Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok! én mindig a tetejét olvasom át és nem zavar hogy lapozásra még találni pár ezer fórum témát.
Nem értem hol jelentkezik a több témának hátránya. A duplikálással egyetértek, de a márkákon túl egy-egy tipusnak is lehet külön szerintem. A legutóbbi zetorost én hagytam jóvá.
azt nem tudom. de én szoktam ha van új fórum téma amit engedélyezni kell akkor előtte rá keresek itt a fórum keresőbe és az ugyan olyanokat nem szoktam engedélyezni.
Válasz #1919. hozzászólásra
Vagy ha megoldható,akkor valahogy összevonni őket. Mert volt már ,hogy a törölt topicokat sérelmezték,mert elveszett az oda beírt anyag.
Szerintem a hónapokkal ezelőtti dolgokat nemigen keresi vissza senki,inkább megkérdezi mégegyszer.
Beírtam a fórum keresőbe, hogy zetor. 32 találatot hozott rá. Miért kellett megint egy újat nyitni?
pl van olyan is, hogy
- Zetor traktorok
- Zetor traktorok?
hát igen kicsit sok a topic. pl. szerintem felesleges, hogy pl: van 20féle john deere topic. mert ha volna egy ott lehetne a többiről is kérdezni. (szerintem)
Na most már az apró hirdetésből is eltűnt az összes fotó a szöveg rész megvan.Sürgős segítséget kérek,vagy bekaptam valami vírust????Most vettem észre eltűntek a kis figurák is innen az oldal aljáról is.
Üdv: Most meg olyan gondom van,hogy a fórum oldalairól eltünt az összes fotó és az összes avatar kép is.Lehet,hogy a gépemmel van a baj.de akkor írd már meg hogyan csináljam meg.Különben minden működik.
A térképes problémát az okozza, hogy a hirdetésnél helységnek "Hajdú Bihar" van megadva, és csak a leírásban szerepel Tiszacsege, így nyilván kb. a megye közepére fog mutatni a térkép.
Beírtam nagybetűvel,ahogy mondtad.Az eredmény ez lett:(remélem bemegy):válasz #1 hozzászólásra ť | Heccmaster küldte be 2010-09-30 20:52:17-kor
Válasz #1890. hozzászólásra
na még 1x
látom töketlenkedsz megint
és szokás szerint bonyolultkodsz
és ráadásul nem értékelsz pedig lényegretörően nem kertelve nyújtom az lényeget
írd be h. CASE
és --------- -ul az 1. lesz a case ih traktorok topik
válasz #0 hozzászólásra ť | Farkas István küldte be 2010-09-30 20:48:04-kor
Válasz #1888. hozzászólásra
Nekem szövegelhetsz itt hasztalan.Beírtam h.case-ih magnum,és nem hozott ki SEMMITTTTTTT!!!!!! utána beírtam h.case-ih,erre kihozta az én előző hozzászólásomat.Utána beírtam h.case,erre kihozta az én előző hozzászólásomat és a Te többszörösenösszetettkörmönfontszarkeverőhozzámellédumálásodat is.Úgyhogy egy cseppet sem vagyok már megint előrébb Veled
válasz #-1 hozzászólásra ť | Heccmaster küldte be 2010-09-28 20:11:37-kor
Válasz #1886. hozzászólásra
elmondom a lényeget úgyis a lényeg a lényeg aszondják
lényegre török...... hátha tanulsz belőle
hátha ragad rád vlm. ...... nekem köszönhetően ismét..... hehehehhe
neked van 1 Q nagy problémád, h. állandóan kevered a szart és bonyolítod a dolgokat........
nem ódákat köll beírni
tudod ......" a lényeg a lényeg "
itt a lényeg a CASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt írd be ne spekulálj minden rosseb körül..........
remélem segített a hecces észosztás.....
válasz #-2 hozzászólásra ť | Szeni küldte be 2010-09-28 20:03:04-kor
Már többször tapasztaltam h.a kereső nem jól működik.Most sen hozta elő a Case-IH traktorok topikot a "case-ih traktorok" keresésre.
