Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.63 FtUSD402.9 FtCHF443.07 FtGBP500.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én meg 10 éve bérelek földet eredetileg a közútkezelőtől a 4-es elkerülő mellett kb 15 ha-t (19 darabban :-). Most jár le a második 5 éves szerződés rá (amiben még az elővásárlási jog is benne van), erre bele akarják tenni az NFA-s pályázatba...
Nekem meg ez esik rosszul, mert ehhez igazodva vannak összecserélgetve a bérlemények (ezen kívül még 80ha bérelt van, így van a sajáttal együtt kb. 130ha, de BT-ben nem családiként. Sajnos...) Pedig nekem nem kell a másé (más bérleménye se), nem akarok többet, elég ami van, csak ez maradjon is meg. Ezért nem is foglalkoztam eddig az NFA-val...
Válasz #548. hozzászólásra
Nem is véletlen mondott le Ángyán professzor, ez tudható
volt.
Az Ő magyarságtudatával, a nemzet és a vidék felemelkedésének fáradhatatlan harcosaként nem fogja a
nevét adni ehhez a mocsokhoz, ami az állami földek
bérbeadása (esetleg később eladása) körül folyik.
Őneki még van gerince....., de lassan lehull mindenki előtt a narancssárga lepel.
De a következő sem lenne jobb szerintem....,a szocikról
meg ne is beszéljünk!!!
Úgy érzem közel 2 év után, nem teljesen ezt vártuk.
"Azzal a programmal szemben, amelyet a Nemzeti Vidékstratégiában megfogalmaztunk, amelyet a társadalom túlnyomó többsége - a fórumainkon, az elmúlt nyolc hónap széleskörű társadalmi vitái során megtapasztaltak szerint - teljes mértékben támogat, és amelynek végrehajtására szegődtem, nos ezzel a programmal szemben mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok, hogy ne mondjam "maffiacsaládok", spekuláns nagytőkés "oligarchák" és a volt TSz-eket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre.
Ez az évtizedek alatt kialakult, ellenérdekelt "maffiahálózat" mindent vinni akar a földtől, az erőforrásoktól a támogatásokon át a piacokig. Mindent vinni akar a vidéki, helyi közösségek, családok elől, és magam, munkatársaim valamint az emberekkel közösen kidolgozott Nemzeti Vidékstratégiánk e zsákmányszerzés útjában álltunk."
De mi a titok benne? Vagy akkor ez az egész arról szól, hogy beszedünk egy rakás lóvét azzal, hogy behülyítjük az embereket egy olyan dologgal, amiről már rég eldöntöttük, hogy kié is lesz?
Azt értem, hogy aláírom. Azt is értem, hogy a kitöltött pályázat az titkos.
mert ha elmondom, hogy ....... alakítottunk, ....... érdekelt vagyok, akkor a többi parasztnak lesz annyi esze, hogy nem vesz csomagot.
De amíg nem olvassa el a pályázat anyagát, addig nem szembesül azzal, hogy Én itt esélytelen vagyok és kár kitölteni, és visszavinni.
Akkor a válasz a kérdésre?
Az üres pályázati csomag tartalma benne van-e a titoktartási kötelezettségben?
"n y i l a t k o z o m,
hogy a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (1149 Budapest, Bosnyák tér 5.) ……………………..
pályázati azonosítószámú eljárásában:
•A pályázat eredményének a közléséig titokban fogom tartani a pályázatom tartalmát,
továbbá, hogy
•a pályázati eljárás befejezését követően is bizalmasan fogom kezelni a Nemzeti
Földalapkezelő Szervezet által a rendelkezésemre bocsátott és közérdekű adatnak, vagy
közérdekből nyilvános adatnak nem minősülő adatot, tényt, információt, illetve azokról
harmadik személynek tájékoztatást nem adok. Ez a tilalom nem zárja ki a finanszírozó
bankokkal, valamint a pályázó meghatalmazottjával, illetve a pályázat elkészítéséhez a
pályázó által igénybe vett, felhatalmazással rendelkező egyéb szakértővel való adatközlést,
az e nyilatkozatban foglalt titoktartási kötelezettség azonban e személyekre is kiterjed."
