Gázolaj árak 628 Ft Benzin árak 608 Ft EUR 411.69 Ft USD 395.41 Ft CHF 442.09 Ft GBP 495.54 Ft

Fórum

Poénok

Létrehozta: Josey , 2008-09-13 22:48:54

Kedvencekhez Segítség

6328 hozzászólás
#5878 Csera
2021-01-12 17:41:12

Most kaptam... PANDÉMIA HUMOR

-Elraktam a "Welcome” feliratú lábtörlőt. Minek hazudjak?

-Kezdek bekattanni, kijövök a zuhany alól és kezet mosok...

-Ma le kell vinnem a szemetet! Úgy izgulok... Azt sem tudom, mit vegyek fel...

-Most, hogy ilyen csend van az utcákon, lehetne aszfaltozni!

-Minden este a hírek után megnézek egy horrorfilmet, hogy megnyugodjak.

-Nyugi... Nem fogok beleőrülni, ha 2-3 hétig nem mehetek ki a házból!! Ezt beszéltük meg ma a mosógéppel és a hűtővel...

-Ma a lakás minden helyiségébe tettem egy pohár italt. Este csinálok egy kocsmatúrát.

-Nagyon szeretek utazni, most épp a konyhában voltam, a ház fővárosában...

-Új probléma jelent meg a nőknél: van mit felvenni, de nincsen hová...

-A hétvégi gyónást otthon végeztem el a feleségemmel. Nem olyan megbocsátó, mint Isten...

-Kérem az apukákat, hogy tanítás alatt ne lófráljanak boxer-gatyában és sörrel a kezükben a tanuló háta mögött! -Panna néni-

-Mai jó tanácsom ebben a vérzivataros helyzetben: Soha ne hagyjátok ki a reggelit! A napi 17 étkezés közül ez a legfontosabb !

-Itthoni életkép, tanulási idő alatt. Hang a szobából:Anya, kaphatok egy szendvicset?
Apa: Óra alatt nem zabálunk!

Nincs profilkép
#5877 mocsencsi1
2021-01-06 20:09:50

Itt az ellenzéki összefogás programja:

Nincs profilkép
#5876 B.Bali
2021-01-06 19:04:52

Válasz Anonimus82 #5894. hozzászólásáraA télen én is biztos fogom mondani párszor, amit a kisfiú apjasmile lol
A hidraulikát kéne átnézni
Mert mensesel kicsitsmile laugh

#5875 Anonimus82
2021-01-06 18:37:33

Válasz B.Bali #5892. hozzászólásáraNeked van vicced nekem meg mtz smile laughsmile tongue

Nincs profilkép
#5873 B.Bali
2021-01-06 16:07:11

Nekem is van mtz viccemsmile lol

Nincs profilkép
#5871 .Richard.
2021-01-06 10:18:02

Válasz Anonimus82 #5889. hozzászólásárasmile lolsmile lol5perce ezen röhögök. Igen jooo

#5870 Anonimus82
2021-01-06 08:32:39

smile thumbupsmile thumbupo

Nincs profilkép
#5869 matyi6506
2020-12-29 23:29:57

Vajon tőlem venne? Én tudnék neki adni 500 ezerért is házhoz szállítással smile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol

kép

Nincs profilkép
#5868 B.Bali
2020-12-29 23:18:02

Nincs profilkép
#5867 mocsencsi1
2020-12-22 12:51:17

Nem semmi:https://www.youtube.com/watch?v=7H18kRWA37Q&feature=emb_logo

Nincs profilkép
#5866 Mihály
2020-12-19 05:38:36

Az öreg prímás be akar lépni a Fideszbe, de kérvényét elutasítják. Szomorúan meséli másnap az ismerősének, hogy mi történt.
- há' Gázsi, oszt' mé' nem vettek be a pártba?
- me' aszonták, hogy én a kommunistáknak húztam régen
- oszt' Gázsi, há' mé' nem tagadtad le?
- Má' hogy tagadhattam vóna le, mikor mind ott ültek.......smile biggrinsmile biggrinsmile biggrinsmile biggrinsmile cowboy

Nincs profilkép
#5865 B.Bali
2020-12-18 18:09:14

A székelyhez bekopogtat a szomszéd gazda. A 9 éves Jánoska nyit ajtót.
Apád itthon van-e te gyermek? kérdezi a szomszéd.
Nincs, bément a városba,feleli a gyerek. S anyád? Ő sincs itthon.
S a bátyád? Ő is a városba, csak én vagyok itthon.
De ha kőcsön akar kérni valamit,tudok segíteni.Vagy ha üzenetet hagy apámnak akkor átadom.
Az a helyzet, hogy apáddal kéne beszéljek. A bàtyád, teherbe ejtette a leányomot Mariskát.
A fiú elgondolkozott. Ezt télleg édesapával kell megbeszélni.
Annyit tudok,hogy a bikàért 500 lejt
szokott kérni,50 lejt a disznnyóétt,de hogy bátyámétt mennyit számol fel,fogalmam sincs...