Nekem szövegelhetsz itt hasztalan.Beírtam h.case-ih magnum,és nem hozott ki SEMMITTTTTTT!!!!!! utána beírtam h.case-ih,erre kihozta az én előző hozzászólásomat.Utána beírtam h.case,erre kihozta az én előző hozzászólásomat és a Te többszörösenösszetettkörmönfontszarkeverőhozzámellédumálásodat is.Úgyhogy egy cseppet sem vagyok már megint előrébb Veled
Valamit találjatok már ki a fórumtémák aktiválásával olyanra, mikor van már hasonló téma és átmásoljuk a nyitandó téma tartalmát, hogy mondjuk ne a mi(én) nickem és avatarom jelenjék meg mert már vagy 10X össze kevertek valakikkel.....
neked van 1 Q nagy problémád, h. állandóan kevered a szart és bonyolítod a dolgokat........
nem ódákat köll beírni
7833 hozzászólás
Válasz #1930. hozzászólásra
Ezt már fel se merem hozni. A napokban belenéztem az aprókba és egyfolytában a használt gumis hirdetéseivel találkoztam.
Válasz #1931. hozzászólásra
Az fix !
Válasz #1929. hozzászólásra
De így akkor lesz is nyitva előbb-utóbb mindegyik típusnak.
Ha már a zetoros példánál vagyunk, szerintem ezt a hozzászólást a zetor traktorok topikban is elolvasták volna a zetorosok.
Szerintem annak nagyon értelme volna ha pl.: volna egy John Deere kombájn és topik külön-külön.
Jó csak hagyjátok igy,sokan elpártolnak az oldalrol,aprót már egy éve nem olvasok,lassan mást se
Sziasztok! én mindig a tetejét olvasom át és nem zavar hogy lapozásra még találni pár ezer fórum témát.
Nem értem hol jelentkezik a több témának hátránya. A duplikálással egyetértek, de a márkákon túl egy-egy tipusnak is lehet külön szerintem. A legutóbbi zetorost én hagytam jóvá.
Válasz #1927. hozzászólásra
Szoktam lapozgatni a topickok közt és amiben nincs 20 beírás meg 1000 éve szóltak hozzá kibaxom mikor arra járok.........
Válasz #1926. hozzászólásra
Merjetek törölni!
pl:
- nordsten vetőgép
- nordstein vetőgép
Ezt is ki engedte?
Klíma szerelő topikot?
És még sorolhatnám.
Amihez csak 1-2 hozzászólás jött annak sincs értelme!
Előbb-utóbb teljesen átláthatatlan lesz mint az aprók, és szépen lassan besokallnak majd az emberek.
Válasz #1924. hozzászólásra
sok olyan téma van, hogy pl.: Zetor 12011 vs Zt303 én ezeknek sem látom nagy értelmét.
Válasz #1922. hozzászólásra
azt nem tudom. de én szoktam ha van új fórum téma amit engedélyezni kell akkor előtte rá keresek itt a fórum keresőbe és az ugyan olyanokat nem szoktam engedélyezni.
Válasz #1921. hozzászólásra
Szerintem is!
Válasz #1920. hozzászólásra
Pontosan kell emlékezni pár szóra akkor könnyen kidobja a gép amúgy belefárad az olvasásba.
Mivel csak a modik engedélyével lehet újat nyitni, inkább a nekik kellene szigorúbbnak lenniük.
Melyikőtök volt az aki az új zetorost engedte??
Le is lehetne zárni az egyforma topikok közül az egyiket.
Válasz #1920. hozzászólásra
össze vonni nem tudom, hogy össze lehetne-e. arról BNC biztos tudna nyilatkozni. de körülbelül szerintem ez fórum 100 topic-val elvolna.
Vagy ha megoldható,akkor valahogy összevonni őket. Mert volt már ,hogy a törölt topicokat sérelmezték,mert elveszett az oda beírt anyag.
Szerintem a hónapokkal ezelőtti dolgokat nemigen keresi vissza senki,inkább megkérdezi mégegyszer.
Válasz #1917. hozzászólásra
Bence azt mondta, hogy amibe több mint 3hsz van az maradjon. Kérdezzétek meg és ha bele egyezik akkor lehetne egy kis tisztogatást tartani.
Válasz #1916. hozzászólásra
Válasz #1914. hozzászólásra
Jogos!
Beírtam a fórum keresőbe, hogy zetor. 32 találatot hozott rá. Miért kellett megint egy újat nyitni?
pl van olyan is, hogy
- Zetor traktorok
- Zetor traktorok?
egy kérdőjel a különbség!!!
