Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- SPC-6 vetőgépek új
- Direktvetés, no-till. új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Claas Lexion vélemények új
- Feng-Shou kínai kistraktor! új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025 új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
391 hozzászólás
volt már rajta 12 soros adapter ami nem bírta az 500 lovat(meg engem) hehe
Majd kiderűl koma, kiderűl...
Válasz Mézga #89. hozzászólásárafőleg oros-t
Válasz szanberg #85. hozzászólásáranagy bátorság volt neked gépet eladni. ebbe a cég bele is rokkanhat ha nem muzsikál rendesen a masina
Válasz szanberg #85. hozzászólására Szezonba várom majd a képeket meg a videokat!
Válasz szanberg #85. hozzászólásáraAkkor eldőlt a sorfüggetlen kérdés..
Válasz szanberg #85. hozzászólására. irj rám emailt: tomkapal@t-email.hu
Válasz Tomka Pál(tompika100) #84. hozzászólásáraEgy sárga fekete 12 soros fix vázasra ami Challenger kombájnra kérődött nagyon figyelj oda, fainúl rakjátok majd össze!!!
Válasz Ares 826 #83. hozzászólására Ha tudok valamit írom úgyis!Hétfön kezdjük a szerelést egészen augusztus végéig levagyunk terhelve 2 műszakba. Még azt se tudom a fokhagymám , hogy jön ki a földből!
Válasz Tomka Pál(tompika100) #82. hozzászólásáraAzon már túl vagyok.
Válasz Ares 826 #81. hozzászólására 78 hozzászólásom olvasd egyenlőre ennyit tudok .
Válasz Tomka Pál(tompika100) #76. hozzászólásáraMit tudsz lesz valamikor akció, Pál ???
https://www.youtube.com/watch?v=hIukaf3jnxw&t=4s
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/szantofoldi-betakaritogep/oros-sun-napraforgo-adaptercsalad-elorendelesi-akcio/h_6550039?ref=2bee441c
Előrendelési akcíó! a partnernél!
Oros Sun szlovákiába
Válasz Gege #74. hozzászólására
Válasz DENIS #73. hozzászólásáraKérdezzétek!
Válasz szanberg #72. hozzászólásáraArra az árra én is kíváncsi lennék !
Válasz Gege #67. hozzászólásáraTudom, hogy nincsen sorfüggetlenetek.
Akkor mondj egy árat 8 soros zúzós csukhatósra!
12sorost nem gyártotok?
Válasz Pippó89 #70. hozzászólásáraLáttam, csak ez is 4320kg, kuuva nehéz, hosszútávon nyír mindent a gépen, egy sorfüggetlen fele ilyen súlyú, ezért is teccik.
Válasz szanberg #65. hozzászólásárahttp://www.agrarkereso.hu/ad/?ad=230236&kref=29861125
Itt a neked való.
Válasz szanberg #65. hozzászólásáraIgazad is van,nálunk az 5,60-as lexion asztalra 1500 euróba kerül újonnan.1 óra alatt ráakasztható ,lehet szójázni is kevés szerelgetéssel.
Válasz szanberg #64. hozzászólásáraNeked 5 millióért megcsinálják.
Válasz szanberg #64. hozzászólására6, 8 sorosból megy el a legtöbb.
8 soros szárzúzós 2200kg. Sorfüggetlent nem gyártsuk... Ha le van dőlve, szükséges a szárbehúzó lánc, stb...
Válasz szanberg #64. hozzászólásáraAz is sok érte!
Én az ILYENEKET nézegetem, könnyű széles kis hajtásigényű, amerikában, oroszban mindenütt csak ilyenekkel vágják a napraforgót
Válasz Gege #62. hozzászólására12 soros csukható szárzúzós, max 3,5tonna legyen a súlya de nem legyen gyenge és 6 millióból jöjjön ki az ára.
nagyjából ennyi
Válasz Gege #62. hozzászólásáraGyártsssssssátok!!!!!!!
