Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #417. hozzászólásra
Ismered azt a magyar szót,hogy ,,tények"?Románbiában nem használják?Ott mit mondanak,vagy csak hazudnak?Csókold meg Vulcan seggét!
Látom öregem h. nem bírsz magaddal és a nagy arcoddal. Jellemtelen ürge vagy , mert bocsánatot kértem tőled és mégis ezen lovagolsz egy hete. Tedd magadat takarékra szerintem .
Kicsit utána néztem a dolognak: A ZF a Same/Deutz-nak, a 6000-es JD-nek valamint a Claas Xerionnak szálit CVT váltót. A fendtnek saját váltója van amihez viszont a Sauer-Danfos szálitja a hidromotort.
Két barát beszélget. Azt kérdezi egyik a másiktól:
- Voltál már olyan helyzetben, hogy gondoltál valamire, és amikor megszólaltál, nem azt mondtad, amit akartál?
- Persze. A múltkor például bementem egy utazási irodába repülőjegyet venni, és a pult mögött egy csinos lány ült, hatalmas mellekkel. Erre én azt mondtam neki: "Kérek egy repülőjegyet Cicburgbe!", ahelyett, hogy azt mondtam volna: Pittsburghbe.
- Én is jártam már így. A múltkor ültünk a feleségemmel a reggeli mellett, és ahelyett, hogy azt mondtam volna neki: "Drágám, ideadnád a sótartót?" az csúszott ki a számon, hogy: "Te ribanc, tönkretetted az egész életemet!"
Az én mostani ekém az álló kukoricaszárat is alászántja.Ez az eljárás nem jó,mert a szár a szecskázás hiánya miatt sokkal nehezebben bomlanak.
Le kell szárzúzózni,megtárcsázni lehetőleg rögtörőssel,ami tömöríti a nagy szártömeget és lehet szántani.Azt csak jó,ha még a tárcsa után néhány hétig ülepedik a talaj.(árvakelés is kijön valamennyire)
Nekem van némi közöm a gyakorlati mezőgazdasághoz.Ha nem tudnám ,még a professzorom is ezt mondta a tömegnek,mikor velem példálózott,hogy,, íme nézzétek meg,itt egy kitűnő gyakorlati szakember".
És aki ezt irta az mondta nekem hogy öntelt vagyok .
6587 hozzászólás
Válasz #439. hozzászólásra
Hallottam, hogy tegnap eladott 2 ekevasat, és sok a papírmunka. Tudod, most már adóbevallást is kell csináljon:))
Ismered azt a magyar szót,hogy ,,tények"?Románbiában nem használják?Ott mit mondanak,vagy csak hazudnak?Csókold meg Vulcan seggét!
Válasz #438. hozzászólásra
Nem ??????????????
Válasz #437. hozzászólásra
Tudod hol van josey????
Válasz #436. hozzászólásra
Itt
Itt vagy Pisti???
Válasz #432. hozzászólásra
Hát az, hogy nincs poén.
Válasz #416. hozzászólásra
Látom öregem h. nem bírsz magaddal és a nagy arcoddal. Jellemtelen ürge vagy , mert bocsánatot kértem tőled és mégis ezen lovagolsz egy hete. Tedd magadat takarékra szerintem .
Válasz #430. hozzászólásra
:DDD
Válasz #431. hozzászólásra
Ebbe most mi a poén???:))
Válasz #416. hozzászólásra
Kicsit utána néztem a dolognak: A ZF a Same/Deutz-nak, a 6000-es JD-nek valamint a Claas Xerionnak szálit CVT váltót. A fendtnek saját váltója van amihez viszont a Sauer-Danfos szálitja a hidromotort.
Két barát beszélget. Azt kérdezi egyik a másiktól:
- Voltál már olyan helyzetben, hogy gondoltál valamire, és amikor megszólaltál, nem azt mondtad, amit akartál?
- Persze. A múltkor például bementem egy utazási irodába repülőjegyet venni, és a pult mögött egy csinos lány ült, hatalmas mellekkel. Erre én azt mondtam neki: "Kérek egy repülőjegyet Cicburgbe!", ahelyett, hogy azt mondtam volna: Pittsburghbe.
- Én is jártam már így. A múltkor ültünk a feleségemmel a reggeli mellett, és ahelyett, hogy azt mondtam volna neki: "Drágám, ideadnád a sótartót?" az csúszott ki a számon, hogy: "Te ribanc, tönkretetted az egész életemet!"
