Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.18 FtUSD394.32 FtCHF441.5 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz bandigh #5956. hozzászólásáraaz én évi 300 órám alatt ami belemegy, az elmúlt 7 évben nem fordult elő ilyen, és nem is gondolnám hogy a maradék 4-5 évben amíg nálam lesz elő fog.
Válasz horvath.agro #5950. hozzászólásáraJaja, mert úgyse haza kell hanem a szervízbe, az meg úgyis trailer. Arra meg lehet mondani, hogy beszámíttad egy újba, aztán a földről vitték el. Szerintem simán hihető, amíg pár hét múlva vissza nem kapod.
Válasz Sanyee #5941. hozzászólásáraVan itt körülöttem vagy 10 állattartó telep, minden héten a nyakába kötök egy tehenet,legalább mentesítjük az atev-et.
Válasz Diesel Tibor #5938. hozzászólásáraBiztosítást azért köss előtte a jószágokra.
Elneveztük Bagirának, de igazából semmilyen névre nem hallgat.
Csak a kaja érdekli.
(Ha elsőre nem venném fel a telefont hagy egy üzenetet "Fogatlan nagymacsa érdekel" címmel.)
6328 hozzászólás
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-24 11:14:02
Válasz JDati #5974. hozzászólására
Válasz .Feco. #5963. hozzászólásáraDe az alkohol még korlátozás nélkül kapható.
Következő gyöngyszem.
Válasz máris szomszéd #5970. hozzászólására
Útban az Ukrán határ felé.
Mindenféle politikai célzás nélkül az elmúlt napok margójára egy régi kabaré:
Válasz Ares 826 #5965. hozzászólásáraMint ahogy a példa is mutatja !
Válasz A.I. #5964. hozzászólásáraNincs elég sofőr, sok elfáradt a nagy hajtásban!
Válasz .Feco. #5963. hozzászólásáraDe csak logisztikai gondok miatt!
Válasz ND #5961. hozzászólásáraEz is igaz.
Válasz Tom250 #5960. hozzászólásáravagy nagyon okosak.
ha belakják az irtószer flakonját, nem tudod elvenni, hogy lefújd őket vele
Szeretnek veszélyesen élni!
(Csapadék nélkül még viccnek is rossz.)
Válasz horvath.agro #5957. hozzászólásáraHm...
Válasz bandigh #5956. hozzászólásáraaz én évi 300 órám alatt ami belemegy, az elmúlt 7 évben nem fordult elő ilyen, és nem is gondolnám hogy a maradék 4-5 évben amíg nálam lesz elő fog.
Válasz horvath.agro #5950. hozzászólásáraJaja, mert úgyse haza kell hanem a szervízbe, az meg úgyis trailer. Arra meg lehet mondani, hogy beszámíttad egy újba, aztán a földről vitték el. Szerintem simán hihető, amíg pár hét múlva vissza nem kapod.
Válasz horvath.agro #5953. hozzászólásáraOk.
Válasz siskos #5952. hozzászólásáranem, mert nem hullik el a gépem hogy vontatni kelljen, ez nem mtz.
Válasz .Richard. #5951. hozzászólásárael tudod engedni a parkfék nyomását hátul a fülke mögött és akkor vontatható nagyon lassan, közelbe.
Válasz horvath.agro #5950. hozzászólásáraMiért, mert felétek nincsenek 82-es MTZ-k?
Válasz horvath.agro #5950. hozzászólásáraTényleg. Vontathato vagy tréler?
Válasz B.Bali #5948. hozzászólásáraviccnek jó, de ilyen sose fog előfordulni.
Válasz B.Bali #5948. hozzászólásáraNa ezen majdnem bekakiltam.
Horváth agro?
Van ezen a bolygón Praktiker? -Itt csak Obi van Kenobi.
Válasz 5465 #5945. hozzászólására
Egy határ szerencsétlenségek...farhát,.. hatósági ár,...idióták,...vesztesek!!!
Ki hogyan vonult be a történelembe:
- Hannibál elefánt háton
- Árpád lóháton
- Viktor farháton
Válasz Sanyee #5941. hozzászólásáraVan itt körülöttem vagy 10 állattartó telep, minden héten a nyakába kötök egy tehenet,legalább mentesítjük az atev-et.
Válasz Gumóka #5940. hozzászólásáraIgazi MTZ fan!
Válasz Diesel Tibor #5938. hozzászólásáraBiztosítást azért köss előtte a jószágokra.
Elneveztük Bagirának, de igazából semmilyen névre nem hallgat.
Csak a kaja érdekli.
(Ha elsőre nem venném fel a telefont hagy egy üzenetet "Fogatlan nagymacsa érdekel" címmel.)
Válasz Diesel Tibor #5938. hozzászólásáraEz aztán drága nem odafigyelés lesz.
Válasz Sanyee #5935. hozzászólásáraEngem érdekel .van itt amit egyen.{:thumbupcool:}
Válasz Sanyee #5935. hozzászólására
Válasz Sanyee #5935. hozzászólására
Ezen meghaltam.
Válasz Lackó #5928. hozzászólásáraBökj a képre. Akkor van szöveg. Anélkül miért nem láthato?