Szerintem nem.
Ha szerintetek sem, akkor miért is nem volt publikus a megvásárlás előtt?
"Valakinek vagy valakiknek megint tul jól müködött a lobbi tevékenysége és megtudta győzni a döntéshozokat"
Ez nem lobbi és nem az állattartásról szól, egyszerű politikai korrupció. Az elmúlt években már elloptak minden mozdíthatót, most az emelkedő értékű földre fájt a foguk.
Börtönben a helyük.
Az állami földekkel eddig is sok esetben átláthatatlan helyzetek adódtak. Én is biztam abban, hogy a polgári kormány időszakában ezek megszünek. A jelek nem ezt m utatják.2011 augusztusában kifüggesztettek az önkormányzatnál egy hirdetményt mindössze 1 azaz egy darab 4,7 ha területre, hogy majd szeptemberben konkrétizálják. Ma már 2012 február vége közeledik és még mindig nincs semmi. Az állattartás ösztönzésére nem a földeken keresztül hanem a felvásárláson keresztül lehetne ösztönözni a gazdákat.Ezt jó lenne ha a döntéshozok is tudnák, mert ha nincs elfogadható áron felvásárlás akkor majd a sok disznót a parlament elé terelik? Valakinek vagy valakiknek megint tul jól müködött a lobbi tevékenysége és megtudta győzni a döntéshozokat.Követelni kellene közösen, hogy kerüljön nyilvánosságra eddig kiknél volt és ezután kiknél lettek az állami földek.
Minket három állami gazdaság határolt. Most ki lett írva 2x0,8ha és az út túloldalán 1 ha homok.Valószínüleg nyugdíj kiegészítés fejében adta oda valaki az államnak. A tőlünk 500 m-re található 20 ha-os darab, ami szintén állami tulajdon, nem lett kiírva.
Van akinek 5.000 ha- nem tévedés- földje van, állata semmi, még is beadta a kérelmet.Kíváncsi vagyok mennyi földet kaparint meg!
ezt a cinizmust: "A Jobbik képviselőjét egyébként fogadta az NFA elnöke és sajnálkozását fejezte a ki a „Vitatható eljárások miatt”, ám Sebestyén Róbert azzal védekezett, hogy az NFA csupán jogalkalmazói jogkörrel rendelkezik, a pályázatok elbírásához, a feltételek kiírásához semmi köze a földalap kezelőnek."
érted, ki írta ki a pályázatot, ki állította össze a feltételeket, a "pontozási rendszert"? netán csak nem politikai befolyásra születnek a dolgok? mert azzal, hogy ezt mondta, ezzel ezt sugallja.
mert vagy ők csináltak mindent, és akkor övék a felelősség, vagy ha nem övék, akkor az csak úgy lehet, hogy "leszóltak" nekik.
nos Sebestyén Úr, melyik variáció a valós?
Üdvözlet!
Valaki nem tud nekem egy kis infot adni hogy az NFA oldal a pályázatok között miért olyan csekély számú településen lehet pályázni és mondjuk a Makó környéki területek miért nem szerepelnek? A kezdet kezdetén pedig voltak feltüntetve a honlapon bérelhető területek.
Egy mai hír,az osztatlan közösben lévő földek egyenlőre nem lesznek megpályáztatva.Csak az 1/1 tulajdonú.Továbbra is ideiglenes földhasználattal művelhetők.
"Köszöntöm Önt az Adófórum hírlevél 7. számának megjelenése alkalmából!
