kutya sem kíváncsi rá." ja és én személyeskedem meg hivatkozom másra mi lenne ha kihagynál a hülyeségeidből ....smile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#83103 Mihály
2022-06-10 15:45:25

Válasz Mihály #83102. hozzászólására Ja Pintértől a 20 emeletessel is nagyobb lehetett volna ....smile surrendersmile bansmile cowboy

Nincs profilkép
#83102 Mihály
2022-06-10 15:44:20

Válasz TYLLA #83091. hozzászólására azért mert én leírtam nem csak az én véleményem volt de tőled ennyi telik...smile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#83101 Mihály
2022-06-10 15:42:59

Válasz Földönfuto #83095. hozzászólására AHA ők nem voltak ugye gyarmat tartók .....o-ó ...smile surrendersmile cowboy

Nincs profilkép
#83100 Mihály
2022-06-10 15:41:35

Válasz TYLLA #83098. hozzászólására te szoktad írni egy szint alá nem megyünk hát most én írom neked mert ez a szint amit a vadhajtások produkál nem való nekem ....elég volt a tölgyfalevelest leszoktatnom a trágár mocskolódásáról smile cursingsmile cursingsmile cursingsmile bansmile cowboy

Nincs profilkép
#83099 Mihály
2022-06-10 15:39:24

Válasz Mötözö #83089. hozzászólására Na azért megnézném ha s Suzukinál dolgoznál akkor is ez lenne a véleményed......smile thumbupsmile thumbupsmile thumbupsmile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#83098 TYLLA
2022-06-10 14:45:59

Válasz #bandi #83097. hozzászólásáraTe nem érted:ez így, ebben a formában baromi nagy csúsztatás, de nem vitatkozok veled.
Te:"Ha megnézed ilyen megafonos köcsögökkel vannak versenyben."
Kapásból most pont ezt találtam, ahol a "Nyugati Fénnyel" Juszt Lacikával, sőtt, kifejezetten megemlítve a Fideszes hátterű "Patrióta Európa Mozgalom" amivel versenyzett. Tehát még a jobboldali portálokat is külön vette, nem csak a komcsi-libsiket.
Nincs értelme tovább vitázni róla. Én egyetlen más esetben sem olvastam, hogy bármelyik írott vagy elektronikus média, bármilyen lap, oldal, stb. látogatottságán rendszeresen és folyamatosan ki lenne akadva. Úgy, hogy nekem mondhatsz bármit, nem én olvasom egyedülsmile lol
"...ha korrektek lennének, leírnák, hogy mennyien olvasnak bennünket egy hónapban. Hiszen egy portál lényege és ereje az olvasói számban mutatkozik, és nem a likeokban. Eláruljuk.
Januárban portálunk, átlépte a 3 milliós olvasói tábort..."
https://www.vadhajtasok.hu/2022/01/30/telex-a-legalja-propagandaoldal-a-vadhajtasok-porog-a-facebookon

Én - veled ellentétben a liberális mérgezésnél veszélyesebb járványt el nem tudok képzelni. Szerencsére Magyarországon nem volt, nincs, és nem is lesz, ami miatt aggódni kellene, érdeklődés hiányában.
De végül is te olvasod a telexet, meg nézed az atv hiteles katonai elemzését(smile lol ) Svábyval, én meg olvasom a Vadakat.

#83097 #bandi
2022-06-10 14:10:19

Válasz TYLLA #83087. hozzászólásáraAz a baj, hogy nem érted. A lájkbajnokság nem az egész magyar internetről szól! Nem versenyeznek egymással a nőklapja meg a vadak. Ez az összevetés a politikai tartalmat tolókról szól. Ha megnézed ilyen megafonos köcsögökkel vannak versenyben. És a rendszeres elképedés annak szól, hogy ilyen szellemi kútmérgezéssel felérő, uszító portálon, ennyi lájk van. Ez a gáz. És hidd el, egyetlen lájkot sem irigyelnek tőlük. Nem egy a célcsoport.

Nincs profilkép
#83096 TYLLA
2022-06-10 14:02:50

Válasz Földönfuto #83095. hozzászólásáraÉn sajnálom, szívesen meghallgattam volna a reakciót, ha megteszik.

Nincs profilkép
#83095 Földönfuto
2022-06-10 13:59:30

Szombaton a németek a 67000 néző előtt nem merik bevállalni a térdelést.Megjön az eszük lassan.

