Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Direktvetés, no-till. új
- Kukorica terményárak új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Akkumulátorok új
- Altalajlazítás - altalajművelés új
- Kukorica vetőmagok új
- Poénok új
- Milyen pótkocsit vegyek? új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
1537 hozzászólás
Válasz #35. hozzászólásra
Sajnos csodák ebben az iparágban sincsenek, de talán majd kitalálunk valami jó akciót.
Válasz #34. hozzászólásra
sejtettem csak viccrnek szántam de nagyontetszenek a gépeid ha akkor hallottam volna rolad biztosan azt választom árához képest sokat tud.PDA-hoz van területmérő programod?
Válasz #31. hozzászólásra
Legközelebb öszre lesz rá szükségem,addigra majd alakul az ár!
Válasz #33. hozzászólásra
Hát sajna amennyit adnék érte, azt inkább nem mondom meg.... :(
Válasz #32. hozzászólásra
Ha beszámitod nincs akadálya
Válasz #29. hozzászólásra
Sosem késő kidobni a Centerline-t... :-)
Válasz #25. hozzászólásra
Akkor neked nem a 250-es kell hanem a nagytesó az EZ-Guide 500-as. Alapból az is 15-20 centis csatlakozási pontosságot tud, de ha ráköltessz még 750e-t és előfizetsz az OmniStarHP-re (315e/év), akkor garantáltan tudja az 5 centit. De innen már nem nagy lépés egy robotpilóta, ami tényleg tartani is tudja az 5 centit, nem úgy mint az ember....a 14-dik munkaórában. :-) Ami jó a Trimble cuccaiban, hogy lépésenkén lehet fejleszteni, és nem vész kárba semmi amit addig megvettél.
Válasz #29. hozzászólásra
Jó is. Egyik sem tud ennyit, ennyi pénzért
Nekem nagyon tetszik az ez guide 250 a centernél sokkal többet tud ,de én már azt vettem 2 éve azota fejlödött a technika
Válasz #27. hozzászólásra
Hívd fel bencét. Nála senki sem tud többet a gps-ekről ebben az országban.
Válasz #26. hozzászólásra
Permetezést műtrágya szórást azon a müvelő nyomon csinálom ,amit összel a ködben sötétben húzok,ezért lenne fontos!
Válasz #25. hozzászólásra
hát vegyél egy olcsobbat azt tudod használni mütrágyázáshoz meg permetezöhöz ha meg sötétben kell vetni kis ráhagyással a vetögéphez is
Válasz #23. hozzászólásra
Én voltam ,akkor még a kukoricát és a anpra vetéseket is erre alapoztam ,most maradnék a gabonánál!Hagyományos nyomjelzöt szerettem volna kiváltani!
Válasz #18. hozzászólásra
Köszönöm megkaptam.
Válasz #22. hozzászólásra
multkor valaki 5 centist keresett vetéshez nem te voltál?én akkor a centerlinét ajánlottam az 30 cdm de minden alapgép ezt tudja de egy-két drágább is
Válasz #20. hozzászólásra
Heló Fan! Tavaly összel éjjel kellett vetnem,volt rá példa ,hogy métereket elmentem,hol jobra hol balra!Ha 20cm körül behetárolna a csatlakozó sorral-fene bánja!Szármaradványos tárcsázott fekete talajon abba kellett hagyni a melót!
helló bence, itt vagy?
Válasz #19. hozzászólásra
Feri agabonavetöst csak kemény milioktol tudod megvenni
Bence Köszönöm az ajánlást,megnéztem a 250-s sorvezetőt! Azt kérdezném,hogy alkalmas e gabona vetésére!
Málna,
Átküldtem a használati utasítást, ha még nem kaptad volna meg.
Akit meg bővebben érdekel a téma, az tekintse meg a www.agromatic.hu oldalt....
Válasz #12. hozzászólásra
Sajnos küldeni nem tudok, beállítási probléma miatt (szerintem).
magyaragro@datatrans.hu-ra küldjed.
Köszönöm!
Válasz #15. hozzászólásra
Köszi ! Ezen a vetésmódon már túl vagyok!
Válasz #14. hozzászólásra
Max ha műtrágyaszóróval veted :)
Heló Pisti! Ez az előbb leirt vezető alkalmas-e gabona vetéshez!
Na ezt nekem is átküldhetnéd!!
Válasz #11. hozzászólásra
Málna, küldj nekem egy e-mailt és átküldöm a Trimble EzGuide 250-es kezelési útmutatóját. Nagyon fogsz csodálkozni, hogy mennyit tud a többihez képest majdnem ugyanannyi pénzért.
istvan@tomelilla.hu
Landnav+ párhuzamvezetőt használt-e valaki?
Válasz #9. hozzászólásra
Nekem is centerline de amit istvan (tomelilla)árul az is ugyan az csak más névvel
Válasz #8. hozzászólásra
Neked milyen van?
Válasz #6. hozzászólásra
A gép pontossága 30 cm a 70 cm a kezelő pontossága gyakoroljatok még egy kicsit akkor sokszor a 0 is sikerül tartani
Válasz #6. hozzászólásra
Köszönöm!
Megkaptam ma a Centerline-t ki is próbáltuk szerintem nagyon jó és főleg egyszerü szerkezet (még a hülyébb traktorosok is tudják kezelni) pontossága 30-70 cm.-ig volt de ha még tanuljuk akkor 50 alatt kell legyen
Válasz #4. hozzászólásra
Köszönöm.
Most a legolcsóbb is megteszi, műtrágyaszóráshoz és permetezéshez (repcében nem lehet látni a művelőnyomot).
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-03-11 10:16:44
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-03-11 10:16:25
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-03-11 10:15:57
Jót olcsón!