Mtz-t be sem merem írni!
hát igen kicsit sok a topic. pl. szerintem felesleges, hogy pl: van 20féle john deere topic. mert ha volna egy ott lehetne a többiről is kérdezni. (szerintem)
Igazad van! Más ilyen témájú fórumon 37 topic van 2 éve,és elboldogulnak.
Válasz #1913. hozzászólásra
Van 1300 topik most már senki nem keres ennyi között egyszerűbb ujat nyitni,1300-ból max 50-60 mozog,kezd röhejes lenni az egész
Válasz #1912. hozzászólásra
én speciel nem tudom mi az értelmetlen én mi nem. pl.: ahogy beszéltem BNC-vel ami nincs még az lehet.
Modik arrol volt szó hogy nemhozunk létre ujabb értelmetlen topikokat erre a héten lett vagy 15 uj topik
Válasz #1909. hozzászólásra
Na most már az apró hirdetésből is eltűnt az összes fotó a szöveg rész megvan.Sürgős segítséget kérek,vagy bekaptam valami vírust????Most vettem észre eltűntek a kis figurák is innen az oldal aljáról is.
Válasz #1909. hozzászólásra
Üdv: Most meg olyan gondom van,hogy a fórum oldalairól eltünt az összes fotó és az összes avatar kép is.Lehet,hogy a gépemmel van a baj.de akkor írd már meg hogyan csináljam meg.Különben minden működik.
Válasz #1867. hozzászólásra
A térképes problémát az okozza, hogy a hirdetésnél helységnek "Hajdú Bihar" van megadva, és csak a leírásban szerepel Tiszacsege, így nyilván kb. a megye közepére fog mutatni a térkép.
Válasz ment.
Válasz #1906. hozzászólásra
Ment , sürgős !
Válasz #1905. hozzászólásra
Szia! Igen, - bolyki_bence@agroinform.com - ide bátran!
BNC ? írhatok mailt?
Válasz #1903. hozzászólásra
jóvan no
Válasz #1902. hozzászólásra
Mielőtt mindenki...
Válasz #1901. hozzászólásra
nyugii
nem kell ezen agyalnod
ne agyalj rajta
(J)Szabi vagy ?
Küldenék mail-t...
Válasz #1898. hozzászólásra
AZ 1893 hsz- egyben annyi,döbbentett meg.
Válasz #1896. hozzászólásra
OK.mostmár rá jöttem,de ha előbb mondja Hecci,akkor nem nyüglődök ennyit vele
Válasz #1897. hozzászólásra
mi a helyzet???
Válasz #1894. hozzászólásra
Te Modi?
Válasz #1893. hozzászólásra
Ne ide a topickba írd, hanem mikor CSAK a topick címek vannak !
Válasz #1894. hozzászólásra
Na ez volt a baj.Mostmár behozza
Válasz #1893. hozzászólásra
mondom h. mássz ki innét..................
Beírtam nagybetűvel,ahogy mondtad.Az eredmény ez lett:(remélem bemegy):válasz #1 hozzászólásra ť | Heccmaster küldte be 2010-09-30 20:52:17-kor
na még 1x
írd be h. CASE
válasz #0 hozzászólásra ť | Farkas István küldte be 2010-09-30 20:48:04-kor
válasz #-1 hozzászólásra ť | Heccmaster küldte be 2010-09-28 20:11:37-kor
nem ódákat köll beírni
válasz #-2 hozzászólásra ť | Szeni küldte be 2010-09-28 20:03:04-kor
Már többször tapasztaltam h.a kereső nem jól működik.Most sen hozta elő a Case-IH traktorok topikot a "case-ih traktorok" keresésre.
persze a témalistánál keress!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne akkor ha belemásztál a témába............
na még 1x
írd be h. CASE
Valamit találjatok már ki a fórumtémák aktiválásával olyanra, mikor van már hasonló téma és átmásoljuk a nyitandó téma tartalmát, hogy mondjuk ne a mi(én) nickem és avatarom jelenjék meg mert már vagy 10X össze kevertek valakikkel.....
nem ódákat köll beírni
Én beírtam: "ih" oszt csak úgy köpködte, mint egy szökőkút !
Válasz #1884. hozzászólásra
Én is azon végeztem csak ilyet nem baztam még hogy oda számokat kelljen beírni.Mondjuk láttam már érdekességeket