Gázolaj árak 639 Ft Benzin árak 631 Ft EUR 404.69 Ft USD 392.62 Ft CHF 430.85 Ft GBP 485.44 Ft

Fórum

Poénok

Létrehozta: Josey , 2008-09-13 22:48:54

Kedvencekhez Segítség

6596 hozzászólás
#4596 Sanyee
2013-12-13 00:22:47

Öreg székely átkiált a szomszédba:
-Hé, szomszéd! Disznót vágunk, aztán elkélne egy kis segítség!
-Mi kéne, kés?
-Nem. Disznó!
----------------------------------------------------------------------
Hitler felszólal a raboskodó ....khoz:
- Emberek! Disznóvágás lesz az éjjel!
- Éljen! Éljen! - örülnek a .....k.
- Kuss disznók!
----------------------------------------------------------------------
Bezony, most disznóvágásról fogok írni, vagy az EU komfortibilítás értelmében: Sertés élet kioltási tevékenység.
Nos a disznóvágás egy nagyon közkedvelt és világszerte elismert vidéki téli sport. Keletkezésének körülményei:
- Mit lehet csinálni télen, sötét van hideg van
- Öljünk meg valakit!
- Jóóóó
- Igyunk valamit
- jóóóó
Nos kurva korán kell kelni, mert ahhoz, hogy az ember már reggel 10-re belegyen b..szva - szóval ahhoz idő kell. Korán reggel jön a böllér, (aki nem tudná: a böllér felelős a gyilkosságért) Általában a bőlér iszik a legtöbbet mindenki közül, mert fél a disznótól ezért tesz ellene.
Egy-egy disznóvágás költségeinek a 90%-át a szeszes italok teszik ki. Szóval egy olyan 67 kör felesezés után elindul a banda a disznóért, már a malac is érzi, hogy szokatlanul magas a levegőben a pálinka koncentráció, ezért bentebb farol az ólba. Szóval hőseink belépnek az ólba majd elkezdik: - HÜCSKI-HÜCSKI-HÜCSKIII!! (így kell mondani sertésnyelven, hogy: - drága disznókám, légyszíves fáradj ki az ólból!)
De a hívogatás sikertelen, ezért gondolnak egy okosat és kijönnek a csirkeólból....
Másodjára már megtalálják a helyes ólat és kirángatják először a kutyát, majd végre sikerül a disznót is, aztán jön a kulcsmozdulat, a disznó ledöntése és megkötözése, a szúrásra kész állapothoz. Ugyebár a disznó egy igen stabil állat, rengeteg lába van, éppen ezért nem egyszerű feldönteni, de hőseink ezt megteszik még akkor is ha sárba kell érte fetrengeni a disznóval.
Majd jön a gyilok! Hát ilyen magas véralkohol szinttel nem egyszerű művelet ez se, nálunk konkrétan volt már olyan is, hogy egy B30-as téglával vertük agyon olyan állapotba voltunk... de mi győztünk.
Veszélyesebb szituáció, mikor a böllér a saját combjába döfi a kést, annyira be van b..szva, de akkor se lepődik meg, hanem így szól: - HARAPSZ IS TE G*CI!! - erre fordít egyet a késen...
Aztán jön a wellness program: szolárium, siki-miki, majd a darabolós gyilkosok kedvenc része. Aztán jön a hurka-kolbász töltés, amit nem csinálhat akárki, mert azt bizony gyúrni kell megállás nélkül, és muszáj, hogy csípős legyen, különben feleslegesen halt meg a malac.
Miután a tömény szesz már elfogyott, intenzív fröccösgetés kezdődik:
- Gyere fiam, csinájjá fröccsöt papónak, NE SZÓLJ A MAMÁNAK!
- okéé, csinálom, de nincsen szóda
- nincsen szóda?? HÁT SZARNI BELE!! HOZZAD TISZTÁN!!

Moderálta: (3932) 2013-12-13 08:18:33

#4595 MFM
2013-12-12 21:14:34

Válasz #4622. hozzászólásra

A régi Deutzokon volt ilyen.

