Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.5 FtUSD397.14 FtCHF434.97 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nálam van egy olyan hogy fireox menü a file menütől balra (fent) és abban a legfelső sor ť about mozilla firefox. Rákattintva feljön egy kis ablak és ott írja a verzió számot.
Nálam 2 percet késik... Úgytudom bizonyos böngészőben siet csak. Te mit használsz Szabolcs? Ha tudod kérlek add meg a verzió számát is. Az enyém 3.0.11 -es firefox.
Nem tudom mitől lehet ez. Holnap részállunk a témára a programozó kollégával.
Ha valaki még tapasztalja a késést írja meg!!
Köszönöm.
Engem meg az zavar, hogy Farkas István avatarját és adatlapját nem tom megnézni ( pedig naon érdekel az új ekéje)
Ez miért van????? ( rákattintva a nevére visszavisz a fórum nyitó oldalára)
Válasz #478. hozzászólásra
Nem csak tegnap Kecelen voltunk a gépbemutatón és autóztunk eggyet arra a határban tereprally stílusban és egy komolyabb kátyut olyan 80 körül sikerült megfogni ai egy pár métert röptette a kocsit( TATA terepjáró 1800kg önsúlyú) és a Bence nagyon beverte a fejét a a földetérérskor .
Sziasztok,
Legyetek szivesek valamit elkövetni "vélemények a CLAAS DOMINATOR 106 kombájnról" topikkal mivel megnyitás után mindig lecsúsznak a hozzászólások.
Előre is köszönöm.
Válasz #462. hozzászólásra
Ha majd ezzel foglalkoztok, még az árnak is szorítsatok helyet a megnyitott hirdetéslapon.
(én firefoxban egyszerre megnyitok több hirdetést, külön füleken, és mire odalapozok, már rég elfelejtem az árát...)
Ha majd minden fontos dologgal megvagytok, akkor azt is meg lehetne csinálni, hogyha megnézek egy apróhirdetést, és nyomok egy vissza gombot, akkor ne az oldal tetejére ugorjon már, hanem a megnézett hirdetésre. És azt a hirdetést megjelölné más színnel mint az expresszen, az már csak hab a tortán. Azt már csak akkor csináljátok meg, ha majd tényleg nagyon unatkoztok! :)
Ja és a gép-piacnál megnyomom alul a tovább gombot, akkor alul is marad az oldal. Lehet felgörgetni, majd ismét le a tovább gomb miatt.
Meg esetleg 1-2 erotikus képet is elrejthetnétek valahova. :)
7858 hozzászólás
Válasz #507. hozzászólásra
Köszi! nekem a hozzászólás melletthez képest 5 percel többet mutat.
Válasz #506. hozzászólásra
nálam van egy olyan hogy fireox menü a file menütől balra (fent) és abban a legfelső sor ť about mozilla firefox. Rákattintva feljön egy kis ablak és ott írja a verzió számot.
Válasz #505. hozzászólásra
most nálam 22:53
Válasz #505. hozzászólásra
Mozilla. Szerintem a legfrisebb. Hol tudom azt én megnézni ?????
Válasz #504. hozzászólásra
Nálam 2 percet késik... Úgytudom bizonyos böngészőben siet csak. Te mit használsz Szabolcs? Ha tudod kérlek add meg a verzió számát is. Az enyém 3.0.11 -es firefox.
Nem tudom mitől lehet ez. Holnap részállunk a témára a programozó kollégával.
Ha valaki még tapasztalja a késést írja meg!!
Köszönöm.
Válasz #503. hozzászólásra
Mondom én, hogy egyre többet siet !!!!!!!!!
Gyors másolás :
Dátum: 2009-06-29
Nap: Hétfő
Pontos idő: 21:33
Ezt a rohadt órát !!!!!
Az isten áldjon már meg benneteket !!!!!!!!!
Próba másolás :
Dátum: 2009-06-29
Nap: Hétfő
Pontos idő: 21:31
Légyszives töröljétek ki a :
Fusariumos spekuláció ! 62-es hozzászólást !!!
Köszönöm !
Válasz #500. hozzászólásra
Tessék.
Hol van az a francoo lazítós topik???????
Mégse tettétek vissza?
( vagy csak az én szemeim jojóznak és nem találom?????? )
Válasz #497. hozzászólásra
Ja, és még aszongya az Estván h. nem konyít a pc-hő!
Nem a rosseb!
Olyan avatart nyom, h. látod mi az, DE NEMTOD MEGNÉZNI!!! :-DDDD
Válasz #497. hozzászólásra
Érdekes.
Mintha mással is csinálta volna már.
( de nemtom kinél ????)
Engem meg az zavar, hogy Farkas István avatarját és adatlapját nem tom megnézni ( pedig naon érdekel az új ekéje)
Ez miért van????? ( rákattintva a nevére visszavisz a fórum nyitó oldalára)
EGYRE TÖBBET SIET AZ EGYIK ÓRÁTOK !!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #494. hozzászólásra
Akkor ezek látják a jövőt !
