Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR410.68 FtUSD394.01 FtCHF434.78 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sanyiii70 #6554. hozzászólásáraHát a 2010- es kép is megérne egy misét.
Az csak az egyik dolog hogy se a csajon se a csávón nincs bukó sisak. De a csaj nem is olyan nagy szám. Nekem nem kéne, jobb nőknek is mondtam már hogy Nem! És akkor még menyasszonyom se volt.
A második képre (Németország 2030) meg már inkább nem is írok semmit.
A csávó kér kölcsön a haverjától pénzt. Az ad is neki. (Legyen mondjuk 20 ezer)
A csávó meg befűzi a haver feleségét hogy b@szna e vele 5 ezerért. A csaj mondja hogy nem. És 10 ért? Azért se
Akkor húsz ezerért?
Azért már igen.
A csávó megdugja a csajt , oszt mikor találkozik a haverral mondja neki hogy köszöni a huszast, már vissza is adta a feleségének.
Válasz termelo #6551. hozzászólásáraAkit én ismerek Móni félét azzal semmit sem érdemes. Férje is azt mondja Ő volt a próbatétele, csak őt kellett volna az egész földön elkerülnie.
Móni vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 435.132 forintomba került!
– Sára vagyok, szarok én a Calgonra, inkább háromévente veszek egy új fűtőszálat 4000 forintért…
Férj hazamegy a munkából, és a konyhaasztalon egy levél várja:
-Drágám, átugrottam anyámhoz. Vacsora a hűtőben. A férj bemegy a hálóba, ahol újabb cetli várja: - Szerelmem, nem tudom, hogy mikor érkezem haza, ne várj meg, aludj, majd hozzád bújok, ha hazaértem. A férj elmosolyodik, gondolja, végre csaphat egy görbe estét, az előszobában éppen felvenni készül az utcai cipőjét, amiben egy cetli várja:
HOVA-HOVA??
Válasz Ohaza63 #6532. hozzászólásáraA 2018-ban talált nagypapás képen egy fiatal katona ül motoron. Géppuskával a hátán. Feltehetően háború volt és ment hogy még öljön másokat , olyan embereket akiket nem is ismert. Vagy rosszabb esetben őt ölték meg.
A 2060-ban talált nagypapás képen is egy fiatal látható, amint bohóckodik.
Hogy kinek melyik a jobb? Melyik világ? Ahol egy huszonéves géppuskával a vállán megy valahova? Vagy ahol egy szintén huszonéves fiatal fotosoppal bohóckodik?
Válasz Sanyiii70 #6541. hozzászólásáraChuck Norist nem engedte be az ügyfélkapu, ezért bemászott a Kormányablakon! Ha már ott volt regisztrált az Ügyfélkapu+-ra egy kaputelefonról....
Az ügyfélkapu+ 30 másodperce talán erre is elég lenne ...
Sanyi megdugja Marit elég ügyesen. Mondja is neki utána:
Ej Mari, ha tudom előre hogy szűz vagy, kicsit óvatosabb lettem volna.
Mire Mari: ej, Sanyi ha tudtam volna, ilyen gyorsan elsülsz, levetem a harisnyámat...
A nőci, ha negyven, még gondos a sminkje,
a nőci, ha negyven, aligha riszál,
a nőci, ha negyven, már taxikat int le,
és áll körülötte az éjjeli bál.
A nőci, ha negyven, a ráncai szépek,
és lányos a lába, hisz fitneszezik,
ügyel vonalak, szinek egyvelegére,
és ötletes öltözetek övezik.
A nőci, ha negyven, még beste a teste,
a lánya kamasz, vele harcol erőst,
még könnyeden ébred, elalszik az este,
s útjára bocsátja a reggeli hőst.
A nőci, ha negyven, beszéde a pajzsa,
és rendezi vígan a környezetét,
már bomlik előtte jövő kusza rajza,
s múltjáról is egyre kitisztul a kép.
A nőci, ha negyven, biztos hely az űrben,
vevő a humorra, de el nem alél,
bár vágyai vannak, nem vágyik el innen,
nem húzza a csőbe a szoknyapecér.
A nőci, ha negyven, savanyíthat uborkát,
hümmögve idézed a gondolatát,
és összedob este egy isteni tortát,
és rendezi újra zilált csapatát.
