Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
De, de én középső gombbal szoktam a képeket megnyitni, olyankor új ablakban nyitja meg és nem ugrik vissza. Kicsit körülményesebb de nem kell mindig keresnem hogy hol tartok a visszaolvasással.
Most akkor a kedvencről?
De mi a kedvenc???????
Kedvenc az ami nincs a háznál csak álmodok róla?
Pl. írjak véleményt a Xerionról, Bigbudról......?
Azt meg hogy, ha benne se ültem......
Vagy a mélyen szántó jelenlegiről vlm. mélybenszántó gondolatot???????
Írj arról amiben izzadsz vagy már izzadtál!
Talán ezt akarják.......
Bele néztem a traktorítéletekbe:Írja meg véleményét, tapasztalatát kedvenc vagy mélybe szánt traktoráról!nem bírtam rájönni h.mi ennek a mondatnak az értelme.Kb 5-6 olvasás után arra gondoltam h.a szakadékba szánt traktor-ez egy kicsit sántít-még 5 olvasás után arra tippelek h.ez nem is szakadék akart lenni,hanem a MÉH-telep,azaz a roncstelep.Vagy tévedek,de más tippem nincs.????????????
A problémád oka valószínűleg abból adódott, hogy a FireFox hajlamos az általa ismert űrlapmezőket önkényesen kitölteni és az adatmódosításon belül a jelszó és személyes adatok módosítása külön történik.
Így, ha a jelszó mezőt kikölti a FireFox, akkor a rendszer úgy érzékeli, hogy azt szeretnéd megváltoztatni.
Legközelebb ellenőrizd, hogy a böngésző nem volt-e egy kicsit hiperaktív, és töltött-e ki helyetted olyan mezőt, amit Te nem akartá volna.
Kedves Gyula!
Várjuk javaslatod a jobboldali lista elnevezésére.
Az Agroinform álláspontja az jelenleg, hogy gyűjtő elnvezések legyenek ott, amik utalnak partnereink tevékenységére. Nincs lehetőségünk minőségi szinteket meghatározni ezen tevékenységekre. A vásárlók a fórumon és a gépítéletben is megoszthatják tapasztalaitakat, véleményüket partnereinkről illetve a forgalmazott / gyártott / importált mezőgazdasági gépekeről, alkatrészekről.
A moderátori tevékenységgel kapcsolatban is szeretnék konkrét mulasztásokkal vagy túlkapásokkal kapcsolatos észrevételeket kapni Tőled.
Tisztelt Moderátor Úr/Hölgy!
A jobb oldali lista összeállítója, kezelője nincs tisztában a fogalmakkal. Sajnos nem tudja , hogy ki a gépkeresksdő, ki a gyártó, ki az importőr és leginkább nem tudja kia a seftes !Sajnos a lista már rég csak arról szól , hogy az illető fizessen be pár ezer forintot és itt a jobb oldalon azonnal kap egy titulust !
Úgyanigy működik a moderátori titulus kiosztása is !A moderátor jelölt rendez egy vacsit és következő naptól moderátor . A szakmai hozzáértés itt századrangú.
Válasz #1462. hozzászólásra
Dolgozunk rajta! Egyébként is tessék megnézni, mennyi új kereskedő és új / használt gépajánlat van a Mezőgazdasági gépek link alatt!
Üdv! Szeretném kérni a Moderátorokat ha lenne rá lehetőség töröljék legyenek olyan kedvesek és töröljék egy régen feladott hirdetésem. Egy kis malőr miatt töröltem magam is újra regeltem és most nem tudom törölni a régi hirdetést! Feladva: 2009-02-25 19:30:38
Frissítve: 2010-01-19 17:56:09 Címe: Permetező alkatrészek (NOVOR)
Nagyon köszönöm előre is!
7857 hozzászólás
Válasz #1507. hozzászólásra
Nejeee új szerver....
Válasz #1505. hozzászólásra
Lassú és néha kijelentkezik
Válasz #1505. hozzászólásra
Figyeltem.......440 látogató körül megáll......