Nincs profilkép
#83094 Földönfuto
2022-06-10 13:42:46

Válasz TYLLA #83093. hozzászólásáraElveszik tőlük a szavazati jogot és szabad a pálya.Így működaz unió.

Nincs profilkép
#83093 TYLLA
2022-06-10 12:51:39

Kíváncsi vagyok lesz-e visszhang, igaz most nem ellenünk szól(na):
https://www.vadhajtasok.hu/2022/06/10/bloomberg-ket-eu-tagallam-ellenzi-az-ukran-tagjeloltseget

Nincs profilkép
#83091 TYLLA
2022-06-10 12:47:14

Válasz Földönfuto #83090. hozzászólásárahttps://www.vadhajtasok.hu/2022/06/10/jakab-bejelentette-azt-sem-banom-ha-kocsmaros-vagy-biztonsagi-or-leszek

Oda való! Ez a max ami a képességeit illeti. De lehet belátja már maga is!
Pedig milyen miniszterelnök -vagy legalábbis belügyminiszter - lehetett volnasmile lol (Mihály szerintsmile lol )

Nincs profilkép
#83090 Földönfuto
2022-06-10 12:38:46

Válasz vén cigány #83088. hozzászólásáraOke de akkor nem kell itt Jakabot sajnálgatni azt kapja amit megerdemel ez a gyökér

Nincs profilkép
#83089 Mötözö
2022-06-10 12:29:59

impi az új miniszter, ment a piros pont!
‼️Magyarország nem az a hely, ahol külföldi cégek diktálnak.
????A „Rájener” mehet repkedni Ukrajnába, ha Magyarországon valami nem tetszik! Lehet szállítani az AZOV menekülő háborús bűnöseit Moszkvába, hadbíróság elé, csak jól vizsgálják át őket, szoktak náluk lenni tiltott eszközök.
A gazdaságfejlesztési miniszter fogyasztóvédelmi vizsgálatot indítványozott a Ryanair ellen
A kormány számára elfogadhatatlan a Ryanair tisztességtelen jegyárusítási gyakorlata, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter ezért fogyasztóvédelmi vizsgálat elrendelését indítványozta.
A miniszter közlése szerint kormány a magyar családok védelme érdekében extraprofit-különadók kivetéséről döntött, más ágazatok között a légitársaságokra vonatkozóan is. A kormány minden érintett számára világossá tette, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a piaci folyamatokat, és mindent megtesz azért, hogy megakadályozza a különadók továbbhárítását a lakosságra. A kormány előre jelezte: minden egyes ilyen esetben alapos vizsgálatot fog lefolytatni, a káros gyakorlattal szemben szigorúan lép fel – olvasható a közleményben.
A kormány elfogadhatatlannak tartja és a leghatározottabban elutasítja, hogy a Ryanair a légitársaságokra kivetett extraprofit-különadóját áthárítja az utazókra. Különösen visszás, hogy a korábban eladott jegyekre vonatkozóan a Ryanair már megkezdte ezt a gyakorlatát
– írta a gazdaságfejlesztési miniszter. Nagy Márton ezért fogyasztóvédelmi vizsgálat elrendelését indítványozta annak érdekében, hogy a kormányhivatal illetékes szervei a fogyasztóvédelmi jogkörüknél fogva alaposan vizsgálják meg és lehetőség szerint akadályozzák meg a légitársaság tisztességtelen eljárását – áll a közleményben.
A miniszter indítványozta azt is, a hatóság vizsgálja meg a Ryanair jegyárképzési gyakorlatát, hogy az minden európai normának és elvárásnak megfelel-e, főként annak ismeretében, hogy ilyen, légitársaságokat terhelő adó Európa nagyon sok országában már régóta érvényben van. A közlemény szerint a kormány elvárja, hogy az extraprofit-különadókat minden vállalat fizesse meg, azt ne terhelje tovább a lakosságra, a háború árát ugyanis nem a magyar családoknak kell megfizetniük.
Forrás: https://bit.ly/3MJf7cl

#83088 vén cigány
2022-06-10 12:05:25

Válasz Földönfuto #83085. hozzászólásáraAz országgyűlés tele van tolvaj gazemberekkel, köztörvényes bűnözőkkel ! Akkor is azok, ha bársonyszékben ülnek!
Még is hogy kellene beszélni velük???? Teljesen igaza van a Jakab Péternek!smile thumbup

