Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.26 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ..,-:) #6728. hozzászólására Nem értem mi a bajod vele leírták hogy 200 Eu-val többe kerül ..... igaz azt nem írták le hogy végül is mennyi az annyi de hát ez a konkurenciáról semmit még a jobbik esett
Válasz pe88 #6739. hozzászólására+ Ha esetleg meg tudnátok oldani, hogy az apróba oldalanként mennyi hírdetés jelenjen meg, az tetszene.
Ha van ilyen, akkor veszek szemüveget
Illetve, ha egy adott topikban keresek szóra, mint pl mtz topikban szelephézag szóra, akkor az itt kidobott találatokra, tehát hozzászólásokra, abból egyet kiválasztva, az ugrás a témához gombot megnyomva, oda navigáljon, ahol az a hozzászólás megjelent, ne a kezdőoldalra, ahol az utolsó hsz. van.
Válasz ..,-:) #6736. hozzászólásáraÜdv!
Fontos számunkra az Ön véleménye, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél szebb, jobb és tartalmasabb legyen az oldalunk.
Modi
meg kéne csinálni, hogy ha valaki ír egy adott topikba, válaszolni akarok neki, de az már nem abba a topikba tartozik, akkor "át tudjam vinni a beszélgetést" egy másik topikba, vagyis a válasz erre gomb után a lapon megjelenjen egy menüsor, amiben legyen alapértelmezett az a topik, ahol eredetileg zajlik a beszélgetés, de ha másikba akarnám átvinni, akkor ki tudjak ott választani másikat.
ezzel tizedére lehetne csökkenteni az offtopikolást.
a válasz érkezett zöld mezőbe meg a topik címén kívül fel lehetne tüntetni a választ író nevét is, ha több is van, akkro az elsőt mondjuk, és így akár meg is leet keresni könnyen...
Válasz pe88 #6729. hozzászólásáraNem mindegy, hogy id ki vagy vidd ki…….
Én az eredeti cikkben másképp olvastam…..
Mondjuk naponta tudtok legalább egy megtévesztő cikket összekalapálni…..
Miért van az, hogy ha rámegyek egy fórumtémára, akkor nem hozza be, csak újra betölti a topik listát? Laptopon és telefonon is ez van. Telefonon mondjuk ha új ablakban nyitom meg, akkor betölti, de így nem valami jó.
Válasz pe88 #6724. hozzászólásáraPl. akg-s topikban, kijelölöm a másolandó szöveget, másolásr45a kattintva megszűnik a kijelölés.
Más topikban, pl Műhelyfelszerelés, nincs ez a probléma.
Válasz kis Zombi #6721. hozzászólásáraAlapból a Fórumtémakban keres. Vagyis a topic címeket keresi.
Állítsd át hogy a Hozzászólások között keressen. Úgy biztos kihozza.
Válasz Ismeretlen #6718. hozzászólásáraIOS-nál fordít nálam, amíg nem szerkesztek. Ha a képet a telefonon elforgatom, majd vissza állítom, úgy már jól teszi ki.
Válasz Radírpók #6712. hozzászólásáraNincs rá módom hogy a telót még videózzam… A kép a telómba rendesen van majd feltöltéskor és a hozzászólás elküldésekor ezt csinálta
Válasz mihaszna #6714. hozzászólásáraJa
Még annyit hozzá tennék, hogy nem azért érdekel mert a másik zsebében akarok turkálni vagy irigykedni rá hogy milye van.
Az érdekel hogy mennyi földre kb milyen gépparkra mondja azt valaki hogy úgy érzi alul van gepesitve. Vagy épp ellenkezőleg. Túl gépesít mert perc talajai vannak és ha menni kell akkor menni kell. Mint pl Batár Miki bá. Róla is volt cikk. 7 New hollandot vett annak apropóján. Aztán így emiatt be mutaták a gazdaságot
Válasz Bárány #6605. hozzászólására"2. Több szakmai cikk, nagyobb alapossággal. Akár "szakértő válaszol" rovatok. A lehetséges témák sora végtelen: pénzügy, adózás, növényvédelem, tápanyaggazdálkodás, állatorvos, gépüzemeltetés, kamarák, stb-stb."
