Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #252. hozzászólásra
Milyen monitor felbontást használsz?
Ide tartozik az az info, hogy van akinek így is kitölti a monitorját az oldal, mert kissebb felbontást használ a miénkénél.
Most 1028 x 768 as felbontáson még éppen elfér minden. Akinek nagyobb a felbontása ennél, azoknak pedig van hely a jobb oldalon.
"Dánkesőne"! Apropó,hzzászóláskérdés,az ősszel ti valakit teljesen töröltetek fizikailag. Na ennél a kettőnél ez nálam is kivitelezhető? Már ősz óta várok rá... :-) Ha nem nagy munka? Külöbnben nekem bejön ez-az új forma a régi rohadt ratyi volt szerintem.
Válasz #265. hozzászólásra
Jó az ötlet, de most első a gyorsaság / erhelés növelésre irányuló erőfeszítés. Addig persze egy terv módosítás meglesz a hozzászólások megjelenítésére.
Inkább mégse,itt kérlek meg. Ezt és ezt kérném azonnal kiszedni innét! Ja a regisztráció törlésről meg annyit,hogy az csak max inaktívvá tesz,és ha megvan a regisztráláskor kapott e-mail akkor azzal újra lehet "indítani"... Szal. nemsokmit ér. :-O
másik javaslatom pedig az lenne, hogy lehetne a hozzászólásoknál sokkal kissebb karakterrel irni a felső sort (hogy kiférjen egy sorban) kivétel lenne talán a név, és 1-el nagyobb karakterrel magát a hozzászólást
Smile-t kérést is napirendre vesszük. Megnézzük holnap több böngészőben is a hozzászólás formot. Azt nem is értem, hogy firefoxon nem működik az oldal. Én most is ff-t használok, mint általában. Csak néha nézem meg az oldalunkat exploreren.
Igaz, közben már leesett. Amúgy meg szerintem jó lett az új külső. (Bár ez a "mehet" gomb nem értem, miért van oldalt, de végülis mindegy. Összességében tetszik, majd megszokja mindenki.
Azt hogy ki és mikor nyitotta a topikot, szerintem nem lenne fontos feltüntetni. Esetleg csak akkor legyen látható, ha már benne vagyok abban a témában. Inkább lenne nagyobb betűvel az utolsó hozzászólás ideje.
Nem régiben találtam egy lehetséges hiba okot, amikor vk. akaratán kívül többször föl tudja adni. Ezt jelzem programozónknak. Hétfőn töröljük a duplikációkat.
Köszi,
a látogatószámláló nem működik??? mega legtöbbet hozzászóló, napi össz . h.sz. ezek voltak a régin
(jó lenne egy lista azokkal akik jelenleg be vannak jelentkezve)
Válasz #228. hozzászólásra
A hozzászóló nickre kattintás után feljön a bővített funkciójú adatlap. Ezen még lesz egy kis változtatás a megjelenítésben / tartalom kilistázásban
7875 hozzászólás
Válasz #252. hozzászólásra
Milyen monitor felbontást használsz?
Ide tartozik az az info, hogy van akinek így is kitölti a monitorját az oldal, mert kissebb felbontást használ a miénkénél.
Most 1028 x 768 as felbontáson még éppen elfér minden. Akinek nagyobb a felbontása ennél, azoknak pedig van hely a jobb oldalon.
Válasz #267. hozzászólásra
"Dánkesőne"! Apropó,hzzászóláskérdés,az ősszel ti valakit teljesen töröltetek fizikailag. Na ennél a kettőnél ez nálam is kivitelezhető? Már ősz óta várok rá... :-) Ha nem nagy munka? Külöbnben nekem bejön ez-az új forma a régi rohadt ratyi volt szerintem.
Válasz #272. hozzászólásra
Így van! :))
Válasz #270. hozzászólásra
Helyes! Csak így tovább:-)
Válasz #271. hozzászólásra
azért nem mindenben előnyösebb a gyorsaság :-))))
Válasz #269. hozzászólásra
Nekem semmi bajom sincs a gyorsasággal. Örülnék neki, ha minden ilyen gyors lenne!
Válasz #269. hozzászólásra
(tele vagyok ötletekkel !!)
Válasz #265. hozzászólásra
Jó az ötlet, de most első a gyorsaság / erhelés növelésre irányuló erőfeszítés. Addig persze egy terv módosítás meglesz a hozzászólások megjelenítésére.
Nem lehet kapcsolódni a mySQL kiszolgálóhoz! Kérjük később próbálkozzon újra
< < vissza a főoldalra
mostani jelentés, már vagy 4X
Válasz #263. hozzászólásra
ok, jeleztem kollégámnak, nem sokára nem lesznek ezek elérhetőek.
Most jó a róka, csak napközben kétszer is rossz volt vele az oldal.
Válasz #262. hozzászólásra
valahogy más szín mögé lehetne tenni akár a szokásos szöveget: válasz erre, idő, írta stb...????
Válasz #262. hozzászólásra
köszi!!
