Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Bevezettünk egy új funkciót a Hirdetések kezelésénél, melynek neve Előre sorolás.
Ez lehetővé teszi, hogy egy korábban feladott hirdetést újra a lista elejére soroljunk anélkül, hogy újra feladnánk!
A funkciót rögtön ki is próbálhatják a Kezelheti hirdetéseit menüpontra, vagy ide kattintva.
Az a probléma, hogy a munkamenet file még mindig a régi nicknevedet tárolja.
Jelentkezz ki és jelentkezz be újra. Utána jónak kell lennie!
Vadmalac
Az apróhirdetéseket folyamatosan moderálják, de lehetnek olyanok, amik elkerülik a figyelmünket. Igyekszünk!
Szabi.
A a felhasználó kitiltására egy "szolid" javaslattétel!
Az a nem témába vágó hozzászólásokra lehet egy reakció.
A pedig a nonszensz hozzászólások egy kulturáltabb formáját teszi lehetővé.
Csak engem zavar, hogy egy mg-i portálon egyre-másra autókat meg golf ültető rugókat kezdenek az aprók között hirdetni? Lassan a hirdetéseket is lehetne modizni.
Benceeeeeee!!!!! Ahhoz,hogy a gép-ítéletes kérésednek eleget tudjak tenni,kérném az alábbi márkákat-tipusokat felvenni a választható listára:
JD-6310SE; JD-6320SE; JD-6920TLS; JD-1750; JD-740A ; JD-1188; JD-2266; JD-9660WTS; DT-75; Hardi-Commander-2800.
Előre is köszönöm!
Egyet már írtam,ha ezeket fölteszitek,és kitöltöm,akkor már 11 lesz!
Nézd meg, hogy engedélyezve van-e a böngésződben a javascript, ezt Firefoxban az Eszközök/Beállítások menüpont alatt a Tartalom fülre kattintva tudod megtenni, itt lesz egy Javascript engedélyezése jelölőnégyzet amit be kell pipálnod.
Internet explorerben az Eszközök/Internetbeállítások menüpont alatt a biztonság fület kiválasztva, majd ott az egyéni beállítások gombra kattintva teheted meg. Ekkor kapsz egy listát amiben lesz olyan, hogy active scripting, amit engedélyezned kell.
Ezek után valószínűleg szükség lesz a böngésző újraindítására, hgy a beállítások érvénybe lépjenek.
Ha ezután sem működne, akkor szóljatok, és kitalálunk valami más megoldást a lapozásra.
Ill. ha a részletes keresésnél nem működött az azért van, mivel azon még dolgozok, így legkésőbb holnap reggelre lesz csak kész.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; hu; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7 (.NET CLR 3.5.30729)
Internet Explorer 8 verziószám: 8.0.6001.18882
Mind a kettőnél azonos a gond. Ha 20 gépnél többet dob ki, nem lehet lapozni csak az első oldalt adja.
No meg az sem semmi, hogy ha mégis találok abból a 20-ból olyant, amire ráklikkelek, majd utána vissza kívánok menni(bal felső sarok kék nyíl) az előző oldalra, ahonnét kiindultam, akkor a keresőre visz vissza ahol minden alap-kiindulási helyzetben van.
Nálam működik, de mivel a lapozás un. AJAX technológiával van megoldva így a régebbi böngészőkön probléma lehet vele.
Meglátom mit tehetek, de addig is, ha tudod, akkor írd be, hogy milyen operációs rendszert, illetve milyen böngészőt használsz (itt fontos a verziószám is! Súgó/Névjegy alatt megnézhető).
Képes hirdetéseket a "Csak képes ajánlatok" négyzet kipipálásával lehet keresni.
A több, mint 30 000 db ajánlat közül pedig most ellenőriztem, hogy csak úgy 1 500 db magyarországi van.
Vagyis átlagban csak minden 20-dik magyar, de ettől függetlenül még vannak.
Mint mondtam szépen sorjában haladok mindennel, de sajnos csak két kezem van. Lehet mérgelődni, de a képek megjelenítése prioritást élvezett a statisztikákkal szemben!
Vigyorgók is jól belettek mixelve.
Már a sötétben is megvolt ha ezt akartam:
Mostmeg alig találom .... hehehe
Ha ez helyett nyomok 1 ilyet .
Nem mind1 azé!!!!!
Úgy tűnik, hogy a szerver váltás minden komolyabb fennakadás nélkül megtörtént. Ez az eredmény a remek szerver üzemeltetőnk érdeme.
Lehetőségeimhez mérten végig ellenőriztem az oldalt és mindent esndben találtam.
Holnap eslő dolgom lesz, hogy a régen várt statisztikákat visszaállítsam.
Továbbra is várjuk a visszajelzéseket az oldallal kapcsolatban ebben a fórum topicban.
Üdvözlettel:
o0ONeoNO0o és az Agroinform összes munkatársa
7857 hozzászólás
sziasztok nem tudok felteni avatart mikor betalózom mire kell kattintani
Tisztelt Hirdetők!
