Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR409.17 FtUSD398.72 FtCHF435.73 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hoppá! köszi az észrevételt. A főoldalról működik. Ma indítottuk az új verzióját, úgy látszik meglepétesek vannak...
Lehetett látni ma a bactofil kijuttatót is Túrkevén a gépbemutatón?
Tegnap voltunk Hódmezővásárhelyen és ez nem szerepelt.
((ja ez már a másik téma - nyitok inkább egy újat neki már is:))
Én Vmisi vagyok. A Massey Ferguson topik 4726-os hozzászólásában van egy link. Bemásoltam, és máris CS.Z. -ként vagyok bejelentkezve. Tudom kezelni az ő hirdetéseit, írni a nevében. Valami nem oké!!
Az automatikus belépés cookie alapú - ezt minden ismert böngésző, minden operációs rendszeren ismeri, még a régebbiek is. Abban az esetben nem működik, ha valaki olyan tűzfalat vagy biztonsági rendszert használ, ami kikapcsolja a cookie - k kezelését (a tűzfalak alapállapotban NEM kapcsolják ezt ki, tehát egy átlagos otthoni felhasználónál biztosan mennie kell). Elképzelhető viszont, hogy egy rendszergazda kikapcsolja a cookie-k kezelését. Ha kell, akkor csinálok egy rövid leírást arról, hogy hogyan lehet az alap böngészőkön (IE, Firefox, Opera, Chrome, Safari) ki és bekapcsolni ezt a szolgáltatást.
Á, azért annyira nem tartok tőle.
Se sz. gyerekek se betörők behatolása nem fenyeget. :-))))))
Meg aztán majd pont fórumozni fog, és pont itt??????????
KIZÁRT! :-DDDD
Ezúton szeretnénk jelezni Anci nevű felhasználónknak, hogy a fórum témája amiatt lett törölve mert szeretnénk ha a hirdetések az apróhirdetések és a géppiac aloldalainkon maradnának. A 2. témája pedig azért lett törölve mert a fórum használattal kapcsolatos kérdéseket (mint pl. most az volt a kérdés, hogy miért lett törölve) itt a Gépház topikban vitassuk meg inkább.
Kedves Anci jobbulást kíván az Agroinform Csapata!
Igen ezt a gyors fejlesztést pár napja tettük be. Én személy szerint nagyon örülök, hogy csak oda ülök a laptop elé és máris bevagyok jelentkezve. Semmi jelszó...
Ez egy hónapra lett beállítva. Ha egy hónapig valaki nem jön fel újra az oldalra akkor újra bekell írnia. Remélem ilyen ember nagyon kevés van:)))
Nemtom melyik. :-)))))))
Kikapcsnál tuti bekell sztem.
De kinem kapcsolom csakh. kipróbáljam. :-DD
Ha agyoncsapom az oldalt és visszajövök akkor bevok.
Holnap lefényképzeme a monitort és bekarikázomrajta hollehetm megnézni a verzió számot :-)
Most mennem kell, mert reggel korán van ébresztő. jóéjt mindenkinek!
7858 hozzászólás
22-kor lepadlózott rendesen a rendszer.
Válasz #557. hozzászólásra
Akkor meg van a nyitja - tényleg ezért csúszott el a sorrend. kikerült belőle egy pár. és a többi pedig új sorszámot kapott...
Mert annó kitörölték Vincét.
Brávó nagy húzás volt!
Már akkor is tetszett......
Válasz #555. hozzászólásra
mert törölve lett 1 csomó hozzászólás
Válasz #554. hozzászólásra
de van ilyen benne több is !!!
Válasz #553. hozzászólásra
Igen,a 69-es,hozzászól a 73-ashoz.előre tudja mitkell válaszolni.Nóbel díjat.
Válasz #552. hozzászólásra
pl.: a 69-es hozzászólást tanulmányozd.
igaz már rég jártam itt, de valami Nekem nem stimmel.
Válasz #551. hozzászólásra
Erre a témára gondolsz?
Aratás után tarlóhántás
mi itt a gond?
Válasz #550. hozzászólásra
BNC !
eléggé érdekesek a tarlósban a hozzászólási számok !
Válasz #549. hozzászólásra
Hoppá! köszi az észrevételt. A főoldalról működik. Ma indítottuk az új verzióját, úgy látszik meglepétesek vannak...
Lehetett látni ma a bactofil kijuttatót is Túrkevén a gépbemutatón?
Tegnap voltunk Hódmezővásárhelyen és ez nem szerepelt.
((ja ez már a másik téma - nyitok inkább egy újat neki már is:))
Válasz #547. hozzászólásra
Mi van a gáp-piaccal?
Válasz #547. hozzászólásra
Közben rájöttem, hogy a Cs.Z. egyik kollégám, és ugyanazon a számítógépen adott fel hirdetést, amelyiken akkor én fórumoztam.
Jeleztem technikus kollégámnak, várom a visszajelzését.
Érdekes probléma mindenesetre..
Megoldjuk!
Válasz #544. hozzászólásra
Ráadásul annak a hirdetéshez nincs is köze CS.Z. -nek, ő mást hirdet.
Válasz #544. hozzászólásra
Így igaz! :))
Válasz #543. hozzászólásra
Én Vmisi vagyok. A Massey Ferguson topik 4726-os hozzászólásában van egy link. Bemásoltam, és máris CS.Z. -ként vagyok bejelentkezve. Tudom kezelni az ő hirdetéseit, írni a nevében. Valami nem oké!!
próba
Válasz #541. hozzászólásra
Hát hogyne.
Főleg a pásztoróra......
JÓ AZ ÓRA !!!!!!!!!! :-))))))))))
Válasz #539. hozzászólásra
Köszi!
