Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz atisgyulai #5743. hozzászólásárapár hete olyat fogtak hogy a 4 kerekes futóról hiányzott 1 kerék és úgy hajtottak 2 kocsival megrakva, szerencsére a rendőrök lemeszelték őket.
Válasz Sk Laci #5744. hozzászólásáraHiába büntetik őket, nem fizetik meg utólag, és a magyar hatóságok álltalában nem tudják behajtani rajtuk.
Ezzel ellentétben, romániában a rendőrök kimondottan vadásszák a magyarokat, büntetik bármiért, és elveszik a forgalmit (jogtalanul), míg elmész befizetni.
Amelyik autó rendszámához be nem fizetett bünti van, később be sem engedik az országba.
Ismerős vett használt autót, és a határnál visszafordították az előző tulaj büntije miatt.
Ezt velük szemben miért nem lehet megtenni?
Válasz atisgyulai #5743. hozzászólásáraLegjobb, ha a táblákat elnézed és felkeveredsz a fizetős útszakaszra matrica nélkül. Utólag küldenek szép büntit még Sk-ba is. De ezeknek nem szólnak semmit, mert különben nem raknának több járgányt egymásra.
Válasz .Feco. #5741. hozzászólásáraÉlőben látni nem annyira vicces!
A múltkor a 4-esen autószállító tréleren fönn egy ugyanolyan vontató, azon fönn a futója, de mivel ez az egész rendes lelógott hátra, így a másik futó, a platóról lelógó vontatóra volt felakasztva, és úgy húzta.
Agyrém, amit ezek meg mernek tenni!
Egy férfi gyónja a bűneit a papnak:
- Vétkeztem atyám. A minap bementem a feleségem munkahelyére. Senki nem volt ott, csak a kolléganője, én elkaptam és megerőszakoltam.
- Hát ez nem volt szép dolog - mondja a pap - még mi rosszat csináltál?
- Atyám, múlt héten, elmentem a feleségem nővéréhez, senki más nem volt otthon, őt is elkaptam, és megerőszakoltam.
- Ejnye fiam, ez nagy bűn volt - mondja a pap.
- Ez még semmi atyám. - mondja a férfi. - A múltkor meglátogatott az anyósom, csak én voltam otthon, és azt is megerőszakoltam.
A gyóntatószékből nincs válasz. A férfi vár, vár, szólítgatja a papot, majd benyit, és látja, hogy a pap a pad alá bújt, és remeg félelmében.
- Mit csinál ott atyám? - kérdi tőle a férfi.
Erre a pap:
- Fiam, csak most jöttem rá, hogy nincs a templomban senki más, csak te meg én...
A kisfiú kérdezi az apját, hogy mi a politika.
Az apja leülteti, és példákkal elmagyarázza:
– Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS.
– Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY.
– Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a SZAKSZERVEZET.
– A babysitter a DOLGOZÓOSZTÁLY, és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy te, a NÉP jól érezd magad, és minden rendben legyen.
A pár hónapos kisöcséd pedig a közös JÖVŐNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse “telerakta a pelenkáját” és sír. Felkel, és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni. Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hempereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni.
Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika. A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:
– A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van.
A gyep gondozásáról ! >>> Ha a hőmérséklet 30-35 ℃ fok között van, akkor elég heti négy alkalommal locsolni, a pázsit vízigénye ilyenkor 6-8 mm négyzetméterenként. Azonban ha a hőmérséklet még feljebb szökik, azaz 35 ℃ fok fölé emelkedik, akkor már szükséges naponta akár többször is öntözni, 8 mm feletti vízmennyiséget négyzetméterenként.
Szétszaladt a száz paripa,
Igy most eladó a Négy Karika.
Épp a szomszéd városba akartam menni,
Neki egy szép új hátsó ajtót venni.
De ama borús napon olyannyira esőzött,
Hogy Risztov Éva az úton úszva leelőzött.
A kanyar ívelt balra,de én jobbra csúsztam,
Az útszéli olajfára egy új strigulát húztam.
E derék öreg germán vas bár megvédett a bajban,
De Ő hősiesen elvérzett eme kemény harcban.
Három évig volt Ő hű Barátom,Társam;
Sok kalandot megéltünk így mi ketten,párban.
Huszonkettő esztendeje látta meg a Napot;
Maga mögött azóta egy Föld-Hold távot hagyott.
Az extrák sora nem hosszú,de nem is olyan fapad;
Villanyablak-és tükör,de még klíma is akad.
Alufelni,centrálzár s az ülés is dönthető,
A lufi viszont durrant-ez elég nagy bökkenő.