#4594 Zoli 63
2013-12-12 20:38:21

A kigyógyult alkoholista bemegy a munkaközvetítőbe, ajánlanak is neki egy munkát, ahol 150.000 Ft-ot keresne, mire ő:
- Az nem jó, mert ha túl sok pénzt kapok, fizetéskor bemegyek a kocsmába, és újra rászokok az alkoholra.
- Akkor talán lenne egy másik munka, ott csak 80.000 Ft-ot keresne, és csak napi 6 órát kellene dolgoznia!
- Az sem jó, mert ha sok időm lesz, akkor megint a kocsmában kötök ki. Nem lehetne valamilyen munkát találni, ahol napi 12 órat kell dolgozni, és csak 50.000 Ft-ot fizetnek?
- Olyan munkánk is van, de sajnos mindegyikhez diploma kell . smile hammer

#4593 Északi
2013-12-12 14:00:20

Üssed már , de a disznót ne a segítőt , áhhhhh smile cursing smile cursingsmile cursing smile cursing smile cursing mondtam hogy a disznót üsd te ........... smile devil http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/12/12/disznovagas-ahogy-ne-csinalja-senki/#a3

#4592 Zoli 63
2013-12-12 12:44:51

Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek." Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik. - Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka? - Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba. - És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár? - Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok!

#4591 Robi5
2013-12-11 21:34:00

Válasz #4622. hozzászólásra
nem láttál még 2 kardáncsonkos gépet? nézd meg a régi 5-ös sorozatu ih-kat, itt valószinü két sebességüre gondolt

#4590 Tanonc
2013-12-11 20:57:15

érdekes 2 kadáncsonksmile w00t

#4589 Zoli 63
2013-12-11 16:32:49

Kissé zavarban lévő férfi lép a patikába és megszólítja a patikusnőt.
- Kérem, kisasszony, nem dolgozik itt maguknál véletlenül férfi is?
- Nem.
- Egészen biztos ebben? Nekem ugyanis olyan problémám van, amivel szívesebben fordulnék egy férfihoz.
- Igen, persze, hogy biztos vagyok benne. Már tíz éve, hogy én és a nővérem ketten vezetjük ezt a patikát.
De nekem is bátran elmondhatja a problémáját, hátha találok rá én is megoldást.
A férfi hosszas rákészülés után, szemlesütve böki ki:
- Hát tudja, kisasszony, nem múlik az erekcióm. Állandósult. Tudnak ajánlani valamit?
A patikusnő elgondolkozik, majd megkéri a vevőt, hogy várjon, amíg ő hátramegy és konzultál az ügyben a nővérével, hogy mit is ajánlhatnának.
Pár perc után vissza is jön és azt mondja:
- Beszéltem a nővéremmel, megvitattuk a dolgot, és a következőt tudnánk ajánlani: harmadrész tulajdonjog az üzletben, korlátlan mobiltelefon használat és céges autó. smile biggrin

#4587 Zoli 63
2013-12-10 17:42:35

Utazik a vonaton egy lány, egy angol, egy amerikai és egy székely. A lány elenged egy sunyi lapos, büdös galambot. Megérzi az angol, és hogy mentse a lányt, felpattan és megszólal - Bocsánatot kérek, félig átsült marhahúst ettem sok hagymával, ezt hozta ki belőlem. Többiek egyetértően bólogatnak, kiszellőztetnek, utaznak tovább. Közben a lány ezt gondolja: "Tudtam, hogy milyen jól neveltek az angolok, nem csalódtam" Kis idő múlva a lány megint elenged egy galambot, ami talán még büdösebb is, mint az előző. Megérzi az amerikai, és hogy mentse a lányt, felpattan és megszólal - Bocsánatot kérek mindenkitől, hamburgert ettem sok hagymával, ezt hozta ki belőlem. Mindenki egyetértően bólogat, kiszellőztetnek, utaznak tovább, a lány közben ezt gondolja: "Mindenki azt mondja,milyen bunkók az amerikaiak, de lám, vannak még kivételek." Eltelik egy kis idő, a székely rá akar gyújtani a pipájára, kimegy a fülkéből, de mielőtt bezárná az ajtót, visszaszól: - Kimegyek rágyújtok, ha a kislány megin' fingik, én vótam....