A nőci, ha negyven, már támasz a bajban,
körötte pörögnek a lét körei,
és úgy megy az utcán, mint penge a vajban,
s nem bánja, ha medve, ki átöleli.
kieg. Percze Miklós
Majd nagymamaként csak fittyet hány a korra;
Hiszen az ötvenesek is még nagyon nőciesek,
S még oly kecsesen tipeg; ügyelve is arra,
Hogy útján ķövessék,kíváncsin: a férfi szemek
Idős férfi, lehet vagy 80, pilótaruhában iszogatja a kávéját egy kisebb amerikai reptér büféjében. Mellé ül egy fiatal lány és megkérdezi:
- Bácsika maga tényleg pilóta?
- Tulajdonképpen egész életem azzal telt, hogy repültem. Kezdtem a II. világháborúban, aztán Koreában. Részt vettem több típusváltásban és az első F-14-ek berepülésében is. Mikor a seregből visszavonultam, 260 embert tanítottam meg repülni és számtalan utast szállítottam. Hébe-hóba még ma is botkormányt ragadok. Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy pilóta vagyok. És maga micsoda?
- Én leszbikus vagyok. Reggel azzal kelek, hogy meztelen nőkre gondolok, mikor zuhanyozok, ebédelek, vagy dolgozok, akkor is csak meztelen nők járnak az eszemben. Minden gondolatom a meztelen nők körül forog.
Isszák csendben a kávét, amikor betér egy fiatalember, leül az öreg mellé a másik oldalra és ő is megkérdezi:
- Maga tényleg pilóta?
- 80 évig azt hittem, hogy igen, de aztán rájöttem, hogy inkább leszbikus vagyok.
Rendőr fülest kap hogy csalja az asszony! Haza megy,és rögtön rátámad az asszonyra.Tudok mindent,tudom hol van! Mire a szekrényből.Akkor mond meg hol van a gatyám!
6563 hozzászólás
Válasz R Sándor #6562. hozzászólására
Mi az? .Egyik füleden bemegy,a másikon ki,és mégis a fejedben van? ,...........?
Csàkàny!!
Válasz mihaszna #6560. hozzászólására
Válasz mtz1221 #6559. hozzászólásáraMert nem szabad Bosznia?
Találós kérdés, ki tudja ? Miért sír a Szerb kislány?
Az apáca kimenőn lefekszik egy fiúval, és a főnővér megtudja
– Ezért egész nap a sarokban térdelsz, imádkozol, és egy citromot nyalogatsz.
– Rendben, de miért kell citromot nyalogatnom?
– Hogy ne lássam azt a kielégült képedet.
Este az idős mamika bebújik a papa mellé, és elkezd az öreg pizsijében matatni
Eközben huncutul megkérdezi:
– Na, mit fogok, mit fogok?
Erre a papa:
– Mit fogsz, mit fogsz wazzeg, aludni fogsz wazzeg!
Válasz Sanyiii70 #6554. hozzászólásáraHát a 2010- es kép is megérne egy misét.
Az csak az egyik dolog hogy se a csajon se a csávón nincs bukó sisak. De a csaj nem is olyan nagy szám. Nekem nem kéne, jobb nőknek is mondtam már hogy Nem! És akkor még menyasszonyom se volt.
A második képre (Németország 2030) meg már inkább nem is írok semmit.
Válasz mtz1221 #6549. hozzászólásáraÉn ezt a viccet máshogy ismerem.
Nem tudok jól viccet mesélni ezért el mondom a lényeget.
A csávó kér kölcsön a haverjától pénzt. Az ad is neki. (Legyen mondjuk 20 ezer)
A csávó meg befűzi a haver feleségét hogy b@szna e vele 5 ezerért. A csaj mondja hogy nem. És 10 ért? Azért se
Akkor húsz ezerért?
Azért már igen.
A csávó megdugja a csajt , oszt mikor találkozik a haverral mondja neki hogy köszöni a huszast, már vissza is adta a feleségének.
Válasz mihaszna #6545. hozzászólásáraPuska van a hátán.
De ez a kép talán jobban szemlélteti a változást:
Válasz mihaszna #6545. hozzászólásáraA két Mónit akit ismerek nem lopják el az eszéért, de az egyiket szívesen megb..nám.
Válasz termelo #6551. hozzászólásáraAkit én ismerek Móni félét azzal semmit sem érdemes. Férje is azt mondja Ő volt a próbatétele, csak őt kellett volna az egész földön elkerülnie.
Válasz mtz1221 #6550. hozzászólásáraIgen-igen de bizonyos esetekben a Móni félével érdemes...
Móni vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 435.132 forintomba került!
