Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz quercus1111 #7405. hozzászólásáraNe haragudj, hogy megszólítalak, de más nem nagyon ír ide. Olyannak tűnsz, aki itt a belső körhöz tartozik, név szerint ismered az itteni embereket. Nem tudod, a fórumon lehet hirdetni, szolgáltatást reklámozni???!?
Válasz Fórumleső #7402. hozzászólásáraVan olyan oldal,hogy traktor tartozékok!!!Akkor miért nincs KÜLÖN olyan hogy betakarítógép adapterek!Itt úgy van hogy betakarító gépek! Onnan meg külön ki kell választani hogy mit akarok!Adaptert,vagy kombájnt!
Válasz Smallloser #7397. hozzászólásáraÉrtem én hogy bicikli! Csak mikor megjelenik hogy pl mai hirdetések,betakarító gépek 8db,és abból csak egy a betakarító gép,a többi mind adapter, az kissé bosszantó!Az adapter nálam nem betakarító gép!
Válasz Fórumleső #7390. hozzászólásáraValahogy mégis külön kategória!Aki traktort vesz,az is vesz hozzá munkagépet,még sem együtt vannak,egy kategóriában a munkagépekkel!Tegnap egy E 301 kaszáló gépet hirdettek kombájnként!Milyen kombájn?
Válasz Fórumleső #7390. hozzászólásáraEsetleg egy fizetett hirdetések szűrőt tehetnének be a fejlesztők, mert én mindig az előző napit szűröm, aztán minden nap 3-4 oldalon keresztül ugyanazt látni...
Válasz Fórumleső #7389. hozzászólásáraCsak éppen zavaró ahogy fut állandóan,mintha érdekelne is valakit.Hiába görgetek lefelé a csík az marad. Dobjátok már ki a fenébe.
Válasz Fórumleső #7384. hozzászólásáraIgen az x-el is, és úgy is hogy rámegyek a topicra és rákattintok a "kedvencekhez"-re. Mindkét estben eltűnik, de a gép újbóli felcsapásával, visszajön.
Mostanában telefonról szoktam az Agroinformot böngészni.
Az lenne a kérdésem hogy az állandóan fent futó szöveg mező:
"Gázolaj árak...Benzin árak...EUR...USD...CHF...GPB..."
mennyi forgalmat használ.
Annyit mintha videót (vagy valami mozgóképet) néznék, vagy nem számít olyan nagy adat forgalomnak?
Mert eltüntetni nem tudom és azt se tudom be lehet e állítani egyáltalán azt hogy ne mutassa.
Mert amióta sűrűbben Agroinformozok a hónap közepén már mindig el fogy a mobil netem.
Tehát mennyi adatot használ ez el mondjuk egy óra alatt?
Ez lenne a kérdésem.
Válasz Fórumleső #7380. hozzászólásáraOtt látom ahol ma is! Van egy JD lombájn hirdetés,a többi mind adapter!Nem ajánlatra várok,gépet keresek!Nagy öröm,mikor 12 betakarító gép hirdetés van,de abból egy a betakarító gép!Mint írtam,így egy tárcsa is traktor!
Válasz Fórumleső #7380. hozzászólásáraHali. Napraforgó gyomírtás a pc-n mindig kijön jobb oldalon hogy az a kedvenc fórúmtémám. Miért nem tudom kikapcsolni ???
Válasz Fórumleső #7378. hozzászólásáraA mai 12 betakarító gép hirdetésből egy sem betakarító gép!Nem kellene ezzel valamit kezdeni?Egy adapter,nem betakarító gép! Olyan mint a traktor utáni munkagép!Valami külön oldal kellene nekik!
Ezt a csabaosztatlant ti nem látjátok vagy miért nem takarítjátok le az oldalakról ő pont olyan akar lenni mint a ...... kormányunk kinek hiányzik itt a családi viszály amit szül ez az osztatlan birtok elfogadta az ország csak a NER nem tud 100ha egyben megvenni mert 100 tulajt kell kifizetnie de mind meg vannak egyezve használatban van miért kell folyton piszkálni a családi tűzfészket ez pont olyan mint ha a lakásban dobozokat minden másnap átpakolnád feleslegesen mert úgy is annyi marad csak most itt sérül holnap meg a másik sarka s mindig fáj valakinek valamilye.
