Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD389.71 FtCHF430.48 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az öreg székely meg a fia mennek hazafelé az erdőről, a kocsma előtt azt mondja az öreg a fiának, fia bemegyek iszom egy sört várjál meg.
Be is megy, de lesz abból a sörből vagy három-négy is, a fia már tiszta ideg, hogy hol van már az öreg.
Egyszer csak jó kapatosan kijön az ivóból és mondja a fiának, most már mehetünk haza.
Ballagnak hazafelé, a gyerek ideges nem bírja szó nélkül, meg kérdezi az apját: hallja-e édesapám tudja- e maga milyen?
Mire az apja: milyen vagyok édes fiam?
Olyan, mint a kutya fasza minden lyukba belemegy...Hej, az öreget el fogja méreg, ő sem bírja magában tartani: hallod-e édes fiam, te meg tudod-e milyen vagy? Mire a gyerek: hát milyen vagyok édes apám?
Olyan vagy, mint az anyád pi..ja, minél nagyobb vagy annál kevesebb örömöm van benned.....
Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett.
Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát:
- Nem talált áldozatokat?
- De, találtam.
- És hol vannak?
- Hát, eltemettem őket.
- Az összes politikus meghalt?
- Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem...
Az öreg székely elmegy egy nyelvtanfolyamra, mert héberül szeretne megtanulni. Az oktató megkérdezi tőle:
- Bátyám a maga korában minek nyelveket tanulni?
- Azért, fiam, hogy ha meghalok, és a mennyországba kerülök, mindenkivel szót tudjak érteni.
- És mi lesz, bátyám, ha a pokolra jut?
- Nem baj, fiam, tudok néhány szót románul is!
Az öreg székely felkel reggel, és azt mondja a feleségének:
- Szépet álmodtam az éjjel!
- És mi volt az? - kérdezi az asszony.
- Bukaresten voltam.
- És mi volt abban olyan szép?
- Hát, hogy útlevél kellett hozzá!
Horgász véletlenül ottfelejti a halat, amit fogott, a buszban, az ülés alatt. Pár nap múlva megjelent egy hirdetés a helyi újságban:
"Aki a buszban felejtett egy zacskó halat, az szíveskedjék befáradni a garázsba, és elviheti a buszt."
A legény éjjelente kioson a házból csajozni. Hazaérvén világosság fogadja, apja kérdőre vonja:
-Hol jártál te mihaszna? Add csak a tenyered, hadd szagolom meg!
Legény odaadja, fater beleszippant.
-A Böskénél voltál! - durr egy pofon.
Másnap ismét lelép otthonról, hazafelé kezet mos a patakban. Amint hazaér, apja már várja:
-Merre voltál? Add a kezed!
Beleszagol az öreg, fintorog, hümmög, felkiált.
-Most meg a Julisnál voltál te szégyentelen! - megint elcsattan egy saller.
Harmadnap is elillan a legény, de hazafelé a legelőn át jön, és minden tehenet alaposan körbesimogat.
Apja már várja a kertkapuban.
-Na megint ugyan hol jártál?! Add a kezed!
Beleszimatol a legény markába, szagolgatja, majd felkiált:
-Asszony! Botot, kalapot! Új k..va gyütt a faluba.
Válasz hargitai sandor #5628. hozzászólásáraEz csak elsőre vicces... Itt régebben egy srác legény korában benevezett aerobicra... Azt mondta soha többet...
Csupa fiatalasszony járt rajta kívül...no meg a kangörcs
Egy fiatalember elmegy gyónni a paphoz. Mondd el fiam,mi nyomja a lelkedet,segítek rajta. Hát tisztelendő atyám, nagy az én bűnöm, mert lakodalomban voltam, és összejöttem az egyik koszorús lánnyal, és nem tudtunk parancsolni bűnös vágyainknak. Hát fiam, ez nagy bűn, ismered a tíz parancsolatot, amit megszegtél,de mondj el három Mi Atyánk-ot, és elfelejtjük. De tisztelendő atyám, a másik koszorúslánnyal is megtörtént később. Ó te szégyentelen..ez már tényleg nagy bűn, de mondj el három Hiszek egy…-et is, és ne forduljon elő többé. Az a helyzet tisztelendő atyám, hogy…Csak nem a menyasszonyt is fiam? De tisztelendő atyám azt is. Kirohan a pap a fülkéből, lekever egy pofont….te rohadt csirkefogó…ilyen jó lakodalomba hogy nem hívtál meg…?
6596 hozzászólás
Válasz máris szomszéd #5654. hozzászólására
Válasz Magister #5655. hozzászólására
Az öreg székely meg a fia mennek hazafelé az erdőről, a kocsma előtt azt mondja az öreg a fiának, fia bemegyek iszom egy sört várjál meg.