Válasz szanberg #34. hozzászólásáraHa van valami elképzelésed, legyártsuk...
Válasz Claaastra #41. hozzászólásáraKüld át légy szíves privátban, érdekelne, hogy mit mond. Beszéltem olyanokkal, akik 5-600 Ha-t arattak eddig vele (1-2 éves gépek), ők dicsérték.
Válasz Claaastra #55. hozzászólásáraKöszi.
Válasz szanberg #43. hozzászólására 1 db 12 soros csukható Sun létezik évek óta.
Válasz szanberg #43. hozzászólására 1 db 12 soros csukható Sun létezik évek óta.
Válasz szanberg #34 hozzászólásárA küldenél nekem képeket arrol a Sunról? fogadjunk még naracssárga? Elég sok felhasználoval beszélgetek a 2015-2016 os gépek azok már elég kiforottak a zúzósok is nagyon jól mentek!
Válasz Ares 826 #35. hozzászólására oROS 3 KUKORICA ADAPTEREK MÁR 1" COLLOS LÁNCCEL VAN SZERELVE
Válasz Ares 826 #54. hozzászólásáramélbe küldök egy számot ő vett hívd fel
Válasz Claaastra #36. hozzászólásáraAzt mondod nem okés??
Válasz golyó 2 #52. hozzászólásáraprivátban told már át, csak mert szeretném látni a piac minden szegmensét.
Kitől vetted?
Válasz szanberg #50. hozzászólásáraCsak 7.4-es nincs nagyobb zúzós.
Ezután csakis sorfüggetlen, télen elkezdtünk egyet csinálni a Megára (zúzó nélkül).Még nincs kész, ién még marad a NAS.
Pénzről itt egy szót sem.
Válasz szanberg #50. hozzászólásáraM1en megint vittek 1 6140est lefele ma ....csak veszi a paraszt békésben...
Meg a 9jd 4 hevederest ...deutzokat caseket jdket..... volt ma is minden
Válasz golyó 2 #49. hozzászólásáraÍrtad már, hogy melyik is ez csak elfelejtettem.
9,4 méteres? Mennyi volt az ára? Zúzó nélkül nem emlékszel mennyi lett volna?
Vélemény a sorfüggetlen működéséről?
Válasz szanberg #43. hozzászólására
Válasz Claaastra #47. hozzászólásáralegyártassz hozzá +3 métert
Válasz szanberg #46. hozzászólásáraflex nincs házban??
Válasz Claaastra #45. hozzászólásáraCsak hová rakjam fel a 9,2-es asztalra melyik oldalára vagy középre???
Válasz szanberg #43. hozzászólásáravedd meg amit hirdetek
Válasz Drisa #40. hozzászólásáraHa az fülke előttire gondolsz akkor, mi kivágtuk és 10x10 es betonháló van benne, nem túl szép de, sötétben 100x jobban átlátni hogy mi történik az asztalban, a munkalámpa nem zavar be.
Nekem ezek a sorfüggetlen adapterek teccenek a legjobban bárki bármit is mond, nem sok helyen van de ahol kérdeztem gépészt csak dícsérték a munkáját, kuuvára könnyű hajtású és súlyra is könnyűek ezek az adapterek, nagyon megkönnyíti a kombájn dolgát csak kalapot vág le, nincsen hajtómű csak egy kaszarángató Schumacher és kész, semmi amortizáció és örök élet.
Sajnos ezekből nincsen csukható, igaz a 12soros NAS-ból sem szóval ennél a méretnél mindegy.
Egy 8 soros csukható is jó volna, illetve kényelmesebb de egyébként meg kicsi, amióta 8 sorral aratunk a 12 helyett sokkal többet fogyaszt a gép, 5 liter lazán hektáronként szóval ha sikerülne venni egyet akkor csakis nagyot, inkább el kocsizunk ennyiért.
Válasz Drisa #40. hozzászólásáraEz azért nem olyan komoly.