"Csupàn a Jakab szinvonalán szóltak hozzá"
Azt kellene megnézni, hogy melyik kormány közeli oligarcha finanszírozza lapot.....smile sweatdrop

Nincs profilkép
#83087 TYLLA
2022-06-10 11:59:09

Válasz #bandi #83083. hozzászólásáraIgen, igen, gondjaim vannak az értő olvasással, egyszerűen képtelen vagyok értelmezni a dolgokat. smile lol
De köszi, hogy Mihály kollégával rendszeresen emlékeztettek arra, hogy sokat kell még tanulnom, fejlődnöm, hogy eljussak a szintetekre. Hidd el, rajta vagyok az ügyön.
Egyébiránt: ha ez a kérdés annyira bagatell lenne, miért hisztizik rajta az általad bálványozott TELEX rendszeresen?(Este ha lesz annyi időm kigyűjtöm, hányszor tette már szóvá). Állandóan, és folyamatosan. Mitől hír ez, ha egy semmirekellő - Mihály szerint náci -oldalt senki nem olvas, a kutya sem kíváncsi rá. A másik : Az olvasottságnak és a lájkolásnak nyilván semmi köze nincs egymáshoz. Biztosan olyan is tud lájkolni rendszeresen, aki még sosem hallott az oldalról se. Gondolom így működik. A Telexet pedig nyilván az zavarja, hogy ők találták ki, hirdették meg a lájk bajnokságot- abban a hiszemben hogy lenyomnak mindenkit - miközben kiderült, hogy nem egészensmile lol
Én rendszeresen olvasom - napjában többször is - de még életemben nem lájkoltam, és nem is fogom. Feltételezem ezzel sem vagyok egyedül.
Egyébként pedig amit Parizeusról írtak azzal a legmesszebb menőkig egyet érteksmile lol Egy alulképzett, csicska, műveletlen bunkó gyerek, aki a kollégiumi nevelőtanári korábbi állásával jutott el a hozzá méltó, max. szintre...De nem kis önbizalommal többre vágyott, végül ugyanott fogja végezni. Ez a meglátásom, még ha behánysz tőlem is, akkor issmile lol

#83086 Gandhy
2022-06-10 11:03:27

Válasz #bandi #83083. hozzászólásárana azért nehogy már a tiszteletet is elvárják ezek az áljobbos, megélhetési erőszakológépek

kötelet a nyakukba, esetleg egy csákánynyelet a kezükbe és mehetnek a nemzeti kőbányába, majd a Győző ad nekik végre rendes munkát smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#83085 Földönfuto
2022-06-10 10:54:20

Válasz #bandi #83083. hozzászólásáraCsupàn a Jakab szinvonalán szóltak hozzá.Alpári viselkedésre alpári válasz.Ne félj Jakab nem fog lelki sérüléseket szenvedni

Nincs profilkép
#83084 Moderátor
2022-06-10 10:45:31

Moderálási elveink miatt törölve: 2022-06-10 13:50:39

#83083 #bandi
2022-06-10 09:32:45

Válasz TYLLA #83071. hozzászólásáraFigyelj, aki úgy számol be egy politikus lemondásáról, hogy “eltakarodott”, meg “féreg”, az nem hírportál. Pont.

A másik meg az, hogy azt sem tudod értelmezni, amit ideírsz. A telexes cikkek arról szólnak, hogy a heti facebookos lájkbajnokságot szokák megnyerni a vadak, az egyértelműen pártpropagandát terjesztő oldalak közül. Ennek a “legolvasottabb”-sághoz semmi köze nincsen.
Tehát az a lényeg, hogy a pártpropagandát terjesztő oldalak közül, ők kapják a facebukon a legtöbb lájkot.

De ha látogatottsági adatokat akarsz, az is fennvan a neten, nyilvános minden.

Nincs profilkép
#83082 Moderátor
2022-06-10 09:01:58

Moderálási elveink miatt törölve: 2022-06-10 12:24:13

Nincs profilkép
#83081 mihaszna
2022-06-10 08:52:30

Válasz TYLLA #83073. hozzászólásáraHát Én nem röhögök Mihályon.
Szerintem jókat ír. Megkímél sok pötyögéstől, mert ha le akarok írni valamit általában vissza olvasok kicsit és akkor látom néha hogy azt Ő már le írta.