Válasz rigás #7370. hozzászólásáraVan egy laptomom is azon szoktam újabban , és tényleg , így van ahogy mondod , csak ugye ott meg minden egyes alkalommal ki kell kapcsolni a reklámot , tanulság semmi!
Válasz kulakman #7363. hozzászólásáraTapasztalatom szerint nem elég kikapcsolni a blokkolót, én csak olyan böngészőn tudom a hirdetés képeit (is) megnézni amelyiken egyáltalán nincs telepítve semmilyen blokkoló.
Blokkolós: fox/crome
szűz: edge
Válasz Fórumleső #7366. hozzászólásáraTelón megjelennek a képek, de asztalin nem. Chrom böngészőm van, de ha kikapcsolom a hirdetés blokkolót, akkor sem jelennek meg a képek.
Vissza olvastam kb 50 hozzászólást , mert úgy emlékeztem más is kifogásolta, hogy a hírdetés képeket nem nyitja meg, csak átlátszó sötétnek látom és nem tudom megnézni őket, igen erős reklámblokkolóm van egy régi esetből kifolyólag!
kösz
Válasz Fórumleső #7360. hozzászólásáraCsak azért zavaró,mert a napi új hirdetés helyett,naponta újra megjelennek!Délután leveszi,mintha elkelt volna,másnap megint ott van! 8-10 Jd traktor, vagy kukorica,napraforgó adapterek sorozatban!Miért nem lehet azokat 1 hirdetésben megjelentetni?
Válasz Fórumleső #7358. hozzászólásáraKupecokra,kereskedőkre nem vonatkozik hogy a hirdetést csak 10 nap múlva lehet újítani,frissíteni? Vannak páran akik napi szinten telefossák a hirdető oldalt ugyan azzal a hirdetéssel!Hogy ellenőrzitek a hirdetés feladást,
7858 hozzászólás
Válasz medikus #7401. hozzászólásáraMi értünk, de itt nem sokra mész velünk.
Válasz wagner csoport #7406. hozzászólásáraTe azért lettél csoport, mert nem rég 3 tagú lett a családod ???
Válasz quercus1111 #7405. hozzászólásáraNe haragudj, hogy megszólítalak, de más nem nagyon ír ide. Olyannak tűnsz, aki itt a belső körhöz tartozik, név szerint ismered az itteni embereket. Nem tudod, a fórumon lehet hirdetni, szolgáltatást reklámozni???!?
Várom válaszod!
Üdv: Wagner csoport
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-07-31 10:33:09
A fórumon szabad szolgáltatást reklámozni, vagy csak a hirdetések között?
Válasz Fórumleső #7402. hozzászólásáraVan olyan oldal,hogy traktor tartozékok!!!Akkor miért nincs KÜLÖN olyan hogy betakarítógép adapterek!Itt úgy van hogy betakarító gépek! Onnan meg külön ki kell választani hogy mit akarok!Adaptert,vagy kombájnt!
Válasz medikus #7401. hozzászólásáraÜdv!
A kategória kapcsán beszéltem kollégával, jól működik ahogy most van.
A rossz kategóriában elhelyezkedő hirdetés meg küld el és át rakjuk jóba.
Modi.
Válasz Fórumleső #7400. hozzászólásáraHosszú!Nem értjük egymást!
Válasz medikus #7396. hozzászólásáraÜdv!
Küldd el a hirdetés és áttesszük jó kategóriába.
Modi.
Válasz medikus #7398. hozzászólásáraÉs az önjáró felmosóvödör? Ja az kitakarító....bocs.
Válasz Smallloser #7397. hozzászólásáraÉrtem én hogy bicikli! Csak mikor megjelenik hogy pl mai hirdetések,betakarító gépek 8db,és abból csak egy a betakarító gép,a többi mind adapter, az kissé bosszantó!Az adapter nálam nem betakarító gép!