Motor-váltó nem sérült meg olyannyira nagyon,
Meggyógyítanám ha nem lenne ez egy kisebb vagyon.
Idén nyáron akartam jobban rendbe rakni;
Van is mellé sok holmim plusz egy donor kaszni.
De az élet közbeszólt így most elengedném kezét;
Hátha valaki feltámasztja s kaphat egy új esélyt...
De a hulladékvas árát hidd el én is tudom;
Nem vagyok a főnököd s a tesózást is unom...
Az ár az persze rugalmas,s érdekelhet csere,
De fél disznóval meg rotátorral inkább ne is gyere...!!
Lezuhantunk a dzsungelban,egy szál késsel harcoltam az emberevőkkel, megszöktem előlük, kígyót ettem, jaguárt öltem pusztakézzel, a piranháktól hemzsegő folyón átúsztam és itt vagyok, ki a hős ha én nem
Az semmi elraboltak a sivatagban a beduinok, leütöttem az őrt és elloptam a lovát 4 napig étlen-szomjan menekültem, a ló megdöglött, egy kulacs vízzel mentem tovább, skorpiókat ettem és itt vagyok, ki a hős ha én nem
Az előző hsz-ek aprópóján: nehogy egy tündérrel találkozzatok!
A 60 éves Józsi bácsi éppen a házassági évfordulóját ünnepli vele egykorú feleségével, amikor megjelenik egy tündér azzal, hogy teljesíti egy kívánságukat. Józsi bácsi gyorsan lecsap a kínálkozó lehetőségre:
- Azt kívánom, hogy legyen egy harminc évvel fiatalabb feleségem!
Így lett aztán Józsi bácsi egy pillanat alatt 90 éves...
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Egy rocker 10 évvel ezelőtt hajótörést szenvedett egy lakatlan szigeten. Egyik nap közeledni lát valamit a tengeren, hajónak kicsi, ezért kíváncsian várja, mi lehet az. Egy gyönyörű női búvár lépked ki a partra és megáll a rocker előtt.
- Mondd, rocker, mikor gyújtottál rá utoljára?
- 10 éve, mikor hajótörést szenvedtem.
Erre a nő a búvárruha egyik zsebéből elővesz egy doboz cigit, meggyújt egy szálat és a rocker szájába adja.
- És mondd, rocker, mikor ittál utoljára egy jó Whiskeyt?
Erre a nő elővesz egy üveg jóféle italt és átnyújtja a rockernek, majd lassan lehúzza a cipzárt a ruháján, ahonnan két gyönyörű mell bukkan elő.
- És mondd, rocker, mikor érezted magad utoljára igazán jól?
- Istenem, csak azt ne mondd, hogy van nálad egy motor is?
Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.
Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve s**xuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...
Hétfőn megyek a pénzért...
6328 hozzászólás
Válasz atisgyulai #5743. hozzászólásárapár hete olyat fogtak hogy a 4 kerekes futóról hiányzott 1 kerék és úgy hajtottak 2 kocsival megrakva, szerencsére a rendőrök lemeszelték őket.
Válasz Sk Laci #5744. hozzászólásáraHiába büntetik őket, nem fizetik meg utólag, és a magyar hatóságok álltalában nem tudják behajtani rajtuk.
Ezzel ellentétben, romániában a rendőrök kimondottan vadásszák a magyarokat, büntetik bármiért, és elveszik a forgalmit (jogtalanul), míg elmész befizetni.
Amelyik autó rendszámához be nem fizetett bünti van, később be sem engedik az országba.
Ismerős vett használt autót, és a határnál visszafordították az előző tulaj büntije miatt.
Ezt velük szemben miért nem lehet megtenni?
Válasz atisgyulai #5743. hozzászólására..........és csak magyarban több száz km-et jönnek.........
Válasz atisgyulai #5743. hozzászólásáraLegjobb, ha a táblákat elnézed és felkeveredsz a fizetős útszakaszra matrica nélkül. Utólag küldenek szép büntit még Sk-ba is. De ezeknek nem szólnak semmit, mert különben nem raknának több járgányt egymásra.
Válasz .Feco. #5741. hozzászólásáraÉlőben látni nem annyira vicces!
A múltkor a 4-esen autószállító tréleren fönn egy ugyanolyan vontató, azon fönn a futója, de mivel ez az egész rendes lelógott hátra, így a másik futó, a platóról lelógó vontatóra volt felakasztva, és úgy húzta.
Agyrém, amit ezek meg mernek tenni!