Nincs profilkép
#83080 Földönfuto
2022-06-10 08:39:38

Válasz Mihály #83079. hozzászólásáraMert megérdemli a vén gazember

Nincs profilkép
#83079 Mihály
2022-06-10 08:27:12

Nem változott semmit jön újra a Soros ha nem tud Gyurcsányt kiabálni...-:NA MÁR MEGINT még jó hogy van a világon vajon miért haragszik rá ennyire

Nincs profilkép
#83078 Mihály
2022-06-10 08:16:46

Válasz TYLLA #83059. hozzászólására "Szóval a magyar ember LMBTQ és migráns imádó." Hol írtam én ilyet ember azt írtam hogy toleráns más nemzetek tagjaival vagy legalább is az volt 2010 előtt de minden szót kifacsarsz mert nem úgy van írva hogy neked is tetszene a valóság más mint amit te látsz de remélem hogy egyszer még megváltozik bár a kék vérűséged nem engedismile surrendersmile cursingsmile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#83076 TYLLA
2022-06-10 08:14:26

Válasz Mihály #83074. hozzászólásáraÉrtem én, hogy savanyú a szőlősmile lol
Nem mindenki lehet dinnyne termelő. Sajnos, nem tudtam eljutni arra a szintre. Rengeteget kellett volna még tanulnom hozzá, hogy felnőjek a szintedhez. Eddig nem sikerült, de nem adom fel, mai napig tanulok, képzem magam, egyszer hátha...smile lol

Nincs profilkép
#83075 Földönfuto
2022-06-10 08:13:01

Válasz #bandi #83061. hozzászólásáraAz atv nyilván hitelesebb amikor számitógépes játék harci jelenetét mutatják valódiként szakétővel kommentálva.És a műsorvezető még a helyén van.Nekem pl. ettől fordul ki a belem.

Nincs profilkép
#83074 Mihály
2022-06-10 08:10:25

Válasz TYLLA #83071. hozzászólására "minden nagyképűség nélkül többre tartom magam agyilag, intelligenciailag, írásbeliségileg, az itt lévők jelentős többségénél." Neked úgy látom orvosra van szükséged.....ajánlok is -:Pszichoterápia könnyebben és kényelmesebben. Kérj segítséget a Hedepy-n keresztül! Szakszerű, könnyen elérhető és megfizethető segítség smile cursingsmile surrendersmile scaredsmile scaredsmile cowboy

Nincs profilkép
#83073 TYLLA
2022-06-10 08:10:12

Válasz Mihály #83070. hozzászólásáraNa, hogy ki ír hülyeségeket, és ki az ostoba, kin röhög naponta az oldal, azt szerintem ne vitassuk. Micsoda szép idők voltak, mikor napokig nem írtál. Hányszor is tiltottak már ki az okosságaid, rémhír terjesztésed, stb okán? smile lol
Folyamatosan azt nyomatod, hogy a kormány hogy lopja el az összes EU-s pénzt. Miközben a másik állításoddal azt, hogy az EU-ból van a társadalom luxusa. Nincs ellentmondás semmismile lol

Nincs profilkép
#83072 Mihály
2022-06-10 08:07:04

Válasz #bandi #83061. hozzászólására" És ezt nevezed te, a legolvasottabb hírportálnak”.De ha igaza van akkor azt csak a Fidesznek köszönhető országos elbutításnak az eredménye az-az tényleg birkák smile cursingsmile bansmile cowboy

Nincs profilkép
#83071 TYLLA
2022-06-10 08:05:13

Válasz #bandi #83061. hozzászólásáraTudom, hogy téged - akárcsak a libsi-komcsi bálványaidat - a tények egyáltalán nem zavarják, azért még egyszer, hogy tudatosítsam benned:
Ezen az általad nagyra becsült, TELEX hisztizik folyamatosan, de biztos még ők sem értik jól a helyzetet, ellentétben veled. Nyilván a Vadakat senki nem olvassa rajtam kívűlsmile lol
De akkor miért térnek vissza folyamatosan elképedve az olvasottságán?
Én más portál vonatkozásában soha, sehol nem olvastam hasonló "méltatást"

https://www.vadhajtasok.hu/2022/04/10/telex-a-vadhajtasok-a-hardcore-propagandajaval-uralja-a-netet

https://www.vadhajtasok.hu/2022/02/27/telex-verfagyaszto-lett-olvasni-a-vadhajtasokat-nincsen-ellenfeluk-magyarorszagon

https://www.vadhajtasok.hu/2022/02/13/telex-senki-nem-tudja-felvenni-a-versenyt-a-vadhajtasokkal-a-facebookon

De ha gondolod bemásolom a Telex összes hisztijét!