– Sára vagyok, szarok én a Calgonra, inkább háromévente veszek egy új fűtőszálat 4000 forintért…
A bárban egy feltűnően csinos
pincérnő dolgozik.
Egy vendég fogadást ajánl a nőnek:
– Hölgyem, fogadna velem egy
húszezresben, hogy ki tudok
menni a mosdóba, és közben
az egyik szememet végig
rajta tudom tartani az italomon?
A pincérnő jól tudja, hogy a mosdó
messze van, és onnan a pult
már nem is látszik.
Még neki van lelkifurdalása, amikor
elfogadja a fogadást, és kitesz egy
húszezrest a pultra.
A férfi azonban könnyedén kiszedi
az üvegszemét, leteszi az itala
mellé, majd kimegy.
Amikor visszajön, felajánlja:
– Ez túl könnyű volt.
Mit szólna egy
második fogadáshoz?
Egy újabb húszezresbe
fogadom, hogy meg tudom harapni
a saját fülemet!
A pincérnő ezt megint könnyűnek hiszi,
ezért ezt a fogadást is tartja.
A férfi erre kiveszi a műfogsorát,
és megharapja vele a saját fülét.
Így összesen már 40 ezret nyert a nőtől.
Pár perc sem telik bele, a férfi
felajánlja a harmadik fogadást is:
– Kisasszony, lehetőséget adok, hogy
visszanyerje a pénzt!
Felteszem mind
a 40 ezret, hogy képes vagyok
úgy sz*****zni magával, hogy nem
vesz észre belőle semmit!
A nő úgy gondolja, ez már
igazán lehetetlen, úgyhogy tartja a tétet.
Hátramennek a sötét folyosóra,
majd az egyik irodában megtörténik, aminek
meg kell.
Utána a nő büszkén felkiált:
– Megnyertem a fogadást, mindent éreztem!
A férfi előveszi a 40 ezret,
odaadja, majd így szól:
– Könnyen jött, könnyen ment…
Férj hazamegy a munkából, és a konyhaasztalon egy levél várja:
-Drágám, átugrottam anyámhoz. Vacsora a hűtőben. A férj bemegy a hálóba, ahol újabb cetli várja: - Szerelmem, nem tudom, hogy mikor érkezem haza, ne várj meg, aludj, majd hozzád bújok, ha hazaértem. A férj elmosolyodik, gondolja, végre csaphat egy görbe estét, az előszobában éppen felvenni készül az utcai cipőjét, amiben egy cetli várja:
HOVA-HOVA??
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-01-21 07:14:26
Válasz mihaszna #6545. hozzászólásáramég öljön = meg öljön
Válasz Ohaza63 #6532. hozzászólásáraA 2018-ban talált nagypapás képen egy fiatal katona ül motoron. Géppuskával a hátán. Feltehetően háború volt és ment hogy még öljön másokat , olyan embereket akiket nem is ismert. Vagy rosszabb esetben őt ölték meg.
A 2060-ban talált nagypapás képen is egy fiatal látható, amint bohóckodik.
Hogy kinek melyik a jobb? Melyik világ? Ahol egy huszonéves géppuskával a vállán megy valahova? Vagy ahol egy szintén huszonéves fiatal fotosoppal bohóckodik?
Válasz Gumóka #6543. hozzászólásáraAzèrt mert,Chuck norris az összes fekvőtámaszt megcsinálja.
Válasz .Fecó. #6542. hozzászólásáraChuck Norris egyszer felidegesítette Békéscsabát
Válasz Sanyiii70 #6541. hozzászólásáraChuck Norist nem engedte be az ügyfélkapu, ezért bemászott a Kormányablakon! Ha már ott volt regisztrált az Ügyfélkapu+-ra egy kaputelefonról....
Best of Chuck Norris részlet:
Chuck Norris Budapestre tart egy MALÉV géppel.
Chuck Norris egyszer betett egy szelet szalámit a dvd lejátszóba,és visszanézte a disznóvágást!
Chuck Norris egy kézzel is tud tapsolni
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebook-ból.
Chuck Norris négyet kívánhat az aranyhaltól.
Az óvodában Chuck Norrisnak pörgőrugás volt a jele.
Chuck Norris hazakísért egy hajléktalant...
Chuck Norris ma reggel olyan gyorsan kelt fel hogy még látta magát aludni.
Amikor Chuck Norris TV-t néz, nem mernek reklámot adni.
