Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Látod látod hogy nem olvasol bele a dolgokba én zöld fehérröl váltottam sötét zöldre de nem igazán tűnik jo döntésnek gond gond hátán kátszáz ora után szoval én ezért kértem segitséget s talán kapok is rajtad áll
BNC éetékelm nagyon hogy ismét velünk vagy Ha egy kicsit is beleolvastál JD W540 es be akkor tudnod kell hogy a törlésével nagyon bekavartél ugyanis ma kaptam volna valami diagnosztikai eredményt de igy uszott Kérlek álitsátok vissza
2003ba vót 1 jó szaftos 20 sorosom.
De a hugy a gyu ahelyett h. belepontozott volna kivágta az egész velőkavalkádot.........
nemisértem minek irkálok még
Szerintem a sok igenhasznált tpoik kitörlése nem marad más hátra csak hogy ebbben a topikban kell megossszunk egymással dolgokat Én el kellene érjem feltétlenül Hodolits ot Köszönhetö a törléseknek ez nem megy Ha valaki tud segiteni azt megköszönném
Holnap vissza állítjuk a JD 4630-as hazai története
c.-topikot is.
Elnézést a törllések miatt a mod nevében. Nem ugyanaz új témánál eljárni mint régieknél ezt belátja ő is.
Esetleg beülök hlnp az autóba és elugrok megkérdezni Hecit akar-e moderátor lenni:))
ez azért röhej.
a lux a ........ba se volt még mikor itt már az öregek fórumoztak.....
mostmeg idejön a gyerek aztán
ÁT AKARJA LUXOSRA FORMÁLNI AZ AI-OT!!!!!
mf es nézz csak utána a google.hu n ott találsz róla képet talán akkor nem mondod ezt h nincsen ilyen gép meg nem is lessz már van és hazánkban is vann ugyhogy mielött irsz gondolkodj és nézz utána amiről akarsz írni!!!!
Visszalehet hozni ha kellenek.
Melyik amelyikek nagyon?
Tegnap az volt a baj, hogy sok a téma :D
Ma meg, hogy mennyi lett törölve. olyanok lettek amikek duplikáltak voltak és nem volt sok hozzászólásuk - holnap kiderül az igazság.
A szerverről nem lett letörölve, csak nem jelenik meg itt az oldalon.
Mellesleg tényleg átestünk a ló másik oldalára. Szerintem csak a téma nyitásokat kellene kicsit ésszerűbben kezelni, és a régi témák közül azt kitörölni, amihez hasonló már van, és csak 1-2 hozzászólást tartalmaz.
7833 hozzászólás
Válasz #2002. hozzászólásra
Mire gondolsz? Milyen gép létezése lett kétséges?
Válasz #2000. hozzászólásra
Nem felejtettük el ezket, türelmet kérek!
Válasz #2031. hozzászólásra
na akkor úgy kell neked ,ilyen őrültet,még hogy sötétződ
Válasz #2028. hozzászólásra
Látod látod hogy nem olvasol bele a dolgokba én zöld fehérröl váltottam sötét zöldre de nem igazán tűnik jo döntésnek gond gond hátán kátszáz ora után szoval én ezért kértem segitséget s talán kapok is rajtad áll
Válasz #2025. hozzászólásra
Ment az email!!!!!
Ha törölték ha nem!!!!
Nem állhat semmi az utunkba!!!!
Még egy véletlen törlés sem!!!
Válasz #2026. hozzászólásra
Nem a régi témákkal van bajom,de ujat ne enedjünk mánnyitni,aki nem talál az 1200 között annak úgy kell he-he
Válasz #2027. hozzászólásra
Bocs, de ezt nem értem
Válasz #2026. hozzászólásra
Titokba elárulom neked hogy a lelkem méjjén én is az maradok
Válasz #2025. hozzászólásra
Holnap kollégám megoldja, bocs még 1x. Kint lesz délelőtt minden egyes téma amit töröltek. Csak a Claas-os ember meg ne tudja.
BNC éetékelm nagyon hogy ismét velünk vagy Ha egy kicsit is beleolvastál JD W540 es be akkor tudnod kell hogy a törlésével nagyon bekavartél ugyanis ma kaptam volna valami diagnosztikai eredményt de igy uszott Kérlek álitsátok vissza
Válasz #2021. hozzászólásra
2003ba vót 1 jó szaftos 20 sorosom.
De a hugy a gyu ahelyett h. belepontozott volna kivágta az egész velőkavalkádot.........
nemisértem minek irkálok még
Szerintem a sok igenhasznált tpoik kitörlése nem marad más hátra csak hogy ebbben a topikban kell megossszunk egymással dolgokat Én el kellene érjem feltétlenül Hodolits ot Köszönhetö a törléseknek ez nem megy Ha valaki tud segiteni azt megköszönném
Válasz #2019. hozzászólásra
Nemakar.
2éve kellett volna akkor jó buli lett volna.
Mára már fogy az egésznek a varázsa.
Sajnos.
Az ilyen húzásoknak köszönhetően pé elllll.........
Válasz #2018. hozzászólásra
Mi öregek verjük mán ki a balhét,ide a modit
Válasz #2018. hozzászólásra
Az utólso mondat nagyon KIRÁLY
Válasz #1993. hozzászólásra
Holnap vissza állítjuk a JD 4630-as hazai története
c.-topikot is.
Elnézést a törllések miatt a mod nevében. Nem ugyanaz új témánál eljárni mint régieknél ezt belátja ő is.
