Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A napi frissítésű EURO árfolyam az alábbi oldalon érhető el: EURO teljes
Az adatokért felelősséget nem tudunk vállalni, mi csak közzétesszük a kapott adatokat.
Légyszi máskor olvasd el amit neked irnak Kifejezetten kértem hogy töröljék az általam véletlenül megnyitott topikot és mostmár igy csak ez maradt ami még fenn van de ugylátom ez téged nem boldogit
Lenne egy olyan gond, hogy hirdetéseket néhol nem lehet kinyomtatni. Úgy lehet, hogy Word,be bemásolná az ember, de lassabb, mintha csak egy funkció gomb lenne a hirdetés mellett.
Vagy esetleg ez a funkció csak a kiemelt hirdetésekhez jár?
Ez nem volna hülyeség, de valamilyen altopik megoldással pl: Jd vagy Mf és arra ráklikkelve megnyilnának altopikok Pl:jd 4650 vagy Mf 8480 konkrét típusokkal.
Törölt fórum témák vissza állítása megtörtént.
A jövőben javasolt fórum témáknál követjük azt a szabályt, hogy pl. csak John Deere traktor vagy John Deere kombájn téma lehet - de új John Deere 8530 traktor nem. Tehát ami konkrét tipus nem, csak márka + kategória - gép esetében.
A többinél is ellenőrizzük, hogy van-e már a javasolt téma és ha valamihez indokoltan társítható akkor megírjuk a fórum téma ajánlónak.
Kérdés - kifogás - észrevétel - javaslat van ezzel kapcsolatban? Megfelelő lesz így?
Helo helo Mindig is tudtam hogy vannak rendes emberek TE az vagy KÖSZI A szivo ágat már végignéztük müanyag darabokra gyanakodva de ott minden OK. A másik kodot ma megprobáltam neked elküldeni de töröltek majd holnap mail ban. Köszi
7833 hozzászólás
Válasz #2082. hozzászólásra
Micsida?
Válasz #2082. hozzászólásra
Valami nagy gond van az biztos.
Valami gond van az oldallal!
Válasz #2080. hozzászólásra
Kell a többszínűség.......
Válasz #2079. hozzászólásra
ki volt, de olyan jól indult a topik. én ha megtehetném visszatörölném az utolsó néhány hozzászólást
Válasz #2078. hozzászólásra
Az ki volt pontozva vagy rosszat láttam !?
Válasz #2077. hozzászólásra
pl. k. any, de gondoltam valaki lecsillapítaná őket és kitörőlné a harcias hozzászólásokat
olyan jól indult a topik
Válasz #2076. hozzászólásra
Nem látok semmi olyant ami.....
valaki rendet csinálhatna a nyúlasoknál
Válasz #2074. hozzászólásra
Itt élő real árat látsz: http://stooq.hu/q/?s=eurhuf
Válasz #2073. hozzászólásra
Köszönöm szépen !
Kedves grün-dy!
A napi frissítésű EURO árfolyam az alábbi oldalon érhető el: EURO teljes
Az adatokért felelősséget nem tudunk vállalni, mi csak közzétesszük a kapott adatokat.
Üdv:
o0ONeoNO0o
Válasz #2070. hozzászólásra
Bizony nagyon jó. Már korábban is felvetődött.
Válasz #2069. hozzászólásra
Ma az MR1 K. rádión Bolyki János borásszal halgattam egy riportot ....érdekes volt ... a nagymama az meg
Szia BNC!
Jó lenne privát üzenetváltási lehetőség.
Válasz #2048. hozzászólásra
jeleztem kollégámnak a problémát. Gründyét is - megnézzük az árfolyamokat.
Nagyon lassan megy el egy üzenet, másnál is?
Válasz #2065. hozzászólásra
A legjobb, igaz nyugati túrára vittél magaddal annyi valutát ahány országot érintettél.
Válasz #2064. hozzászólásra
Nem is tegnapi.
Válasz #2063. hozzászólásra
jó életük is volt abban az időben a buszvezetőknek
Válasz #2063. hozzászólásra
Akkó Te biztosan nem mai gyerök vagy
Válasz #2062. hozzászólásra
Még a 17forintos DM-re is emlékszem.
A főoldalon lévő deviza árfolyamokat nem lehetne aktualizálni ???