Válasz .Feco. #5741. hozzászólására
Egy férfi gyónja a bűneit a papnak:
- Vétkeztem atyám. A minap bementem a feleségem munkahelyére. Senki nem volt ott, csak a kolléganője, én elkaptam és megerőszakoltam.
- Hát ez nem volt szép dolog - mondja a pap - még mi rosszat csináltál?
- Atyám, múlt héten, elmentem a feleségem nővéréhez, senki más nem volt otthon, őt is elkaptam, és megerőszakoltam.
- Ejnye fiam, ez nagy bűn volt - mondja a pap.
- Ez még semmi atyám. - mondja a férfi. - A múltkor meglátogatott az anyósom, csak én voltam otthon, és azt is megerőszakoltam.
A gyóntatószékből nincs válasz. A férfi vár, vár, szólítgatja a papot, majd benyit, és látja, hogy a pap a pad alá bújt, és remeg félelmében.
- Mit csinál ott atyám? - kérdi tőle a férfi.
Erre a pap:
- Fiam, csak most jöttem rá, hogy nincs a templomban senki más, csak te meg én...
Moderálási elveink miatt törölve: 2019-07-02 21:15:26
A kisfiú kérdezi az apját, hogy mi a politika.
Az apja leülteti, és példákkal elmagyarázza:
– Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS.
– Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY.
– Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a SZAKSZERVEZET.
– A babysitter a DOLGOZÓOSZTÁLY, és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy te, a NÉP jól érezd magad, és minden rendben legyen.
A pár hónapos kisöcséd pedig a közös JÖVŐNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse “telerakta a pelenkáját” és sír. Felkel, és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni. Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hempereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni.
Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika. A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:
– A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van.
Válasz Zoli 63 #5736. hozzászólásáraGyerekszáj :
Papának tegnap a traktorral el kellett mennie száguldozni...
(Megfejtés: szárzúzózni )
A gyep gondozásáról ! >>> Ha a hőmérséklet 30-35 ℃ fok között van, akkor elég heti négy alkalommal locsolni, a pázsit vízigénye ilyenkor 6-8 mm négyzetméterenként. Azonban ha a hőmérséklet még feljebb szökik, azaz 35 ℃ fok fölé emelkedik, akkor már szükséges naponta akár többször is öntözni, 8 mm feletti vízmennyiséget négyzetméterenként.
Íme 1 hirdetés :
Szétszaladt a száz paripa,
Igy most eladó a Négy Karika.
Épp a szomszéd városba akartam menni,
Neki egy szép új hátsó ajtót venni.
De ama borús napon olyannyira esőzött,
Hogy Risztov Éva az úton úszva leelőzött.
A kanyar ívelt balra,de én jobbra csúsztam,
Az útszéli olajfára egy új strigulát húztam.
E derék öreg germán vas bár megvédett a bajban,
De Ő hősiesen elvérzett eme kemény harcban.
Három évig volt Ő hű Barátom,Társam;
Sok kalandot megéltünk így mi ketten,párban.
Huszonkettő esztendeje látta meg a Napot;
Maga mögött azóta egy Föld-Hold távot hagyott.
Az extrák sora nem hosszú,de nem is olyan fapad;
Villanyablak-és tükör,de még klíma is akad.
Alufelni,centrálzár s az ülés is dönthető,
A lufi viszont durrant-ez elég nagy bökkenő.
Motor-váltó nem sérült meg olyannyira nagyon,
Meggyógyítanám ha nem lenne ez egy kisebb vagyon.
Idén nyáron akartam jobban rendbe rakni;
Van is mellé sok holmim plusz egy donor kaszni.
De az élet közbeszólt így most elengedném kezét;
Hátha valaki feltámasztja s kaphat egy új esélyt...
De a hulladékvas árát hidd el én is tudom;
Nem vagyok a főnököd s a tesózást is unom...
Az ár az persze rugalmas,s érdekelhet csere,
De fél disznóval meg rotátorral inkább ne is gyere...!!
Csalóka a kép.
07.08.2015
link
Felénk ez csak vakondtúrás kategória.
Válasz Szabi. #5731. hozzászólásáraOlvassa a napiszar.hu-t
Válasz .Feco. #5729. hozzászólására Nem dohányzó? Garázsban tartott?
Válasz .Feco. #5729. hozzászólásárabővebben ?????
Válasz .Feco. #5729. hozzászólásáraEgyenes placcon hogy lehet így meghambarikáztatni?
Azt hitte rally van és nagy tempóval ment be a kanyarba?