#4586 apuci
2013-12-09 22:50:26

A nők feminista kongresszust tartanak, ahol sorban felszólalnak, és megosztják élményeiket. Először az amerikai nő megy fel, és elkezdi:
- Hát az úgy volt, hogy jött haza a férjem, Charles, és követelte, hogy vasaljam ki az ingjeit! Én pedig mondtam neki, kedvesem van kezed, megfogod a vasalót és szépen kivasalsz! Hát első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, de a harmadik nap Charles vasalt, mint a kisangyal.
Nagy taps, nők ujjonganak a teremben. Másodjára a francia nő megy fel, és kezdi:
- Velem ugyanez történt meg, a férjem, Jean követelte, hogy mossak ki azonnal, én pedig mondtam, szépen pakolj be mindent a mosógépbe, és moss ki!! Első nap nem láttam semmit, második nap sem, de harmadik nap Jean mosott!
Újra nagy taps... Utoljára a Manci néni lép fel az emelvényre, és elkezdi:
- Hát az én Pistám egyik nap hazajött, az asztalra csapott, hogy vacsorát kér, de izibe! Én meg mondtam, Fiam, nem vagy béna, megfogod a kést, megpucolod a krumplit, és szépen megfőzöl! Hát első nap nem láttam, semmit, második nap sem láttam semmit, a harmadik nap a bal szememre már láttam...

#4584 apuci
2013-12-07 12:39:05

A Duna tévések lemennek vidékre, hogy bemutassák, hogyan élnek ott az emberek, hogy telik egy nap falun. Megkérik az egyik paraszt bácsit, hogy mesélje el, mit szokott csinálni, reggeltől estig. - Hát, hajnalban fölkelek, oszt megiszok egy kupica pálinkát. - Állj, állj, ez így nem lesz jó! Csak nem mondhatjuk a nézőknek, hogy maguk már korán reggel ivással kezdik a napot. Tudja mit? Mondja helyette azt,hogy fölkel, és elolvassa az újságot. Na, tessék. Fölvesszük újra. - Hát, hajnalban fölkelek, oszt elolvasom az újságot. Adok enni a malacoknak, oszt kiolvasok még egy újságot. Délelőtt kint dolgozgatok a fészerben, oszt kiolvasok közbe két- három könyvet. Délben ebédhez elolvasok két magazint, aztán ebéd után körbejárom a birtokot. Közben elolvasok még egy könyvet. Este behajtom az állatokat, aztán kiolvasom az esti újságot. Utána átmegyek a könyvtárba, ott együtt olvasgatunk a haverokkal, de az csak 10-ig van nyitva. Utána még át szoktunk menni a Józsihoz, mert neki saját nyomdája van..
smile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolSaját nyomda!!!smile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#4583 apuci
2013-12-06 07:23:51

Az asszony a szeretőjével tölti a napot, míg a férje dolgozik.
Nem tudja, hogy a 9 éves fia a szekrényben elrejtőzött.
A férje váratlanul hazaér, mire az asszony a szeretőjét betuszkolja a
szekrénybe a kisfiú mellé. A kissrác azt mondja:
- Sötét van itt.
- Igen, az van – válaszolja a férfi.
- Van egy baseball labdám.
- Az jó.
- Meg akarod venni?
- Nem, kösz.
- Apám odakint van
- OK. Mennyibe kerül?
- 250 dollár.
A következő héten megint megtörténik, hogy a fiú és az anyukája szeretője
egy szekrénybe kerülnek.
- Sötét van – kezdi a fiú.
- Igen, sötét.
- Van egy baseball kesztyűm.
A szerető emlékezve a múltkorira, azt kérdezi a fiútól:
- Mennyibe kerül?
- 750 dollár.
- Rendben – mondja a férfi.
Néhány nappal később az apa azt mondja a fiúnak:
- Fogd a kesztyűd. Menjünk ki és ütögessünk egy kicsit.
- Nem tehetem. Eladtam. – válaszolja a fiú.
- Mennyiért adtad el??? – kérdi az apja
- 1000 dollárért.
- Ez szörnyű, hogy ennyiért adtad el a barátaidnak! Ez sokkal több mint
amennyibe ezek ténylegesen kerülnek. Elviszlek a templomba, hogy meggyónj! -mondja az apja felháborodva.
Elmennek a templomba, és az apa beülteti a fiút a gyóntatószékbe, és
rácsukja az ajtót.
- De sötét van itt. – mondja a fiú.
Mire a pap:
- Ne kezdd megint ezt a sz@rt…

#4582 Zoli 63
2013-12-05 23:39:17

Móricka nagyon hülye, ezért a németórán hátul ül.
Szakfelügyelők érkeznek, a nagyon csinos tanár néni pedig német mondatokat ír fel a táblára, a gyerekeknek pedig sorban le kell fordítaniuk.
A tanár néni tudja, hogy Móricka nagyon hülye, ezért jó könnyű mondatot ír fel neki. Móricka feláll, hosszan töpreng, majd kiböki:
- De megb**znám!
- Micsodaaa?.... Nem takarodsz ki azonnal, szemtelen pimasz kölyök?
Móricka mérgesen hátrafordul a szakfelügyelőkhöz:
- Maguk meg minek súgnak, ha nem tudják?!smile lolsmile lolsmile lol