A számlázási kötelezettség teljesítéséről olvashat bővebben mai első cikkünkben. Időnként addig csűrik – csavarják a törvény szövegét, hogy már nem is azt jelenti, amit a jogszabályalkotók meg kívántak fogalmazni. Tipikus példája ennek az áfa-törvény 159.§ (2) bekezdésének 2011-ig hatályos szövege, amely a számla-kibocsátási kötelezettségről rendelkezik, illetve annak egyik területéről.
Hamarosan itt a beszámoló készítési időszak! Mostantól 25% előrendelési kedvezménnyel megvásárolhatja a Béta-szoft 2011 szoftvert, mely segítséget nyújt a beszámolás, értékelés és társasági adó összeállításához.
Portálunk tervezett megújításához készült kérdőívünk még mindíg elérhető. Kérjük, válaszoljon néhány kérdésünkre, hogy az Adófórum oldalt az Ön kívánságainak figyelembevételével alakíthassuk át. A kérdőívet ide kattintva tudja kitölteni.Folytatódik játékunk is Keressen hibát az Adófórum fórumának működésében, és írja meg nekünk a hiba@dashofer.hu e-mail címre!"
Ez a könyvelő szakterülete.
mi parasztok csak annyit tudunk, hogy pénzt csak számla, nyugta ellenében fizetünk ki.
De ezt a piacon tojást áruló nénike is tudja.
Az APEH, NAV megnevelte őket. (Őket) Akkor most nagy "Ő" vagy kis "ő"
Ezt akartam IDE tenni, és .....
http://www.agroinform.com/aktualis/Agroinform-Hirszolgalat-Kifogasoljak-a-gazdak-az-allami-foldberlethez-jutas-korulmenyeit/20120222-18812/
írj nekik egy tértivevényes levelet, és hívd fel a figyelmüket a számviteli tv-re, hogy mikor milyen tartalommal milyen bizonylatot kell kiadniuk...
meg küld el az apehnak is, kíváncsi vagyok ezeket is mutogatják-e a tévébe...
Válasz #477. hozzászólásra
2011. december 27.én fizettem be a reg.díjat, de még nem kaptam számlát Én sem. Számla ügyben csak a Bp.-i központ illetékes, de ott nem tudsz beszélni senkivel sem, mert telefonon lehetetlen, e-mail-re nem válaszolnak.
Ha kidobnak az ajtón,másszál vissza az ablakon!Fontoskodjál,intézkedjél,s ha kell,szidd őket!Egyszerűen pofátlannak kell lenni,különben lenyúlnak mindent a sógor-koma-jóbarátok!
3003 hozzászólás
Én meg 10 éve bérelek földet eredetileg a közútkezelőtől a 4-es elkerülő mellett kb 15 ha-t (19 darabban :-). Most jár le a második 5 éves szerződés rá (amiben még az elővásárlási jog is benne van), erre bele akarják tenni az NFA-s pályázatba...
Nekem meg ez esik rosszul, mert ehhez igazodva vannak összecserélgetve a bérlemények (ezen kívül még 80ha bérelt van, így van a sajáttal együtt kb. 130ha, de BT-ben nem családiként. Sajnos...) Pedig nekem nem kell a másé (más bérleménye se), nem akarok többet, elég ami van, csak ez maradjon is meg. Ezért nem is foglalkoztam eddig az NFA-val...
Nem is véletlen mondott le Ángyán professzor, ez tudható
volt.
Az Ő magyarságtudatával, a nemzet és a vidék felemelkedésének fáradhatatlan harcosaként nem fogja a
nevét adni ehhez a mocsokhoz, ami az állami földek
bérbeadása (esetleg később eladása) körül folyik.
Őneki még van gerince....., de lassan lehull mindenki előtt a narancssárga lepel.
De a következő sem lenne jobb szerintem....,a szocikról
meg ne is beszéljünk!!!