( lassan felnő egy generáció amelyik nem is emlékszik mikor volt 265 HUF 1 EURÓ, vagy ti tudtok valami jó beszerzési forrást?)
Válasz #2060. hozzászólásra
Két ügynök beszélget!
Válasz #2058. hozzászólásra
Csak keményen!!
Az ilyeneket még le is kell ba...i!
Válasz #2058. hozzászólásra
Szerinted ény mennyit töröltem?
A hócipőm tele van a lusta emberekkel !!!!!!!
A napokban egy páran szerettek volna nyitni topickokat és bármelyikből átmásoltam a keresőbe egy 6-22 cím ugrott elő...........................
Nem értem mit nem lehet ezen nem érteni, hogy megnézni van-e már olyan vagy hasonló című, témájú a majd 1000 közt
A lustaság mindegyikről lesírt !!!!!!!!!!
Válasz #2055. hozzászólásra
Mert a CIA-tól van!!!
Válasz #2054. hozzászólásra
Ez megtiszteltetés számomra
Válasz #2052. hozzászólásra
A te nevedre miért nem lehet rákattintani?
Válasz #2053. hozzászólásra
Na végre 1 értelmes
Válasz #2049. hozzászólásra
Válasz #2051. hozzászólásra
itt se jobb a helyzet , gründyt be se engedi , még jó,hogy van rezerva gép
Félórát gyakoroltam mire beengedett a fórumra a net mit tudtok erről??
Válasz #2049. hozzászólásra
Légyszi máskor olvasd el amit neked irnak Kifejezetten kértem hogy töröljék az általam véletlenül megnyitott topikot és mostmár igy csak ez maradt ami még fenn van de ugylátom ez téged nem boldogit
Válasz #2047. hozzászólásra
Végre valamelyik értelmesebb modi levette az egyik W540vagymi témát amiböl kettő volt
Lenne egy olyan gond, hogy hirdetéseket néhol nem lehet kinyomtatni. Úgy lehet, hogy Word,be bemásolná az ember, de lassabb, mintha csak egy funkció gomb lenne a hirdetés mellett.
Vagy esetleg ez a funkció csak a kiemelt hirdetésekhez jár?
Válasz #2046. hozzászólásra
mi tűnt el? nem értem.
Mondja már meg valaki mi a bánat történik most megjelent ategnapig irottak a többi a mai meg eltünt ez kész téboj
Válasz #2042. hozzászólásra
Ez nem volna hülyeség, de valamilyen altopik megoldással pl: Jd vagy Mf és arra ráklikkelve megnyilnának altopikok Pl:jd 4650 vagy Mf 8480 konkrét típusokkal.
Válasz #2042. hozzászólásra
Csak MF-et olvasol
Válasz #2040. hozzászólásra
BNC köszi szépen
Tipust miért nem lehet?Ha nekem mf 8140 van,akkor nemfogom olvasni az mf akárhányast.
Ki a fene engedte meg a varharovszki traktort ,röhej az egész
Válasz #2039. hozzászólásra
Törölt fórum témák vissza állítása megtörtént.
A jövőben javasolt fórum témáknál követjük azt a szabályt, hogy pl. csak John Deere traktor vagy John Deere kombájn téma lehet - de új John Deere 8530 traktor nem. Tehát ami konkrét tipus nem, csak márka + kategória - gép esetében.
A többinél is ellenőrizzük, hogy van-e már a javasolt téma és ha valamihez indokoltan társítható akkor megírjuk a fórum téma ajánlónak.
Kérdés - kifogás - észrevétel - javaslat van ezzel kapcsolatban? Megfelelő lesz így?
BNC látod megmondtam a törölt topikok hejjet ezt használják az emberek
Válasz #2019. hozzászólásra
Köszönöm
Válasz #2032. hozzászólásra
Látom az avatarod neked sem hasonlit a XERION ra
Válasz #2035. hozzászólásra
Rendben,várom azt is.
Lehet közelebb leszünk egy kicsit!!
Válasz #2030. hozzászólásra
Helo helo Mindig is tudtam hogy vannak rendes emberek TE az vagy KÖSZI A szivo ágat már végignéztük müanyag darabokra gyanakodva de ott minden OK. A másik kodot ma megprobáltam neked elküldeni de töröltek majd holnap mail ban. Köszi