Válasz medikus #7396. hozzászólásáraEgy kategóriával tovább kell kattintani és kész
Vagy csak mindig ezt a linket megnyitni
Válasz Fórumleső #7390. hozzászólásáraValahogy mégis külön kategória!Aki traktort vesz,az is vesz hozzá munkagépet,még sem együtt vannak,egy kategóriában a munkagépekkel!Tegnap egy E 301 kaszáló gépet hirdettek kombájnként!Milyen kombájn?
Válasz Fórumleső #7389. hozzászólásáraKöszönöm a választ.
Válasz máris szomszéd #7391. hozzászólásáraÜdv!
Megpróbálunk valami jobb megoldást keresni.
Modi.
Válasz Gumóka #7392. hozzászólásárade a hirdető azért fizet, hogy te mindenképp (éa: ha akarod, ha nem) lásd a hirdetését. erről szól minden manapság.
Válasz Fórumleső #7390. hozzászólásáraEsetleg egy fizetett hirdetések szűrőt tehetnének be a fejlesztők, mert én mindig az előző napit szűröm, aztán minden nap 3-4 oldalon keresztül ugyanazt látni...
Válasz Fórumleső #7389. hozzászólásáraCsak éppen zavaró ahogy fut állandóan,mintha érdekelne is valakit.Hiába görgetek lefelé a csík az marad. Dobjátok már ki a fenébe.
Válasz medikus #7382. hozzászólásáraÜdv!
A kategória rendszer megfelelően működik ha valaki szeretne kombájnt venni akkor valószínűsíthető hogy adapterre is szüksége lesz.
Modi.
Válasz mihaszna #7383. hozzászólásáraÜdv!
Miután betöltődött az oldal nem jár adatforgalomtöblettel az a csík.
Modi.
Válasz mtz1221 #7387. hozzászólására
Üdv!
Ki/be jelentkezést próbáltad már ?
Illetve próbálj meg ráfrissíteni gépen, ctrl + shift + R
Modi.
Válasz Fórumleső #7384. hozzászólásáraIgen az x-el is, és úgy is hogy rámegyek a topicra és rákattintok a "kedvencekhez"-re. Mindkét estben eltűnik, de a gép újbóli felcsapásával, visszajön.
Válasz mihaszna #7383. hozzászólásáraÜdv!
Kikapcsolni nem tudod, meg kérdezem mennyi adatforgalmat generál.
Modi
Válasz medikus #7382. hozzászólásáraÜdv!
Értem, utána kérdezek és jelentkezem.
Modi.
Válasz mtz1221 #7381. hozzászólásáraÜdv!
Próbáltad az X-el törölni ?
Modi.
Üdv
Olyannak aki ért hozzá lenne egy kérdésem.
Mostanában telefonról szoktam az Agroinformot böngészni.
Az lenne a kérdésem hogy az állandóan fent futó szöveg mező:
"Gázolaj árak...Benzin árak...EUR...USD...CHF...GPB..."
mennyi forgalmat használ.
Annyit mintha videót (vagy valami mozgóképet) néznék, vagy nem számít olyan nagy adat forgalomnak?
Mert eltüntetni nem tudom és azt se tudom be lehet e állítani egyáltalán azt hogy ne mutassa.
Mert amióta sűrűbben Agroinformozok a hónap közepén már mindig el fogy a mobil netem.
Tehát mennyi adatot használ ez el mondjuk egy óra alatt?
Ez lenne a kérdésem.
Válasz Fórumleső #7380. hozzászólásáraOtt látom ahol ma is! Van egy JD lombájn hirdetés,a többi mind adapter!Nem ajánlatra várok,gépet keresek!Nagy öröm,mikor 12 betakarító gép hirdetés van,de abból egy a betakarító gép!Mint írtam,így egy tárcsa is traktor!
Válasz Fórumleső #7380. hozzászólásáraHali. Napraforgó gyomírtás a pc-n mindig kijön jobb oldalon hogy az a kedvenc fórúmtémám. Miért nem tudom kikapcsolni ???
Válasz medikus #7379. hozzászólásáraÜdv!
Ezt pontosan hol láttad az oldalon belül?
Vagy e-mailbe kaptál ajánlatot?
Modi.