Úgy érzem közel 2 év után, nem teljesen ezt vártuk.
no comment:
http://vastagbor.blog.hu/2012/02/27/maffiacsaladok?_02_27
Akit érdekel, most kezdődött Egyenes beszédben (ATV) Ángyán lemondásáról, meg amit mondott arról lesz szó.
nem vicc, bűncselekmény
Válasz #547. hozzászólásra
Ez nem ujdonság, nálunk olyan is volt ami ki volt írva egy hétig majd utánna levették pedig földhasználat nincs rá. Áh vicc az egész
A mi városunkra még ki sem írták a pályázatot, a megyére viszont már hónapokkal ezelőtt......
no comment
Válasz #544. hozzászólásra
"El is megyek morzsolni, mert kell a csutka a tűzgyújtáshoz."
Ha valami igazságtalanságot véltek valahol felfedezni, tudok segíteni privátban, hogy kihez érdemes fordulni bizalommal.
Amíg a nyertesnak vélt kft-nek nincs aláírt szerződés, addig nagyon könnyű az ügy.
Ha már aláírták akkor érdekesebb, de nem reménytelen.
Válasz #544. hozzászólásra
Ha találnak, találtok, találunk alkalmas személyt a leírtak megvalósításához, akkor nincs ok a pánikra.
Találgassunk ki lenne jó?
Te, Én, BNC, Tibi bácsi vagy inkább "most a Buday"?
Válasz #543. hozzászólásra
megint beszoptuk...
Okulásként azon naivaknak akik ebben az NFA-s maszlagban bíztak --- ezért mondott le Ángyán:
http://www.greenfo.hu/hirek/2012/02/27/angyan-jozsef-terez-anya-tanacsait-koveti
Idézet a levélből:
"Azzal a programmal szemben, amelyet a Nemzeti Vidékstratégiában megfogalmaztunk, amelyet a társadalom túlnyomó többsége - a fórumainkon, az elmúlt nyolc hónap széleskörű társadalmi vitái során megtapasztaltak szerint - teljes mértékben támogat, és amelynek végrehajtására szegődtem, nos ezzel a programmal szemben mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok, hogy ne mondjam "maffiacsaládok", spekuláns nagytőkés "oligarchák" és a volt TSz-eket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre.
Ez az évtizedek alatt kialakult, ellenérdekelt "maffiahálózat" mindent vinni akar a földtől, az erőforrásoktól a támogatásokon át a piacokig. Mindent vinni akar a vidéki, helyi közösségek, családok elől, és magam, munkatársaim valamint az emberekkel közösen kidolgozott Nemzeti Vidékstratégiánk e zsákmányszerzés útjában álltunk."
Válasz #540. hozzászólásra
Az NFA-s földekért?
Válasz #539. hozzászólásra
Na miért is
Válasz #538. hozzászólásra
Te voltál oda érte
Törölték az NFA honlapról a nyerteseket!! Miért?? Ha van infó tegyétek közzé!!
Válasz #536. hozzászólásra
"Csak a tisztánlátás végett...
Úgy látszik ez a pályázat egy nagy bexopatás volt..."
Van olyan, aki azt hitte, hogy nem az lesz?
Válasz #536. hozzászólásra
Nem, ideiglenes használatot kapott csak, előnye nem lesz, max tisztán tartja valakinek...........
Csak a tisztánlátás végett...
Úgy látszik ez a pályázat egy nagy bexopatás volt...
Más:
- mostanában hallom , hogy volt akinek sikerült kibérelni 1 évre NFA-s földet .
Ennek mi értelme , miért csak egy évre engedik , lesz annak valami előnye a későbbi "esetleges hosszabb távú" bérletbe gondolkodóknak ?
Válasz #534. hozzászólásra
Mivel én nem olvastam, mert .....
Ha olvastad, akkor tudod mi a titok.
Ha mégsem jöttél rá akkor marad a feltételezés.
Kell a pénz az állam kasszának.
Aki tud az fizet.
"Szerinted indokolt volt agy mobiltelefonálás büntetési tételét egyenlővé tenni az autóm értékével?
