Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nekünk 125-ös van, de túl sok energiát igényel, mert a vízágyúhoz muszáj a 8 bar nyomás, így azonban a szivattyúnk csak 1 dobot tud meghajtani. A szomszédnak 80-as dobjai vannak, ugyanezzel a szivattyúval 3 db dobot üzemeltet. Arról nem is beszélve, hogy ahhoz, hogy a 80-as csőben 8 bár legyen, a 160-as vezetékben elég 4-5, míg a 125-ös csőben a 8 bar nyomáshoz kell 6-7 bar a 160-as vezetékben. (nagyobb csővezetékkel ez megoldódna, de nem tudom létezik-e egyáltalán)
Amúgy a mijeink gagyik, nem is mondom, milyenek, de dobból én úgy tudom, a Bauer a legjobb. A szomszédnak van az is, meg RM is, és szerinte a Bauer jobb. Az Irrifrance, amit a kite árul pedig még a saját kereskedője szerint is egy vicc (informális csatornán persze).
Ti látom arra nagyon saraltok...és nem tudtok szántani...De itt olan sok eső nem volt..Szépek a szántások...Vannak részek ahol porzik...ott meg ke öntöznöm.../fólia/
Hát az én csövemnek végképp vége...Elhasználódott de naon...Hétfőn csapágytörés volt...Tegnap egész nap avval szenvedtem.Ma regge meg megint kilukadt..Má gezd idegesíteni ez a dob...
ja a 63 a max...attól csak kisebb...egy vízvezeték szerelő haver aszondta hogy a vatta új 300ropi körűl van...szép magas ár....de ha akarod,adok neked egy címet,telót ahol ezt forgalmazzák...Ott megkérdezheted...na szeretnéd?
én csináltam...kölcsönkért,de lehet megveszem a palitól mert eladja...a gond hogy csak 63mm a legnagyobb fej hozzá...ő is azért adja el mert akar nagyobbat venni...én a 63massal pont megtudom csinálni...
Azt nagyon megköszönném...Ha legközelebb lesz egy kis időm,és nem kell használnom a dobot széjjelkapom a gépet...Lefotózom a karmantyút és megadom a méretet.De őszig csak kihúzom valahogy ebből lehet csak akkor lesz valami.Télen lesz rá idő javítgatni...Merre lax?
4646 hozzászólás
Válasz #545. hozzászólásra
nekem van egy 11esem. Akkor célszerű lenne mégegy 11eset venni?
Válasz #544. hozzászólásra
miért a 110-140-es?
nekünk 125-ös van, de túl sok energiát igényel, mert a vízágyúhoz muszáj a 8 bar nyomás, így azonban a szivattyúnk csak 1 dobot tud meghajtani. A szomszédnak 80-as dobjai vannak, ugyanezzel a szivattyúval 3 db dobot üzemeltet. Arról nem is beszélve, hogy ahhoz, hogy a 80-as csőben 8 bár legyen, a 160-as vezetékben elég 4-5, míg a 125-ös csőben a 8 bar nyomáshoz kell 6-7 bar a 160-as vezetékben. (nagyobb csővezetékkel ez megoldódna, de nem tudom létezik-e egyáltalán)
Amúgy a mijeink gagyik, nem is mondom, milyenek, de dobból én úgy tudom, a Bauer a legjobb. A szomszédnak van az is, meg RM is, és szerinte a Bauer jobb. Az Irrifrance, amit a kite árul pedig még a saját kereskedője szerint is egy vicc (informális csatornán persze).
milyen gyártmányú 110-140-es dobot vennétek?
Válasz #541. hozzászólásra
Tudom...de nem akarod eladni....legalábbis mútkó aszontad...meg má kérték többen a környékről is...
Válasz #540. hozzászólásra
Ti látom arra nagyon saraltok...és nem tudtok szántani...De itt olan sok eső nem volt..Szépek a szántások...Vannak részek ahol porzik...ott meg ke öntöznöm.../fólia/
Válasz #539. hozzászólásra
Van 1 használt casella-m.................100/310
Válasz #539. hozzászólásra
Mitakarsz itt máma az öntözéssel???????
Teszed le valahova hátra gyorsan!
Válasz #538. hozzászólásra
Vazze Sógi az enyém naon kész van...Csövet ke cserélnem....
Válasz #537. hozzászólásra
Én naon töröm rajta az agyam...
Konzolt se használ senki????
Válasz #535. hozzászólásra
Bauerokkal mi bajotok amúgy?
Válasz #533. hozzászólásra
Casella 100/310m,cca 30 cső, traki hajtású caprari, komplett üzemkész. Ez nekem sok pííízt hozott 2007-ig.