#4581 rilex
2013-12-05 23:01:06

#4580 Zoli 63
2013-12-05 22:26:36

Egy nap Petike megkérdezi apukáját, hogy kaphatna-e egy biciklit születésnapjára.
- Petikém, most vettünk fel tizenhárom millió forint kölcsönt a házra. Sajnos nincs most pénzünk biciklire. Várj karácsonyig!
Eljött a karácsony, Petike megint rákérdezett.
- Sajnos még mindig sok a tartozásunk, majd jövőre.
Két hónappal később Petike egy nagy bőröndöt cipelve kilép a házból.
Az apja megkérdezi:
- Hová készülsz, kisfiam? Nem szeretsz már minket?
- Tegnap, amikor elmentem a szobátok előtt hallottam, amint azt mondtad, hogy mindjárt elmész, és az anya megkért, hogy várd meg, mert ő is veled megy. Hát dögöljek meg, ha én itt maradok ekkora tartozással!

#4579 Zoli 63
2013-12-05 20:42:37

Piroska kint ül a ház előtt nagy terpeszben, szoknyában, bugyi nélkül és eszi a dinnyét.
Pista bácsi elmegy a ház előtt, és észreveszi, hogy Piroskán nincs bugyi.
- Te Piroska, nincs rajtad semmi.
- Tudom, de legalább nem a dinnyére mennek a legyek.

#4578 Szőlős
2013-12-04 21:39:33

Nincs profilkép
#4577 Ferror
2013-12-04 20:44:14

smile whistling

#4575 AtoZz
2013-12-03 18:11:27

Válasz #4606. hozzászólásra

jó megfigyeléssmile thumbupcool egy ideig nem jutottam fórumra,aztán 1x eszembejutott,és sikerült feltölteni smile biggrin azóta megsem próbálom lecserélni smile lolsmile lol

#4574 rilex
2013-12-03 17:41:09

Válasz #4605. hozzászólásra

Látom egy jó néhány napja, hogy csak összejött az az avatar.smile rolleyes

#4573 AtoZz
2013-12-02 23:53:06

Válasz #4604. hozzászólásra

apájééé ezen sírok smile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#4572 apuci
2013-12-02 23:04:05

Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a
feleségétől.
Kérdezi a bíró:
- Mért akar elválni a feleségétől, Pista bácsi?
- Mert megcsalt a szomszéd gazdával.
- És maga, Pista bácsi, még sosem csalta meg a
feleségét?
- Hát dehogynem.
- De hát akkor mért akar elválni, hiszen maga se
jobb az asszonynál?
- Ejj, maga nem ért engem, bíró úr! Ha én a
csizmámmal belelépek a tehénszarba, csak
lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót. De ha a
tehén jön és beleszarik a csizmámba, hát azt a
csizmát maga se venné többet fel!
smile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#4570 apuci
2013-11-30 16:48:18

smile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#4569 rilex
2013-11-30 16:27:36

Kerékcsere.smile laugh

#4568 Moderátor
2013-11-29 18:56:59

Moderálási elveink miatt törölve.

(3932)

2013-12-02 09:10:42

#4567 Zoli 63
2013-11-26 22:35:57

Matula bácsi sorban fogja a halakat, Tutajos semmit. - Matula bácsi, mi van a horgodon? - Kukac. Másnap Tutajos kukaccal a horgán nem fog semmit. Matula bácsi sorra fogja a halakat. - Matula bácsi, mivel horgászol? - Kukoricával. Másnap Tutajos kukoricával sem fog semmit, Matula bácsi megint sorban szedi ki a halakat. - Matula bácsi, ma mi van a horgodon? - Kukac. - Mondd, hogy döntöd el, hogy melyik nap mi a csali? - Felkelek reggel, ha balra dűl a farkam, akkor kukac, ha jobbra, akkor kukorica. - De Matula bácsi, nekem úgy áll reggel a farkam, mint a cövek. - Hülye vagy fiam, akkor dugni menjél, ne horgászni!