Bevezettünk egy új funkciót a Hirdetések kezelésénél, melynek neve Előre sorolás.
Ez lehetővé teszi, hogy egy korábban feladott hirdetést újra a lista elejére soroljunk anélkül, hogy újra feladnánk!
A funkciót rögtön ki is próbálhatják a Kezelheti hirdetéseit menüpontra, vagy ide kattintva.
Üdvözlettel:
Gépház
Válasz #1289. hozzászólásra
Szia Feri!
Az a probléma, hogy a munkamenet file még mindig a régi nicknevedet tárolja.
Jelentkezz ki és jelentkezz be újra. Utána jónak kell lennie!
Vadmalac
Az apróhirdetéseket folyamatosan moderálják, de lehetnek olyanok, amik elkerülik a figyelmünket. Igyekszünk!
Szabi.
A a felhasználó kitiltására egy "szolid" javaslattétel!
Az a nem témába vágó hozzászólásokra lehet egy reakció.
A pedig a nonszensz hozzászólások egy kulturáltabb formáját teszi lehetővé.
Üdv:
o0ONeoNO0o
Csak engem zavar, hogy egy mg-i portálon egyre-másra autókat meg golf ültető rugókat kezdenek az aprók között hirdetni? Lassan a hirdetéseket is lehetne modizni.
Válasz #1303. hozzászólásra
Senki se lehet olyan gyakorlott, mint te.
Válasz #1302. hozzászólásra
Bannolás kitiltás.
Ha minden igaz.....
Paraszt vok nem pc kurkász.....
Ezt is itt tanultam asszem.
Túl keveset fórumozol h. ez nem ragadt rád..... hehehehehehehehee
Válasz #1301. hozzászólásra
A kérdőjel és az az idétlen szemállás zavar.....
Válasz #1300. hozzászólásra
Az ilyesmire jó mondjuk:
Én kérdezem:
Miben lapátoltad a havat Szabi. tennap??????
Erre Te:
Hát 1GATYÁ Waze!!!!
Ez mit akar jelenteni ????:
Válasz #1298. hozzászólásra
Válasz #1297. hozzászólásra
Asszonyt cseréltél,mert szombaton nem ő v ott?!
Válasz #1296. hozzászólásra
Válasz #1294. hozzászólásra
Basszus!!!!! Egy ponttal elszámoltam,te a másik szabi vagy!!!!!!
Válasz #1294. hozzászólásra
Cép!!!!Bár koránt sincs olyan,mint anno a citromsárgás!
Válasz #1291. hozzászólásra
explorer-rel ment!
Válasz #1292. hozzászólásra
írj be valami telefonszámot, másképp nem engedi
Válasz #1291. hozzászólásra
aha
Válasz #1290. hozzászólásra
Mozzilla???
avatar képet akartam cserélni,a régit töröltem,de nem veszi az újat! mi lehet a gond?
Válasz #1278. hozzászólásra
Szevasz gépész barátom! A renszered újra feri5-t csinált belőlem! Úgy látom te sem tudsz neki parancsolni! Üdv:Feri
Válasz #1287. hozzászólásra
A DT-75,és a hardi is nagyon kéne!!!!!!!!!
De köcce!
Válasz #1286. hozzászólásra
Igen is! Feltesszük holnap és írok neked mailt is róla ha fent van. A john deere tipusok fent lesznek
Benceeeeeee!!!!! Ahhoz,hogy a gép-ítéletes kérésednek eleget tudjak tenni,kérném az alábbi márkákat-tipusokat felvenni a választható listára:
JD-6310SE; JD-6320SE; JD-6920TLS; JD-1750; JD-740A ; JD-1188; JD-2266; JD-9660WTS; DT-75; Hardi-Commander-2800.
Előre is köszönöm!
Egyet már írtam,ha ezeket fölteszitek,és kitöltöm,akkor már 11 lesz!
egész télen hetekig nem kellett bejelentkezni, ma meg már vagy ötödszörre kellett, pedig a gép nem is volt kikapcsolva egész nap
Statisztika cicc cicc......
Holvagy?
( és most nem az asztalitenisz körüli dolgokról van szó....)
Válasz #1282. hozzászólásra
.................mindkettőnél be van és be volt kapcsolva !
Válasz #1280. hozzászólásra
Nézd meg, hogy engedélyezve van-e a böngésződben a javascript, ezt Firefoxban az Eszközök/Beállítások menüpont alatt a Tartalom fülre kattintva tudod megtenni, itt lesz egy Javascript engedélyezése jelölőnégyzet amit be kell pipálnod.
Internet explorerben az Eszközök/Internetbeállítások menüpont alatt a biztonság fület kiválasztva, majd ott az egyéni beállítások gombra kattintva teheted meg. Ekkor kapsz egy listát amiben lesz olyan, hogy active scripting, amit engedélyezned kell.
Ezek után valószínűleg szükség lesz a böngésző újraindítására, hgy a beállítások érvénybe lépjenek.
Ha ezután sem működne, akkor szóljatok, és kitalálunk valami más megoldást a lapozásra.