Aki meg nagyobb értékű autóban ül annak ez csekélység."
Egy ilyen kérdésre mit tudok válaszolni?
El is megyek morzsolni, mert kell a csutka a tűzgyújtáshoz.
Válasz #532. hozzászólásra
De mi a titok benne? Vagy akkor ez az egész arról szól, hogy beszedünk egy rakás lóvét azzal, hogy behülyítjük az embereket egy olyan dologgal, amiről már rég eldöntöttük, hogy kié is lesz?
Válasz #532. hozzászólásra
Az nfa ügyvédje szerint is titok. Azóta meg tudtam.
Akkor most ez a kormány a mi kormányunk?
Vagy a kormánynak nincs ehhez köze?
Hova tűnt Démon Hill?
Hova tűnt a .. ...... ......?
Mennyi kérdés?
Válasz #531. hozzászólásra
Szerintem az üres csomag is titok.
Hiszen éppen te magad írtad, hogy az üres csomag is alkalmas arra, hogy másokat eltántorítson annak megvásárlásától.
Válasz #530. hozzászólásra
A felfogásom nem a korom miatt nehéz.
Igen az üres csomag is titok.
Nem az üres csomag az nem tartozik bele a titoktartásba.
és egy X a helyes válasz elé
A kiráykynét megölni nem kell félnetek jó lesz .....
Vesszők és mondat végi írásjelek nélkül.mindenki azt ért rajta, amit akar.
Válasz #529. hozzászólásra
"A pályázat eredményének a közléséig titokban fogom tartani a pályázatom tartalmát,"
A pályázatodnak nem csak a kitöltött "kipontozott" részek képezik a tartalmát, hanem az "előnyomott" részek is.
Válasz #528. hozzászólásra
Azt értem, hogy aláírom. Azt is értem, hogy a kitöltött pályázat az titkos.
mert ha elmondom, hogy ....... alakítottunk, ....... érdekelt vagyok, akkor a többi parasztnak lesz annyi esze, hogy nem vesz csomagot.
De amíg nem olvassa el a pályázat anyagát, addig nem szembesül azzal, hogy Én itt esélytelen vagyok és kár kitölteni, és visszavinni.
Akkor a válasz a kérdésre?
A csomag átvétele előtt írod alá a nyilatkozatot.
Az alábbi szöveget kaptam, és egy kérdést.
"n y i l a t k o z o m,
hogy a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (1149 Budapest, Bosnyák tér 5.) ……………………..
pályázati azonosítószámú eljárásában:
•A pályázat eredményének a közléséig titokban fogom tartani a pályázatom tartalmát,
továbbá, hogy
•a pályázati eljárás befejezését követően is bizalmasan fogom kezelni a Nemzeti
Földalapkezelő Szervezet által a rendelkezésemre bocsátott és közérdekű adatnak, vagy
közérdekből nyilvános adatnak nem minősülő adatot, tényt, információt, illetve azokról
harmadik személynek tájékoztatást nem adok. Ez a tilalom nem zárja ki a finanszírozó
bankokkal, valamint a pályázó meghatalmazottjával, illetve a pályázat elkészítéséhez a
pályázó által igénybe vett, felhatalmazással rendelkező egyéb szakértővel való adatközlést,
az e nyilatkozatban foglalt titoktartási kötelezettség azonban e személyekre is kiterjed."
Szerintem nem.
Ha szerintetek sem, akkor miért is nem volt publikus a megvásárlás előtt?
Válasz #525. hozzászólásra
"Valakinek vagy valakiknek megint tul jól müködött a lobbi tevékenysége és megtudta győzni a döntéshozokat"
Ez nem lobbi és nem az állattartásról szól, egyszerű politikai korrupció. Az elmúlt években már elloptak minden mozdíthatót, most az emelkedő értékű földre fájt a foguk.
Börtönben a helyük.