Másnak is ilyen ge....i lassú????
Válasz #1503. hozzászólásra
500 hibakód ha jól láttam.
Skacok néha döglődik a szerver, vagyis nálam, ha SERVER ERRORT jelez a bannerek helyén
Válasz #1501. hozzászólásra
Többet is töröltünk, az előfordulhat, hogy még a tárolt változat látszik. A kollegám hamarosan törli ezeket is.
Válasz #1499. hozzászólásra
Itt is van egy..
Válasz #1488. hozzászólásra
Melyik hirdetésről van szó? Banner vagy cikk? Azóta változott a helyzet?
Válasz #1498. hozzászólásra
Köszönjük az értesítést, már töröltük is!
Ez most komoly?
Válasz #1492. hozzászólásra
De, de én középső gombbal szoktam a képeket megnyitni, olyankor új ablakban nyitja meg és nem ugrik vissza. Kicsit körülményesebb de nem kell mindig keresnem hogy hol tartok a visszaolvasással.
DE!!!!
Már amelyik , nem mindegyik , de ezt nekem is csinálja néha...
Válasz #1493. hozzászólásra
Bexarok, hogy mindig csak én nyavalygok.....
Nálam nincs ilyen gond.Vissza megy a helyére
Titeket nem idegesít!!: Ha egy felrakott képet megnézek bármely fórumos topickban, majd bezárom akkor vissza ugrik a topic legelejére !!!
Válasz #1490. hozzászólásra
Nem a mélyen szántó,hanem a "mélybe szánt"
Válasz #1489. hozzászólásra
Most akkor a kedvencről?
De mi a kedvenc???????
Kedvenc az ami nincs a háznál csak álmodok róla?
Pl. írjak véleményt a Xerionról, Bigbudról......?
Azt meg hogy, ha benne se ültem......
Vagy a mélyen szántó jelenlegiről vlm. mélybenszántó gondolatot???????
Írj arról amiben izzadsz vagy már izzadtál!
Talán ezt akarják.......
Bele néztem a traktorítéletekbe:Írja meg véleményét, tapasztalatát kedvenc vagy mélybe szánt traktoráról!nem bírtam rájönni h.mi ennek a mondatnak az értelme.Kb 5-6 olvasás után arra gondoltam h.a szakadékba szánt traktor-ez egy kicsit sántít-még 5 olvasás után arra tippelek h.ez nem is szakadék akart lenni,hanem a MÉH-telep,azaz a roncstelep.Vagy tévedek,de más tippem nincs.????????????
Szuper ez a BASF hirdetés a kalászos csomagokról . de lehetetlen megnézni mert nem mutat semmit róla . Legalább is nekem semmi...
Válasz #1486. hozzászólásra
Asszem a 4. nél már lankadt a feltöltési kedve
De a jelszó az király
Válasz #1485. hozzászólásra
á nincs gond csak beijedtem h. beszór 50 topikot....
Válasz #1484. hozzászólásra
Nagy az Isten állatkertje.................
csak a keritéssel adódnak problémák
Válasz #1483. hozzászólásra
sok mindenre gondolok
de l1N, aha
Válasz #1482. hozzászólásra
Áldás és Békességre gondolsz?
Aha figyelem akció van.
Vlk. idetalált hozzánk megint...........
Válasz #1479. hozzászólásra
Kedves Tamás!
A problémád oka valószínűleg abból adódott, hogy a FireFox hajlamos az általa ismert űrlapmezőket önkényesen kitölteni és az adatmódosításon belül a jelszó és személyes adatok módosítása külön történik.
Így, ha a jelszó mezőt kikölti a FireFox, akkor a rendszer úgy érzékeli, hogy azt szeretnéd megváltoztatni.
Legközelebb ellenőrizd, hogy a böngésző nem volt-e egy kicsit hiperaktív, és töltött-e ki helyetted olyan mezőt, amit Te nem akartá volna.
Üdv:
o0ONeoNO0o
Válasz #1477. hozzászólásra
Kedves Gyula!
