Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ha olvasod, és érdekel az érdemi válasz, nem nagy durranás. én is raktam rá motort, ha jó a hidromechanikus részed akkor elég egy 230-250w-os villanymotorral összerakni a szivattyút, és faszán bekullog. de az fontos, hogy a turbinát dobd le! én még azt is megfogom oldani, hogy védelme legyen a villanymotornak, és ha beér egy kis mikrokapcsoló leállítsa a villanymotort. de ha tudjátok idő szint mikor ér be akkor raktok időkapcsolót, bár annyira nem biztos megoldás az azért.
Ez nem ötlet!!!Ezt csak így lehet igazán jól megcsinálni..Én is szenvedtem vele sokat..Mindent megpróbáltam és ez volt a legjobb..sőt csak ez volt jó!!!Én 8báron nyomtam neki és bírta ha normálisan összelett sütve..10sütésből egy nem sikerült..Valahol van képem a sütőről..aszem szegény pont szegény Janix érdeklődöt a sütő után...Meg Hecci is!!!
Az a nagy???Na olyan nekem is kellene..Ha tudsz valahol szóljál..Én az enyém már több helyen összesütöttem..Mindig máshól adja meg magát..Most nekem is cserélnem kell a csövet..Már elöregedett nagyon..A sütőkarmantyút meg lehet venni szerelvényboltban..Sütő amire szabvány fejeket lehet rárakni vabn szinte minden komolyabb vízvezetékszerelőnek..De ha nem találsz bérelni is lehet..
Ha nincsen műanyag heggesztő ismerösöd,akkor saját anyagával, vagy kábel kötegelő, müanyag falszigetelőtipli szeg stb.anyaggal símán pillanat forrasztóval.Előtte egy darab csövön gyakorold míg jónem lessz.Segédanyagot folyósítod,majd a csövet is olvasztod és egybenyomod..pont.
hát két verzió van. az egyikre egy bilincsszerű lesz hajtva a másikat ami komolyabb azt még nem tudjuk, forrasztani esetleg. ha legalább 2szezont kibír így akkor ok, utána új cső ez pedig gerincnek lesz használva
ÁÁÁ már összeszedtünk mindent ami a ház körül volt!!!Csak a Jányok közül valamelyiket még nem kaptam meg../Tudom még nem értem el a földterületmennyiségemet../
dobon van . vettem potom pénzért egyet ilyen messzi placc öntözésére, és két helyen hugyozik. új tömlőre nincs keret, mivel ez az év egy nagy szar, és a túlélésért küzdünk már csak
Háj..A gumik meg vannak már az összes forgatva..Úgy hoztam el..../Biztos nem emléxik az előző gazdája hogy már megforgatta/Csavaros technika meg nem az én stílusom..Szeretem ha minden facán és gyorsan működik..Ha lesz benne új gumesz,darabig megint tuti!!!
Neki nincs..De nem bauer...Csak hasonló..Nem olyan csatok vannak rajta mint a baueren..A gyári az 550forint..Már érdeklődtem...Jó nekem az utángyártott is..Csak ne engedjen..
4646 hozzászólás
Válasz #1044. hozzászólásra
Könyörgök ne ,nem kell az esö, hogy lehetséges Te mindig kimaradsz?
Válasz #123. hozzászólásra
ha olvasod, és érdekel az érdemi válasz, nem nagy durranás. én is raktam rá motort, ha jó a hidromechanikus részed akkor elég egy 230-250w-os villanymotorral összerakni a szivattyút, és faszán bekullog. de az fontos, hogy a turbinát dobd le! én még azt is megfogom oldani, hogy védelme legyen a villanymotornak, és ha beér egy kis mikrokapcsoló leállítsa a villanymotort. de ha tudjátok idő szint mikor ér be akkor raktok időkapcsolót, bár annyira nem biztos megoldás az azért.
Válasz #1043. hozzászólásra
Remélem hoz azt is magával...Hűű hecci képzeld elkezdett most esni..Na megyők járok egy esőtáncot..
Válasz #1040. hozzászólásra
1 rúd cső elég.
Csak legyenek mellé akik vonaglanak rajta.....
Válasz #1038. hozzászólásra
Dobjaid összesároztad már???Ha nem bírná el a szivattyúd,szívesen kölcsönadom az enyémet..
Válasz #1036. hozzászólásra
Hát ez kurvajó mondat nemgyőzök röhögni........
Válasz #1039. hozzászólásra
Hozzám csak egy tekercs csővel jöhet!!!
Holnaptól gazdag vagy, van 1 000 000 ft-t zsebben Feribácsi......
Van 1000 ragasztanivaló----hehheehe
Válasz #1037. hozzászólásra
Okosan kell kiképezni a kupos bilincseket!
De arra kell bilincs is ami soxor útban van..
Válasz #1031. hozzászólásra
1000ft-s esztergályosmelóval+gázpörkölővel bemutatom nektek hjogy kell örökössé tenni a szigma csövet!
Válasz #1034. hozzászólásra
majd megpróbáljuk, mert bízom benne, hogy jövőre kell is!
Válasz #1032. hozzászólásra
Ez nem ötlet!!!Ezt csak így lehet igazán jól megcsinálni..Én is szenvedtem vele sokat..Mindent megpróbáltam és ez volt a legjobb..sőt csak ez volt jó!!!Én 8báron nyomtam neki és bírta ha normálisan összelett sütve..10sütésből egy nem sikerült..Valahol van képem a sütőről..aszem szegény pont szegény Janix érdeklődöt a sütő után...Meg Hecci is!!!
Válasz #1027. hozzászólásra
neked is !
Válasz #1031. hozzászólásra
köszi az ötletet!