Be is megy, de lesz abból a sörből vagy három-négy is, a fia már tiszta ideg, hogy hol van már az öreg.
Egyszer csak jó kapatosan kijön az ivóból és mondja a fiának, most már mehetünk haza.
Ballagnak hazafelé, a gyerek ideges nem bírja szó nélkül, meg kérdezi az apját: hallja-e édesapám tudja- e maga milyen?
Mire az apja: milyen vagyok édes fiam?
Olyan, mint a kutya fasza minden lyukba belemegy...Hej, az öreget el fogja méreg, ő sem bírja magában tartani: hallod-e édes fiam, te meg tudod-e milyen vagy? Mire a gyerek: hát milyen vagyok édes apám?
Olyan vagy, mint az anyád pi..ja, minél nagyobb vagy annál kevesebb örömöm van benned.....
Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett.
Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát:
- Nem talált áldozatokat?
- De, találtam.
- És hol vannak?
- Hát, eltemettem őket.
- Az összes politikus meghalt?
- Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem...
Válasz Csera #5652. hozzászólásáraEz jó!
Az öreg székely elmegy egy nyelvtanfolyamra, mert héberül szeretne megtanulni. Az oktató megkérdezi tőle:
- Bátyám a maga korában minek nyelveket tanulni?
- Azért, fiam, hogy ha meghalok, és a mennyországba kerülök, mindenkivel szót tudjak érteni.
- És mi lesz, bátyám, ha a pokolra jut?
- Nem baj, fiam, tudok néhány szót románul is!
Ez volt már ?
Az öreg székely felkel reggel, és azt mondja a feleségének:
- Szépet álmodtam az éjjel!
- És mi volt az? - kérdezi az asszony.
- Bukaresten voltam.
- És mi volt abban olyan szép?
- Hát, hogy útlevél kellett hozzá!
Horgász véletlenül ottfelejti a halat, amit fogott, a buszban, az ülés alatt. Pár nap múlva megjelent egy hirdetés a helyi újságban:
"Aki a buszban felejtett egy zacskó halat, az szíveskedjék befáradni a garázsba, és elviheti a buszt."
A legény éjjelente kioson a házból csajozni. Hazaérvén világosság fogadja, apja kérdőre vonja:
-Hol jártál te mihaszna? Add csak a tenyered, hadd szagolom meg!
Legény odaadja, fater beleszippant.
-A Böskénél voltál! - durr egy pofon.
Másnap ismét lelép otthonról, hazafelé kezet mos a patakban. Amint hazaér, apja már várja:
-Merre voltál? Add a kezed!
Beleszagol az öreg, fintorog, hümmög, felkiált.
-Most meg a Julisnál voltál te szégyentelen! - megint elcsattan egy saller.
Harmadnap is elillan a legény, de hazafelé a legelőn át jön, és minden tehenet alaposan körbesimogat.
Apja már várja a kertkapuban.
-Na megint ugyan hol jártál?! Add a kezed!
Beleszimatol a legény markába, szagolgatja, majd felkiált:
-Asszony! Botot, kalapot! Új k..va gyütt a faluba.
FüligJimmy...
3:18-tól figyelem!
https://youtu.be/5eDt6_7T9DA
Válasz csoppika #5629. hozzászólásáraNem is legényeknek való ...
Válasz hargitai sandor #5628. hozzászólásáraEz csak elsőre vicces... Itt régebben egy srác legény korában benevezett aerobicra... Azt mondta soha többet...
Csupa fiatalasszony járt rajta kívül...no meg a kangörcs
Egy fiatalember elmegy gyónni a paphoz. Mondd el fiam,mi nyomja a lelkedet,segítek rajta. Hát tisztelendő atyám, nagy az én bűnöm, mert lakodalomban voltam, és összejöttem az egyik koszorús lánnyal, és nem tudtunk parancsolni bűnös vágyainknak. Hát fiam, ez nagy bűn, ismered a tíz parancsolatot, amit megszegtél,de mondj el három Mi Atyánk-ot, és elfelejtjük. De tisztelendő atyám, a másik koszorúslánnyal is megtörtént később. Ó te szégyentelen..ez már tényleg nagy bűn, de mondj el három Hiszek egy…-et is, és ne forduljon elő többé. Az a helyzet tisztelendő atyám, hogy…Csak nem a menyasszonyt is fiam? De tisztelendő atyám azt is. Kirohan a pap a fülkéből, lekever egy pofont….te rohadt csirkefogó…ilyen jó lakodalomba hogy nem hívtál meg…?