#5864 Málna
2020-12-17 22:41:51

Kérdik az öreg székelyt:
- Áron bácsi, ivott már szar pálinkát?
- Csak egyszer, de később kiderült, hogy az petróleum volt.

#5863 JDFERI
2020-12-17 20:39:32

Pásztorlegény fajtalankodik egy bazinagy anyakecskével a hegyoldalban. Gatyája letova csizmaszárig, fogja a kecske szarvát és hátulról becsteleníti a jószágot.

Két öregasszony tereget a völgyben . Beszélgetnek. Egyszer csak felnéz az egyik és mutatja a másiknak mi lehet az ott a hegyen . Majd kérdi : te szerinted mi lehet az Bözsi ??
Nézik-nézik a műveletet . Aztán egyszer csak az egyik azt mondja.
-Tudom már az a gyerek Józsi az utca végéről .
-"Há" most nézd meg olyan szegények a valaga kint van a gatyából , de bezzeg fehér nagymotorra telik neki !!

#5862 JDFERI
2020-12-17 20:25:19

Riporterek lepik el a kis falut mert állítólag ufót látott egy helybéli. Egyik faggatja.

-Jó napot bácsi ! Elmondaná ,hogy történt,miként zajlott le a jelenség?

- Á nem-nem ,nem tudok én olyan szépen fogalmazni.-mondja a bácsi.

-De ! Nyugodtan mondja csak el a bácsi a saját szavaival egy világ kíváncsi rá!!!

-Hát jó...kint vótunk a fiammal herét gyűjteni éjjel ,hogy ne pörögjön. Majd főfaltak a Qrva szúnyogok ,πcsa sötét vót,...egyszer csak kibsmile censoredszott világos lett aztán meg megint πcsa sötét.

Nincs profilkép
#5861 traktoristaarpi1
2020-12-17 19:57:41

Az öreg Székelytől megkérdezi az unoka:
-Tata oszt látotté már hazugság vizsgáló gépet
-Igen fiam ötvenéve láttam meg először
-És aztán?
-Aztán elvettem feleségül azóta megvan

Nincs profilkép
#5860 5465
2020-12-17 19:45:49

Kérdik az öreg székelyt:
- Áron bácsi, ivott már szar pálinkát?
- Ittam hát.
- És milyen volt?
- Hát... jó!

#5859 medikus
2020-12-17 19:02:59

Válasz mocsencsi1 #5877. hozzászólásáraAmikor a Jóisten feltalálta a szilvát,Szabolcsban már 10 liter le volt főzve!smile lol

Nincs profilkép
#5858 mocsencsi1
2020-12-17 17:40:47

Válasz medikus #5870. hozzászólásáraAmikor Neil Amstrong leszállt a Holdra és belekezdet a híres mondatába a kis lépés stb. a korondiak már odafutottak és ajánlottak egy jó vázát a járgányába.

#5856 mtz1221
2020-12-17 15:48:23

Válasz medikus #5874. hozzászólásáraKi kell cserélni azt az asszonyt,még a végén le lőnek.smile lolsmile lolsmile lol

#5855 medikus
2020-12-17 15:40:06

Két barát beszélget!Ti hova szoktatok járni Szilveszterezni?Mi tavalyelőtt Pápán voltunk!És milyen volt?Az asszonyt hárman meghúzták a szállodában,engem meg megszurkáltak!Az nem olyan jó.És tavaly?Tavaly Pápán voltunk.Milyen volt?Az asszonyt meghúzták hárman,engem meg összevertek!Akkor idén hova mentek? Az asszony Pápára szeretne!smile lol

#5854 medikus
2020-12-17 15:35:29

Két alkoholista barát beszélget!Azt mondja az egyik.Képzeld komám,mostanában a Jóisten figyel rám!Hogy,mint,kérdezi a másik.Mikor részeg vagyok,és éjszaka ki kell mennem pisilni,mikor kinyitom az ajtót,felkapcsolja a villanyt.Mikor végeztem,és becsukom az ajtót,lekapcsolja a villanyt!Tényleg így van,kérdezi a barát a feleséget.Az apja faxát,az éjszaka is a hűtőbe hugyozott be!