Válasz #493. hozzászólásra
ja. siet
Válasz #492. hozzászólásra
Már múltkor jeleztem, akkor lehurrogtak többen. Jó akkor én vagyok a hü..e. De most megint bele futok folyamatosan !!!!
Válasz #491. hozzászólásra
hehe
figyelmes vagy nagyon !!
1000 %-ig biztos vagyok benne, hogy az EGYIK órátok N E M jó !!!!!!!
Válasz #489. hozzászólásra
Én is drucco lockkk!
( hátha segít denem valósz. )
Válasz #488. hozzászólásra
Kár :(
Hajrá! Én drukkolok:)))
Válasz #487. hozzászólásra
Igen még nem tudtuk megoldani. De én nem felejtettem el ezeket.
Kár, hogy nem rakjátok vissza a statisztikát, meg az apróhirdetéseknél is a "hányan látták" adatot!
Válasz #485. hozzászólásra
jóljár koma, mámma időbe feküdjél le holnap jobban birod a munkát.
BNC !
Jól jár az órátok ???????????
Most már működik újra az apróhirdetés feladás.
Válasz #482. hozzászólásra
Köszi az infót! Nézzük már is és igyekszünk azonnal kijavítani.
Helo.Miértnem tudok hirdetést feladni?mindig azt írja:Regisztráljon
Válasz #480. hozzászólásra
Akkor megnyugodtam . Jók lettek a képek .
Válasz #479. hozzászólásra
Hello HúsFutár! Még éreztem tegnap, de mára kutyabajom - legözelebb jobban kapaszkodom:))
Válasz #478. hozzászólásra
Nem csak tegnap Kecelen voltunk a gépbemutatón és autóztunk eggyet arra a határban tereprally stílusban és egy komolyabb kátyut olyan 80 körül sikerült megfogni ai egy pár métert röptette a kocsit( TATA terepjáró 1800kg önsúlyú) és a Bence nagyon beverte a fejét a a földetérérskor .
Válasz #477. hozzászólásra
miért? beszólt neked?
Bence épségben hazaértetek ? Remélem komoly sérülést nem okoztam neked .
Mennyi a látogató mostanság???????
Attól fagy le a rendszer mert sok?????
Vagy csak simán lefagy akkor is ha kevés??????
Válasz #474. hozzászólásra
És igaz. Ma "másnap"van.
Válasz #473. hozzászólásra
(azta milyen szeme van, biztos nem ivott ma semmit)
Pszt! Mit jelent az, hogy "Kateóriaválasztó"? :P
Válasz #471. hozzászólásra
2169-es hozzászólás. a linkbe(url) véletlenül a video embed-et nyomtam be és széttolt mindent.
valamit elbaxtam a john deere-ba !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #469. hozzászólásra
Sziasztok,
Legyetek szivesek valamit elkövetni "vélemények a CLAAS DOMINATOR 106 kombájnról" topikkal mivel megnyitás után mindig lecsúsznak a hozzászólások.
Előre is köszönöm.
Válasz #468. hozzászólásra
Látom, helyes - megoldottuk:)))
Köszönöm Bence már mükszik!!!!!!!!!!!!!
VMisi ezt is köszi. Felvesszük a fejlesztési listára!
Válasz #465. hozzászólásra
Szervusz Lajo bá! Rendben ezt betesszük mielőbb, köszönjük az észrevételt.
Ha majd ezzel foglalkoztok, még az árnak is szorítsatok helyet a megnyitott hirdetéslapon.
(én firefoxban egyszerre megnyitok több hirdetést, külön füleken, és mire odalapozok, már rég elfelejtem az árát...)
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-05-23 11:46:21
Ílyet he.
Válasz #460. hozzászólásra
Ha majd minden fontos dologgal megvagytok, akkor azt is meg lehetne csinálni, hogyha megnézek egy apróhirdetést, és nyomok egy vissza gombot, akkor ne az oldal tetejére ugorjon már, hanem a megnézett hirdetésre. És azt a hirdetést megjelölné más színnel mint az expresszen, az már csak hab a tortán. Azt már csak akkor csináljátok meg, ha majd tényleg nagyon unatkoztok! :)
Ja és a gép-piacnál megnyomom alul a tovább gombot, akkor alul is marad az oldal. Lehet felgörgetni, majd ismét le a tovább gomb miatt.
Meg esetleg 1-2 erotikus képet is elrejthetnétek valahova. :)
Válasz #460. hozzászólásra
Úgy érzem javult valamit, gyorsabb.
Ma estére már gyorsnak kell lennie portálnak kapott még 2 RAM egységet az új szerver.
A statisztikákat is kilehet majd tenni, de ez is csak lassította eddig az oldalt.
A külső megújítás után - ami már látható - most olyan fejlesztések vannak folyamatban amik a gyorsaságot növelik.