Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR409.17 FtUSD398.72 FtCHF435.73 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Controll C - vel másold ki a szöveget a PDF-ből és másold be itt a hozzászólásba.
Sokaknak nincs Acrobat readerük. Itt oedig eltudják olvasni.
Ha nem megy küld el mailben az online@agroinform.com ra!
Nem lehet megnézni, az avataron lévő képet, senkinél sem. Sokszor próbáltam már de egyszer se sikerült, mert mindig a géphirdetés jön be. Vagy csak nálam nem működik??????
légy szíves próbáljátok meg Ti is! Köszönöm!
Nem jól olvastad!
Nem nekem alpári a stílusom, hanem ...nek.
Ha nem tudjátok kiszámolni az árfolyam különbözetet, akkor még nem kell elkezdeni anyázni, azt, aki igen!
Bár én részemről megbocsájtok érte neked, mert olvastam mlyen nagy bajba vagy, és nem csodálom, hogy ilyenkor mindenkire haragszol.
(befejeztem az offolást)
Igen ez a Portálfejlesztés / Gépház Agroinform.hu Fórum téma továbbra is arról szeretne szólni amiért indult: az oldal működésével kapcsolatos látogatói észrevételeket, kérdéseket kérjük ide leírni.
Mivel ez a téma is elindult a offolás útján - vagyis eltér az erdeti témától - ezért nemsokára ugyanezzel a névvel újra indítjuk.
Azért kísértem figyelemmel a megnyilvánulásaidat, mert kiváncsi voltam rá, hogy ennek a primitív stílusnak hol az aljja .
Úgy látom ennél mélyebbre nem igazán lehet süllyedni !!!!!!!
..és primitív ,alpári vagy te meg a haverjaid. Tegnap azért neked is tetszett különben nem kisérted volna végig az eseményeket vigyorogva mint egy mesemondó..
Ha neked is kell valami , akkor vedd fel velem a kapcsolatot primitív barátom... Ha tudsz olvasni , akkor keresd vissza az előzményeket... Te hozzád különben meg a kutya se szólt , úgy hogy szakadj le rólam... Nyissatok a haverjaiddal magatoknak egy fórumot... Biztos nagyon sokan lennének rá és imádnának benneteket...
Nem , én magamtól jöttem rá már másodjára és utoljára... Azt hittem hogy itt barátokat talál az ember és jól szórakozni jön ide ,de ezt nem mindenki így gondolja... Bár mondjuk én tegnap is jól szórakoztam...:)
Bocs fiúk a tegnap esti durvulásért... Sajna én nem tudom lenyelni , amit itt némelyik hangember levág... Az magában csúnya dolog és elítélendő , ha káromkodok , de a módszeres ki-idegelés és a beszólogatások számomra tűrhetetlenek. Benne vagyok abban is , hogy töröljék ezért a reg.-em de nem ártana itt "X" valaki-senkit is figyelmeztetni , hogy FEJEZZE BE!!! Heti alkalommal van itt vita ami 99%-ban tőle indul .
7858 hozzászólás
Válasz #608. hozzászólásra
Tehát: PDF
Controll C - vel másold ki a szöveget a PDF-ből és másold be itt a hozzászólásba.
Sokaknak nincs Acrobat readerük. Itt oedig eltudják olvasni.
Ha nem megy küld el mailben az online@agroinform.com ra!
Válasz #607. hozzászólásra
604 !!!!!!!
(gyorsan, mert ki kell mennem az öntözéshez !)
Válasz #600. hozzászólásra
szia!
mennie kellene, egy ctrl+f5 hátha segít, ha böngésző cache-ben maradt valami.
felhasználónévre kattintás megoldva!
üdv,
tamás
Válasz #605. hozzászólásra
átküldtem !!! De ezeket már ismered, mert már mondtad a történetet tavaly !!!
Válasz #604. hozzászólásra
Mi van ????
Ég a telep ?????
Sürgős segítség, mert mindenkinek fontos és tanulságos lehet !!!!
Hogyan tudok bemásolni adobe-bol pdf-et, ráadásul emilen van ?????????????
Válasz #602. hozzászólásra
DICSÉRET VISSZAVONVA !!!!!!!
Múltidő !!!! :-)
Bakker !!!!!!! Működik !!!!! :-))))))
GYors volt Urak !!!!! :-DDD
Úgyszintén!!!
Válasz #599. hozzászólásra
Nem tudok hozzászólni az adott fórumhoz, csak hozzászóláson keresztűl. (Na ez értelmes....) Tehát csak úgy ha válaszolok egy hozzászólásra.
Nem tudom megnézni a nick nevet, mert visszaugrik a főoldalatokra.
Válasz #598. hozzászólásra
Nekem is, és nem jön be, csak ha hozzászólok, de ha kilépek utána már megint nem.
Válasz #593. hozzászólásra
Leteszteljük holnap többféle böngézőn, nekem most mozilla firefoxon: rákattintok bejön az avatar.
Még mindig nem lehet megnézni.
Akkor jó, ha hozzászólok az adott témához, utána működik, de előtte nem.
Válasz #593. hozzászólásra
Én se bírom megnézni.
Most már jó úgy látszik hogy csak itt volt a probléma.
Nem lehet megnézni, az avataron lévő képet, senkinél sem. Sokszor próbáltam már de egyszer se sikerült, mert mindig a géphirdetés jön be. Vagy csak nálam nem működik??????
légy szíves próbáljátok meg Ti is! Köszönöm!
