Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.35 FtUSD392.31 FtCHF431.22 FtGBP486.62 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Bevezettünk egy új funkciót a Hirdetések kezelésénél, melynek neve Előre sorolás.
Ez lehetővé teszi, hogy egy korábban feladott hirdetést újra a lista elejére soroljunk anélkül, hogy újra feladnánk!
A funkciót rögtön ki is próbálhatják a Kezelheti hirdetéseit menüpontra, vagy ide kattintva.
Az a probléma, hogy a munkamenet file még mindig a régi nicknevedet tárolja.
Jelentkezz ki és jelentkezz be újra. Utána jónak kell lennie!
Vadmalac
Az apróhirdetéseket folyamatosan moderálják, de lehetnek olyanok, amik elkerülik a figyelmünket. Igyekszünk!
Szabi.
A a felhasználó kitiltására egy "szolid" javaslattétel!
Az a nem témába vágó hozzászólásokra lehet egy reakció.
A pedig a nonszensz hozzászólások egy kulturáltabb formáját teszi lehetővé.
Csak engem zavar, hogy egy mg-i portálon egyre-másra autókat meg golf ültető rugókat kezdenek az aprók között hirdetni? Lassan a hirdetéseket is lehetne modizni.
Benceeeeeee!!!!! Ahhoz,hogy a gép-ítéletes kérésednek eleget tudjak tenni,kérném az alábbi márkákat-tipusokat felvenni a választható listára:
JD-6310SE; JD-6320SE; JD-6920TLS; JD-1750; JD-740A ; JD-1188; JD-2266; JD-9660WTS; DT-75; Hardi-Commander-2800.
Előre is köszönöm!
Egyet már írtam,ha ezeket fölteszitek,és kitöltöm,akkor már 11 lesz!
Nézd meg, hogy engedélyezve van-e a böngésződben a javascript, ezt Firefoxban az Eszközök/Beállítások menüpont alatt a Tartalom fülre kattintva tudod megtenni, itt lesz egy Javascript engedélyezése jelölőnégyzet amit be kell pipálnod.
Internet explorerben az Eszközök/Internetbeállítások menüpont alatt a biztonság fület kiválasztva, majd ott az egyéni beállítások gombra kattintva teheted meg. Ekkor kapsz egy listát amiben lesz olyan, hogy active scripting, amit engedélyezned kell.
Ezek után valószínűleg szükség lesz a böngésző újraindítására, hgy a beállítások érvénybe lépjenek.
Ha ezután sem működne, akkor szóljatok, és kitalálunk valami más megoldást a lapozásra.
Ill. ha a részletes keresésnél nem működött az azért van, mivel azon még dolgozok, így legkésőbb holnap reggelre lesz csak kész.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; hu; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7 (.NET CLR 3.5.30729)
Internet Explorer 8 verziószám: 8.0.6001.18882
Mind a kettőnél azonos a gond. Ha 20 gépnél többet dob ki, nem lehet lapozni csak az első oldalt adja.
No meg az sem semmi, hogy ha mégis találok abból a 20-ból olyant, amire ráklikkelek, majd utána vissza kívánok menni(bal felső sarok kék nyíl) az előző oldalra, ahonnét kiindultam, akkor a keresőre visz vissza ahol minden alap-kiindulási helyzetben van.
Nálam működik, de mivel a lapozás un. AJAX technológiával van megoldva így a régebbi böngészőkön probléma lehet vele.
Meglátom mit tehetek, de addig is, ha tudod, akkor írd be, hogy milyen operációs rendszert, illetve milyen böngészőt használsz (itt fontos a verziószám is! Súgó/Névjegy alatt megnézhető).
Képes hirdetéseket a "Csak képes ajánlatok" négyzet kipipálásával lehet keresni.
A több, mint 30 000 db ajánlat közül pedig most ellenőriztem, hogy csak úgy 1 500 db magyarországi van.
Vagyis átlagban csak minden 20-dik magyar, de ettől függetlenül még vannak.
7868 hozzászólás
Gratula annak aki kiiktatta, de remélem még lesz Hozzá szerencsénk
Válasz #1317. hozzászólásra
kis piacos .......
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-02-28 12:55:43
Válasz #1314. hozzászólásra
Kiről beszélsz?
Válasz #1314. hozzászólásra
Feketelábú?
Na elegünk van a romániaiból.
Tegyétek hűvösre lécci.