Esetleg beülök hlnp az autóba és elugrok megkérdezni Hecit akar-e moderátor lenni:))
ez azért röhej.
a lux a ........ba se volt még mikor itt már az öregek fórumoztak.....
mostmeg idejön a gyerek aztán
ÁT AKARJA LUXOSRA FORMÁLNI AZ AI-OT!!!!!
Hogyazaaaaaaaméndörgőőőős...........................!!!!!
Szétvágazideeeeeeeeg!!!!!!
kinepróbáljátoktörölni
Válasz #2015. hozzászólásra
Én sem vagyok rajongo de ha problémád van valamivel már pedig nekem van nem biztos hogy csak a fan ok tudnak segiteni
Válasz #2014. hozzászólásra
Itt vannak,,,csak csöndben "SASOLNAK"
Válasz #2014. hozzászólásra
Mindezt légyszives a zöldsárga topicba
Srácok ez szerintem elég durva egész este egy JD s hozzászolás sincsSzerintem ezek letiltották az összes JD s témat Rasszizmus
Amúgy ez a Tamás kölök mivel nyalt be az oldalnál h. kapott modjogot így a vak semmiből he?????????????????????
Bence pedig még Akasztón se vót more..... hehehehehehe
Ez kell ide a sok fontoskodó moderátor akik szeretnek fölényeskedni másokkal, mások dolgaival.
Az öreg rókák meg ............. -ba sincsenek nézve.
Válasz #2010. hozzászólásra
Lemaradtam, mert közben GNezek.....
Válasz #2006. hozzászólásra
Én végig olvastam és még sokan mások is ,mindenbe igazat adok.
Válasz #2008. hozzászólásra
Leszarom.
Remélem elolvastad még.
Az debilje nem kitörölte az egészet.....
Válasz #2007. hozzászólásra
Nehézvot vazer de értetek mindent
Válasz #2003. hozzászólásra
Ezt megismételnéd kérlek !!!!!
Válasz #2001. hozzászólásra
Gratula, h megtaláltad azt a bizonyos válaszgombot, az alkalom meg a tolvajt szüli
Válasz #2005. hozzászólásra
Te törölted ki az egészet he???????????????
Válasz #2002. hozzászólásra
Nemérted,amit írtam.
Válasz #1999. hozzászólásra
Na így már tuti,ezt akarta Szabi is elérni
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-11-15 20:00:56
mf es nézz csak utána a google.hu n ott találsz róla képet talán akkor nem mondod ezt h nincsen ilyen gép meg nem is lessz már van és hazánkban is vann ugyhogy mielött irsz gondolkodj és nézz utána amiről akarsz írni!!!!
Válasz #2000. hozzászólásra Szerintem minden hozzászolás jön magátol a temát meg az alkalom szűli
Mi lesz a javaslataimmal? Valami tetszett??
Tőzsde adatok? Mg vonatkozású hírek? stb
JA
Válasz #1996. hozzászólásra
Te pumas mért nem kattintol rá a zöld szinű (válasz#1996 hozzászólásra)egyszerűbben kiderűlne kinek írsz.
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-11-15 19:52:27
Közel kétszáz hozzászálás szerintem JDW 540 elég frekventált volt vagy mem ugy látod BNC
Válasz #1991. hozzászólásra
Tipusra is!Miért olvassam azt a tipust,ami nincs,és lehet soha nem is lesz.
Válasz #1993. hozzászólásra
JD 4630-as hazai története c.-topik
Előre is köszönöm.
Válasz #1992. hozzászólásra
Visszalehet hozni ha kellenek.
Melyik amelyikek nagyon?
Tegnap az volt a baj, hogy sok a téma :D
Ma meg, hogy mennyi lett törölve. olyanok lettek amikek duplikáltak voltak és nem volt sok hozzászólásuk - holnap kiderül az igazság.
A szerverről nem lett letörölve, csak nem jelenik meg itt az oldalon.
Válasz #1991. hozzászólásra
De mi van azzal amik az elmúlt napokban ki lettek dobva ?????????
Válasz #1986. hozzászólásra
1.-es pont:
1-2 hozzászólású témák törölhetőek, amennyiben duplikációnak számítanak.
2-es pont:
új téma elvetését az egyes mod-nak megkell indokolni e-mailben és másolatban a többi moderátornak is el kell küldeni.
3-as pont:
moderátori jogú embereket jelöljük az egyes hozzászólásoknál és azt is ahol törölt valamit. (hogy hogyan azt még kitaláljuk)
4-es pont:
új gépes téma lehet: eddig nem lévő gépkategóra márka megjelöléssel. tipus nem. közkivánatra ez változhat.
Válasz #1987. hozzászólásra
Én is igy keresek,zetor-zt323-claas-fiat,és leszűkiti a keresett témákra.
Válasz #1988. hozzászólásra
Akkor rezeg a léc............
írom a fórum moderátori szabályzatot ha kész közzé teszem itt
Válasz #1976. hozzászólásra
A tipusra való topikok,szerintem nagyon praktikus,és átlátható.
Válasz #1984. hozzászólásra
Nem érti!
Mellesleg tényleg átestünk a ló másik oldalára. Szerintem csak a téma nyitásokat kellene kicsit ésszerűbben kezelni, és a régi témák közül azt kitörölni, amihez hasonló már van, és csak 1-2 hozzászólást tartalmaz.
Bcsi el kell mennem met az amugy igen beteg gépem még dolgozik s ha befejezi be kell hoznom a kombájnost Egy ora mulva ittvagyok