Én a legjobban egy olyan rovatot hiányolok ahol komplett gazdaságokat mutatnak be.
Ki hogy gazdálkodik, mennyi földeken és milyen gépparkal. Esetleg hány fővel.
Vannak ilyen cikkek de szana-széjjel. Úgy kell keresgetni őket nagyítóval más agrár oldalakon vagy itt. És leginkább akkor készül riport egy gazdaságról ha valami új gépet vesz és azt mutatják be. Aztán pár sorba leírják mellékesen hogy milyen gépparkja van még azon az egy gépen kívül amit éppen bemutat.
Én szívesen olvasnék ilyen cikkeket.
Nagy reményt nem fűzök hozzá ,hogy készül ilyen rovat. Mert néha néha be írnak főiskolások/egyetemisták a fórumra, hogy szakdolgozat hoz gyüjtenének anyagot és ha pár hozzászóló le írna pár mondatban a gazdaságát az sokat segítene nekik. Na az ilyen kérdésekre nulla válasz érkezik. Amit nem értek mert nem titok. A legtöbb hozzászóló le is írja milyen gépei vannak milyen területei mit vet, mit arat és úgy általában hogy milyen a gazdasága. Csak nem egyetlen hozzá szólásban hanem apránként. Hol erről ír valaki hol arról, és ezért aki régebb óta olvassa a fórumot annak már olyan nagy titkok nincsenek itt. Vagyis azok nagyjából már ismerik a másik fórumtársa gazdaságát.
Aztán az is lehet hogy ezek a kérések csak valami gyenge adathalász próbálkozások mondjuk egy kereskedő részéről, hogy utána tudja kinél kell nyomulni.
Egy szó mint száz Én az ilyen cikkeket hiányolm.
Igen látom! Kérlek a folyamatról készíts videót, ahogy feltöltöd a képet, hogy lássuk hol a hiba.
Küld el a videót:ugyfelszolgalat@agroinform.com-ra
Én többször teszteltem nálam jó volt.
A megjelenő cikkeket átnézi szakember a közlés elött?
Sokszor vannak nagy hülyeségek közölve bennük.
Ez viszont viszi a pálmát!
"A technológia a méhkímélő, nem pedig az erre a célra alkalmazott szer
A méhkímélő technológiát érintő előírások gyakorlatilag változatlan szövegezéssel átkerültek a jogszabály bevezető részébe, vagyis a méhkímélő technológia a csillagászati napkelte előtt egy órával megkezdett és 23-óráig befejezett permetezéseket jelenti. Ezzel kapcsolatosan tehát meg kell jegyezni: a technológia a méhkímélő, nem pedig az erre a célra alkalmazott szer.."
Helyesen!!!!!!!!!!!!
" a csillagászati naplemente előtt egy órával kezdve és 23:00 óráig befejezve a permetezést."
Tudna valaki segíteni? hogy lehet beállítani, hogy hirdetésböngészéskor egy oldalon több hirdetés jelenjen meg? csak mert jelenleg oldalanként 9 darab jelenik meg, 2 napig nem nézek fel és átkattintgathatok 50 oldalt egy témában. előre is köszönöm
7781 hozzászólás
Válasz ..,-:) #6740. hozzászólására
Válasz Mihály #6742. hozzászólásáraAz már a javított változat……
Elsőre azt írták, hogy 200 euróba kerül.
Válasz ..,-:) #6728. hozzászólására Nem értem mi a bajod vele leírták hogy 200 Eu-val többe kerül ..... igaz azt nem írták le hogy végül is mennyi az annyi de hát ez a konkurenciáról semmit még a jobbik esett
Válasz pe88 #6739. hozzászólására+ Ha esetleg meg tudnátok oldani, hogy az apróba oldalanként mennyi hírdetés jelenjen meg, az tetszene.