:-DDDDDDDDDD
:-))))))))))))))
Ez a legdurvábbak egyike a haverod tól:
"AZ ILYEN ÉLES ELMÉJŰ FAZONOKTÓL,MINT ÉN CSAK ÚGY KÉT GYEREKKEL NEM LÉPNEK LE A FELESÉGEK.:O)"
Válasz #423. hozzászólásra
Ez is ku.jó:
"Értem már!
Ti csak hantázni jártok ide!!!
:-))))))))"
Josey
Van jobb is:))))
Moderálási elveink miatt törölve.
(3932)
2013-11-15 15:11:32
Keresem
Válasz #422. hozzászólásra
Lűjjed
Válasz #420. hozzászólásra
Tudok jobbat!
Mond itt mindenki jókat néha.
Van aki kitűnőeket.
Az én mostani ekém az álló kukoricaszárat is alászántja.Ez az eljárás nem jó,mert a szár a szecskázás hiánya miatt sokkal nehezebben bomlanak.
Le kell szárzúzózni,megtárcsázni lehetőleg rögtörőssel,ami tömöríti a nagy szártömeget és lehet szántani.Azt csak jó,ha még a tárcsa után néhány hétig ülepedik a talaj.(árvakelés is kijön valamennyire)
Válasz #415. hozzászólásra
ez durva volt
:))))))
Nekem van némi közöm a gyakorlati mezőgazdasághoz.Ha nem tudnám ,még a professzorom is ezt mondta a tömegnek,mikor velem példálózott,hogy,, íme nézzétek meg,itt egy kitűnő gyakorlati szakember".
És aki ezt irta az mondta nekem hogy öntelt vagyok .
Gondoltam beteszem ide,ez is poén:
"szia Szabi!
olyan nincs hogy Fendt váltó. az AGCO csoportnak is a ZF nevű cég a váltó beszállítója. mint sok más gyárnak."
Válasz #412. hozzászólásra
de ez se kutya
XD, :-p , xD, :-o)))
Válasz #412. hozzászólásra
Igazán nincs mit!
Válasz #411. hozzászólásra
Akkor jó. Köszi az okitást.
Válasz #410. hozzászólásra
:) ez v. :-) mosolygó arc 90fokban elfordítva :D vagy ez:-D meg aféle vigyorgó arc
Válasz #409. hozzászólásra
Mit jelentenek ezek a jelek. Bár félig informatikus vagyok de sajna soha nem vettem a fáradtságot, hogy megtanuljam ezeket a jeleket.
Válasz #408. hozzászólásra
:))):DDD
Válasz #407. hozzászólásra
Nem én mert jön a gonosz farkas és bek... nem is inkább beperel mert most ez a divat . És a fájdalomdijból vesz majd magának disznóhust a Tecs..oban.
Válasz #406. hozzászólásra
...szóval az. Azért lökjed!
Válasz #404. hozzászólásra
Nem tom. Szerinted?
Válasz #398. hozzászólásra
És ki az abszolút kicsi?
Aki a szőnyeg alá is széken állva néz be.
Válasz #403. hozzászólásra
ez most v.mi beugratós?
Válasz #402. hozzászólásra
Egészen biztos?
Válasz #401. hozzászólásra
Lehet.
A franc se tudja.
Olvastátok azt a viccet amikor a nyuszi tüzpiros ferr.. khm khm valami egyebet vásárol a gonosz farkastól?
Mikor lesz öröm a Gyurcsány-csomag?
Mikor a börtönőr elordítja magát:
Gyurcsááány!!! Csomag!
Anya!
Kimehetek a játszótérre?
Ki..
Hát én!!!!!!
Mi az abszolút nagy köd?
Mikor a zsernyák a lámpa tetejére mászik, oszt onnét kiabálja be a színeket!
Mit mond a kígyó mikor nekimegy a fának????
- Hogy került ide ez a FAsssssssszzzz????????
Mi az hosszú és kemény de nőknek nincs ?
Katonai szolgálat .
Kicsit régi poén de jó
Természettudósok utolsó mondatai:
- Hmmm, az ember nem is gondolná, h. ilyen közel engednek magukhoz ezek a hatalmas testű gorillák...
Válasz #393. hozzászólásra
Szerven erekted regelente rendesen. Lepelt reggel nem merem levennem.
Válasz #392. hozzászólásra
Petrezselymet kell levesbe tenned Te.
Zellerrel, szervedet mellyel nemzel kell felkeltened!
Válasz #391. hozzászólásra
De. Reszelve levesnek.