Az állami földekkel eddig is sok esetben átláthatatlan helyzetek adódtak. Én is biztam abban, hogy a polgári kormány időszakában ezek megszünek. A jelek nem ezt m utatják.2011 augusztusában kifüggesztettek az önkormányzatnál egy hirdetményt mindössze 1 azaz egy darab 4,7 ha területre, hogy majd szeptemberben konkrétizálják. Ma már 2012 február vége közeledik és még mindig nincs semmi. Az állattartás ösztönzésére nem a földeken keresztül hanem a felvásárláson keresztül lehetne ösztönözni a gazdákat.Ezt jó lenne ha a döntéshozok is tudnák, mert ha nincs elfogadható áron felvásárlás akkor majd a sok disznót a parlament elé terelik? Valakinek vagy valakiknek megint tul jól müködött a lobbi tevékenysége és megtudta győzni a döntéshozokat.Követelni kellene közösen, hogy kerüljön nyilvánosságra eddig kiknél volt és ezután kiknél lettek az állami földek.
Minket három állami gazdaság határolt. Most ki lett írva 2x0,8ha és az út túloldalán 1 ha homok.Valószínüleg nyugdíj kiegészítés fejében adta oda valaki az államnak. A tőlünk 500 m-re található 20 ha-os darab, ami szintén állami tulajdon, nem lett kiírva.
Van akinek 5.000 ha- nem tévedés- földje van, állata semmi, még is beadta a kérelmet.Kíváncsi vagyok mennyi földet kaparint meg!
Válasz #522. hozzászólásra
ezt a cinizmust: "A Jobbik képviselőjét egyébként fogadta az NFA elnöke és sajnálkozását fejezte a ki a „Vitatható eljárások miatt”, ám Sebestyén Róbert azzal védekezett, hogy az NFA csupán jogalkalmazói jogkörrel rendelkezik, a pályázatok elbírásához, a feltételek kiírásához semmi köze a földalap kezelőnek."
érted, ki írta ki a pályázatot, ki állította össze a feltételeket, a "pontozási rendszert"? netán csak nem politikai befolyásra születnek a dolgok? mert azzal, hogy ezt mondta, ezzel ezt sugallja.
mert vagy ők csináltak mindent, és akkor övék a felelősség, vagy ha nem övék, akkor az csak úgy lehet, hogy "leszóltak" nekik.
nos Sebestyén Úr, melyik variáció a valós?
Válasz #521. hozzászólásra
Egyenesedő kaszák!
A szerdai NFA székház előtti demonstrációról szóló cikk jelent meg :www.barikad.hu A cikk címe:Egyenesedő kaszák
A szerdai NFA székház előtti demonstrációról szóló cikk jelent meg :www.barikad.hu A cikk címe:Egyenesedő kaszák
Válasz #518. hozzászólásra
mielőtt írsz olvasd végig a forumot legalább 10 szer belett rakva hogy hol lehet megnézni a földeket!
Honnan lehet megtudni, hogy adott térségben melyek azok a földek, melyek haszonbérletére pályázni lehet!A választ előre is köszönöm!
Válasz #514. hozzászólásra
"Valószínű azért,mert nem 1/1-es tulajdonú."
Vagy nem járt le a bérleti szerződés, mert a hír hallatára gyorsan intézkedni kezdtek a korábbi bérlők.
az hogy tévedtek a dolgozók, szerintem kizárt.
Válasz #514. hozzászólásra
Valószínű azért,mert nem 1/1-es tulajdonú.
Válasz #513. hozzászólásra
szopjanak szart és szarjanak sünt...
Üdvözlet!
Valaki nem tud nekem egy kis infot adni hogy az NFA oldal a pályázatok között miért olyan csekély számú településen lehet pályázni és mondjuk a Makó környéki területek miért nem szerepelnek? A kezdet kezdetén pedig voltak feltüntetve a honlapon bérelhető területek.
Választ előre is köszönöm.