Ha van ilyen, akkor veszek szemüveget
Illetve, ha egy adott topikban keresek szóra, mint pl mtz topikban szelephézag szóra, akkor az itt kidobott találatokra, tehát hozzászólásokra, abból egyet kiválasztva, az ugrás a témához gombot megnyomva, oda navigáljon, ahol az a hozzászólás megjelent, ne a kezdőoldalra, ahol az utolsó hsz. van.
Köszönöm.
Válasz pe88 #6738. hozzászólásáraAzért szerelemről szó sem lehet !!!
Válasz envagyok2 #6737. hozzászólásáraÜdv!
Felvettem a fejlesztési javaslatok közé :)
Modi
Válasz ..,-:) #6736. hozzászólásáraÜdv!
Fontos számunkra az Ön véleménye, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél szebb, jobb és tartalmasabb legyen az oldalunk.
Modi
meg kéne csinálni, hogy ha valaki ír egy adott topikba, válaszolni akarok neki, de az már nem abba a topikba tartozik, akkor "át tudjam vinni a beszélgetést" egy másik topikba, vagyis a válasz erre gomb után a lapon megjelenjen egy menüsor, amiben legyen alapértelmezett az a topik, ahol eredetileg zajlik a beszélgetés, de ha másikba akarnám átvinni, akkor ki tudjak ott választani másikat.
ezzel tizedére lehetne csökkenteni az offtopikolást.
a válasz érkezett zöld mezőbe meg a topik címén kívül fel lehetne tüntetni a választ író nevét is, ha több is van, akkro az elsőt mondjuk, és így akár meg is leet keresni könnyen...
Válasz pe88 #6729. hozzászólásáraNem mindegy, hogy id ki vagy vidd ki…….
Én az eredeti cikkben másképp olvastam…..
Mondjuk naponta tudtok legalább egy megtévesztő cikket összekalapálni…..
Válasz Selvin #6734. hozzászólásáraÜdv!
Megnéztem sima felhasználóként is bármilyen topicot meg tudok nézni. :)
Többieket kérdezem hogy másnál is fenn áll ez a hiba?
Modi
Miért van az, hogy ha rámegyek egy fórumtémára, akkor nem hozza be, csak újra betölti a topik listát? Laptopon és telefonon is ez van. Telefonon mondjuk ha új ablakban nyitom meg, akkor betölti, de így nem valami jó.
Válasz JD 4630 #6732. hozzászólásáraNyugodt alvásra törekszem.
Válasz barazdabetyar. #6731. hozzászólásáraNem is törekedsz nagy termésszintre gondolom.
Válasz JD 4630 #6730. hozzászólásáraAz enyém sincs többe 200 eurónál.
Válasz pe88 #6729. hozzászólására200 eur nevetségesen alacsony költség.
Válasz ..,-:) #6728. hozzászólásáraÜdv!
Mi a gond a cikkel ? :)
Modi
Azért ennek még egyszer neki kellene futni……….(Gyere le Te jó Isten !!!!)….
https://www.agroinform.hu/szantofold/spanyolorszagban-egy-hektar-kukorica-vetese-200-euroba-kerul-56865-001
Válasz endypapa_20120 #6725. hozzászólásáraÜdv!
Megnéztem nálam jól működik. :)
Modi
Válasz endypapa_20120 #6725. hozzászólásáraÜdv!
Megnézzük ! :)
Köszi
Modi
Válasz pe88 #6724. hozzászólásáraPl. akg-s topikban, kijelölöm a másolandó szöveget, másolásr45a kattintva megszűnik a kijelölés.
Más topikban, pl Műhelyfelszerelés, nincs ez a probléma.
Válasz endypapa_20120 #6723. hozzászólásáraÜdv!