#4566 colizoli
2013-11-26 21:06:00

#4565 Zoli 63
2013-11-26 10:54:06

Varrónő
A varrónő egy nap a folyó mellett üldögélt és varrogatott, s hirtelen a gyűszűje beleesett a folyóba. Sírni kezdett, mire megjelent az Úr és megkérdezte:
"Miért sírsz?"
A varrónő elmondta, hogy a gyűszűje beleesett a vízbe, pedig szüksége lenne rá a megélhetéshez. Az Úr lebukott a víz alá, majd megjelent egy aranygyűszűvel.
"Ez a te gyűszűd?", kérdezte.
A varrónő azt válaszolta: "Nem."
Az Úr ismét lebukott és felhozott egy ezüstből készült gyűszűt.
"Ez a te gyűszűd?", kérdezte újra.
A varrónő ismét azt válaszolta: "Nem."
Aztán újra lebukott és felhozott egy fagyűszűt.
"Ez te gyűszűd?", kérdezte az Úr.
A varrónő azt válaszolta, "Igen."
Az Úr nagyon megörült a varrónő őszinteségének és odaadta neki mindhárom
gyűszűt és a varrónő nagyon boldogan tért haza. Nem sokkal később a varrónő a férjével sétálgatott a folyóparton, mire az
hirtelen megbotlott és beleesett a vízbe.
A nő ismét sírni kezdett, az Úr újra megjelent és megkérdezte:
"Miért sírsz?"
"Ó, Atyám, a férjem beleesett a vízbe!"
Az Úr lement a víz alá és felhozta Mel Gibsont.
"Ő a férjed?", kérdezte.
"Igen", mondta a varrónő.
Az Úr dühös lett. "Hazudtál! Ez nem igaz!"
A varrónő ezt válaszolta:
"Ó, kérlek bocsáss meg nekem, Uram! Ez egy félreértés. Tudod, ha nemet
mondtam volna Mel Gibsonra, te felhoztad volna Tom Cruise-t ... Aztán ha őrá is nemet
mondtam volna, felhoztad volna végül a férjemet. Aztán mikor igent mondtam volna rá végül, nekem adtad volna mindhármukat ...
Uram, én egy szegény asszony vagyok, nem tudok három férjről gondoskodni, mindössze ezért mondtam igent Mel Gibsonra."

#4564 apuci
2013-11-25 22:43:15

Válasz #4595. hozzászólásra

http://youtu.be/ZqYxlYb6saE

#4563 apuci
2013-11-25 22:42:18

http://www.youtube.com/watch?v=ZqYxlYb6saEhttp://youtu.be/ZqYxlYb6saE

#4562 Zoli 63
2013-11-25 16:57:27

Egy kolostorban élt egy pap, akinek minden este egy apáca segített a kádban fürdeni. Egyik reggel ez a nővér találkozott a zárdafőnök anyával, és így szólt hozzá:
- Tisztelendő anyám, üdvözültem!
- Hogyan történt ez a nagy esemény, kedves nővér?
- Tegnap este, miközben József atyának segítettem a fürdésnél, megfogta a kezemet és a lába közé tette, és azt mondta, hogy amit fogok, az a mennyország kulcsa, és ki kellene próbálni az én záramban, hogy lássuk, megnyílnak-e a paradicsom kapui és üdvözülök-e.
- A vén gazember! - mondta a tisztelendő anya. - És mi történt még?
- Az atya azt mondta, eleinte kicsit fájni fog, mert a mennybe vezető út nehéz és fájdalmas, de a végén nagy gyönyörben lesz részem. Hát, kipróbáltuk a zárat, és így is volt.
- A vén kurafi! - kiáltott fel a tisztelendő anya. - Engem meg azzal hitegetett, hogy az Gábor arkangyal trombitája és húsz éve fújatja velem...

#4561 Sanyee
2013-11-24 20:35:24

mtz szervó

#4560 Zoli 63
2013-11-24 13:38:52

Okulás képpen is ! ! smile biggrin

#4559 apuci
2013-11-23 23:16:42

Válasz #4590. hozzászólásra
Nem is én voltam Tanító nénismile nononosmile nononosmile nononosmile nononosmile laughsmile laughsmile laughsmile laugh

#4558 rilex
2013-11-23 23:12:28

Válasz #4589. hozzászólásra

Ijesztgess csak.... az nevet, aki utoljára nevet!!!smile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tongue

#4557 apuci
2013-11-23 23:10:32

Válasz #4588. hozzászólásra
Na majd ha találkozunk akkor meg látjuk kinek nagyobb a szája! smile lolsmile lolsmile biggrin

#4556 rilex
2013-11-23 23:06:33

Válasz #4587. hozzászólásra

Csak ennyi km-ről van nagy szád! smile sneaky Véged lenne, ha ott lennék, még ülve is!smile tonguesmile tonguesmile tongue