Válasz #1311. hozzászólásra
Üdvözletem!
A fejlesztések hátulütője, hogy becsúsznak ilyen hibák. Igyekszünk elkerülni őket.
Üdv:
o0ONeoNO0o, alias Gépház
Válasz #1311. hozzászólásra
a fene a dolgotokat,még mindíg nem megy a 6.oldaltól!
a 6. oldaltól halott az apróhirdetés!kijavítani azonnal!
Szasztok gépészek! Mi az oka,hogy napok óta telefonon nem lehet a hirdetéseket előre helyezni?Nem kell a kavics???
Válasz #1308. hozzászólásra
Lent sárga mezőbe,"adatmódosítás mehet"felirat.
sziasztok nem tudok felteni avatart mikor betalózom mire kell kattintani
Tisztelt Hirdetők!
Bevezettünk egy új funkciót a Hirdetések kezelésénél, melynek neve Előre sorolás.
Ez lehetővé teszi, hogy egy korábban feladott hirdetést újra a lista elejére soroljunk anélkül, hogy újra feladnánk!
A funkciót rögtön ki is próbálhatják a Kezelheti hirdetéseit menüpontra, vagy ide kattintva.
Üdvözlettel:
Gépház
Válasz #1289. hozzászólásra
Szia Feri!
Az a probléma, hogy a munkamenet file még mindig a régi nicknevedet tárolja.
Jelentkezz ki és jelentkezz be újra. Utána jónak kell lennie!
Vadmalac
Az apróhirdetéseket folyamatosan moderálják, de lehetnek olyanok, amik elkerülik a figyelmünket. Igyekszünk!
Szabi.
A a felhasználó kitiltására egy "szolid" javaslattétel!
Az a nem témába vágó hozzászólásokra lehet egy reakció.
A pedig a nonszensz hozzászólások egy kulturáltabb formáját teszi lehetővé.
Üdv:
o0ONeoNO0o
Csak engem zavar, hogy egy mg-i portálon egyre-másra autókat meg golf ültető rugókat kezdenek az aprók között hirdetni? Lassan a hirdetéseket is lehetne modizni.
Válasz #1303. hozzászólásra
Senki se lehet olyan gyakorlott, mint te.
Válasz #1302. hozzászólásra
Bannolás kitiltás.
Ha minden igaz.....
Paraszt vok nem pc kurkász.....
Ezt is itt tanultam asszem.
Túl keveset fórumozol h. ez nem ragadt rád..... hehehehehehehehee
Válasz #1301. hozzászólásra
A kérdőjel és az az idétlen szemállás zavar.....
Válasz #1300. hozzászólásra
Az ilyesmire jó mondjuk:
Én kérdezem:
Miben lapátoltad a havat Szabi. tennap??????
Erre Te:
Hát 1GATYÁ Waze!!!!
Ez mit akar jelenteni ????:
Válasz #1298. hozzászólásra
Válasz #1297. hozzászólásra
Asszonyt cseréltél,mert szombaton nem ő v ott?!
Válasz #1296. hozzászólásra
Válasz #1294. hozzászólásra
Basszus!!!!! Egy ponttal elszámoltam,te a másik szabi vagy!!!!!!
Válasz #1294. hozzászólásra
Cép!!!!Bár koránt sincs olyan,mint anno a citromsárgás!
Válasz #1291. hozzászólásra
explorer-rel ment!
Válasz #1292. hozzászólásra
írj be valami telefonszámot, másképp nem engedi
Válasz #1291. hozzászólásra
aha
Válasz #1290. hozzászólásra
Mozzilla???
avatar képet akartam cserélni,a régit töröltem,de nem veszi az újat! mi lehet a gond?
Válasz #1278. hozzászólásra
Szevasz gépész barátom! A renszered újra feri5-t csinált belőlem! Úgy látom te sem tudsz neki parancsolni! Üdv:Feri
Válasz #1287. hozzászólásra
A DT-75,és a hardi is nagyon kéne!!!!!!!!!
De köcce!
Válasz #1286. hozzászólásra
Igen is! Feltesszük holnap és írok neked mailt is róla ha fent van. A john deere tipusok fent lesznek
Benceeeeeee!!!!! Ahhoz,hogy a gép-ítéletes kérésednek eleget tudjak tenni,kérném az alábbi márkákat-tipusokat felvenni a választható listára:
JD-6310SE; JD-6320SE; JD-6920TLS; JD-1750; JD-740A ; JD-1188; JD-2266; JD-9660WTS; DT-75; Hardi-Commander-2800.