Csak a zöld energia az energia. Szélturbinát mindenhová!!!
https://www.tiktok.com/@engels69/video/7447498753214319894?_r=1&_t=ZN-8t98of9cthG
Jó!!
Egy új dzsondírban ilyen extra sose lesz.
Jó az elektromos autó, mert nem füstöl!!!!
https://www.tiktok.com/@tothzsolt817/photo/7456395772968389910?_d=secCgYIASAHKAESPgo88tDIe8Qsng8c%2BSj7FhNMZ4ZnfOgJJnEwH%2BVE76g2WNppp9%2BSZcTY5eMS%2B4MHZtl8WHPV8%2FBEfCf79R4eGgA%3D&_r=1&aweme_type=150&checksum=357a4303789cee1504966778512cb8ba9662fc195457d416da9380aae01f8f86&cover_exp=v1&link_reflow_popup_iteration_sharer=%7B%22click_empty_to_play%22%3A1%2C%22dynamic_cover%22%3A1%2C%22follow_to_play_duration%22%3A-1.0%2C%22profile_clickable%22%3A1%7D&pic_cnt=1&preview_pb=0&sec_user_id=MS4wLjABAAAAMzp7Pm9B8OaWiHIET3MndY962T6x-P4xI815fN5NMdR5cjKStwRjIPhgg11SK6c-&share_app_id=1233&share_item_id=7456395772968389910&share_link_id=a737f678-34a0-4f5c-a646-df4a20e11d71&sharer_language=hu&social_share_type=14&source=h5_m×tamp=1737054846&u_code=dfcea9fhk8f9ga&ug_btm=b2001&ug_photo_idx=0&ugbiz_name=UNKNOWN&user_id=6893224529951966213&utm_campaign=client_share&utm_medium=android&utm_source=more
Ezen sírtam
Válasz Ohaza63 #6532. hozzászólásáraMit nem illik megkérdezni egy középkorú némettől?
Mit keresett a nagypapa 45 után Argentínában?
Válasz mtz1221 #6533. hozzászólásáraÜdv!
De olyan topic nincs amin csak sírni lehetne, mert akkor csak abba írogatnánk!
De tényleg, mivé lett a világ???
Válasz Ohaza63 #6532. hozzászólásáraEzen nem nevetni kell, hanem a fejünket a falba verni hogy mivé lett ez a világ.
A német nagypapa fényképe 2018 ban és 2060 ban!!
Milyen igaz!
https://www.tiktok.com/@anonimus4308/photo/7459829413354491158?_d=secCgYIASAHKAESPgo8HTEqlk7wxCpZM1Re08Yzr8QDrhOixkE0IZbd%2Bnw9ZLW%2FQyJPVtK%2BRTMj%2Bw5ER80DLgRoYujYDavaSez%2BGgA%3D&_r=1&aweme_type=150&checksum=a39bc423dea389b6ef20e5519e0dd0439fc286ca6adeec3dd8d56552b555c89d&cover_exp=v1&link_reflow_popup_iteration_sharer=%7B%22click_empty_to_play%22%3A1%2C%22dynamic_cover%22%3A1%2C%22follow_to_play_duration%22%3A-1.0%2C%22profile_clickable%22%3A1%7D&pic_cnt=1&preview_pb=0&sec_user_id=MS4wLjABAAAAMzp7Pm9B8OaWiHIET3MndY962T6x-P4xI815fN5NMdR5cjKStwRjIPhgg11SK6c-&share_app_id=1233&share_item_id=7459829413354491158&share_link_id=fc2708e0-46b6-4b72-a487-6359c53ec3da&sharer_language=hu&social_share_type=14&source=h5_m×tamp=1736968407&u_code=dfcea9fhk8f9ga&ug_btm=b2001&ug_photo_idx=0&ugbiz_name=UNKNOWN&user_id=6893224529951966213&utm_campaign=client_share&utm_medium=android&utm_source=more
A Gábor a szerencsés!!!
https://www.tiktok.com/@hausmaster_pecs/video/7460148233302592790?_r=1&_t=ZN-8t76VGnCMkh
Válasz Ohaza63 #6525. hozzászólásáraVagy még nem bacták meg rendesen, ahol úgy fogták őt is.
Válasz Jana11 #6528. hozzászólásáraKamionsofőrrel és kurvával ismertem, de lehet, hogy így hívták őket.
Az ügyfélkapu+ 30 másodperce talán erre is elég lenne ...