Válasz Fórumleső #7378. hozzászólásáraA mai 12 betakarító gép hirdetésből egy sem betakarító gép!Nem kellene ezzel valamit kezdeni?Egy adapter,nem betakarító gép! Olyan mint a traktor utáni munkagép!Valami külön oldal kellene nekik!
Válasz DDT #7369. hozzászólásáraÜdv!
Kicsoda ?
Modi.
Válasz Fórumleső #7368. hozzászólásáraBocsi, nem fejeztem be. Szóval vagy megy bandika, meg a ddt.....vagy én is maradok.
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-06-27 10:03:53
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-06-27 11:23:09
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-06-27 10:23:21
Ezt a csabaosztatlant ti nem látjátok vagy miért nem takarítjátok le az oldalakról ő pont olyan akar lenni mint a ...... kormányunk kinek hiányzik itt a családi viszály amit szül ez az osztatlan birtok elfogadta az ország csak a NER nem tud 100ha egyben megvenni mert 100 tulajt kell kifizetnie de mind meg vannak egyezve használatban van miért kell folyton piszkálni a családi tűzfészket ez pont olyan mint ha a lakásban dobozokat minden másnap átpakolnád feleslegesen mert úgy is annyi marad csak most itt sérül holnap meg a másik sarka s mindig fáj valakinek valamilye.
Moderátor által módosítva: 2023-06-27 10:08:16
Válasz rigás #7370. hozzászólásáraVan egy laptomom is azon szoktam újabban , és tényleg , így van ahogy mondod , csak ugye ott meg minden egyes alkalommal ki kell kapcsolni a reklámot , tanulság semmi!
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-06-27 10:05:17
Válasz kulakman #7363. hozzászólásáraTapasztalatom szerint nem elég kikapcsolni a blokkolót, én csak olyan böngészőn tudom a hirdetés képeit (is) megnézni amelyiken egyáltalán nincs telepítve semmilyen blokkoló.
Blokkolós: fox/crome
szűz: edge
Valaki teleszemetel minden topikot.
Válasz csontii #7367. hozzászólásáraÜdv!
Értem próbáld meg gépen frissíteni a böngészőt!
Modi.
Válasz Fórumleső #7366. hozzászólásáraTelón megjelennek a képek, de asztalin nem. Chrom böngészőm van, de ha kikapcsolom a hirdetés blokkolót, akkor sem jelennek meg a képek.
Válasz csontii #7365. hozzászólásáraÜdv!
Most le teszteltem frissen! Nálam rendben, meg jelennek a képek, friss a böngésződ ?
Modi.
Válasz Fórumleső #7364. hozzászólásáraHa ki van kapcsolva akkor sem látni a képeket.
Válasz kulakman #7363. hozzászólásáraÜdv!
Reklámblokkoló miatt nem látod a képet.
Modi.
Vissza olvastam kb 50 hozzászólást , mert úgy emlékeztem más is kifogásolta, hogy a hírdetés képeket nem nyitja meg, csak átlátszó sötétnek látom és nem tudom megnézni őket, igen erős reklámblokkolóm van egy régi esetből kifolyólag!
kösz
Válasz medikus #7361. hozzászólásáraÜdv!
Mert külön kategóriának számítanak :)
De ha írsz nekem egy hirdetési ID vagy belinkeled hogy pontosan kiről van szó akkor megtudom nézni.
Modi.
Válasz Fórumleső #7360. hozzászólásáraCsak azért zavaró,mert a napi új hirdetés helyett,naponta újra megjelennek!Délután leveszi,mintha elkelt volna,másnap megint ott van! 8-10 Jd traktor, vagy kukorica,napraforgó adapterek sorozatban!Miért nem lehet azokat 1 hirdetésben megjelentetni?
Válasz medikus #7359. hozzászólásáraÜdv!
Valószínűleg csomagos partner akit te említesz. :)
De ha meg adod a hirdetési ID akkor tudok segíteni ebben. :)
Modi.
Válasz Fórumleső #7358. hozzászólásáraKupecokra,kereskedőkre nem vonatkozik hogy a hirdetést csak 10 nap múlva lehet újítani,frissíteni? Vannak páran akik napi szinten telefossák a hirdető oldalt ugyan azzal a hirdetéssel!Hogy ellenőrzitek a hirdetés feladást,