Várjuk javaslatod a jobboldali lista elnevezésére.
Az Agroinform álláspontja az jelenleg, hogy gyűjtő elnvezések legyenek ott, amik utalnak partnereink tevékenységére. Nincs lehetőségünk minőségi szinteket meghatározni ezen tevékenységekre. A vásárlók a fórumon és a gépítéletben is megoszthatják tapasztalaitakat, véleményüket partnereinkről illetve a forgalmazott / gyártott / importált mezőgazdasági gépekeről, alkatrészekről.
A moderátori tevékenységgel kapcsolatban is szeretnék konkrét mulasztásokkal vagy túlkapásokkal kapcsolatos észrevételeket kapni Tőled.
Köszönöm!
Válasz #1441. hozzászólásra
Nem volt hibaüzenet Mozzilával csak nem csinált semmit , de az Explorer sikerült.
Válasz #1475. hozzászólásra
Köszönöm szépen!
Válasz #1472. hozzászólásra
Tisztelt Moderátor Úr/Hölgy!
A jobb oldali lista összeállítója, kezelője nincs tisztában a fogalmakkal. Sajnos nem tudja , hogy ki a gépkeresksdő, ki a gyártó, ki az importőr és leginkább nem tudja kia a seftes !Sajnos a lista már rég csak arról szól , hogy az illető fizessen be pár ezer forintot és itt a jobb oldalon azonnal kap egy titulust !
Úgyanigy működik a moderátori titulus kiosztása is !A moderátor jelölt rendez egy vacsit és következő naptól moderátor . A szakmai hozzáértés itt századrangú.
Válasz #1475. hozzászólásra
Biztos,hogy azt?
Válasz #1469. hozzászólásra
Kedves Szekka,
töröltük a kért hirdetést.
Válasz #1473. hozzászólásra
Igen, közben megtudtam miről volt szó:)
Válasz #1470. hozzászólásra
Nem gond Bence már hozzászoktam.....
Már asszem kitörölték a duplikáciooooooooooot......
Válasz #1462. hozzászólásra
Dolgozunk rajta! Egyébként is tessék megnézni, mennyi új kereskedő és új / használt gépajánlat van a Mezőgazdasági gépek link alatt!
Válasz #1468. hozzászólásra
Nekem hasít, pedig esti nagy forgalom most van.
Válasz #1467. hozzászólásra
Miről beszélsz? Bocs, de nem értelek.
Üdv! Szeretném kérni a Moderátorokat ha lenne rá lehetőség töröljék legyenek olyan kedvesek és töröljék egy régen feladott hirdetésem. Egy kis malőr miatt töröltem magam is újra regeltem és most nem tudom törölni a régi hirdetést! Feladva: 2009-02-25 19:30:38
Frissítve: 2010-01-19 17:56:09 Címe: Permetező alkatrészek (NOVOR)
Nagyon köszönöm előre is!
csak nekem ilyen kibaxottul lassú?
Padlizsánost minek tatarozni modik????????
VAN MÁR 1!!!!!!!!!!!!!!!!
Likvidáciooooooooooooooooooooooooooo
Válasz #1458. hozzászólásra
Semmi gond nem vettem fel tőled nagyon . Bepolitikáztunk kicsit .
Válasz #1464. hozzászólásra
Mé a Bankba is azzal jársz? Meg a csajokat is ezzel viszed haza? Mert hát ezek is földi jók ugye...
Válasz #1463. hozzászólásra
Zetor a minden földi jónak a házhozhozója........
Válasz #1460. hozzászólásra
Látom húzogatják a nótád...
Nem hiába nem szereted az Mtz-t...
Csak a Zetor szereted
van még apró?nem is tudtam
Válasz #1459. hozzászólásra
Engem nem vesz téged vesz.
Offnak offffff, fejlesszétek a portált inkább vlm. 5lettel..........
Aprók klappolnak má mindenkinek????????
Válasz #1450. hozzászólásra
Na most erre épp megint mit kéne mondani? Én se?