Pontosan mire gondolsz ?
Szöveg kijelölés még mindig nem másolható!
Válasz kis Zombi #6721. hozzászólásáraAlapból a Fórumtémakban keres. Vagyis a topic címeket keresi.
Állítsd át hogy a Hozzászólások között keressen. Úgy biztos kihozza.
A fórum keresője miért nem hoz találatokat az örvösgalamb keresoszora ? Biztos vagyok benne, hogy több ház.-t is olvastam róla.
Esetleg lehetne nyitni egy új topikot
Örvösgalamb kártétele napraforgóban, ellene való hatékony védekezés
címmel ?
Válasz Ismeretlen #6718. hozzászólásáraKöszi.
Válasz Ismeretlen #6718. hozzászólásáraIOS-nál fordít nálam, amíg nem szerkesztek. Ha a képet a telefonon elforgatom, majd vissza állítom, úgy már jól teszi ki.
Válasz Radírpók #6712. hozzászólásáraNálam szépen rakja a fotókat. ahogyan kell.
Válasz Radírpók #6712. hozzászólásáraNincs rá módom hogy a telót még videózzam… A kép a telómba rendesen van majd feltöltéskor és a hozzászólás elküldésekor ezt csinálta
Válasz Gepi #6713. hozzászólásáraÜdv!
"Nekem meg most az a gondom hogy állandóan átirányít a prega oldalra egy hózzászólást nem tudok "
Letudod írni pontosabban ezt a hibát? Melyik böngésző? Melyik topic? Estleg videót tudsz róla küldeni ugyfelszolgalat@agroinform.com-ra?
modi
Válasz mihaszna #6714. hozzászólásáraJa
Még annyit hozzá tennék, hogy nem azért érdekel mert a másik zsebében akarok turkálni vagy irigykedni rá hogy milye van.
Az érdekel hogy mennyi földre kb milyen gépparkra mondja azt valaki hogy úgy érzi alul van gepesitve. Vagy épp ellenkezőleg. Túl gépesít mert perc talajai vannak és ha menni kell akkor menni kell. Mint pl Batár Miki bá. Róla is volt cikk. 7 New hollandot vett annak apropóján. Aztán így emiatt be mutaták a gazdaságot
Válasz Bárány #6605. hozzászólására"2. Több szakmai cikk, nagyobb alapossággal. Akár "szakértő válaszol" rovatok. A lehetséges témák sora végtelen: pénzügy, adózás, növényvédelem, tápanyaggazdálkodás, állatorvos, gépüzemeltetés, kamarák, stb-stb."
Én a legjobban egy olyan rovatot hiányolok ahol komplett gazdaságokat mutatnak be.
Ki hogy gazdálkodik, mennyi földeken és milyen gépparkal. Esetleg hány fővel.
Vannak ilyen cikkek de szana-széjjel. Úgy kell keresgetni őket nagyítóval más agrár oldalakon vagy itt. És leginkább akkor készül riport egy gazdaságról ha valami új gépet vesz és azt mutatják be. Aztán pár sorba leírják mellékesen hogy milyen gépparkja van még azon az egy gépen kívül amit éppen bemutat.
Én szívesen olvasnék ilyen cikkeket.
Nagy reményt nem fűzök hozzá ,hogy készül ilyen rovat. Mert néha néha be írnak főiskolások/egyetemisták a fórumra, hogy szakdolgozat hoz gyüjtenének anyagot és ha pár hozzászóló le írna pár mondatban a gazdaságát az sokat segítene nekik. Na az ilyen kérdésekre nulla válasz érkezik. Amit nem értek mert nem titok. A legtöbb hozzászóló le is írja milyen gépei vannak milyen területei mit vet, mit arat és úgy általában hogy milyen a gazdasága. Csak nem egyetlen hozzá szólásban hanem apránként. Hol erről ír valaki hol arról, és ezért aki régebb óta olvassa a fórumot annak már olyan nagy titkok nincsenek itt. Vagyis azok nagyjából már ismerik a másik fórumtársa gazdaságát.
