Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR410.68 FtUSD394.01 FtCHF434.78 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
sejtettem csak viccrnek szántam de nagyontetszenek a gépeid ha akkor hallottam volna rolad biztosan azt választom árához képest sokat tud.PDA-hoz van területmérő programod?
Akkor neked nem a 250-es kell hanem a nagytesó az EZ-Guide 500-as. Alapból az is 15-20 centis csatlakozási pontosságot tud, de ha ráköltessz még 750e-t és előfizetsz az OmniStarHP-re (315e/év), akkor garantáltan tudja az 5 centit. De innen már nem nagy lépés egy robotpilóta, ami tényleg tartani is tudja az 5 centit, nem úgy mint az ember....a 14-dik munkaórában. :-) Ami jó a Trimble cuccaiban, hogy lépésenkén lehet fejleszteni, és nem vész kárba semmi amit addig megvettél.
Heló Fan! Tavaly összel éjjel kellett vetnem,volt rá példa ,hogy métereket elmentem,hol jobra hol balra!Ha 20cm körül behetárolna a csatlakozó sorral-fene bánja!Szármaradványos tárcsázott fekete talajon abba kellett hagyni a melót!
Málna, küldj nekem egy e-mailt és átküldöm a Trimble EzGuide 250-es kezelési útmutatóját. Nagyon fogsz csodálkozni, hogy mennyit tud a többihez képest majdnem ugyanannyi pénzért.
istvan@tomelilla.hu
Megkaptam ma a Centerline-t ki is próbáltuk szerintem nagyon jó és főleg egyszerü szerkezet (még a hülyébb traktorosok is tudják kezelni) pontossága 30-70 cm.-ig volt de ha még tanuljuk akkor 50 alatt kell legyen
1537 hozzászólás
Válasz #35. hozzászólásra
Sajnos csodák ebben az iparágban sincsenek, de talán majd kitalálunk valami jó akciót.
Válasz #34. hozzászólásra
sejtettem csak viccrnek szántam de nagyontetszenek a gépeid ha akkor hallottam volna rolad biztosan azt választom árához képest sokat tud.PDA-hoz van területmérő programod?
Válasz #31. hozzászólásra
Legközelebb öszre lesz rá szükségem,addigra majd alakul az ár!
Válasz #33. hozzászólásra
Hát sajna amennyit adnék érte, azt inkább nem mondom meg.... :(
Válasz #32. hozzászólásra
Ha beszámitod nincs akadálya
Válasz #29. hozzászólásra
Sosem késő kidobni a Centerline-t... :-)
Válasz #25. hozzászólásra
Akkor neked nem a 250-es kell hanem a nagytesó az EZ-Guide 500-as. Alapból az is 15-20 centis csatlakozási pontosságot tud, de ha ráköltessz még 750e-t és előfizetsz az OmniStarHP-re (315e/év), akkor garantáltan tudja az 5 centit. De innen már nem nagy lépés egy robotpilóta, ami tényleg tartani is tudja az 5 centit, nem úgy mint az ember....a 14-dik munkaórában. :-) Ami jó a Trimble cuccaiban, hogy lépésenkén lehet fejleszteni, és nem vész kárba semmi amit addig megvettél.
Válasz #29. hozzászólásra
Jó is. Egyik sem tud ennyit, ennyi pénzért
Nekem nagyon tetszik az ez guide 250 a centernél sokkal többet tud ,de én már azt vettem 2 éve azota fejlödött a technika
Válasz #27. hozzászólásra
Hívd fel bencét. Nála senki sem tud többet a gps-ekről ebben az országban.
Válasz #26. hozzászólásra
Permetezést műtrágya szórást azon a müvelő nyomon csinálom ,amit összel a ködben sötétben húzok,ezért lenne fontos!
Válasz #25. hozzászólásra
hát vegyél egy olcsobbat azt tudod használni mütrágyázáshoz meg permetezöhöz ha meg sötétben kell vetni kis ráhagyással a vetögéphez is
Válasz #23. hozzászólásra
Én voltam ,akkor még a kukoricát és a anpra vetéseket is erre alapoztam ,most maradnék a gabonánál!Hagyományos nyomjelzöt szerettem volna kiváltani!
Válasz #18. hozzászólásra
Köszönöm megkaptam.
Válasz #22. hozzászólásra
multkor valaki 5 centist keresett vetéshez nem te voltál?én akkor a centerlinét ajánlottam az 30 cdm de minden alapgép ezt tudja de egy-két drágább is
Válasz #20. hozzászólásra
Heló Fan! Tavaly összel éjjel kellett vetnem,volt rá példa ,hogy métereket elmentem,hol jobra hol balra!Ha 20cm körül behetárolna a csatlakozó sorral-fene bánja!Szármaradványos tárcsázott fekete talajon abba kellett hagyni a melót!
helló bence, itt vagy?
Válasz #19. hozzászólásra
Feri agabonavetöst csak kemény milioktol tudod megvenni
Bence Köszönöm az ajánlást,megnéztem a 250-s sorvezetőt! Azt kérdezném,hogy alkalmas e gabona vetésére!
Málna,
Átküldtem a használati utasítást, ha még nem kaptad volna meg.
Akit meg bővebben érdekel a téma, az tekintse meg a www.agromatic.hu oldalt....
Válasz #12. hozzászólásra
Sajnos küldeni nem tudok, beállítási probléma miatt (szerintem).
magyaragro@datatrans.hu-ra küldjed.
Köszönöm!
Válasz #15. hozzászólásra
Köszi ! Ezen a vetésmódon már túl vagyok!
Válasz #14. hozzászólásra
Max ha műtrágyaszóróval veted :)
Heló Pisti! Ez az előbb leirt vezető alkalmas-e gabona vetéshez!
Na ezt nekem is átküldhetnéd!!
Válasz #11. hozzászólásra
Málna, küldj nekem egy e-mailt és átküldöm a Trimble EzGuide 250-es kezelési útmutatóját. Nagyon fogsz csodálkozni, hogy mennyit tud a többihez képest majdnem ugyanannyi pénzért.
istvan@tomelilla.hu
Landnav+ párhuzamvezetőt használt-e valaki?
Válasz #9. hozzászólásra
Nekem is centerline de amit istvan (tomelilla)árul az is ugyan az csak más névvel
Válasz #8. hozzászólásra
Neked milyen van?
Válasz #6. hozzászólásra
A gép pontossága 30 cm a 70 cm a kezelő pontossága gyakoroljatok még egy kicsit akkor sokszor a 0 is sikerül tartani
Válasz #6. hozzászólásra
Köszönöm!
Megkaptam ma a Centerline-t ki is próbáltuk szerintem nagyon jó és főleg egyszerü szerkezet (még a hülyébb traktorosok is tudják kezelni) pontossága 30-70 cm.-ig volt de ha még tanuljuk akkor 50 alatt kell legyen
Válasz #4. hozzászólásra
Köszönöm.
Most a legolcsóbb is megteszi, műtrágyaszóráshoz és permetezéshez (repcében nem lehet látni a művelőnyomot).
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-03-11 10:16:44
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-03-11 10:16:25
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-03-11 10:15:57
Jót olcsón!