Keveset futott megkímélt kombájn hölgy tulajdonostól eladó...
Válasz mocsencsi1 #5727. hozzászólásáraKb.
Kocsmai beszélgetés
Lezuhantunk a dzsungelban,egy szál késsel harcoltam az emberevőkkel, megszöktem előlük, kígyót ettem, jaguárt öltem pusztakézzel, a piranháktól hemzsegő folyón átúsztam és itt vagyok, ki a hős ha én nem
Az semmi elraboltak a sivatagban a beduinok, leütöttem az őrt és elloptam a lovát 4 napig étlen-szomjan menekültem, a ló megdöglött, egy kulacs vízzel mentem tovább, skorpiókat ettem és itt vagyok, ki a hős ha én nem
és te béla12 ?
40 éve vagyok házas . . .
Auuuuuuuu oké te nyertél.
Válasz béla12 #5717. hozzászólására Vannak még Hősök.
link
Ha választanod kellene a csajod, és a lottó ötös között.
Ilyen motort vennél?
Válasz rilex #5724. hozzászólásáraBocsánat... apropóján...
Az előző hsz-ek aprópóján: nehogy egy tündérrel találkozzatok!
A 60 éves Józsi bácsi éppen a házassági évfordulóját ünnepli vele egykorú feleségével, amikor megjelenik egy tündér azzal, hogy teljesíti egy kívánságukat. Józsi bácsi gyorsan lecsap a kínálkozó lehetőségre:
- Azt kívánom, hogy legyen egy harminc évvel fiatalabb feleségem!
Így lett aztán Józsi bácsi egy pillanat alatt 90 éves...
Válasz medikus #5720. hozzászólásáraErre mondja egy ismerősöm,hogy az életfogytiglanból már szabadulna.
Válasz mtz1221 #5721. hozzászólására-10!
Válasz medikus #5720. hozzászólásáraHa fiatalabb egy 15-20 évvel tőled,akkor semmi gond ennyi évnél sem.De lehet akkor már őt kell sajnálni.
Válasz mtz1221 #5719. hozzászólásáraÉn a 2.nál is 20 fölött vagyok!!
Válasz atisgyulai #5711. hozzászólásáraHa az előzetest is számoljuk akkor nekem is 15 van. Basszus még kimondani is rossz a 15 évet.
Válasz apuci #5716. hozzászólásáraHa a nejed mesélni tudna, hejj de nagy mese mondó volna / Katona Klári után, aktualizálva /
Válasz medikus #5715. hozzászólásáraEz semmi fiatalok! Egy év előzetes,40 év fegyház. Ugye sokat kibír egy férfi szervezet!
Válasz medikus #5715. hozzászólásáraCsak annyit hogy nekem sok!
Válasz apuci #5712. hozzászólásáraMennyi az az annyi?
Válasz rilex #5713. hozzászólására
Válasz apuci #5712. hozzászólásáraHűűűűűűűű.......... már éppen kezdtelek Benneteket sajnálni....
Válasz atisgyulai #5711. hozzászólásáraFiatalok! Majd ha annyit ki bírtok mint én!
Válasz mtz1221 #5709. hozzászólásáraCsak 14????
Nekem most volt 20!!!!!
4év "előzetes", plussz 16év "fegyház".
Válasz Sephia #5707. hozzászólására
Válasz atisgyulai #5706. hozzászólásáraNeked még korán lesz ezt nézned,de nekem 14 év után már nagy poén.
Válasz Sephia #5707. hozzászólására
Nyügdíj
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Egy rocker 10 évvel ezelőtt hajótörést szenvedett egy lakatlan szigeten. Egyik nap közeledni lát valamit a tengeren, hajónak kicsi, ezért kíváncsian várja, mi lehet az. Egy gyönyörű női búvár lépked ki a partra és megáll a rocker előtt.
- Mondd, rocker, mikor gyújtottál rá utoljára?
Erre a nő a búvárruha egyik zsebéből elővesz egy doboz cigit, meggyújt egy szálat és a rocker szájába adja.
- És mondd, rocker, mikor ittál utoljára egy jó Whiskeyt?
Erre a nő elővesz egy üveg jóféle italt és átnyújtja a rockernek, majd lassan lehúzza a cipzárt a ruháján, ahonnan két gyönyörű mell bukkan elő.
- És mondd, rocker, mikor érezted magad utoljára igazán jól?
- Istenem, csak azt ne mondd, hogy van nálad egy motor is?
Válasz Zoli 63 #5698. hozzászólására
Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.
Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve s**xuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...
Hétfőn megyek a pénzért...