Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
egyszerü beirod lent AZ ÚJ VIDEOba az embed linket utána szélen mented . ekkor az uj video sor alatt megjelenik a vidi és a vidi bal szélén lesz olyan h (zöldel) beilleszt na arra katt rá és MEHET
Válasz #412. hozzászólásra
Nálam csak egy ablak van mert olyan lassú a netem egy 512-es netkapcsolatra van 3 gép ebből 2-n tuti letöltésmegy és ha mind ez nem lenne elég egy tuningolt P-2-essel nyomulok
Mint pl. a FireFox-hoz az AdBlock Plus kiegészítő (nekem ez van). Le lehet vele tiltani a reklámok betöltődését (na, ezért fognak engem törölni 8-)
Tehát nekem így néz ki az oldal:
Semmi zavaró villogó/ugráló reklám, csak a lényeg.
Tudom, hogy méltóságon aluli ilyesmikkel foglalkoznotok, de mivel nem igazán sikerül tisztességes fórumot összehozni, érdemes lenne elgondolkozni ilyesmin:
http://sgforum.hu/
De legalább ötleteket "meríteni" belőle. Érdemes megnézni, mennyire egyszerű képet, hivatkozást, videót, smileyt beszúrni. Egyedül a gépről nem tud képet feltölteni, nyilván tárhely miatt. És ráadásul gyors is!
Válasz #388. hozzászólásra
Az elmúlt időszakban kollégám kiveszi a nem megfelelő és többször feltett hirdetéseket. Hétfőn ezzel kezd, addig türelem. Azt is befogjuk állítani, hogy legyen mennyiségi korlát.
Nem felejtettem el azokat amiket kértetek ezek egy részét én is jónak tartom és a rövidtávú fejlesztési listán vannak (szmájli, statiksztikai infok megjelenítése, css betöltés - amit VMisi jelzett, gyorsítás, Safari és a Chrome teszt, agrárszakképzések felsorolásánál betenni a DEBRECENI EGYETEM AGRÁR- ÉS MŰSZAKI TUDOMÁNYOK CENTRUMÁT, topik visszaállítások)
Amit későbbre tervezünk az a monitor felbontásokra flexibilisen változó megjelenítés.
Az órát ma kellett előre állítani - ezt is pótoljuk rövidesen.
Az elmúlt napokban azon dolgozott kollégám, hogy a betöltés gyorsabb legyen - úgy gondoltuk ez a legfontosabb. Ezzel vannak további munkáink, amint megvan - tudunk a továbbiakkal foglalkozni.
Abban biztosak lehettek, hogy nem azért nem készültek még el, mert nem foglalkozunk Veletek!!
igazad van paldoo szarnak az egészre ,ami jó volt elqurták a fizetős sms-ekre öszpontositanak,de attol még valaki 30x feltehet egy hirdetést,komolytalan lett az egész ,szarnak az egészre(kiváncsi vagyok medig lesz fent
Az is rendben van. Megvolt az uninstall is, majd a szűz róka, de még mindig ilyen baja van. Az összes többi oldal tökéletesen bejön, csak ez nem.
Na mindegy, ezt majd mással böngészem. :(
7875 hozzászólás
Nem tudok felrak ni videót.
Embedding disabled by requestEmbedding disabled by request
jó
Válasz #422. hozzászólásra
1 próba?
Válasz #420. hozzászólásra
Köszi.
Válasz #418. hozzászólásra
Zolika!
Nem rád gondolt a gyerek,amikor segítséget kért,hanem olyanra,aki tud segíteni.
egyszerü beirod lent AZ ÚJ VIDEOba az embed linket utána szélen mented . ekkor az uj video sor alatt megjelenik a vidi és a vidi bal szélén lesz olyan h (zöldel) beilleszt na arra katt rá és MEHET
ENNYI NEM OLYAN NAGY ÜGY
Válasz #417. hozzászólásra
Ő sem tudja hogy kell feltenni a videót.
Válasz #417. hozzászólásra
Ő még bénább :)
Válasz #416. hozzászólásra
Fater nem segít?
Nem tudok videót feltenni segítsetek! Köszönöm.
Válasz #406. hozzászólásra
Ez se, az se ártana.
Válasz #413. hozzászólásra
Hát akkor azért lassú ez neked.
Válasz #412. hozzászólásra
Nálam csak egy ablak van mert olyan lassú a netem egy 512-es netkapcsolatra van 3 gép ebből 2-n tuti letöltésmegy és ha mind ez nem lenne elég egy tuningolt P-2-essel nyomulok
Válasz #411. hozzászólásra
oóóóó :)))
Az amit a másik ablakban nézegetsz! :))
Válasz #410. hozzászólásra
Az meg mi ? :)
Válasz #409. hozzászólásra
És a goldengate-hoz képest? :)
Válasz #408. hozzászólásra
nekem egyform a kettő
Válasz #407. hozzászólásra
Az expresszhez képest ez lassúbb nektek?
Válasz #406. hozzászólásra
sebességet
Válasz #405. hozzászólásra
Sebesség vagy optikai tuningra gondolsz?
Tuningoljatok már vlm.t a fórumon.
Besírok mikor látom, h. napról napra semmi változás.
Firefox Felturbózása - kipróbáltam, nyugodtan csináljátok.
1. Indítsuk el a böngészöt.
2. Címsorba írd be: about:config
3. Keress egy olyat hogy: network.http.pipelining
4. Katt rá 2X
5. Az értéke át fog állni true-ra
6. Most keress egy ilyet: network.http.proxy.pipelining
7. állítsd át true-ra
8. Most ez kell: network.http.pipelining.maxrequests
9. 2X katt és értéknek add meg a 30-at
10. Válasz ki egy üres helyet és jobb klikk- új/new/ - egész/integer/
11. Nevének add meg ezt: nglayout.initialpaint.delay
12: Értéke legyen 0
13. Most megint jobb klikk és új/new/ - logikai/boolean/
14. A neve legyen: browser.turbo.enabled
15. Értéke true
16. Ennyi. Indits ujra a böngészőt és kész!
Sziasztok!