Sanyi megdugja Marit elég ügyesen. Mondja is neki utána:
Ej Mari, ha tudom előre hogy szűz vagy, kicsit óvatosabb lettem volna.
Mire Mari: ej, Sanyi ha tudtam volna, ilyen gyorsan elsülsz, levetem a harisnyámat...
Válasz Ohaza63 #6526. hozzászólására"Amelyik nő hagyja magát megbaszni az kurva.
Amelyik meg nem, az a büdös kurva."
Miért kellett megverni a Gézát???
https://www.tiktok.com/@zita_zita_84/video/7459607577010146582?_r=1&_t=ZN-8t50TFu5Qzm
A naiv nő???!!!
Régi székely mondás:
"Ha egy ló hasa alatt nem találod meg azt amit keresel, akkor nézd fel a hátára, hátha ott megleled"
Lackfi János: A nőci, ha negyven
A nőci, ha negyven, még gondos a sminkje,
a nőci, ha negyven, aligha riszál,
a nőci, ha negyven, már taxikat int le,
és áll körülötte az éjjeli bál.
A nőci, ha negyven, a ráncai szépek,
és lányos a lába, hisz fitneszezik,
ügyel vonalak, szinek egyvelegére,
és ötletes öltözetek övezik.
A nőci, ha negyven, még beste a teste,
a lánya kamasz, vele harcol erőst,
még könnyeden ébred, elalszik az este,
s útjára bocsátja a reggeli hőst.
A nőci, ha negyven, beszéde a pajzsa,
és rendezi vígan a környezetét,
már bomlik előtte jövő kusza rajza,
s múltjáról is egyre kitisztul a kép.
A nőci, ha negyven, biztos hely az űrben,
vevő a humorra, de el nem alél,
bár vágyai vannak, nem vágyik el innen,
nem húzza a csőbe a szoknyapecér.
A nőci, ha negyven, savanyíthat uborkát,
hümmögve idézed a gondolatát,
és összedob este egy isteni tortát,
és rendezi újra zilált csapatát.
A nőci, ha negyven, már támasz a bajban,
körötte pörögnek a lét körei,
és úgy megy az utcán, mint penge a vajban,
s nem bánja, ha medve, ki átöleli.
kieg. Percze Miklós
Majd nagymamaként csak fittyet hány a korra;
Hiszen az ötvenesek is még nagyon nőciesek,
S még oly kecsesen tipeg; ügyelve is arra,
Hogy útján ķövessék,kíváncsin: a férfi szemek
Válasz mtz1221 #6520. hozzászólásáraMég jó
Válasz mtz1221 #6520. hozzászólásáraTe is?
Ugyehogyugye?
Válasz Sanyiii70 #6519. hozzászólásáraNa bacca meg, akkor itt sokadmagammal én is leszbikus vagyok.
Idős férfi, lehet vagy 80, pilótaruhában iszogatja a kávéját egy kisebb amerikai reptér büféjében. Mellé ül egy fiatal lány és megkérdezi:
- Bácsika maga tényleg pilóta?
- Tulajdonképpen egész életem azzal telt, hogy repültem. Kezdtem a II. világháborúban, aztán Koreában. Részt vettem több típusváltásban és az első F-14-ek berepülésében is. Mikor a seregből visszavonultam, 260 embert tanítottam meg repülni és számtalan utast szállítottam. Hébe-hóba még ma is botkormányt ragadok. Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy pilóta vagyok. És maga micsoda?
- Én leszbikus vagyok. Reggel azzal kelek, hogy meztelen nőkre gondolok, mikor zuhanyozok, ebédelek, vagy dolgozok, akkor is csak meztelen nők járnak az eszemben. Minden gondolatom a meztelen nők körül forog.
Isszák csendben a kávét, amikor betér egy fiatalember, leül az öreg mellé a másik oldalra és ő is megkérdezi:
- Maga tényleg pilóta?
- 80 évig azt hittem, hogy igen, de aztán rájöttem, hogy inkább leszbikus vagyok.
Válasz termelo #6517. hozzászólásáraElső szerkesztés, még gyakorolnom kell
Válasz mtz1221 #6516. hozzászólásárahttps://streamable.com/i87jsg
https://vm.tiktok.com/ZMk5388QL/
Rendőr fülest kap hogy csalja az asszony! Haza megy,és rögtön rátámad az asszonyra.Tudok mindent,tudom hol van! Mire a szekrényből.Akkor mond meg hol van a gatyám!
Válasz Gumóka #6513. hozzászólásáraAzt jól teszed.