Válasz #66. hozzászólásra
Inkább mégse,itt kérlek meg. Ezt és ezt kérném azonnal kiszedni innét! Ja a regisztráció törlésről meg annyit,hogy az csak max inaktívvá tesz,és ha megvan a regisztráláskor kapott e-mail akkor azzal újra lehet "indítani"... Szal. nemsokmit ér. :-O
Válasz #259. hozzászólásra
Igen, ez is meglesz - változtatunk a szövegek arányain. Köszi a tippet
nekem is rókám van, vagy Én is rókázok ! :-)))))))))))
én firefoxot használok és megy az oldal csak kb a képernyö 2/3 ánál vége van szélességben az egésznek nemtom miért....:S
Válasz #257. hozzászólásra
másik javaslatom pedig az lenne, hogy lehetne a hozzászólásoknál sokkal kissebb karakterrel irni a felső sort (hogy kiférjen egy sorban) kivétel lenne talán a név, és 1-el nagyobb karakterrel magát a hozzászólást
Az jó lesz ha lesz smile:-D
Válasz #255. hozzászólásra
A fórum főoldalán a "nyitotta" (amire semmi szükség sincs ) megszüntetésével egy sorban kiférne az utolsó h.sz. neve, idő, dátum
Uh most néztem safarin nem is látszik a mehet gomb. Bárány erre gondoltál?
Smile-t kérést is napirendre vesszük. Megnézzük holnap több böngészőben is a hozzászólás formot. Azt nem is értem, hogy firefoxon nem működik az oldal. Én most is ff-t használok, mint általában. Csak néha nézem meg az oldalunkat exploreren.
Bárány Te safarit használsz?
Megfejtettem: Safarival nem teszteltétek az oldalt.
Válasz #224. hozzászólásra
Igaz, közben már leesett. Amúgy meg szerintem jó lett az új külső. (Bár ez a "mehet" gomb nem értem, miért van oldalt, de végülis mindegy. Összességében tetszik, majd megszokja mindenki.
Válasz #246. hozzászólásra
Jó lesz ez.
Csak még ezt a szélesség kérdést kéne orvosolni valahogy.
Azt hogy ki és mikor nyitotta a topikot, szerintem nem lenne fontos feltüntetni. Esetleg csak akkor legyen látható, ha már benne vagyok abban a témában. Inkább lenne nagyobb betűvel az utolsó hozzászólás ideje.
Amúgy most már tényleg jobb lett.
Válasz #247. hozzászólásra
Nekem ma csak explorerrel működik, mozzillával nem.
Jobb oldalt továbbra is egy üres sáv tátong.
Amúgy az is jó lenne ha lehet ne szmájlit beszúrni!!
Na most már egész jó lett az oldal!De még van küszöbölni való:-D
Válasz #170. hozzászólásra
Az uj desig után a következő nagy feladat a gyorsítás - erre is várható megoldás.
Válasz #244. hozzászólásra
Kedves Zoltán! Köszönöm a pozitív visszajelzést!
Válasz #243. hozzászólásra
Nem régiben találtam egy lehetséges hiba okot, amikor vk. akaratán kívül többször föl tudja adni. Ezt jelzem programozónknak. Hétfőn töröljük a duplikációkat.
Marha jo lett az oldal ! KÖszönjük!
Az apróban a Gépgyártás, gépkereskedelem, saválló, rozsdamentes, tartály hirdetést vagy egy tucatszor feladták egymás után.
Válasz #241. hozzászólásra
Csakh. megnyugodj: ......g
Válasz #236. hozzászólásra
?
Válasz #239. hozzászólásra
Thx!
Válasz #238. hozzászólásra
Néztem,ok.
Laci!
Mail...
Az aktuális politikába ha belépek a vidi egyből indul.
Válasz #234. hozzászólásra
Itt vagy Bence főnök úr?
Válasz #234. hozzászólásra
Köszi,
a látogatószámláló nem működik??? mega legtöbbet hozzászóló, napi össz . h.sz. ezek voltak a régin
(jó lenne egy lista azokkal akik jelenleg be vannak jelentkezve)
Válasz #233. hozzászólásra
![+egyképteszt órával](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20090320223627_news_image.402346.jpg)
Köszi az infót - módosítjuk óra és percre
Válasz #226. hozzászólásra
ha rákattintok a fórumra nem látszik , hogy az utolsó H.sz. mikor történt, ugyanis csak a dátum látszik,, idő nem( a régibe látszott)
Válasz #230. hozzászólásra
alszom.
pl.: az ARATÁS-ban bukkantam fel erre
válasz erre >> | #1421. hozzászólás, Fan küldte be 2008-09-21 18:32:44-kor
érthető ???
Válasz #222. hozzászólásra
Ezt hogy érted?
Válasz #228. hozzászólásra
A hozzászóló nickre kattintás után feljön a bővített funkciójú adatlap. Ezen még lesz egy kis változtatás a megjelenítésben / tartalom kilistázásban
BNC !!!!!
változtattatok a nick klicken is tán ????
váóóó !!!!