Ill. ha a részletes keresésnél nem működött az azért van, mivel azon még dolgozok, így legkésőbb holnap reggelre lesz csak kész.
Válasz #1280. hozzászólásra
nálam szintén ilyen, csak lusta voltam annyit írni
Neo !
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; hu; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7 (.NET CLR 3.5.30729)
Internet Explorer 8 verziószám: 8.0.6001.18882
Mind a kettőnél azonos a gond. Ha 20 gépnél többet dob ki, nem lehet lapozni csak az első oldalt adja.
No meg az sem semmi, hogy ha mégis találok abból a 20-ból olyant, amire ráklikkelek, majd utána vissza kívánok menni(bal felső sarok kék nyíl) az előző oldalra, ahonnét kiindultam, akkor a keresőre visz vissza ahol minden alap-kiindulási helyzetben van.
Válasz #1278. hozzászólásra
Ha rámegyek egy hirdetésre utánna megint beadja az összeset nem csak pl a képpel rendelkezőket,amiket éppen néztem.
Válasz #1277. hozzászólásra
Szia Szabi!
Nálam működik, de mivel a lapozás un. AJAX technológiával van megoldva így a régebbi böngészőkön probléma lehet vele.
Meglátom mit tehetek, de addig is, ha tudod, akkor írd be, hogy milyen operációs rendszert, illetve milyen böngészőt használsz (itt fontos a verziószám is! Súgó/Névjegy alatt megnézhető).
Előre is köszönjük:
o0ONeoNO0o
Válasz #1276. hozzászólásra
Szevasz Neon !!!
Az a gondom a gép-piacal, hogy pl.: kiír mondjuk 80 db gépet de csak az első oldalt tudom megnézni a 20 db-t, nem tudok lapozni.
Válasz #1275. hozzászólásra
Képes hirdetéseket a "Csak képes ajánlatok" négyzet kipipálásával lehet keresni.
A több, mint 30 000 db ajánlat közül pedig most ellenőriztem, hogy csak úgy 1 500 db magyarországi van.
Vagyis átlagban csak minden 20-dik magyar, de ettől függetlenül még vannak.
Üdv:
o0ONeoNO0o
Válasz #1274. hozzászólásra
és mindegyik külföldi
Válasz #1273. hozzászólásra
a képek helyén egy szürke traki rajz van
Válasz #1272. hozzászólásra
Mézga
Lehetne ettől egy kicsit konkrétabban is írni a hibáról? Mert sajnos így nem áll módunkban javítani...
Üdv:
o0ONeoNO0o
Válasz #1271. hozzászólásra
szar most is
Válasz #1268. hozzászólásra
Szia Konrád!
Milyen rendellenességet észleltél a Géppiacnál?
Nálam ment a keresés, a részletek, a kereskedő minden ajánlata, a nyomtatát funkció és a linkelés is.
Üdv:
o0ONeoNO0o
Válasz #1269. hozzászólásra
Mi a téma?
Jók ezek a madárfüttyök,mint ha itt lenne a tavasz.
Válasz #1266. hozzászólásra
A Meződazdasági Gép-piac-ra is vess 1 pillantást
Válasz #1265. hozzászólásra /
Tegnap pont 20.000 látogatásunk volt!
Egyedi látogató az elmúlt 30 napban: 255.221
Válasz #1265. hozzászólásra
Mint mondtam szépen sorjában haladok mindennel, de sajnos csak két kezem van. Lehet mérgelődni, de a képek megjelenítése prioritást élvezett a statisztikákkal szemben!
Üdv:
Gépház
statisztikát nem látok
Válasz #1263. hozzászólásra
Akkor " TESSZZZZZZTTT" !!!
Javítások, bővítések
Az említett képmegjelenési hibát sikerült kijavítanunk. Sajnos csak nem gondoltunk mindenre, de reméljük kevés ilyen lesz.
Közben bár apróság, de biztosan sokan örülnek majd neki, hogy kerültek fel új smile-k. (Van közöttük karatézós is: )
Plusz még készülünk egyéb újításokkal is, de mindent csak sorjában!
Üdv:
o0ONeoNO0o, a Gépházból
Vigyorgók is jól belettek mixelve.
Már a sötétben is megvolt ha ezt akartam:
Mostmeg alig találom .... hehehe
Ha ez helyett nyomok 1 ilyet .
Nem mind1 azé!!!!!
Válasz #1259. hozzászólásra
A ma feladott hirdetések képei nem látszanak
Fejlemények
Úgy tűnik, hogy a szerver váltás minden komolyabb fennakadás nélkül megtörtént. Ez az eredmény a remek szerver üzemeltetőnk érdeme.
Lehetőségeimhez mérten végig ellenőriztem az oldalt és mindent esndben találtam.
Holnap eslő dolgom lesz, hogy a régen várt statisztikákat visszaállítsam.
Továbbra is várjuk a visszajelzéseket az oldallal kapcsolatban ebben a fórum topicban.
Üdvözlettel:
o0ONeoNO0o és az Agroinform összes munkatársa