Folyamatosan ezzel a "nagyra tartás"-sal jössz, ennyire zavar, vagy mi az oka? De ha már folyamatosan nyomatod, akkor egyébként pedig igen, minden nagyképűség nélkül többre tartom magam agyilag, intelligenciailag, írásbeliségileg, az itt lévők jelentős többségénél. Nem állítom, hogy mindenkinél, de a többségnél mindenképp. Egyrészt azért mert tanultam érte nem keveset, másrészt pedig a gazdálkodáson kívül letettem valami olyat is az asztalra, melynek következtében az állam, a mindenkori kormányoktól függetlenül, minden hónapban - éppen ma- "megtisztel" egy, a többség által elérhetetlennek, esetleg irritálónak számító összeggel. És nyilván ezért tenni is kellett valamit. Ennek következtében aztán más aspektusból is lehet szemlélni a dolgokat, mint kizárólag a föld végéből. Úgy, hogy ha ezzel te, vagy más is így van vele, akkor jöhet az elképedés, hogy lehetek ilyen suttyó, műveletlen, vidéki bunkó,hogy képes vagyok a Vadakat olvasni. De addig én inkább nem minősítenék másokat, pedig lenne kit- bőven...

Nincs profilkép
#83070 Mihály
2022-06-10 08:04:12

Válasz TYLLA #83060. hozzászólására Nos szerintem megint szűk látó körű vagy mikor csatlakoztunk az Unióhoz???? biztos jó volt neked akkor is nem vitatom de a többség csak 2004 után élt jobban de ugye sokan elvéreztek akik ma sem tudnak jobban élni ."Az komoly luxus, hogy lehetne szellőztetni a izzadt, büdös ruhát a mosás helyett, hogy meghatároznák, hogy hány percig kell zuhanyozni, hogy hány fok lehet a lakásokban és a közintézményekben, hogy fizess az ingatlanod és autód után a nagy környezet szennyezők helyett stb." mert te 2004-ig büdös voltál nem volt víz hogy mosakodj hogy lehet valaki ilyen ostoba ..... de 2004 után már volt meleg vized és mosakodtál meg kimosott rád az asszony ennek örülök . Felmerül bennem egy kérdés néha gondolkozol is mielőtt ilyen hülyeségeket írsz ????smile oopssmile cowboy

Nincs profilkép
#83069 TYLLA
2022-06-10 08:03:15

Válasz #bandi #83066. hozzászólásáraMa jön ki a rendelet, melynek következtében több mint 100.000 vállalkozás benne marad a rezsi csökkentésben. A nevetés több helyen - lehet - marad...

Nincs profilkép
#83068 Földönfuto
2022-06-10 07:49:06

Válasz #bandi #83066. hozzászólásáraMert a kisvállalkozás azzal trükközött,hogy a lakás volt a telephely igy a vállalkozást is az olcsó gázzal üzemeltette.Mielőtt megyünk megmenteni a kisvállalkozókat ezt is vegyük figyelembe.Nem kell itt félteni senkit.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Hirdetés
Egyes területeken a cirok lehet a jövő kukoricája
Egyes területeken a cirok lehet a jövő kukoricája
Gazdaságosabban termeszthető gyengébb adottságú területeken is.
Lehet, hogy egy újabb világjárvány küszöbén állunk
Lehet, hogy egy újabb világjárvány küszöbén állunk
Egyre nagyobb veszélyt jelent a madárinfluenza: akár az emberekre is...
DINGLI JCPT1212HD ELEKTROMOS ÖNJÁRÓ OLLÓS EMELŐ, 12 M EMELÉSI MAGASSÁG, 71 ÜZEMÓRA
DINGLI JCPT1212HD ELEKTROMOS ÖNJÁRÓ...

3.870.000 Ft

Permetező
Permetező

250.000 Ft

Eladó Oros Sun napraforgó adapter
Eladó Oros Sun napraforgó adapter

3.999.990 Ft

Szárzúzót keresek megvételre
Szárzúzót keresek megvételre

1.000 Ft

Minden jog fenntartva.