Hirdetés
Fórum
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- SPC-6 vetőgépek új
- Direktvetés, no-till. új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Claas Lexion vélemények új
- Feng-Shou kínai kistraktor! új
Cikkajánló
Hirdetés
391 hozzászólás
Válasz Spetrix #37. hozzászólásáraHa kell adok kolléga telefonszámot,ő majd jól elmondja
Válasz csferri #39. hozzászólásáraA perforált lemez szakad ki a sok rázkódástól, van ahol a hegesztésnél de van ahol simán elszakad. Eddig más baja nem volt 3 év alatt.
Válasz Mf-es? #38. hozzászólásáraÉs mik a NAS gyengéi?
Nem oros sun,de azt hallottam,hogy a boto sun asztalokon,már kivannak javítva a NAS gyengéi.
Válasz Claaastra #36. hozzászólásáraMilyen problémák vannak vele? Miben különbözik a NAS-tól?
Válasz Ares 826 #35. hozzászólásárabárcsak a lánc lenne a legnagyobb gond a Sun-okom
Válasz Tomka Pál(tompika100) #33. hozzászólásáraNekem az a picsafüst duplex lánc valahogy nem jön be. Nyúlik mint a gatya gumi, miért nem teszik vissza a régi jól bevált 1" láncokat még a kucca asztalra is????????? Ez szerintem fos!
Válasz Tomka Pál(tompika100) #33. hozzászólásáraMennyire jók szerinted ezek a sun adapterek?
Én most kajtatok melyiket kéne választani, de itt nem messze nagy rotoros JD kombájnon minden bajuk van a 12-soros oros sunnal, pereg szét hajtások tengely kapcsolások meg minden más baja van a kezelője szerint, igaz az nem új gép, pár éves lehet.
Csukhatóban mekkora a leg nagyobb?
A héten már szereltük az Sunokat. Ki..a sok a megrendelés. Junius elején meg indulnak a zúzosok!
Válasz Claaastra #30. hozzászólásáraMost akkor katonai rejt jeleket fejtegetek????? Megyen elekhez mege???
Válasz Ares 826 #29. hozzászólásáramegegy-elek
Válasz Claaastra #26. hozzászólásáraMiért is felejtős??????
Válasz Claaastra #26. hozzászólásáraMiért? Mik a tapasztalatok?
Válasz Claaastra #26. hozzászólásáraSok tapasztalatom nincs még vele. 100 ha körül vágtunk vele tavaly, eddig nagyon tetszik. Egyszerű kis masina.
Válasz Mézga #25. hozzászólásárafelejtős
Válasz Tomi22 #18. hozzászólásáramennyire vált be?
Válasz Dave #23. hozzászólására Bocsánat rosszul irtam 2017 nyárelejére.
Válasz Ares 826 #22. hozzászólásáraNyár eleji szállítással, amúgy is lassan vége a szezonnak minek neked előbb.
Válasz Tomka Pál(tompika100) #21. hozzászólásáraCsak 2017 nyarára vesznek fel rendelést, jól olvasom az írásod??
Akit érdekel komolyan a gép irjon emailt nekem tomkapal@t-email.hu 6-8 soros sima és ezek zúzós változataira tudok hívatalos árat irni.
Raktárkészlet nincs kb nyár eleji szállitásra lehet előrendelni a gép árának 20% befizetése mellett!
Oros Sun játék
kiváló szerkezet
Válasz Tomi81 #17. hozzászólásáraTegyél rá még másfelet...
Mi vettünk akciósan idén zúzó nélkülit, az volt 3,5+áfa, zúzóval együtt úgy emlékszem 6-6,5 körül mozgott.
Válasz Szeni #15. hozzászólására+1,5 misi
NAS-hoz képest milyen árú?Lesz konkurencia a piacon??
Válasz Tomka Pál(tompika100) #13. hozzászólásáraÚgy néz ki, én nekem is venni kell egyet. Engem is a zúzós érdekelne.
Válasz Tomka Pál(tompika100) #8. hozzászólásáraSzerinted menyire rugalmasak vásárlás esetén??? Van készleten is szerinted legyártva??
zúzós árnak utána nézek
Válasz Mf-es? #9. hozzászólására kereskedő partnereken keresztül volt ennyi.
Válasz VTR-es #10. hozzászólásáraHát ehhez az olcsó terményárakhoz az illeszkedne.
Válasz Mf-es? #9. hozzászólásáraMég csukhatónak nem kéne lenni 3,5-é?
Válasz Tomka Pál(tompika100) #8. hozzászólásáraZúzóval?Gyár adja ennyiért,vagy kereskedőn keresztül?
Válasz Ares 826 #7. hozzászólására A sima 6 soros zúzó nélkül az idén 3,5millio+áfa volt.
Válasz Tomka Pál(tompika100) #4. hozzászólásáraPali mennyiért adnak egy ilyen asztalt???
Válasz apuci #5. hozzászólására Denis Tornyaiéknál készült a kép. De Apácán is van ilyen infom szerint egy Torum kombajnon a léüzem területén. Én szereltem a zúzókat rá
Válasz Tomka Pál(tompika100) #4. hozzászólásáraEz hol készült Pali?
Válasz Mf-es? #2. hozzászólására Teszt gépek vannak kiadva minden évben kérdés van-e szabad.
Válasz Tomka Pál(tompika100) #1. hozzászólásáraJöhet demóba,és írunk róla.
Mindent az Oros Sunról űzemeltetési tapasztalatok , képek videok.