Mondjuk megjegyzi a gép is a jelszót, tehát nem kell sokat cicizni a bejelentkezéskor.
Válasz #536. hozzászólásra
Kollégám válasza:
Az automatikus belépés cookie alapú - ezt minden ismert böngésző, minden operációs rendszeren ismeri, még a régebbiek is. Abban az esetben nem működik, ha valaki olyan tűzfalat vagy biztonsági rendszert használ, ami kikapcsolja a cookie - k kezelését (a tűzfalak alapállapotban NEM kapcsolják ezt ki, tehát egy átlagos otthoni felhasználónál biztosan mennie kell). Elképzelhető viszont, hogy egy rendszergazda kikapcsolja a cookie-k kezelését. Ha kell, akkor csinálok egy rövid leírást arról, hogy hogyan lehet az alap böngészőkön (IE, Firefox, Opera, Chrome, Safari) ki és bekapcsolni ezt a szolgáltatást.
Válasz #535. hozzászólásra
Á, azért annyira nem tartok tőle.
Se sz. gyerekek se betörők behatolása nem fenyeget. :-))))))
Meg aztán majd pont fórumozni fog, és pont itt??????????
KIZÁRT! :-DDDD
Válasz #536. hozzászólásra
Hello! Kipróbáljuk holnap még egy pár böngésző verzión és akkor tudunk konkrétumot mondani fejlesztőinknek.
Válasz #535. hozzászólásra
Hali BNC!
Az mitől van, hogy van akinél működik, és van, akinél nem?
Válasz #533. hozzászólásra
Kedves Paldoo! Ha ettől tartasz javaslom, a Kilépés gomb rendszeres használatát.
Válasz #533. hozzászólásra
Nálam ez nem működik ! (hál' isten)
Válasz #529. hozzászólásra
Éshamost ideül a szomszéd gyerek, vagy 1 betörő a géphez akkor majd tud a nevemen írogatni????????????????????????????????
Nemkósereznekem.......
A jövőben szeretnénk mindinkább átláthatóvá, követhetővé fejleszteni és szakmainak megtartani az Agroinform Fórumot.
Törekvésünk az is, hogy a szakmai hozzászólásokat eltudjuk választani a magánjellegű / családi / chat jellegű / poénkodó hozzászolásoktól.
Ezúton szeretnénk jelezni Anci nevű felhasználónknak, hogy a fórum témája amiatt lett törölve mert szeretnénk ha a hirdetések az apróhirdetések és a géppiac aloldalainkon maradnának. A 2. témája pedig azért lett törölve mert a fórum használattal kapcsolatos kérdéseket (mint pl. most az volt a kérdés, hogy miért lett törölve) itt a Gépház topikban vitassuk meg inkább.
Kedves Anci jobbulást kíván az Agroinform Csapata!
Válasz #529. hozzászólásra
FRANKÓ !!!
Válasz #519. hozzászólásra
Igen ezt a gyors fejlesztést pár napja tettük be. Én személy szerint nagyon örülök, hogy csak oda ülök a laptop elé és máris bevagyok jelentkezve. Semmi jelszó...
Ez egy hónapra lett beállítva. Ha egy hónapig valaki nem jön fel újra az oldalra akkor újra bekell írnia. Remélem ilyen ember nagyon kevés van:)))
Válasz #527. hozzászólásra
Jóvan.
De akkorse próbálom ki.:-)))))))
(Még kéne párat süketelni a izé előtt...)
Válasz #524. hozzászólásra
hidd már el, hogy kikapcs után se kell bejelentkeznem
Válasz #524. hozzászólásra
pedig úgy van hidd el!!
én meg azt hittem, hogy az én gépem bolondult meg
Válasz #522. hozzászólásra
Nemtom melyik. :-)))))))
Kikapcsnál tuti bekell sztem.
De kinem kapcsolom csakh. kipróbáljam. :-DD
Ha agyoncsapom az oldalt és visszajövök akkor bevok.
Ez nekem is feltűnt.
Válasz #520. hozzászólásra
melyik része?
a bejelentkezés csak néhány napja. elötte mindig be kellett. sőt volt amikor napjában többször is
az a jó :DDD
Az már pár hónapja így m1.......
most este egy párszor kiakadt az agroinform
állandóan be vagyok jelentkezve, ha kikapcsolom a gépet és bekapcsolom akkor is
BNC !!!!!!!
Érdekes, az enyém is 3.0.11, és 06.15.én volt frissítve a napló szerint. Akkor itt valami más van a gépezetben.
Válasz #516. hozzászólásra
Én is azt nézem, csak nem stimmel az utolsó hozzászólás idejével és már szét bax az ideg ez miatt, mikor nyomatjuk vagy 6-8 témában.
Válasz #515. hozzászólásra
azt nem szoktam nézegetni, mert a gép órája jobb oldalt lent az szembetűnöbb
Válasz #512. hozzászólásra
És még csak most vetted észre !!!?????
Válasz #512. hozzászólásra
Dátum: 2009-06-29
Nap: Hétfő
Pontos idő: 23:02
Válasz #511. hozzászólásra
OK.
Válasz #509. hozzászólásra
érdekes itt meg fent a traki mellett az pontos csak a hozzászólásnál van eltérés
Válasz #510. hozzászólásra
Holnap lefényképzeme a monitort és bekarikázomrajta hollehetm megnézni a verzió számot :-)
Most mennem kell, mert reggel korán van ébresztő. jóéjt mindenkinek!
Válasz #508. hozzászólásra
Nálam legfelül az agroinform stb
Alatta. Fájl Szerkeszt stb Alatta nyilak
Így máshogy kell segítened.