Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ja, az árképzés korrekt vót, mert 50-60 százalékos támogatással vót megtódva.
Az enyémet meg Bugyira vitték, a másikat meg majd vlhová Szolnok mellé kell vinnem
Vlmi olasz vas, Pató Pál Úr az Agrovariától Esztergom tövében vesztegeti vagy vesztegette anno,
a 90 mm csőátmérőjü RM gépek meghajtása, csak az a gond, h 1 kilójuró körül vesztegetik.
Amúgy fogynak az Odrák, épp a héten adtam el 1-et
Válasz #1074. hozzászólásra
Ugye-ugye.7végén már írtam a jön az eső topicba , h az ismerőséknek is a dobokat átkellett nézni , mert ha 3-4 napig nem esik (semmi jele) , akkor sajna locsolhatnak oda-vissza 8-10 mm-el!:))
Valaki meg tudná mondani, hogy hol csinálnak ilyen dugókat: http://kepfeltoltes.hu/110120/01__3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez a Tisza szórófej helyére megy, ha azt akarjuk, hogy egyel feljebb menjen a víz.
Volt bronzból is, csak azt az aranyos ....gyerekek szeretik.
Válasz #1023. hozzászólásra
mondjuk a kpe cső a gerincvezeték ,valamiért kilyukad megfurod teszel bele egy csapos inditót elzárod és már nem fog folyni.ez 12-14 mm-ig megoldás nagyob lyuknál már nem.egyébként csepegtető öntözésnél használjuk.
Na amire kiértem már elállt..Ma délelött esett kevés..De az édeskevés mert már egy hónapja nem volt semmi..Hogy nálam miért nem esik???a szomszédasszony szétlövi a felhőket,mert ha esik nem megyek át hozzá..
4646 hozzászólás
Válasz #1095. hozzászólásra
Mondjuk bugyira is mi vittük............hát látni kelett volna
Kocsiszállitó trailerre ráspaniferezve keresztül kasul
Válasz #1094. hozzászólásra
aztaneki há mivel viszed le?
Válasz #1093. hozzászólásra
Ja, az árképzés korrekt vót, mert 50-60 százalékos támogatással vót megtódva.
Az enyémet meg Bugyira vitték, a másikat meg majd vlhová Szolnok mellé kell vinnem
Válasz #1092. hozzászólásra
beszarás..... mennyi van még?
hova vitték messzire legalább?
nem vlm. 60 mecsiarruppóé szerelték ezeket akkor?
Válasz #1091. hozzászólásra
Vlmi olasz vas, Pató Pál Úr az Agrovariától Esztergom tövében vesztegeti vagy vesztegette anno,
a 90 mm csőátmérőjü RM gépek meghajtása, csak az a gond, h 1 kilójuró körül vesztegetik.
Amúgy fogynak az Odrák, épp a héten adtam el 1-et
Adókirály milyen turbincáid vannak a odr Á-n?
Ki csinál árul még máma rájuk ilyesmi aparátust?
Válasz #1076. hozzászólásra
Mekkora cuccok is ezek F.bácsi?
Kerekeket nem lehet szertébb pakolni?
Válasz #1088. hozzászólásra
Jó kérdés !
Válasz #1087. hozzászólásra
Mi az oka???
Válasz #1086. hozzászólásra
Most ????
Lenne nekem lehet 1,5 óra is
Válasz #1085. hozzászólásra
40 perc.........
Válasz #1084. hozzászólásra
100 km nagy úr ám !!!!!
Válasz #1083. hozzászólásra
Nekem jó...Bepiálunk aztán regge visszaindulsz..
Válasz #1082. hozzászólásra
Most van időm reggelig........ha gondoljátok.....
Válasz #1081. hozzászólásra
Bocikat nem jössz megnézni???
Válasz #1080. hozzászólásra
Hoztak........
Válasz #1079. hozzászólásra
Köszi....Ezt kerestem.Ennek a linknek most nagyon örülök.Kedden hívom is őket..Kombájnügyben van valami???
Válasz #1078. hozzászólásra
Asszem Matkópuszta
valaki írta egyszer hol lehet dobra csövet venni...Akár egyedi méretben is..Kecskeméten ha jól emléxem.De elérhetőség is kellene.
Válasz #1076. hozzászólásra
Faxa komám, faxa !!!!!