Az explorerhez is van ilyen reklám letiltó?
Firefox gyorsításához ezt is meg lehet próbálni:
http://firefox.trukkok.hu/gyorsitas.php
Nekem bevált, bár volt olyan is, akinél problémákat okozott.
Válasz #395. hozzászólásra
Huhúú!
Ahogy kattintok, úgy ugrik be minden. Extra gyors lett. Köszi.
Az enyém is így néz ki explorer-ban.
Válasz #397. hozzászólásra
És honnan tudja azt, hogy mi számít reklámnak?
Válasz #393. hozzászólásra
![](https://wade.hu/smiley/kategoriak/%F6rd%F6gi_mosolyg%F3k/devil-smiley-057.gif)
Érdemes használni. (Csak nálam kicsit más a helyzet.)
Ja, meg pont egy hirdetési oldalon???
Válasz #396. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20090331200854_agroinform.JPG)
Korzo !
Teljesen nézd meg az oldal alját, nekem ott volt a reklám.
Válasz #394. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20090331193323_agroinform.JPG)
Mint pl. a FireFox-hoz az AdBlock Plus kiegészítő (nekem ez van). Le lehet vele tiltani a reklámok betöltődését (na, ezért fognak engem törölni 8-)
Tehát nekem így néz ki az oldal:
Semmi zavaró villogó/ugráló reklám, csak a lényeg.
Válasz #393. hozzászólásra
Mi az a reklámszűrő?
Bár nekem nincs gondom a gyorsasággal, pl az expressz lényegesen lassúbb.
Válasz #392. hozzászólásra
(én amióta beállítottam a reklámszűrőt, pikk-pakk töltődik az oldal -)
Tudom, hogy méltóságon aluli ilyesmikkel foglalkoznotok, de mivel nem igazán sikerül tisztességes fórumot összehozni, érdemes lenne elgondolkozni ilyesmin:
http://sgforum.hu/
De legalább ötleteket "meríteni" belőle. Érdemes megnézni, mennyire egyszerű képet, hivatkozást, videót, smileyt beszúrni. Egyedül a gépről nem tud képet feltölteni, nyilván tárhely miatt. És ráadásul gyors is!
Válasz #386. hozzászólásra
Paldoo, nekem most már jól jelenik meg az óra. Nálad is?
Az elmúlt időszakban kollégám kiveszi a nem megfelelő és többször feltett hirdetéseket. Hétfőn ezzel kezd, addig türelem. Azt is befogjuk állítani, hogy legyen mennyiségi korlát.
Sziasztok!
Nem felejtettem el azokat amiket kértetek ezek egy részét én is jónak tartom és a rövidtávú fejlesztési listán vannak (szmájli, statiksztikai infok megjelenítése, css betöltés - amit VMisi jelzett, gyorsítás, Safari és a Chrome teszt, agrárszakképzések felsorolásánál betenni a DEBRECENI EGYETEM AGRÁR- ÉS MŰSZAKI TUDOMÁNYOK CENTRUMÁT, topik visszaállítások)
Amit későbbre tervezünk az a monitor felbontásokra flexibilisen változó megjelenítés.
Az órát ma kellett előre állítani - ezt is pótoljuk rövidesen.
Az elmúlt napokban azon dolgozott kollégám, hogy a betöltés gyorsabb legyen - úgy gondoltuk ez a legfontosabb. Ezzel vannak további munkáink, amint megvan - tudunk a továbbiakkal foglalkozni.
Abban biztosak lehettek, hogy nem azért nem készültek még el, mert nem foglalkozunk Veletek!!
igazad van paldoo szarnak az egészre ,ami jó volt elqurták a fizetős sms-ekre öszpontositanak,de attol még valaki 30x feltehet egy hirdetést,komolytalan lett az egész ,szarnak az egészre(kiváncsi vagyok medig lesz fent
Ki végezte ki?
Nem ártana legalább az órát átállítani.
Ez is bizonyítja, h. LESE BAGÓZZÁTOK A FÓRUMOT.
Nem elég, h. kivégeztétek még ez is ...
Válasz #373. hozzászólásra
Szia Paldoo!
Sz.r a helyzet de te mégis vigyorogsz:-Dúgy hogy kell:-)
Válasz #383. hozzászólásra
Én nem csináltam semmit, biztos meggondolta magát. :)
Válasz #382. hozzászólásra
És mi lett a megfejtés?
Válasz #381. hozzászólásra
Megjavult!
Jobb oldali üres sávba is bekerültek a reklámok.
Válasz #380. hozzászólásra
Az is rendben van. Megvolt az uninstall is, majd a szűz róka, de még mindig ilyen baja van. Az összes többi oldal tökéletesen bejön, csak ez nem.
Na mindegy, ezt majd mással böngészem. :(
Válasz #379. hozzászólásra
Illetve előtte a nézet menüben az oldalstílust nézd meg, legyen alap oldalstílusra állítva.
Válasz #378. hozzászólásra
A hiba nálad van. Próbálj egy teljes uninstallt, és rakd újra. Vagy használj másik böngészőt. :-)
Válasz #377. hozzászólásra
Most frissítettem a 3.0.8-ra a rókát, de azzal is ugyanez a helyzet.
Válasz #376. hozzászólásra
Nállam ilyen sohasem fordult elő.