Egy mai hír,az osztatlan közösben lévő földek egyenlőre nem lesznek megpályáztatva.Csak az 1/1 tulajdonú.Továbbra is ideiglenes földhasználattal művelhetők.
A legfrissebb hírlevél a számlázásról szól:
"Köszöntöm Önt az Adófórum hírlevél 7. számának megjelenése alkalmából!
A számlázási kötelezettség teljesítéséről olvashat bővebben mai első cikkünkben. Időnként addig csűrik – csavarják a törvény szövegét, hogy már nem is azt jelenti, amit a jogszabályalkotók meg kívántak fogalmazni. Tipikus példája ennek az áfa-törvény 159.§ (2) bekezdésének 2011-ig hatályos szövege, amely a számla-kibocsátási kötelezettségről rendelkezik, illetve annak egyik területéről.
Hamarosan itt a beszámoló készítési időszak! Mostantól 25% előrendelési kedvezménnyel megvásárolhatja a Béta-szoft 2011 szoftvert, mely segítséget nyújt a beszámolás, értékelés és társasági adó összeállításához.
Portálunk tervezett megújításához készült kérdőívünk még mindíg elérhető. Kérjük, válaszoljon néhány kérdésünkre, hogy az Adófórum oldalt az Ön kívánságainak figyelembevételével alakíthassuk át. A kérdőívet ide kattintva tudja kitölteni.Folytatódik játékunk is Keressen hibát az Adófórum fórumának működésében, és írja meg nekünk a hiba@dashofer.hu e-mail címre!"
Ez a könyvelő szakterülete.
mi parasztok csak annyit tudunk, hogy pénzt csak számla, nyugta ellenében fizetünk ki.
De ezt a piacon tojást áruló nénike is tudja.
Az APEH, NAV megnevelte őket. (Őket) Akkor most nagy "Ő" vagy kis "ő"
Ezt akartam IDE tenni, és .....
http://www.agroinform.com/aktualis/Agroinform-Hirszolgalat-Kifogasoljak-a-gazdak-az-allami-foldberlethez-jutas-korulmenyeit/20120222-18812/
De tévedésből rosszul céloztam.
Ha per, akkor legyen jó nagy, és nyerhettek.
Ebben tudok segíteni, és közösen lesz esélyünk.
Vagy talán mégsem.
Válasz #509. hozzászólásra
Írdd meg privátban.
Küldd el a másolataidat, és ....
Amit kaptál számlát küldd vissza nekik, egy könyvelő által megfogalmazott levélben.
Egyelőre ennyi.
A továbbiakban, nyerni fogsz, amire pályázol.
Válasz #506. hozzászólásra
Üdv!
November közepén fizettem a reg díjat, számlát csak most kaptam akkori dátummal. Költség elszámolás, áfa ugrott.
A pályázat kifüggesztésének az számít hogyha a pályázati felhívást teszik ki a hirdetőtáblára?
Válasz #506. hozzászólásra
írj nekik egy tértivevényes levelet, és hívd fel a figyelmüket a számviteli tv-re, hogy mikor milyen tartalommal milyen bizonylatot kell kiadniuk...
meg küld el az apehnak is, kíváncsi vagyok ezeket is mutogatják-e a tévébe...
Válasz #477. hozzászólásra
2011. december 27.én fizettem be a reg.díjat, de még nem kaptam számlát Én sem. Számla ügyben csak a Bp.-i központ illetékes, de ott nem tudsz beszélni senkivel sem, mert telefonon lehetetlen, e-mail-re nem válaszolnak.
Válasz #504. hozzászólásra
Ha kidobnak az ajtón,másszál vissza az ablakon!Fontoskodjál,intézkedjél,s ha kell,szidd őket!Egyszerűen pofátlannak kell lenni,különben lenyúlnak mindent a sógor-koma-jóbarátok!
Válasz #503. hozzászólásra
Azt tudom, hogy külön birtoktest, de engem az érdekel hogy ott mennyire lehet labdába rúgni?