Sajnos én is beéllitottam őket!
Ugye-ugye.7végén már írtam a jön az eső topicba , h az ismerőséknek is a dobokat átkellett nézni , mert ha 3-4 napig nem esik (semmi jele) , akkor sajna locsolhatnak oda-vissza 8-10 mm-el!:))
a nagykőrösi határban ma már több helyen öntözték a borsót
Válasz #1072. hozzászólásra
No nem csak a szaksszoló, hanem a többit iss tudod. Nem hiszem, hogy véletlenül drágább. Küldhetnél emilben linket.
Válasz #1071. hozzászólásra
A szakaszoló legyen a legkevesebb...Három kis golyóscsappal helyetesíthető..De a forrás ugyanabban a kategóriában 60%al drágább..
Válasz #1070. hozzászólásra
Ismerem a Forrás FÉM permetezőszakaszolóját és a Maulpe műanyagját. Nekem ennyi elég.
Válasz #1069. hozzászólásra
Senki nem tud semmi véleményt mondani egyikről sem???
A malupe és a forrás 63as dobok között van e nagy különbség???
Válasz #1067. hozzászólásra
Eggyet nem lehet lecsavarni vagy pluszba nincsen egy db valamikor én igy csináltattam tökéletes lett.
Válasz #1065. hozzászólásra
Nem jó, mert fixen van rögzítve a menetre a szórófej "felfogató".
Válasz #1064. hozzászólásra
Aluönőtőbe viszel mintát ahol pl.szallagfürészkereket is öntenek utánna esztergályos kiszedi
Válasz #1064. hozzászólásra
Hagyd a dugót a fenébe,a colos menetre esztergáltas müanyag dugót!
Válasz #1063. hozzászólásra
Tudom egyáltalán nem aktuális, csak ma sikerült belebotlanom és gondoltam teszek fel képet. Amúgy már 1,5 éve, nem találom meg, ki gyártja.
Válasz #1062. hozzászólásra
Csaknem az öntözésen töröd a BUKSIT
Valaki meg tudná mondani, hogy hol csinálnak ilyen dugókat:
http://kepfeltoltes.hu/110120/01__3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez a Tisza szórófej helyére megy, ha azt akarjuk, hogy egyel feljebb menjen a víz.
Volt bronzból is, csak azt az aranyos ....gyerekek szeretik.
Moderálta: (3932) 2013-10-25 16:21:26
Fogalmam sincs mennyi a cső rá..De több lesz mint amannyiért vettem a gépet..
Válasz #1059. hozzászólásra
kb 8-9 órás behúzás ugylátom
Sziasztok!
Valaki tudna írni olyan céget aki foglalkozik mikroszórófejes rendszerrel és mellette még reális áron is dolgozik.
Kép (Valami hasonló)
Válasz #1023. hozzászólásra
mondjuk a kpe cső a gerincvezeték ,valamiért kilyukad megfurod teszel bele egy csapos inditót elzárod és már nem fog folyni.ez 12-14 mm-ig megoldás nagyob lyuknál már nem.egyébként csepegtető öntözésnél használjuk.
Válasz #1055. hozzászólásra
Az a másik...Húúbakker az már januárban elment...Lehet haza sem jön???De oda már nem járok sok a gyerek..
Válasz #1054. hozzászólásra
A múltkor még külföldön dolgozott,vagy az a másik?
Válasz #1052. hozzászólásra
Ha esik a férje mindig otthon ül..Traktoros..
Válasz #1051. hozzászólásra
No itt a sütő!!Megtaláltam a képet!!!Bár elég kicsi a kép..Ott azok a szürkék a fejek..Azokat ke cserélni..
Válasz #1050. hozzászólásra
Miért nem, esőben mit csinálsz, "nem esik jól"?
Válasz #1050. hozzászólásra
ezért én most nagyon irigyellek
Válasz #1046. hozzászólásra
Na amire kiértem már elállt..Ma délelött esett kevés..De az édeskevés mert már egy hónapja nem volt semmi..Hogy nálam miért nem esik???a szomszédasszony szétlövi a felhőket,mert ha esik nem megyek át hozzá..
Válasz #1047. hozzászólásra
végig ,a csősütés után kutatva
Válasz #1047. hozzászólásra
persze ittvan évek óta.....
Válasz #1045. hozzászólásra
Végig olvastad a topikot?