#5852 ...:::Pisti:::...
2020-12-15 19:16:50

Kiderült a Dacia Duster kifejlesztésének valódi oka.

#5851 medikus
2020-12-14 08:21:12

Amikor a Jóisten feltalálta a szilvát,Szabolcsban már 10 liter le volt főzve!smile lol

#5849 JDFERI
2020-12-03 20:37:56

Válasz medikus #5864. hozzászólásáraWaoouú. Na ha ez lenne az óvszeres dobozon akkor lehetne pofozni az "alanyokat " ,hogy meg"állják a helyüket. smile sadsmile sweatdropsmile cryingsmile bored

#5848 Zoli 63
2020-12-03 19:54:59

Kismacska és Nagymacska beszélgetnek. Egyszer csak a Nagymacska elindul... Kismacska kérdezi: - Hova mész Nagymacska? Nagymacska válasza: - Elmegyek csajozni. Kismacska : - Én is akarok!!! Nagymacska: - Gyere, ha akarsz. Mennek a háztetőkön át. Ám egyszer a Nagymacska megcsúszik legurul a tetőn és az utolsó pillanatban egy bravúros mozdulattal elkapja az ereszt, és lóg. Látja ezt a kicsi, és utána csinálja. Lógnak így mindketten egy fél órát, órát. Majd a Kismacska megszólal: - Te, én már kezdem unni ezt a csajozást, úgyhogy haza megyek!

Nincs profilkép
#5846 .Richard.
2020-11-25 19:44:02

Válasz medikus #5864. hozzászólásárasmile lolfajj micsoda egy őstyuk.

#5845 medikus
2020-11-25 14:47:37

Nincs profilkép
#5844 mocsencsi1
2020-11-25 11:40:51

https://www.youtube.com/watch?v=8HZ4DnVfWYQ

#5842 Maszek Zs
2020-11-22 11:49:10

Válasz Északi #5859. hozzászólásárasmile thumbup meg volt kazettán. De nem találom.smile blush

#5841 medikus
2020-11-22 10:27:27

Válasz Északi #5859. hozzászólásáraNem csak a reggeli vizelési inger?smile lolsmile lolsmile lol

#5840 Északi
2020-11-22 08:19:20

"Nem tudom mi történt velem , de megkívántam a nejem . " smile lol smile lol smile lol