Előre is köszönöm!
Egyet már írtam,ha ezeket fölteszitek,és kitöltöm,akkor már 11 lesz!
egész télen hetekig nem kellett bejelentkezni, ma meg már vagy ötödszörre kellett, pedig a gép nem is volt kikapcsolva egész nap
Statisztika cicc cicc......
Holvagy?
( és most nem az asztalitenisz körüli dolgokról van szó....)
Válasz #1282. hozzászólásra
.................mindkettőnél be van és be volt kapcsolva !
Válasz #1280. hozzászólásra
Nézd meg, hogy engedélyezve van-e a böngésződben a javascript, ezt Firefoxban az Eszközök/Beállítások menüpont alatt a Tartalom fülre kattintva tudod megtenni, itt lesz egy Javascript engedélyezése jelölőnégyzet amit be kell pipálnod.
Internet explorerben az Eszközök/Internetbeállítások menüpont alatt a biztonság fület kiválasztva, majd ott az egyéni beállítások gombra kattintva teheted meg. Ekkor kapsz egy listát amiben lesz olyan, hogy active scripting, amit engedélyezned kell.
Ezek után valószínűleg szükség lesz a böngésző újraindítására, hgy a beállítások érvénybe lépjenek.
Ha ezután sem működne, akkor szóljatok, és kitalálunk valami más megoldást a lapozásra.
Ill. ha a részletes keresésnél nem működött az azért van, mivel azon még dolgozok, így legkésőbb holnap reggelre lesz csak kész.
Válasz #1280. hozzászólásra
nálam szintén ilyen, csak lusta voltam annyit írni
Neo !
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; hu; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7 (.NET CLR 3.5.30729)
Internet Explorer 8 verziószám: 8.0.6001.18882
Mind a kettőnél azonos a gond. Ha 20 gépnél többet dob ki, nem lehet lapozni csak az első oldalt adja.
No meg az sem semmi, hogy ha mégis találok abból a 20-ból olyant, amire ráklikkelek, majd utána vissza kívánok menni(bal felső sarok kék nyíl) az előző oldalra, ahonnét kiindultam, akkor a keresőre visz vissza ahol minden alap-kiindulási helyzetben van.
Válasz #1278. hozzászólásra
Ha rámegyek egy hirdetésre utánna megint beadja az összeset nem csak pl a képpel rendelkezőket,amiket éppen néztem.
Válasz #1277. hozzászólásra
Szia Szabi!
Nálam működik, de mivel a lapozás un. AJAX technológiával van megoldva így a régebbi böngészőkön probléma lehet vele.
Meglátom mit tehetek, de addig is, ha tudod, akkor írd be, hogy milyen operációs rendszert, illetve milyen böngészőt használsz (itt fontos a verziószám is! Súgó/Névjegy alatt megnézhető).
Előre is köszönjük:
o0ONeoNO0o
Válasz #1276. hozzászólásra
Szevasz Neon !!!
Az a gondom a gép-piacal, hogy pl.: kiír mondjuk 80 db gépet de csak az első oldalt tudom megnézni a 20 db-t, nem tudok lapozni.
Válasz #1275. hozzászólásra
Képes hirdetéseket a "Csak képes ajánlatok" négyzet kipipálásával lehet keresni.
A több, mint 30 000 db ajánlat közül pedig most ellenőriztem, hogy csak úgy 1 500 db magyarországi van.
Vagyis átlagban csak minden 20-dik magyar, de ettől függetlenül még vannak.
Üdv:
o0ONeoNO0o
Válasz #1274. hozzászólásra
és mindegyik külföldi
Válasz #1273. hozzászólásra
a képek helyén egy szürke traki rajz van
Válasz #1272. hozzászólásra
Mézga
Lehetne ettől egy kicsit konkrétabban is írni a hibáról? Mert sajnos így nem áll módunkban javítani...
Üdv:
o0ONeoNO0o
Válasz #1271. hozzászólásra
szar most is
Válasz #1268. hozzászólásra
Szia Konrád!
Milyen rendellenességet észleltél a Géppiacnál?
Nálam ment a keresés, a részletek, a kereskedő minden ajánlata, a nyomtatát funkció és a linkelés is.
Üdv:
o0ONeoNO0o
Válasz #1269. hozzászólásra
Mi a téma?