Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Gondolom ezt a hibát FireFox böngésző alatt észlelte. Sajnos a FireFox egyik fejlesztése során jött létre a böngészőben ez a hiba, ami ellen mi nem tudunk tenni.
Megoldásként lehet próbálkozni a FireFox böngésző frissítésével, vagy alternatív böngésző használatával.
Természetesen dolgozunk egy a hibát megkerülő képmegjelenítő eljáráson, de a hasonló technikáknál eddig ugyan ez a probléma jelentkezett, így még nincs megoldás...
Olyan problémára lettem figyelmes, hogy mikor egy hozzászólásban linkelt képre kattintok, (majd kinagyítva megjelenik) bezáráskor mindig a topic legelejére dob vissza. Ez egyedi eset lehet vagy már más is tapasztalta? Firefoxot használok.
Informatikusunk szerint Adatmódosításnál a jelszó mezőbe ne legyen beírva semmi. Ha a böngésző automatikusan kitölti, akkor ki kell törölni. Utána rendben lesz.
Válasz #1666. hozzászólásra
Átírod, rákattintasz, hogy adatmódosítás - és mi történik?
Mentőötlet még: Küld el az online@agroinform.com ra az uj számot és átírjuk.
Lacika 82 próbáltalak hívni a regisztrációnál megadott számon, hogy segítsek, de kivoltál kapcsolva.
A 06 20 314 5377-en keresztül tudok segíteni holnap
Fejlesztőnk válasza kérdésedre:
Amikor a google több szálon indexeli az oldalt, akkor azt külön látogatónak veszi a rendszer. A google analytics látogatottsági statisztkában ez nem jelenik meg egyébként, mertsaját magát feismeri.
Adatvédelmi jogszabályt szerintem nem szegtél, mert semmilyen nem nyilvános adatot nem adtál meg azon kívül, hogy hölgyről van szó, bár ezt úgy is megtudná az ember előbb utóbb, szóval nyugi nem kerülsz dutyiba
Látom sokakat érdekel egy kicsit az oldal háttere. na meg a 20000-dik felhasználó kiléte.
A korábbi kérdésekre válaszolva valóban mindenki rendelkezik egy ID-vel, ami egy szám és a regisztrációk egyedi azonosítását szolgálja.
Ez a Hartmy által leírt módon tudható meg, de mi igazán nem is csak az oldalt futtató program használja.
A számok sorrendben nőnek, de regisztrált tagnak csak az tekinthető, aki rákattint a regisztrációkor kiküldött levélben az aktiváló linkre.
Kicsit pontosítanom kell az előző közlésemhez, ugyanis beleestem az informatikusok tipikus hibájába, miszerint mi ne 1-től, hanem 0-tól számozunk mindent, így a 10-dik IDjű igazából a 11-dik felhasználó és eszerint a 20000-dik is egy korábbi regisztrálónk volt. Az adatlap pontosítva: A 20000-dik felhasználó adatlapja
Előhozod az adatlapod és fent a címsorban az url végén van egy szám. Úgy tudom az a userID, de NeoN vagy Bence majd kijavít ha tévedek. De ahogy mondtam az nem egyenlő a regisztrációd sorszámával.
7833 hozzászólás
Válasz #1683. hozzászólásra
Ja.
Válasz #1682. hozzászólásra
haláli nyugalom...
máma mindenkit kidobott???????
Válasz #1681. hozzászólásra
Nyugodtság! Egyszer eljön a mi időnk is, amikor egy szűrővel csakis az újonnan feladott aprókat látjuk.
Gratulálok az apróhirdetés modosításhoz mai aprók csupán 673
Válasz #1679. hozzászólásra
Én inkább csak ennél az oldalnál vettem észre, hogy a Firefox rossz. Igaz kevés oldalt látogatok, de azok jól mennek Firefox alatt.
Válasz #1678. hozzászólásra
Nekem se túl jól megy a FireFox mostanában nem tudom mi lehet vele. De nem csak ez az oldal. Még a Safari-t ajánlom IE helyett.
Nekem is Firefox alatt vannak kis "szakadások". Internet Explorer-el sokkal gyorsabban lehet böngészni az oldalon.
a bicsakosban kérném a 19. számú hozzászólásomat törölni !
Válasz #1674. hozzászólásra
Kedves dszj!
Gondolom ezt a hibát FireFox böngésző alatt észlelte. Sajnos a FireFox egyik fejlesztése során jött létre a böngészőben ez a hiba, ami ellen mi nem tudunk tenni.
Megoldásként lehet próbálkozni a FireFox böngésző frissítésével, vagy alternatív böngésző használatával.
Természetesen dolgozunk egy a hibát megkerülő képmegjelenítő eljáráson, de a hasonló technikáknál eddig ugyan ez a probléma jelentkezett, így még nincs megoldás...
Remélem tudtam segíteni!
Üdvözlettel:
o0ONeoNO0o
Válasz #1674. hozzászólásra
Megkérdem kollégámat, és visszajelzünk.
Sziasztok!
Olyan problémára lettem figyelmes, hogy mikor egy hozzászólásban linkelt képre kattintok, (majd kinagyítva megjelenik) bezáráskor mindig a topic legelejére dob vissza. Ez egyedi eset lehet vagy már más is tapasztalta? Firefoxot használok.
üdv!
mostmár ok.
Válasz #1670. hozzászólásra
Informatikusunk szerint Adatmódosításnál a jelszó mezőbe ne legyen beírva semmi. Ha a böngésző automatikusan kitölti, akkor ki kell törölni. Utána rendben lesz.