Aztán az is lehet hogy ezek a kérések csak valami gyenge adathalász próbálkozások mondjuk egy kereskedő részéről, hogy utána tudja kinél kell nyomulni.
Egy szó mint száz Én az ilyen cikkeket hiányolm.
Válasz Bobo77 #6711. hozzászólásáraNekem ilyen:
Nekem meg most az a gondom hogy állandóan átirányít a prega oldalra egy hózzászólást nem tudok elolvasni
Válasz Bobo77 #6711. hozzászólásáraÜdv!
Igen látom! Kérlek a folyamatról készíts videót, ahogy feltöltöd a képet, hogy lássuk hol a hiba.
Küld el a videót:ugyfelszolgalat@agroinform.com-ra
modi
Válasz Radírpók #6710. hozzászólásáraKinek milyen a repce, illetve a búza fórumtémában a 22813 számú hozzászólásom…
Válasz Bobo77 #6709. hozzászólásáraÜdv!
Kérlek küldj videót a hibáról!
ugyfelszolgalat@agroinform.com-ra
modi
A képeket az oldal feltöltéskor miért kedve szerint forgatja????
Válasz endypapa_20120 #6707. hozzászólásáraÜdv!
Köszönjük az észrevételét, jelzem kollégáim felé!
modi
A megjelenő cikkeket átnézi szakember a közlés elött?
Sokszor vannak nagy hülyeségek közölve bennük.
Ez viszont viszi a pálmát!
"A technológia a méhkímélő, nem pedig az erre a célra alkalmazott szer
A méhkímélő technológiát érintő előírások gyakorlatilag változatlan szövegezéssel átkerültek a jogszabály bevezető részébe, vagyis a méhkímélő technológia a csillagászati napkelte előtt egy órával megkezdett és 23-óráig befejezett permetezéseket jelenti. Ezzel kapcsolatosan tehát meg kell jegyezni: a technológia a méhkímélő, nem pedig az erre a célra alkalmazott szer.."
Helyesen!!!!!!!!!!!!
" a csillagászati naplemente előtt egy órával kezdve és 23:00 óráig befejezve a permetezést."
Válasz Ganajos #6705. hozzászólásáraÜdv!
Kérlek küldj videót a hibáról!
modi
Modik vagy valakii!!!
Miért fordítja el a képeket amit fel akarok rakni?
Hogyan lehet normálisan felrakni?
Köszi
Válasz Radírpók #6703. hozzászólásáraOk. Köszi.
Válasz csontii #6702. hozzászólásáraIgen! :)
Válasz Radírpók #6701. hozzászólásáraEgy huszas számról Te hívtál?
Válasz csontii #6700. hozzászólásáraÜdv!
Privátba megírod a számod ?
Segítek! :)
Modi
Olyan problémám van pár napja,ha belépek a fórum oldalára, a fórum témákat kitakarja egy kb 10x10-es fehér folt. Chrome böngészőm van.
Kit sértett már megint a hozzá szólásom????ja és melyik ??, elfelejtettem elmenteni őket de majd legközelebb...!!!!!!
Válasz Mihály #6697. hozzászólásáraLehet kikapcsolta az asszonyod hogy inkább vele foglalkozz, ne pedig velünk.
Válasz mtz1221 #6696. hozzászólására Köszönöm megpróbálom de miért ment 2 -3 napon aztán meg nem???
Válasz Mihály #6692. hozzászólására
Tudna valaki segíteni? hogy lehet beállítani, hogy hirdetésböngészéskor egy oldalon több hirdetés jelenjen meg? csak mert jelenleg oldalanként 9 darab jelenik meg, 2 napig nem nézek fel és átkattintgathatok 50 oldalt egy témában. előre is köszönöm