#5839 rilex
2020-11-13 21:59:52

"Drága Egyetlenem!
Minden a legnagyobb rendben van itthon, és köszönöm a szívhez szóló leveledet. Kicsit sem kell aggódnod miattam, mert tényleg jól vagyok.
Minden nap főzők magamra, és magam is meglepődöm azon, hogy napról napra, egyre jobban megy. Mivel sokszor sietősre kell vegyem a főzést, tegnap pl sültburgonyát készítettem. Amúgy meg kell a krumplit hámozni?
Amig sűlt, elszaladtam gyorsan a pékségbe, zsömléért. Mire visszaértem, addigra a cucc, beleolvadt a lábosba. Nem gondoltam, hogy nem bírja ki, míg visszaérek. A füst már kihúzott a konyhából, de a macska fekete lett, mint egy varjú, és egyfolytában köhög. Azóta pánikrohama is van, ha csak a tűzhely közelébe megyek, vagy az edényekkel zörgök. Mivel ugye azért naponta, legalább egy meleg ételre szükségem van, így a macskát sem láttam egy ideje.
Mondd már meg légyszi, hogy mennyi ideig kell egyébként a tojást főzni? Két órán át főztem, de az istennek sem akart megpuhulni, és azt is írd meg nekem, hogy az odaégetett tejet, lehet e még használni valamire, illetve eltegyem- e, míg haza nem jössz?
A gulyással is akadtak kisebb problémáim. Egy konzervnyit akartam melegíteni magamnak, de sajnos felrobbant a mikróban. A mikró ajtaja kirepült a csukott ablakon, és a kerti üvegházunkban landolt, sajna leamortizálva azt is.
Az ablakot különben csak azért hagytam csukva, hogy nehogy kijöjjenek sokadszorra is a tűzoltók. De ez esetben tokostól együtt szakadt ki az ablak, akkora volt a légnyomás.
A konzervdoboz ezzel szemben, rakéta módjára, felfele indult meg, átütve a plafont, és a felső szomszéd, 13 éves lányának, pont a lábai közé repült, aki éppen zongoraleckét vett.. Neki nem lett baja, de a zongoratanár négy ujját leszakította.
Veled is fordult már elő olyan, hogy a koszos edényeken megjelent a penész? Nem is értem, hogy ez hogy lehetséges, ilyen rövid idő alatt.. Csak alig négy hete, hogy nem vagy itthon. A mosogató mögött, minden életre kelt. Az univerzum keletkezését is leforgathatod ott. Azt sem tudom, hogy az a kapirgáló állat, hogy került oda, te tettél el oda valamit? A szomszédlány megsajnált azért, és elmosogatta az edényeket.
Kérlek, hogy most ne káromkodj kincsem, de a nagymama porcelánjának is sajna annyi. Annyira masszívnak tűnt, de úgy látszik mégiscsak kicsit sok volt neki az 1000-es fordulat a mosógépben.
Amúgy sajna a mosógépnek is annyi. A disznóvágó késem beakadhatott a dobba, aztán onnan kirepülve, beleállt a falba. Neem, nem a dob, hanem a kéééss. A dob a 30-as téglafalat ütötte ki, és most valahol kint hever az udvaron, a gazban.
Evés közben azért sikerült a nappali szőnyeget is összekennem a paradicsomszósszal. Te mindig azt mondtad nekem, hogy az nem jön ki. Hát tévedsz kedvesem, mert gyönyörűen kijött, igaz, hogy a szőrökkel együtt, de a nitrohigító szépen végezte a dolgát, nem okozott különösebb gondot neki.
A hűtőt is le kellett, hogy olvasszam. Nem is értem, mit körülményeskedsz mindig, mert a kőműves kanállal, gyönyörűen le tudtam kaparni a jeget, mindenhonnan. Csak azt nem értem, hogy most miért fűt. Mindenesetre a hús, az jól átsült benne, a joghurtal.
Kedvesem! Csütörtökön a lakást is elfelejtettem bezárni, valaki itt járhatott szerintem, mert pár értéktárgy hiányzik, de tudod, te mondod mindig, hogy a pénz nem boldogít.
A ruhásszekrényed is üres, de gondolom, hogy túl sok minden nem lehetett benne, hiszen mindig arra panaszkodtál, hogy nincs mit felvenned.
Miközben a kanárit próbáltam megetetni az este, felborult a gyertya a kalitkában, hát most mit mondjak, tolla nem maradt a madárkának… így elég viccesen néz ki.
Ezzel zárom soraimat, majd holnap írom a többit. Remélem, hogy a karantén alatt, semmiben sem szenvedsz hiányt, és teljes nyugalomban élvezed a helyzetet.
Csókol szeretettel, a te mindened!
U.i. : Anyád is röviden meglátogatott a múlt héten, és mikor körülnézett itt, agyvérzést kapott, tegnap temettük. Azért nem mondtam neked, hogy nehogy feleslegesen idegesítsd magad a karanténi nyugalmadban!
A te szerető férjed"

#5837 Csera
2020-11-11 21:35:40

#5836 Radocz
2020-11-08 07:39:17

Egy fiatalember a városba költözik és beáll egy nagyáruházba eladónak.
- Van valami tapasztalata ezen a téren?
- Persze, én ne tudnék eladni?
A manager gondolja, na majd meglátjuk, de tetszett neki az önbizalma.
Az első nap végén megkérdi tőle:
- Na, hány vevője volt ma?
- Csak egy.
- Egy? A többi eladó átlaga napi 20-30! Na és mennyi volt a bevétele?
- 210.325 dollár 65 cent.
- Mennyi??? Mit adott el?
- Először eladtam neki egy pecahorgot. Aztán egy nagyobbat. A végén egy egész horgászfelszerelést. Aztán kérdeztem, hová akar menni horgászni? Ő fel akart az északi partra. Erre azt tanácsoltam, hogy oda jobb lesz egy vitorlás is. Erre elmentünk az osztályra, és vett egy duplamotoros Seawind-et. De nem volt biztos benne, hogy a Civic-je el tudja vontatni. Lementünk a szalonba és eladtam neki egy Pajero-t 4 kerékmeghajtással.
- Maga azt akarja mondani, hogy az ember csak egy horgot akart és maga végül eladott neki egy hajót meg egy autót?
- Hááát, nem egészen... ő valójában egy csomag tamponért jött be... Erre mondtam neki, ha már a hétvége így el van szúrva, elmehetne inkább horgászni.