Válasz #532. hozzászólásra
Hát ha ezen lenne új cső,még egy darabig jó lenne...55-60métert tud ez is,és erre a pár hekire nekem untig elég...:-)
Válasz #532. hozzászólásra
Milyen volt és mennyiért adtad/od/el?
Válasz #531. hozzászólásra
ÁÁÁÁÁ, csak vicc. Elkell itt helyben, legalább is gondolom, mert az újak óta többen is baxogatnak, hogy az úgy sem kell már nekem.
Válasz #530. hozzászólásra
És ezt ami nekem van beszámolod?:-)
Válasz #529. hozzászólásra
Van egy eladóm........
Válasz #528. hozzászólásra
Hát az én csövemnek végképp vége...Elhasználódott de naon...Hétfőn csapágytörés volt...Tegnap egész nap avval szenvedtem.Ma regge meg megint kilukadt..Má gezd idegesíteni ez a dob...
Válasz #524. hozzászólásra
Ér is vlm.t ez?
Van minősége?
Köszi mindenkinek...Nekem is valami különleges méretem van...:-)))
Válasz #524. hozzászólásra
Akkor jól gondoltam......
Válasz #522. hozzászólásra
Asszem Matkópuszta.
Válasz #521. hozzászólásra
Kecskemét-Matkopuszta Ha jol tudom Poliext kft a cég neve
Ez ám a jó kérdés!
És akármilyen méretet hol lehet???
Kecskemét előtt van a gyára, gondolkodom......
Fiúk,Lányok!!!Hol lehet legjobb áron csövet venni öntöződobra???
Válasz #519. hozzászólásra
Érdeklődöm mert lehet h. van és lehet h. lesz is mit hegeszteni. heheheeeee
Válasz #518. hozzászólásra
ja..aha..gondoltam azért érdeklődsz a műszer iránt mert van,vagy lehet egyszer lesz mit heggeszteni...
Válasz #517. hozzászólásra
Nemneeeeeem.
Nincs ragasztani valóm...
Válasz #516. hozzászólásra
kölcsönakarod kérni az enyémet???én is csak megkéredezm mennyi az ára azt hali...tudjam mennyit ér meg nekem a használt...
Válasz #515. hozzászólásra
Faxa.
De én venni nem akarok.
Válasz #514. hozzászólásra
írtam az elöbb mailt hogy küldje el a gép árát...megírtam neki a gép típusát stb...úgy faxa lesz???
Válasz #513. hozzászólásra
No gyerünk.
Válasz #512. hozzászólásra
ja a 63 a max...attól csak kisebb...egy vízvezeték szerelő haver aszondta hogy a vatta új 300ropi körűl van...szép magas ár....de ha akarod,adok neked egy címet,telót ahol ezt forgalmazzák...Ott megkérdezheted...na szeretnéd?
Válasz #511. hozzászólásra
Pont ez van neki?
A 7 fej közül a 63 a max??????
Mennyi lóvé ez tudod?
én csináltam...kölcsönkért,de lehet megveszem a palitól mert eladja...a gond hogy csak 63mm a legnagyobb fej hozzá...ő is azért adja el mert akar nagyobbat venni...én a 63massal pont megtudom csinálni...
Válasz #509. hozzászólásra
Ilyennel csinálták a tiedet is?
Ilyennel fogják csinálni a ...?
Van erről a cuccról vlm. infód?
Mekkora fejek vannak hozzá ...?
Válasz #508. hozzászólásra
http://www.duduuniversal.hu/dytron/index.htm
Válasz #507. hozzászólásra
Hol találtad ?
valami ilesmi a sütő....
Válasz #505. hozzászólásra
hát ez egy készlet amibe hét fej van...nemtudom kinagyítani.tisztára elmosódik...
Válasz #504. hozzászólásra
Csinálj vele vlm.t mert kiugranak a szemeim!!!!
Válasz #503. hozzászólásra
Nem nagy a kép de ez a technika a nyerő...
Válasz #502. hozzászólásra
Mire vársz még?????????
Válasz #501. hozzászólásra
Fotó nincs..de képet tudok róla mutatni amit nem én csináltam...akarod???
Válasz #500. hozzászólásra
Hol az a fotó?
Válasz #499. hozzászólásra
hát akkor nem a szomszédba...
Válasz #498. hozzászólásra
Gy-M-S megye
Válasz #497. hozzászólásra
Azt nagyon megköszönném...Ha legközelebb lesz egy kis időm,és nem kell használnom a dobot széjjelkapom a gépet...Lefotózom a karmantyút és megadom a méretet.De őszig csak kihúzom valahogy ebből lehet csak akkor lesz valami.Télen lesz rá idő javítgatni...Merre lax?
Válasz #496. hozzászólásra
25 ropi?
Ezek betegek.
Van pontos méreted?
Ha gondolod szívesen megkérdezem jövő héten,talán barátibb árat kérnek érte.