Válasz #1029. hozzászólásra
Az a nagy???Na olyan nekem is kellene..Ha tudsz valahol szóljál..Én az enyém már több helyen összesütöttem..Mindig máshól adja meg magát..Most nekem is cserélnem kell a csövet..Már elöregedett nagyon..A sütőkarmantyút meg lehet venni szerelvényboltban..Sütő amire szabvány fejeket lehet rárakni vabn szinte minden komolyabb vízvezetékszerelőnek..De ha nem találsz bérelni is lehet..
Válasz #1029. hozzászólásra
az első mondatom végére kérdőjelet akartam rakni .
Válasz #1025. hozzászólásra
ez mivel odra, a bemenő ágnál szimering kell bele. mivel ott is hugyozik . elég trehány volt az előző gazdája, meg pár évet pihengetett már .
Válasz #1025. hozzászólásra
ez érdekes, majd ezt a módszert körbeszaglásszuk. nem szakadozik a cső ha így van megcsinálva?
Válasz #1019. hozzászólásra
Ha nincsen műanyag heggesztő ismerösöd,akkor saját anyagával, vagy kábel kötegelő, müanyag falszigetelőtipli szeg stb.anyaggal símán pillanat forrasztóval.Előtte egy darab csövön gyakorold míg jónem lessz.Segédanyagot folyósítod,majd a csövet is olvasztod és egybenyomod..pont.
Válasz #1022. hozzászólásra
hát két verzió van. az egyikre egy bilincsszerű lesz hajtva a másikat ami komolyabb azt még nem tudjuk, forrasztani esetleg. ha legalább 2szezont kibír így akkor ok, utána új cső ez pedig gerincnek lesz használva
Sütőkarmantyúval meg tudod csinálni..Attól jobb nincs szerintem..De ahozz el kell vágnod a csövet...
Válasz #1018. hozzászólásra
ÁÁÁ már összeszedtünk mindent ami a ház körül volt!!!Csak a Jányok közül valamelyiket még nem kaptam meg../Tudom még nem értem el a földterületmennyiségemet../
Válasz #1020. hozzászólásra
Mi a fak az a csapos indító?????
Mondjuk el annak aki esetleg nem tudná.........
Válasz #1021. hozzászólásra
akk,or passzolok
Válasz #1020. hozzászólásra
dobon van . vettem potom pénzért egyet ilyen messzi placc öntözésére, és két helyen hugyozik. új tömlőre nincs keret, mivel ez az év egy nagy szar, és a túlélésért küzdünk már csak
montam már hogy furd meg és tegyél bele 1 csapos inditót,mondjuk ha dobon van a kpe akor nem jó. kite árulja az inditot
Válasz #984. hozzászólásra
majd akkor utána járok magam !
Válasz #1017. hozzászólásra
Ha találok 100-s méretet alku nélkül adom!+áldomás!
Válasz #1015. hozzászólásra
Háj..A gumik meg vannak már az összes forgatva..Úgy hoztam el..../Biztos nem emléxik az előző gazdája hogy már megforgatta/Csavaros technika meg nem az én stílusom..Szeretem ha minden facán és gyorsan működik..Ha lesz benne új gumesz,darabig megint tuti!!!
Válasz #1015. hozzászólásra
Igen egy 12-es csavar csodákra képes.
Vágj ketté egy rossz gumit és azt a felet tedd még a rossz gumi mellé.
Válasz #1012. hozzászólásra
Heló Jancsika!
Ha ereszt a cső,akkor forditst meg a gumit ,ha akkor is ereszt tegyél a kapocs alá éket!Ne bénáskodj!
Milyen csöveid vannak csöves hallám......
Vagy még a Danubius-Market !
Válasz #1011. hozzászólásra
Igen köszönöm ezt megtaláltam..A magtár kft-t kerestem..Majd holnap felhívom őket és megkérdezem náluk mi az ára..Köszi..
Válasz #1010. hozzászólásra
http://www.agroko.hu/
Válasz #1007. hozzászólásra
Nincs honlapjuk???Nem ismerem őket..Gondolod ott olcsóbb lenne mint 550forint???
Válasz #1008. hozzászólásra
Kell az átmérő és a gumi vastagsága. Keresd az Agroko kft-t !
Válasz #1007. hozzászólásra
Neki nincs..De nem bauer...Csak hasonló..Nem olyan csatok vannak rajta mint a baueren..A gyári az 550forint..Már érdeklődtem...Jó nekem az utángyártott is..Csak ne engedjen..
Válasz #1006. hozzászólásra
Akkor magtár kft ha bauer. Ferinek nincs véletlen ???
Válasz #1005. hozzászólásra
Hát amit a Feritől vettem..Aszem osztrák 100as alu csövek..
Válasz #1004. hozzászólásra
Az jó.
Milyen a csöved márkája, mérete ???
Válasz #1003. hozzászólásra
Jó persze..Most sütetek egy manyussal..250forint.Az jó ár???De kel csináltatnom egy szerszámot..
Válasz #1002. hozzászólásra
Gumigyárban..........
Fiúk öntözőcsőbe gumit hol tudok a legolcsóbban venni???
Válasz #986. hozzászólásra
hát a vágást, és toldást szeretném elkerülni ! ha csak nem szakad el véletlen és muszáj lesz
ez lett ezres
Biztos 18asa van.....
Válasz #998. hozzászólásra
Mekkora fúvókával öntözöl???
Válasz #997. hozzászólásra
Nincs 20-as fúvókám maratva.
Válasz #996. hozzászólásra
Neked nincs táblázatod Sanyi?
Mármint dobostól.... hehehehe
Vagy csak szemezel a csehremekkel?