#5835 Or-Gazda
2020-10-25 20:58:31

#5833 Zoli 63
2020-10-21 10:41:01

Válasz mocsencsi1 #5851. hozzászólásáraAranyér gyógyításra is be protezsálhatja még . smile lol

Nincs profilkép
#5832 mocsencsi1
2020-10-21 08:12:55

Orvosi hálapénz vita idején:"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy gyönyörű nagymellű királyné.
Nick, a sárkányölő hős nagyon kedvelte a királynét a mellei miatt.
Nézegette, de csak sunyin, mert tudta, hogy ha csak megpróbálná megérinteni
a királyné melleit, halálbüntetés várna rá, sárkányölő ide vagy oda. De nem
tudott megszabadulni a nagy vágytól.
Egy nap aztán Nick bevallotta a királyi főorvosnak a problémáját.
- Na, ha csak ennyit akarsz, én tudok neked segíteni, mondta a doki. De az
biza 1000 aranyodba kerül.
Nick gondolkodás nélkül belement a dologba.
Másnap az orvos, mialatt a királyné fürdött, viszketőport szórt a királyné
melltartójába. Amikor a királyné felvette, istentelenül viszketni kezdett a
melle.
Rohantak az orvosért, aki nagy tudálékosan megvizsgálta a királynét, majd
így szólt:
- Tudom, mi erre a szörnyű betegségre az orvosság: Nick, a sárkányölő hős
nyála kell. Négy órát kell a nyálával mosogatni a királyné melleit, s a baj
elmúlik.
A király mindenáron segíteni akart a feleségén, hát azonnal hívatták
Nicket, a sárkányölőt, aki boldogan nekilátott, s négy órán át szopogatta,
nyalogatta a királyné csodálatos, hatalmas kebleit, akinek el is múlt a
viszketése. Nick elégedetten távozott, és még nagyobb hősként ünnepelték
ezek után.
Amikor visszaért a portájára, várta már az orvos, s mondta, akkor most kéri
az 1000 aranyat. Nick jó nagyot röhögött az orvoson, hiszen már megkapta,
amit akart, s tudta, az orvos nem tudja őt feladni, mert akkor saját maga
is nagy bajba keveredik, s eszében sem volt fizetni.
- Majd, ha hülye lennék - mondta, s kirúgta az orvost.
Na, másnap az orvos egy hatalmas adag viszketőport csempészett bele a
király alsógatyájába. A király azonnal hívatta Nicket, a sárkányölő hőst..."

#5831 Kémlelő
2020-10-21 01:24:41

"Az ismert szexológust felkeresi egy hölgy. - Doktor úr, segítsen! A kisfiammal van probléma. - Tessék mondani! - Nos az a helyzet, hogy van egy rossz szokása: ha vendégek jönnek, időnként előveszi a fütyijét és játszani kezd vele. - Kedves asszonyom, ez nem krónikus eset, más gyerekekkel is előfordul. - Igen? Akkor meg is mondom a menyemnek, hogy ne nyugtalankodjon emiatt..."

smile cowboy

#5830 máris szomszéd
2020-09-15 22:11:34

Két meleg pasi utazik a repülőn. Az egyik megkívánja a másikat:
- Te, mi lenne, ha kefélnénk?
- Megőrültél? Itt a repülőn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne.
- Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd! Feláll a helyéről és megkérdezi az utasokat:
- Van valakinek ceruzája? Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
- Tényleg nem figyelnek ránk.
Ezzel aztán jól egymásnak esnek. Később az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardes látja, hogy egy idős bácsika csupa hányás. Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
- Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!
- Nem mertem szólni, mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe b...ák, hogy csak na!

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

AKG támogatási kérelem: Mit érdemes tudni a területmérésről?
Hirdetés
Trendforduló Magyarországon. Válts szójára!
Trendforduló Magyarországon. Válts szójára!
Ahol a kukorica rosszul termelhető, ott érdemes megfontolni a minőségi cserét.
Holstein-fríz bika 7 hónaposan eladó
Holstein-fríz bika 7 hónaposan eladó

250.000 Ft

Holstein fríz,  8 hónapos üsző eladó
Holstein fríz, 8 hónapos üsző eladó

300.000 Ft

Holstein friz vemhes tehén eladó
Holstein friz vemhes tehén eladó

500.000 Ft

IH 8-as eke
IH 8-as eke

650.000 Ft