#4555 apuci
2013-11-23 22:55:11

Válasz #4586. hozzászólásra
Gyere épp ülök!!!smile w00tsmile w00tsmile w00tsmile w00t

#4554 rilex
2013-11-23 22:53:38

Válasz #4585. hozzászólásra

Nnnnnnnamegálljcsak!!!!!!!!!smile sneakysmile tongue

#4553 apuci
2013-11-23 22:39:13

Válasz #4584. hozzászólásra
Meg nők!!!
Ja bocsi te is az vagy!!
smile lolsmile flowerssmile lolsmile flowerssmile lolsmile flowerssmile loveyesmile loveyesmile loveyesmile loveye

#4550 rilex
2013-11-23 22:24:25

#4549 Koppány Vezér
2013-11-23 07:31:15

Modern kislány

Modern kislány vagyok, nagy hibákkal teli,
A foglalkozásom nem háztartásbeli,
Főzni nem tudok, a mosáshoz nem értek,
A házimunkához kedvet nem érzek.
Ám egyet büszkén be merek vallani,
Sok mindent nem tudok, de van ám valami,
Amihez oly pompásan értek,
Mint kevés asszony ezen a vidéken.
Mert tudom azt bármiféle pózban,
Gyors és lassú tempóban,
Tudom oldaltfekve, lábfekve és háton,
Ahogy jónak látom.
Tudásom e téren több, mint tökéletes,
S hogy hason is tudom, az csak természetes.
Jó korán elkezdtem gyakorolni ezt én,
Mivel tanítóm egy fiatal legény.
Fiatal volt, mégis jól megtanított ő,
S nem voltam e téren tudatlan nő.
Bevallom, először borsódzott a hátam,
Mikor a fiú nagy rúdját megláttam,
Eleinte azt hittem, leszakad az ég is,
Lihegtem, kapkodtam, de csináltam mégis.
Idővel rájöttem, mi ennek a titka,
S feltárult előttem mindennek a nyitja.
Később már oly rutint szereztem,
Hogy tudásommal pénzt is kerestem.
Csináltam reggeltől korán felkelve,
Mert ilyenkor jön meg minden ifjú kedve.
És nagyon boldogan, vidáman műveltem
Még estefelé is, mikor a nap lement.
Hull rólam a ruha, mint fazékról a zománc,
És a testem olyan lesz, mint a fenylő topán.
Van, aki gumisapkát húz a fejére,
Ám ez a gyönyört csökkenti felére.
Ez az én gyengém, ezt be kell vallanom,
Én a nedvességet érezni akarom.
De hát mit nevettek, nem kell ezt megszólni,
Nem kell mindjárt rosszra gondolni.
Nincsen abban semmi rossz, amit elmeséltem,
Ha hiszitek, ha nem, az úszásról beszéltem.

#4548 Zoli 63
2013-11-22 21:07:43

Az apa, 2 lánya és 1 fia ülnek az asztalnál! Megszólal az apa:
- Kislányom mi a baj???
- Lezbi vagyok apám:(
- Megkérdi a másik lányt is!
- Kislányom mi a baj???
- Lezbi vagyok apám:(
Erre az apa elég ideges lesz és felkiált: hát ebben a házban senki sem szereti a faszt!?
Megszólal a fiú:
- De igen, én szeretem smile lol

#4547 Tanonc
2013-11-22 20:16:56

Válasz #4574. hozzászólásra

1:32-nél figyeljétek a kérdést és rá a választsmile w00tsmile thumbup

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Hirdetés
Mit hagy maga mögött a tél? Hogyan készüljünk a kalászosok tavaszi gyomirtására? – Heti Körkérdés
Napraforgós “fun fact”-ek a történelem, a tudomány és a magyar agrárium világából
Napraforgós “fun fact”-ek a történelem, a tudomány és a magyar agrárium világából
8+1 érdekes tény a napraforgóról, amit még talán nem is hallottál.
Fekete-fehér öltözőkonténer
Fekete-fehér öltözőkonténer

7.490 EUR

Kongskilde VibroFlex grubber
Kongskilde VibroFlex grubber

890.000 Ft

Eladó Claas Corto 270F frontfűkasza
Eladó Claas Corto 270F frontfűkasza

350.000 Ft

Eladó 8000 literes Detk 138-as szippantó
Eladó 8000 literes Detk 138-as szippantó

2.500.000 Ft