Válasz #571. hozzászólásra
Ha igyekeztek még sikerül túlszárnyalni is .
Válasz #590. hozzászólásra
Világos.
Válasz #589. hozzászólásra
A regisztráció egyik célja a beazonosítás. Ekkor van egy e-mail cím amin keresztül feltudjuk vele venni a kapcsolatot.
Válasz #588. hozzászólásra
Azt értem, de sztem nem az a célja regnek, de Ti tudjátok, végül is ez nem bizonyított.
Válasz #586. hozzászólásra
Mert, ettől még fórumozhatna pl., vagy feladhatna egyéb témájú hirdetést.
Válasz #574. hozzászólásra
Nem jól olvastad!
Nem nekem alpári a stílusom, hanem ...nek.
Ha nem tudjátok kiszámolni az árfolyam különbözetet, akkor még nem kell elkezdeni anyázni, azt, aki igen!
Bár én részemről megbocsájtok érte neked, mert olvastam mlyen nagy bajba vagy, és nem csodálom, hogy ilyenkor mindenkire haragszol.
(befejeztem az offolást)
Válasz #584. hozzászólásra
Ilyenkor miért nem törlitek a reget, min 1értelműen rosszindulatú felhasználó?
Válasz #583. hozzászólásra
Ezt is tesztelem ma. Érdekes hogy egyszer bejön máskor nem. Egy-egy hirdetések képeinél tapasztaltad vagy többel is?
Válasz #581. hozzászólásra
Egyszer már le lett véve.
Válasz #579. hozzászólásra
Most ismét nem jön be a kép.
Válasz #581. hozzászólásra
Hívjátok őt simán csak ÁRPÁD APÁTOKNAK! :-DDDD
Válasz #578. hozzászólásra
nekem nem firefox van és nem tölti be. nem érdekes, mert úgy se nézem
de az kamú árpás hirdetés még mindig itt van
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-07-29 06:00:51
Válasz #578. hozzászólásra
Most már nekem is tökéletes.
Válasz #561. hozzászólásra
Teszteltem firefox böngészőn, nekem egy géppiac hirdetésen belül, a kisképre kattintva betölti fölé nagyban a képet.
Válasz #576. hozzászólásra
Nem lesz itt semmi off.
Haggyad nyugodtann...
Igen ez a Portálfejlesztés / Gépház Agroinform.hu Fórum téma továbbra is arról szeretne szólni amiért indult: az oldal működésével kapcsolatos látogatói észrevételeket, kérdéseket kérjük ide leírni.
Mivel ez a téma is elindult a offolás útján - vagyis eltér az erdeti témától - ezért nemsokára ugyanezzel a névvel újra indítjuk.
Válasz #574. hozzászólásra
Hú!
Te valamit nagyon félre olvastál!
Válasz #573. hozzászólásra
abba, hogy alpári a stilusod
Válasz #572. hozzászólásra
Miért is?
Miben is?
Válasz #571. hozzászólásra
én már a durva részéről kimaradtam, de szerintem igaza van
Válasz #568. hozzászólásra
Azért kísértem figyelemmel a megnyilvánulásaidat, mert kiváncsi voltam rá, hogy ennek a primitív stílusnak hol az aljja .
Úgy látom ennél mélyebbre nem igazán lehet süllyedni !!!!!!!
Válasz #569. hozzászólásra
Megvan!
Válasz #567. hozzászólásra
Melyik topikban húztak így fel?
Válasz #566. hozzászólásra
..és primitív ,alpári vagy te meg a haverjaid. Tegnap azért neked is tetszett különben nem kisérted volna végig az eseményeket vigyorogva mint egy mesemondó..
Válasz #566. hozzászólásra
Ha neked is kell valami , akkor vedd fel velem a kapcsolatot primitív barátom... Ha tudsz olvasni , akkor keresd vissza az előzményeket... Te hozzád különben meg a kutya se szólt , úgy hogy szakadj le rólam... Nyissatok a haverjaiddal magatoknak egy fórumot... Biztos nagyon sokan lennének rá és imádnának benneteket...
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-07-28 23:11:28
Válasz #564. hozzászólásra
Nem , én magamtól jöttem rá már másodjára és utoljára... Azt hittem hogy itt barátokat talál az ember és jól szórakozni jön ide ,de ezt nem mindenki így gondolja... Bár mondjuk én tegnap is jól szórakoztam...:)
Válasz #563. hozzászólásra
Janix-al nem kell komolyan foglalkozni,még nem modta senki?
Ja és köszönöm , hogy a moderálás során korrektül - elfogulatlanul jártatok el...
Bocs fiúk a tegnap esti durvulásért... Sajna én nem tudom lenyelni , amit itt némelyik hangember levág... Az magában csúnya dolog és elítélendő , ha káromkodok , de a módszeres ki-idegelés és a beszólogatások számomra tűrhetetlenek. Benne vagyok abban is , hogy töröljék ezért a reg.-em de nem ártana itt "X" valaki-senkit is figyelmeztetni , hogy FEJEZZE BE!!! Heti alkalommal van itt vita ami 99%-ban tőle indul .
A gép-piacban hogy lehet a képet nagyobban megnézni? Az adatlapnál már meg sem jelenik a fotó.
Válasz #559. hozzászólásra
Le.
MENNYI IS A LÁTOGATOOOOO, HEEEEEEEEE?????????????