Válasz #1670. hozzászólásra
Én is próbáltam, és működött: az adatváltozás is és a képcsere is. Még most sem működik?
Kéri az új jelszót,utána kiléptet.
Amikor visszalépek semmi változás.A számom mostmár jó (70-es)
Átírod, rákattintasz, hogy adatmódosítás - és mi történik?
Mentőötlet még: Küld el az online@agroinform.com ra az uj számot és átírjuk.
töröltem a régit ez az új.De avatárt így semtudok felrakni
Vagy ez mellé egy újat !?
És ha újra regisztrálnék?
Válasz #1663. hozzászólásra
Akkor pássz !!
Válasz #1661. hozzászólásra
Lacika 82 próbáltalak hívni a regisztrációnál megadott számon, hogy segítsek, de kivoltál kapcsolva.
A 06 20 314 5377-en keresztül tudok segíteni holnap
Azt szeretném megváltoztatni mert már nem aktuális
Válasz #1661. hozzászólásra
Már mint neked kell megadni a teló számod az adatlapodon......
Ja.Megköszönném.
Válasz #1659. hozzászólásra
Kell telószám.
Sziasztok! Olyan problémám lenne,hogy nem tudom az adataimat megváltoztatni és avatár képet beállítani hiába is próbálkozom.
A Fejlesztőknek:Katt...
Felhasználói garléria link
Mai csemege: az eddigi felhasználói fotó galériák egy csokorban. Kitesszük főoldalra majd, meg a galériába is. úgy hogy tessék tölteni!!!!
Válasz #1654. hozzászólásra
ja igen, ezt én is olvastam:))))
Mondhatni hülyeség:D szólok h. javítsák ki.
Válasz #1652. hozzászólásra
***** ****** 39 éves, egy 9 éves kislány apukája. Hajdúböszörményen lakik, agrármérnökként végzett Szarvason 1993-ban, így mondhatni szakmabeli"
mi az ,hogy "mondhatni" szakmabeli?????
ha egy agrárménök csak mondhatni szakmabeli akkor ki a **** az ?????
Válasz #1651. hozzászólásra
Nem én nem kaptam e-mail-t...
Véletlenül nem azt írtátok, hogy hölgy ??????????: 20.000.
Válasz #1650. hozzászólásra
Te !
Na és kik az új Modik ?
Válasz #1648. hozzászólásra
ez magas
átírkálják megint amiket beírok
f.....n a szemét kerekperec megmondom
Válasz #1647. hozzászólásra
Fejlesztőnk válasza kérdésedre:
Amikor a google több szálon indexeli az oldalt, akkor azt külön látogatónak veszi a rendszer. A google analytics látogatottsági statisztkában ez nem jelenik meg egyébként, mertsaját magát feismeri.
Má nemazé de leírhatnátok mit jojózik a számláló 1800ig aztánmeg vissza.............
Válasz #1645. hozzászólásra
Ámen mester!
Adatvédelmi jogszabályt szerintem nem szegtél, mert semmilyen nem nyilvános adatot nem adtál meg azon kívül, hogy hölgyről van szó, bár ezt úgy is megtudná az ember előbb utóbb, szóval nyugi nem kerülsz dutyiba
Üdv mindenkiNET!
Látom sokakat érdekel egy kicsit az oldal háttere. na meg a 20000-dik felhasználó kiléte.
A korábbi kérdésekre válaszolva valóban mindenki rendelkezik egy ID-vel, ami egy szám és a regisztrációk egyedi azonosítását szolgálja.
Ez a Hartmy által leírt módon tudható meg, de mi igazán nem is csak az oldalt futtató program használja.
A számok sorrendben nőnek, de regisztrált tagnak csak az tekinthető, aki rákattint a regisztrációkor kiküldött levélben az aktiváló linkre.
Kicsit pontosítanom kell az előző közlésemhez, ugyanis beleestem az informatikusok tipikus hibájába, miszerint mi ne 1-től, hanem 0-tól számozunk mindent, így a 10-dik IDjű igazából a 11-dik felhasználó és eszerint a 20000-dik is egy korábbi regisztrálónk volt. Az adatlap pontosítva:
A 20000-dik felhasználó adatlapja
További szép napot mindenkinek:
o0ONeoNO0o
Válasz #1643. hozzászólásra
Valami hasonlóból lesz diplomám ...vagyis remélem
Válasz #1642. hozzászólásra
Hogy Te miket tudsz
Válasz #1641. hozzászólásra
Előhozod az adatlapod és fent a címsorban az url végén van egy szám. Úgy tudom az a userID, de NeoN vagy Bence majd kijavít ha tévedek. De ahogy mondtam az nem egyenlő a regisztrációd sorszámával.
Válasz #1637. hozzászólásra
Ez hol van?????
Válasz #1638. hozzászólásra
Nekem nem adtak.
Ha nincs számozás akkor esetleg.......
Időpontjaik megvannak ki mikor.
Most 20013 van.....
Akkor számolj vissza Bence és már megis van ki a szerencsés.
Kíváncsian várjuk.
Válasz #1636. hozzászólásra
De tudni kell hogy ez nem feltétlen egyenlő a regisztrációd sorszámával.
Válasz #1636. hozzászólásra
jaja :) Szokott lenni Az enyém: 739 ha nem tévedek
Minden felhasználónak van szerintem egy azonosító száma azaz még nem láttam olyan oldalt ahol ne lett volna.
Jólaci nézz be az mtz-sbe törölni